• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • URBAN EXPLORATION AND ABONDONED BUILDINGS

   

   

   

  Elsker høsten. Og å finne rare steder som dette. Helt forlatt, fult av grafitti og rare gjenstander. 

      

  AUTUMN FEELS  Processed with VSCO with acg preset
  Processed with VSCO with a5 preset

  Canon eos 600D \ Bilder er tatt og redigert av meg 
   

  SAGA

  bilder er tatt og redigert av meg. 


   

  THE SPARKLE SHOOT

  Igår ble det en hel haug med bilder, masse dansing og IPA. Digget denne dagen. 

   

  Bildene er tatt og redigert av meg, Amanda er modell ♥

  NEW BABIES  Mamma kjøpte nye (gamle) kameraer til meg på loppis! Er som en unge på julaften. For dem som ikke visste det, samler jeg på gamle kameraer. Og nå har jeg vel over 20. Også har jeg et prosjekt med diverse patches. 

  FJALLRAVEN FROST GREEN  New baby. Ready for adventure! 

  SOUVERNIRS D`UN AUTRE MONDE

  Jeg har en dag igjen på jobb. EN. Da har jeg jobbet i tre uker. Jeg føler at jeg trenger ferie. Og jeg vet jeg ser superseriøst ut. Er jo alltid det. 

  BOTANISK HAGE \\ THIS SUMMER   


  Jeg er kanskje tilbake. Kanskje. Med kort hår, samme attitude og kanskje en liten smule mer sarkasme. Og en hel haug med bilder. Jeg har flyttet til toppen av løkka, med en gjeng fantastiske mennesker. Jeg har funnet sånn halveis hva jeg vil bli når jeg blir stor. Og det har vært en ålreit sommer. 


   

  FEBRUARY RANDOMS \\


   

  Februar har vært en rar måned, egentlig. Jeg har jobbet, en del. Jeg har fylt 25 år - som jeg egentlig ikke følte for å feire. Og når den ble feiret, følte jeg den ble feiret feil. Jeg er bortskjemt, jeg vet. Men jeg følte jeg fortjente en muffins med et lys på. Ellernoe. Er jo tross alt et kvart århundre, halveis til 50 osv. Vet ikke hvor mange ganger jeg fikk høre det den dagen. Er sikkert ikke så mange på min alder som får muffins med lys på. Men jeg gir det i alle fall til de jeg liker når de har bursdag. 

  Ellers har pcen min gått dundass, så min kjære roomie har lånt meg pcen hennes i natt. Men den forsvinner igjen imorgen tidlig. Og når den gjør det, har jeg en merkelig mellomting mellom en pad og en telefon, halvparten så stor som en pad, dobbelt så stor som en telefon. Hurra. Netflix. 


  Hater reperasjoner av elektriske duppedingser. Føler heller for at de bare skal fungere - ikke inn på rep hver tredje måned fordi skjermen nesten datt av. Igjen. Lenovo er sikkert finfint egentlig - men elkjøp har ikke reparert den ordentlig. Jeg sendte den inn for en stund tilbake siden - og vips fikk jeg den tilbake. Litt bedre, men ikke helt fikset. Det vil si, den manglet flere skruer, som nå har gjort så halve skjermen min datt av når Lillesøster skulle åpne den. Går det an å være så komplett idiot? Dette er jo en hatløsning. Hatløsninger er ålreite der og da, men ender med hat. Nå hater jeg mer enn litt. 

  Nå skal jeg fortsette å redigere inn i natten, ettersom det er kun nå jeg har mulighet. Imorgen skal jeg luske rundt å ta bilder i Oslo, drikke kaffe - og finne meg ny bok. Lest ut alt utenom fjodor dostojevskij - og la oss bare innse det. Jeg er ikke smart nok ennå. I en alder av femogtjue. 

   

  - Ida 

  TIME

  Lenge siden sist. For øyeblikket sitter jeg med musikk på ørene, mens blikket glir over landskapet. Bussen til Oslo er som vanlig treg. Det føles i alle fall sånn. Og varm. Tiden går fort når den ikke skal det, og sakte når den gjerne kunne flydd avgårde. Dustete, spør du meg. Jeg har nå flyttet til storbyen Oslo, med en gjeng fantastiske jenter som alle går fengselsskolen. Jeg jobber som vanlig, og tar opp fag. Igjen. 25 år,  fremdeles ikke ferdig med videregående fag. Føles så evig tregt, det også. Håper på at leseviljen slår inn, og foto inspirasjonen. Det å ta bilder føles som det eneste som har fremgangsmuligheter. Hurra.

  Nå skal jeg nyte de siste 20 trege minuttene med the black keys på fult på øra, ettersom den gamle damen tvers over meg har begynt å nynne salmer.

  God lørdag!

  - Ida

  MY SNOW WHITE PORTRAIT  Min nydelige venninne Rikke Olsen \\bilder er tatt og redigert av meg.   

   

   

   

  TAKE ME BACK\\RHODOS
  Strand, sol, avslapning, snorkling. Vil tilbake til varme og brunfarge! 

   

   

  HALLOWEEN PHOTOS
  My lioness (Nala) costume: boots\\dinsko  suede tights\\cubus  suede crop top\\lene orvik bikbok  suede leather jacket & cardigan\\bikbok  tail and ears\\home made

  Hadde en utrolig koselig Halloween med jentene, ettersom Roomie (aka Olaf) hadde bursdag! 
  Etter et fett vors, endte vi opp på The Sense. Haha, mesteparten av tiden måtte jeg forklare hva jeg var for noe, når slibrige mannfolk kom bort å spurte om jeg var en 
  klatremus.. Men ellers en knakende aften!
   

   

  BLACKANDWHITE PORTRAITS ON THE COUNTRYSIDE
  taken and edited by me

   

  Blitt en del stress i det siste, så blogg og bilder har blitt litt nedprioritert. Rett og slett litt utbrent nå. Så koser meg heller med redigeringen, lar det ta den tiden det tar. 
  Så kommer jeg sterkere tilbake snart! 

   

  Hva synes du om bildene?

  FALL COLOURS  I det siste har jeg vært masse hos min kjære venninne Martine. Hun bor midt i skogen, med masse dyr rundt overalt! Så det har blitt mitt stille vann.   SUNDAY FLEEMARKET OSLO
  Det var så utrolig mye kult på løkka denne søndagen! Desverre hadde vi alt for lite tid, hvis ikke hadde nok shoppingen gått ganske mye hardere for seg. 
  Allikevel fikk jeg med meg en perfekt Levis shorts! Evig lykke!

   

  AUTUMN GIRL PORTRAIT  shot with Canon EOS 600d 50mm f\2.8  Hadde det ganske så gøy i parken med Amanda igår - løv overalt og ikke minst småkryp. Når jeg kom hjem, datt det faktisk en død flått ut av håret.. ÆSJ.
  Faktisk veldig ekkelt. Den fikk brenne, selvom den var død, i et telys i 3 timer. Just in case. 
  Men bildene var i alle fall morsomme å ta! 


   

   

  Hva synes dere om portrettene av Amanda?

   

  AUTUMN BEACH


  Idag går ferden mot Oslo! Back on sunday. 

  Peace out  FURRY LITTLE CUTIE
  Idag var jeg så heldig å møte bestevenninnen min sitt nye familiemedlem - nemlig Leo! Herregud så nydelig. 
  Husker når katten min var så liten og søt. Nå er han 5 år, spiser to våtforposer om dagen og tar halve senga mi om natta.. 
  Og når man da får se denne vakre, lodne herligheten her så vet man at man ender opp som en crazy catlady når man runder 40.. ( I alle fall slik som datinglivet går nowadays.) Ellers var vi ute å gikk en tur, nøt det nydelige været og jeg grep kjangsen til en liten photoshoot med min herlige nevø! 
  (bilder kommer senere)

   

   

  TUESDAY DAILY RANDOMS
  Da har jeg endelig slengt den litt småslitne kroppen min i sofaen hos mor - hvor jeg skal tilbringe resten av uken. 
  Ettersom mor og stefar er på tur, har jeg fått den fantastiske oppgaven med å være hjemme hos dem for å vekke min veldig morgentrøtte søster
  kl 05 hver morgen! Haha - jeg som er en storslått morgenfugl. Eller bare ikke.
  Men det blir uansett hyggelig å være i hjembyen et par dager. Og få kvalitetstid med søsteren min. 

  Og hvem vet? Kanskje blomstrer inspirasjonen min mens jeg er her. Ganske deilig med et helt hus for seg selv - i forhold til min knøttlille leilighet med skråtak og dårlig lys. 
  (Som vi heldigvis snart skal forlater, så fort roomien vet at hun 100% sikkert er i ny jobb )
  Og ikke minst har de badekar her! Har tatt med meg daffeklær, ansiktsmaske, kameraet er jo som alltid med,
  og en ny bok jeg fikk med meg fra salget på farmandstredet idag! 
  Stoner av John Williams faktisk. Har hørt at den skal være ufattelig bra -  jeg sier aldri nei til en god bok, til ufattelig 125 kr. For dem som ikke visste det, 
  var faktisk drømmen å bli forfatter for mange år siden. Aldri si aldri. 


   

  AROUND TOWN


  Perfect sunday.

   

   

  AUTUMN FEEL


  taken and edited by me\\canon eos 600d 


  PRETTY FALL HIPPIE & CAT


  photos by me canon eos 600d\\50mm f.3.5

   

  This is my beautiful friend Linda, and a random, cute cat that just wanted to go the ¨catwalk¨ ! 

   

   

   

   

  LUNAR ECLIPSE
  canon eos 600d\\50mm f.22 


  I natt fikk jeg plutselig beskjed om at måneformørkelsen var i natt - og ikke natt til imorra! Så fikk desverre ikke hentet det andre kameraet (som er tusen ganger bedre til slike ting..)  men allikevel prøvde jeg meg på en del bilder - og uansett var det et fantastisk syn! 
  Neste gang er om 30 år - så jeg får ha utstyret on streak når det skjer.   Så du måneformørkelsen?

   

   

  THURSDAY RANDOMS
  tatt med canon eos 600d\\ redigert av meg
  BREAKFAST EVENT AT H&M

  Meget trøtte, litt slitne, men veldig fornøyde med 20% av på alt på hm idag tidlig! 
  Etter litt romstering ble det en hatt på Linda, noe småtteri til Amanda - og jeg fant verdens feteste skjørt! 
  Nå er det en liten hvilepause før videre butikkglaning og kaffedrikking. 
  Deilig med fri!  SATURDAY MORNING\\BJORN BORG SPORT EDITION UNDERWEAR


  bildene av meg på senga er tatt av Nora Emilie Kristoffersen (aka min søster..) og redigert av meg. Canon eos 600d 50mm  f.3.5


  God morgen verden. Da har jeg endelig fått i meg et par kopper kaffe, hørt Another Love av Tom Odell 3 ganger og lest nyhetene. Ting om morgenen går i slowmotion her i gården (når jeg har fri i alle fall - ellers er jeg faktisk ganske så flink. Ehm) Jeg absolutt elsker den nye kolleksjonen til Bjorn Borg! Det er det beste undertøyet jeg har hatt på meg noensinne. Bhene er perfekte for meg - jeg har jo tross alt nada pupp. Så det å bruke push up er for meg latterlig - mesteparten av tiden i alle fall. Er jo ikke alltid kult å være gutt oventil. Bhene er sømløse, noe som gir et veldig rent snitt - og de er super sporty og sexy på samme tid.
  De er perfekte. Har både det grå settet og en i sort mesh - her og her

  Nå skal jeg prøve å få på meg noe annet enn undertøy - og komme meg avgårde for å plage Pappa etter fotballkamp! Men aller først - vintage shopping i Tønsberg. Helt fantastisk nydelig å ha fri! 

   

  Hva skal du denne lørdagen ?

  THURSDAY RANDOMS  Regnet bare fortsetter å falle - og det er egentlig veldig deilig. I alle fall når man sitter inne! Etter to uker på sjøen, tenkte jeg at det å krølle håret mitt idag var en god idè. 
  Så feil kan man ta. Et stort krøllete hår ble det ei, heller litt hengslete sauekrøller. Men faktisk ikke så halvgalt det heller,  når man er født med helt stritt hår som har noen kleine fallgreier på gode dager.  Etter noen timer ute, hentet jeg en pakke fra members på posten - og resten av kvelden skal jeg tilbringe med yogi te, tumblr, boka mi og verdens beste roomie. Og Crash da, selvfølgelig. Som depper på grunn av regnet.

   

  Hva gjør du på regnværsdager?

   

   

  INDIAN SUMMER SUNSET


  den nydelige snuppa på bildene er min roomie Amanda - jeg har tatt og redigert bildene. 
  Canon eos 600d 50mm 
  ROADTRIP \\ BUTTERFLY VALLEY  Etter å ha forvillet oss bort et lite stykke, klarte vi faktisk med hjelp fra google maps å finne frem. Først var jeg veldig veldig skeptisk - for jeg så bare et par først, og de ligner jo faktisk på møll ved første øyekast. I alle fall for meg, med et mindre trent øye!  For når man hører ¨Butterfly Valley¨ - ja så hadde jeg sett for meg giganter i haugevis av farger - og masse blomster. Men her var det stort sett vann, grønt og møll. Trodde jeg. 
  Helt til de begynte å fly! Da ble de knall røde - og de fløy i en helt utrolig fart! Noe som faktisk var utrolig irriterende - var umulig å få et godt bilde av dem i lufta.  
  Bortsett fra resten av turistene (som forsåvidt også kan gå i betegnelsen ¨dyr¨..) Fant vi også masse gekkoer, krabber og andre raringer. Krabbene var faktisk bosatt inne i fjellet - og ikke i vannet, som for meg er det mest naturlige. Hele opplevelsen var faktisk litt magisk - og jeg satt lenge på stien i stillhet å bare glante.
   Så anbefaler absolutt å ta turen til Butterfly Valley om man er på Rhodos! 
  Hva synes du om bildene?
  UNDERWATER ADVENTURE


  bildene er tatt med et fujifilm undervannskamera og mobilen min - Sony z3 compact 

  Det beste med å snorkle eller dykke - det er rett og slett stillheten. Stillheten og at det føles ut som om man trår inn i en helt ny verden. 
  Håper jeg får muligheten til å dra til de større revene å ta bilder der - for ettersom de kameraene jeg har absolutt ikke er av beste kvalitet, så må jeg faktisk skaffe meg et undervannshus til kameraet mitt! Ble helt hekta. Så nå er det bare å sjekke de beste stedene for snorkling og dykking - heftig hekta! 

  RHODOS #1 EAT SLEEP BEACH REPEAT


  hahahaha styggeste trynet.. og en hand.  Vel, jeg sa jo sist at jeg skulle poste mens jeg var der - det var da helt umulig når hotellet fikk inn 55 nye rom med gjester, som alle brukte nettet.. Haha, aldri vært borti så dårlig internett i utlandet (på et sånt hotell) som denne gangen her! Men uansett koste vi oss utrolig mye. Dette er bare noen av bildene fra første delen av uka - faktisk de to første dagene ^^  Da var det kun avslapning som gjaldt - eat, sleep, beach repeat. Jeg ble litt rastløs etterhvert, så jeg endte opp med å plage de andre gjestene med å svømme med både maske og snorkel - og undervannskamera ..i bassenget. Bror og jeg prøvde hardt å få til noen fete bilder - og et par ble det jo. Men en del fornærmede fra eldrebølgen ble det absolutt, og så så jeg absolutt nada etter å ha tatt bildene i det klorbefengte bassenget! Hele kvelden ble iaktatt i tåke. Så da ble det øyedråper og lys sensitivitet - noe som suger når man soler seg. 

  Men nå skal jeg nyte resten av kaffen min, sette på en hel haug med vask og redigere flere bilder fra turen! 
  Har du reist noe i sommer? 

  STRAWBERRY MORNING


  Etter mye fest og morro på slottsfjell, var det virkelig på tide med et par dager med total avslapning. Igår brukte jeg store deler av dagen på å glo på Harry Potter, spise potetgull og tegne!  Det var utrolig deilig. Idag blir det muligens en tur til Oslo, og sikkert mer avslapning når jeg kommer meg dit. Først skal jeg gjøre det jeg muligens er dårligst på i hele vide verden: Lakkere neglene. Hat.


  Hva bruker du ferien din til ?

  NOT ALL WHO WANDER ARE LOST  Gårsdagens sightseeing i egen by! Utrolig koselig. Fikk shoppet og skravla oss halvt ihjel. Var deilig, ettersom jeg nå er på jobb. 14 dager på sjøen før jeg får muligheten til å gjøre noe sånt igjen - og da er det ekstra ålreit med en sånn dag! 
  STRAWBERRY MORNING

  Idag stod jeg opp ALT for sent. Herregud. Våkner først kl 09, tenker at siden jeg var så hard på shoppingen igår, så trengte jeg en time til. MEN NEIDA. 
  Fire timer senere - kl 1245, våkner jeg. Men jaja - antar kroppen trengte det. Ettersom jeg hadde så dårlig samvittighet ovenfor meg selv, har jeg allerede klart å tørke støv, støvsuge og rydde. Dør av meg selv. 
  Om ikke alt for lenge kommer min kjære Nevø og beste venninne, Linda! Så da blir det is og kos på brygga i Tønsberg! 

  NEW RIB TATTOO & LACE BRALETTE  bh\\h&m


  Igår tok jeg enda en tatovering. Og jeg absolutt elsker det. Har nok blitt en ganske grei avhengighet! Denne gangen tok jeg et celtisk kors med Pappa, som står for far og datter. Pappa tok den på armen, jeg tok den på ribbeina! 

  Og det var faktisk ikke så vondt som jeg trodde det skulle være! 


  Har du tattoveringer? 

  BEAUTIFUL BENGAL


  Canon eos 600d 50mm f/2.8

   

   

  CLEAN SUMMER SAILING  tatt med Canon EOS 600d 50mm f.2.8

   

  Endelig kom sommeren. Eller, litt i alle fall ! Igår klarte vi til og med en liten tur på stranda, før skyene tok over. 
  Dette er den sommerparfymen jeg har sverget til i år! Den lukter så fresht, samtidig som den minner meg om saltvann og sommer. 
  Og er det en ting jeg elsker, så er det saltvann, strender og sol!


  Hvilken parfyme bruker du i sommer? 

   

   

   

  CARNATIONS AND CAKE

  Igår hadde min fantastiske mor bursdag - så vi feiret henne med kake, ballonger og blomster! 
  GOOD MORNING BATMAN
  God morgen, morgenfugler! Eller, nå er det jo faktisk ikke morgen lenger. 
  Sånn ser jeg altså ut med en gang jeg har våknet. Bustete hår, bustete øyebryn og hovent øye. Litt sovemerker her og der. 
  Men vet dere hva ? Det er helt greit. Jeg har ikke noe problem med det lenger. For et par år siden, før forsvaret, fikk jeg helt noia av å gå uten sminke. På bloggen, ute på butikken, ja egentlig for naboene også. Nå derimot driter jeg i det. For til syvende og sist, så er det meg selv det går utover. Og litt dere nå da, ettersom dere får se skrekk eksempelet. Men vi våkner jo ikke sånn som de gjør på amerikanske tv-serier! Med øyevippe extensions, lipgloss og freshe tenner.  Jeg ser ut som noe som er dratt opp fra sluket på badet!  Men jeg tror det er best å bare være happy uansett hvordan man ser ut når man akkurat har fått ¨skjønnhets søvnen¨ sin. 
  Trøtt og jævlig.


  THE NAVY GIRL \\ BANQUET


  For dem som ikke har fått med seg det, så var jeg i førstegangstjenesten i fjord. Det var den beste tiden jeg har hatt i mitt liv, samtidig som det var den tøffeste.
  Jeg fikk utrolig mange venner, gode venner. Sånne man aldri mister.  Jeg fikk føle på presset. Fra de i troppen, de jeg jobbet med senere på fregatten - og ikke minst de hjemme. De savnet meg, og jeg savnet dem - men jeg hadde det så bra, til tross for hardt arbeid, lite søvn og det å konstant være på vakt. 

  Vakt ja. Brovakt. Gardevakt. Ordonansvakt. Å være på vakt. 

  Jeg var utrolig heldig når jeg var i Forsvaret. Jeg fikk være med på så mye! Mitt første seilas var til Syria. Jeg ble ettersendt, ettersom jeg kom inn i Januar ifjord. Haha, tenk det. Januar i fjord var jeg på rekruttskolen - på Madla leir. Det føles ut som om det er et helt liv siden.
  Men etter to måneder på Madla, var det å dra til Haakonsvern. Der ble det rett på diverse kurs. Bli kjent med fregattene. Fikk kart og skriveblokk. Måtte lære sikkerhet, våpen og hvordan det er å leve på en utrolig liten plass med en haug med andre mennesker. Jeg bestod eksamenene, ble sendt på vedlikehold.
  Der lærte jeg hvordan man skulle være en Dekksmann i forsvaret. Jeg hadde aldri vært noe lignende før - og var full av spørsmål, og maling. Hadde grønne striper i håret i flere måneder. Jeg savner faktisk de stripene.

  Så fikk vi vite det. Anniken og jeg, og to andre fra vedlikehold - skulle til Syria.
  Vi måtte ringe hjem. Skrive under papirer på at vi skulle på et internasjonalt oppdrag. Og at muligheten for at vi faktisk ikke skulle komme hjem igjen -
  den var der. De sa det til oss. ¨Det har ikke skjedd noen store episoder, og det er rolig - men det er en risiko¨.
  Jeg var så stolt. Utrolig stolt av å kunne gjøre noe for landet mitt. Jeg skrev under med et smil og en iver jeg aldri tidligere har kjent på noe område før.

  Flyturen var utrolig lang, med tre mellomlandinger. De hadde bestilt feil mengde bagasje på det siste flyet - så det ble masse oppstyr.
  Vi lå på gulvet på flyplasser, prøvde å få litt hvile. Sommerfuglene i magen sluttet ikke. Alle så på hverandre - det siste flyet, så er vi der!

  Så var vi der. Vi kom rett inn i alt - måtte hive på oss uniform, og hjelpe til å løfte forsyninger ombord. Alle var så hyggelige, selvom de var slitne etter å ha vært der en måned allerede.Så kom  øvelsene - og de var mange. Klar til strid. Havari. Brann. Alle skulle vite hvor de skulle være, hva deres oppgave var. Hjertet banket som aldri før. Det gikk som tannhjul i en klokke.
  Den første brovakten min Jeg var så nervøs for å gjøre noe feil. Kikkerten hang rundt halsen på meg. Jeg klamret meg til den, speidet etter fare.  Det kunne faktisk gått ille om jeg ikke hadde fått den opplæringen og gode medsoldater. Jeg ble sett på som en rookie - den nye jenta. Men det gjorde ikke noe.  Jeg følte jeg gjorde en forskjell.  Jeg var en del av noe. Og etterhvert, så kom alt - og alle. Vennene. Mine Offiserer som støttet oss, og som jeg følte et brorskap med som jeg aldri har følt med noen før. 


  Etter en måned i Syria dro vi hjem. Jeg kommer aldri til å være den samme igjen. Alt er liksom forandret nå.  Hvordan jeg tenker, hva jeg føler om verden. 

  Men en ting er sikkert. Jeg savner det.

  Dette feiret vi i helgen. Et år etter Syria, eller OPRECSYR - så møttes vi alle igjen. Det var utrolig godt å se alle sammen. Et år har gått.
  Vi fikk vite hva som hadde skjedd i ettertid. Og hva de skulle videre.
  Og jeg skulle ønske jeg skulle dra med dem.

   

   

  NEW IN: VANS OLDSCHOOL
  Etter bare noen timers bruk så klarte jeg faktisk å få flekker på dem.. De ble ikke akkurat bedre etter en tur ute på byen i Bergen heller! Men utrolig fornøyd med dem - in love. 

  BREAKFAST AND LILACS  En stille og rolig frokost med søsteren min - og James Bay. Hundre prosent forelsket i stemmen hans. Snart blir det ut å glo i finværet! 


  ♦ 

  NEW TOWN, NEW HOME

  Da har endelig tiden kommet - jeg har blitt roomie med en av mine beste venninner, Amanda! I verdes søteste lille strøk, blomster overalt, utrolig sentralt og ikke minst rett ved slottsfjellet! Så festivalen i sommer kommer til å bli kanonbra! Kan ikke forklare
  hvor deilig det er å endelig ha litt space for seg selv igjen. Utpakkingen har gått iherdig for seg, ettersom jeg er litt vel glad i å få sånne type ting på plass. Så etter innkjøp av to nye kommoder, båret et høyt tall med pappesker opp to evige trapper, vasket og slitt - så kan man kalle det hjemme!
  Heretter kommer det til å komme mange bilder, ettersom både Amanda og jeg er noen heite knipsere - så stay tuned. 

   

  details fra rommet og nabolaget

     DREAM BIG, LITTLE ONE


  tatt med canon eos 600d  50mm\\ f.2.8

  Jeg tror alle trenger å drømme. Gamle og unge, om både det som har vært, det som skal skje og alt imellom.
   Drømmer er det sterkeste man har. Det som drar deg mot det som føles umulig. Det som gjør at livet ikke føles trist, men at man faktisk 
  kan ha en mulighet til å gjøre en forskjell, noe som betyr noe - for noen. At ikke alt håp er borte.

  For uten drømmer - hvordan skal mennesker da få gjort utrolige ting?


  ◊ 

  17 MAI

  Hadde en utrolig fin 17 mai i Oslo for første gang! Det ble kake, masse kaffe og en vel så fyllesyk bror. 
  Idag er jeg utrolig glad for å ha fri, bare nytt å sitte stille egentlig. Har vært så mye jobb i det siste, så føler jeg ikke har noe liv i det hele tatt.
  Heldigvis blir det noen fridager før jeg går på igjen!

   

  Hvordan feiret du 17 mai ?  ♦ 

  LIBERATION DAY

  Idag er det jo selve frigjøringsdagen! Så hurra for oss! 
  Amanda og jeg fant ut at vi skulle feire dette som ekte nordmenn - så vi tok en ¨topptur¨ på det eneste stedet det er mulig å gjøre det her i Tønsberg sentrum. Nemlig Slottsfjellet - og vi kunne jo ikke dy oss for et lite nakenstunt! 

   

  Hvordan har du feiret din frihet?
  REFLECTIONS & DANDELIONS
  jakke\\urban (amanda`s)  bukse\\monki  genser\\urban  choker\\ginatricot  boots\\dr.martens 

   

  Endelig er våren her! 

   

   

  MY BABY PHOTOS
  BACK FROM THE OCEAN


  bildene er fra instagramen min \\Idatold

  Da har jeg vært ti dager til sjøs! Jobbet som en helt, trent så godt det har latt seg gjøre og shoppet en hel del i taxfree.
  Kan i alle fall ikke klage på utsikten fra jobb - selvom jeg kun fikk tatt bilder med iphonen min. Dagene har vært på 13 timers arbeid hver dag, så må si at kroppen har fått seg en liten knekk. Så dagen idag blir ufattelig lat, med kaffe og bok. Og muligens en liten shoot.   Hva gjør du idag ?
  TORTUROUS ELECTRICITY
  Between both of us - and this is dangerous. 

   

  Daughter - Landfill

   


  GØTEBORG RANDOMS
  Hadde en utrolig koselig påske i Gøteborg med familien ♥

   

   

  GØTEBORG CHERRY


  Gøteborg behandler oss fantastisk bra med både fint vær, koselige mennesker, et fint hotell, boklesing, kaffedrikking og masse shopping Koser seg si!   Hva gjør du i påsken?  


   

  BY THE TRAIN TRACKS PHOTOS


  Er det noe jeg faktisk er utrolig glad i - så er det å ta tog. Lange strekninger med musikk, kaffe og Norges flotte natur, mens tankene kan vandre akkurat dit de selv vil. 
  Er en type terapi, om man vil. Noe jeg trenger ganske ofte, for å si det mildt. Reise generelt - terapi. 


  AKER BRYGGE


  Helgen ble tilbragt i Oslo med lillesøster og hennes far. Hadde en utrolig koselig gåtur i det fine været - og ettersom faren hennes bor på Frogner, ble det Aker Brygge! 
  Utrolig fine bygninger og kultur der, så ble et par knips langs gatene.

   

  WAITING AT THE TRAINSTATION \\ BURGUNDER CONVERSE
  converse\\dna  bukse\\ginatricot  jakke\\veromoda  cardigan\\bikbok  topp\\bikbok  chokers\\ginatricot-thecrystaldivide

   

   

  Helgen har jeg tilbrakt på frogner i Oslo med verdens beste søster og stefar ♥

   

   

   

   

  BOYFRIEND STEALER BY MAC

  LIPSTICK\\BOYFRIENDSTEALER-MAC  SHOES\\DNA  PANTS\\GINATRICOT  DENIMJACKET\\LEVISVINTAGE  SWEATER\\CUBUS  NECKLACE\\MARKET

   

   

  EN PJUSKETE FREDAG\\BOKANBEFALING


  Ja, med pjuskete så mener jeg vel egentlig meg. Pjuskete i formen. Har fått infeksjon i kroppen, så antibiotika er min gode venn i noen dager fremover.. 
  Hater sånt. Blir så tappa for krefter, bare suser. I tillegg får vi family besøk imorra, ergo må jeg være sånn nogenlunde til stede. Gahd.
  Så denne helga her tilbringes for det meste i senga, med den nye boka mi! Anbefales på det sterkeste! Den er skrevet på en litt spesiell måte, men har ikke klart å legge den fra meg siden jeg tok den opp! Trolsk stemning for å si det mildt! Så hvis noen vil ha noe spennende til påsketuren, this is it.


  Nå skal jeg legge meg. Ellerno.

   

  SOLAR ECPLIPSE
  bildene er tatt med canon powershot SX40 HS

   

  Fikk faktisk til noen bilder av solformørkelsen idag! Desverre ikke når den var full, ettersom jeg bor i Sandefjord ble den aldri helt slik her. Det var i tillegg overskyet.. Men gøy uansett! Neste gang den er total er i 2061 - så jeg får sitte forberedt på gamlehjemmet.

   

  NEW TATTOO\\TWO MOONS
  Igår tok jeg nok en tattovering - men denne gangen hadde jeg faktisk tegnet den selv! Utrolig fornøyd med resultatet - men dere får se et ordentlig bilde når den har kommet seg helt. Nå er den mindre fin, ettersom den er midt i groprosessen! Den søte venninna mi, Karoline tok en lik i nakken, bare mindre - så det er en vennskaps tattoo♥


  Hva synes dere?

   

   

  ◊ 

  CAT IN MID AIR  canon eos 600d 50mm f\1.8

   

   

  Min nydelige pus, Crash ♥

  SUNDAY RANDOMS  Dagen idag har vært fylt med kaffedrikking, boklesing og redigering av bilder. 
  Avslappende og digg.

   

  SUNSET ROCKER  bukse\\only  sko\\dr.martens  jakke\\vintage  topp\\bikbok  skjorte\\carlings  solbriller\\rayban  smykke\\thecrystaldivide

  bildene er tatt av Linda Nymoen\\canon eos 600d 50mm f\1.8

   

   

  TAKE A WALK IN THE PARK \\ SPRING
  canon eos 600d 50mm f\1.8  Deilig tur til parken, der jeg tok portrettbilder av både mor og sønn på tur! 
  Var så deilig med frisk luft - og ikke minst fredelig. Kvelden ikveld går til redigering, te drikking og The XX på repeat.

   

  Hva bruker du lørdagen din til ? 

   

  LITTLE SISTER PORTAIT  canon eos 600d 50mm f\1.8

  Vakreste jeg vet om! 

   

   

  ITS ALL GRAY AND GOLD PHOTOS
  jakke\\vero moda  solbriller\\rayban  sko\\nelly  bukse\\altforgammel  genser\\bikbok  smykke\\glitter  ringer\\div
  bildene er tatt av min kjære søster, Nora ♥ \\canon eos 600d 50mm f\1.8

   

   

   


  LAZY MORNING
  Denne morgenen her har jeg egentlig bare tasset rundt i pappas alt for store pysjbukse, drukket 4 kopper kaffe og redigert bilder. 
  Med Hanging on av Ellie Goulding på repeat. Gahd.

   

  ITS ALL GRAY AND GOLD DETAILS
  EARLY BIRD  Deilig å våkne tidlig. Det er så stille. Alt jeg hører er kaffetrakteren som står å småpludrer på benken.  Og noen små fugler som herjer utenfor kjøkkenvinduet.
  Tasse rundt å pakke til trening, planlegge dagen smått med følelsen av at dette kommer til å bli en bra dag.

  Vårmorgen. 

   

   

  BEANIE\\BIKER\\RAYBANS  beanie\\carlings  genser\\urban  jakke\\vintage  bukse\\ginatricot  sko\\dr.martens  veske\\glitter  raybans\\hawaii outlet
  tatt av Silje Løvvold\\canon eos 600d 50mm f\1.8

     Dagen idag: Mye vind, mye sol, mye kaffe. Cafètur med ei super jente jeg ikke har snakket med på en stund - og vindus shopping til den nye leiligheten. 
  Kjenner at jeg blir i bedre humør for hver dag som går, ettersom været endrer seg til det bedre. Vinterdepresjonen blir blåst bort med sol, lukten av vår og James Bay på ørene. Alle smiler mer, jo bedre været blir - til og med de gamle damene som vanligvis kjefter deg huden full hvis du prøver å hjelpe dem med posen i butikken. 
  Vår = Harmoni.

   

  MORNING RELAXATION ☀

  THE WANDERER\\PHOTOS
  sko\\dna  bukse\\h&m  jakke\\bikbok  genser\\ginatricot  smykke\\crystaldivide  klokke\\casio
  Canon eos 600d 50 mm f\1.8

   


  Bildene er tatt av søsteren min, Nora ♥ - hennes blogg finner dere HER

   


  MY ROOM\\DETAILS


  Rommet mitt viser egentlig ganske godt hvordan jeg er som person. Eller, for øyeblikket er det litt halvhjertet ettersom nesten alle tingene mine står i garasjen.. 
  Om få måneder flytter jeg atter en gang inn i egen leilighet - men denne gangen med en utrolig søt venninne. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye! Det blir også en ny by - kun fordi jeg kjenner jeg er lei. Lei av menneskene, lei av de samme tingene, lei av at alle kjenner meg her. 
  Jeg tror jeg kommer til å føle meg mer fri i en ny by. Igjen.
  Jeg har blitt en evig sigøyner.  SUNDAY SUNLIGHT\LILSIS


  taken&edited by me\\ canon eos 600d 50mm f\1.8

   

  I love Sunday. No plans, just coffee, walking around with my camera, reading blogs and hanging out with the best girl of them all - my sister ♥

   

  What do u like to do on Sundays  ? 

   

   

  FLORAL PANTS\LEATHER JACKET

  floral pant\\old  shoes\\dna  bikerjacket\\bikbok  cardigan\\bikbok  necklaces\\thecrystaldivide scarf\\veromoda
  There photos are taken by Linda Nymoen, edited by me

   

   ◊

   

   

   

  .


  BEAUTIFUL GIRL PORTRAIT PART TWO  all photos is taken&edited by me
  Canon eos 600d \50mm f\1.8

   

   

  This beauty is one of my best friends, like a sister to me! She is so incredibly strong, single mom and all - she gets the every day life look easy!

   

   

   

  BEAUTIFUL GIRL


  Taken&Edited by me\\ canon eos 600d 50mm f\1.8

   

   

  My beautiful Linda! She is one of my best friends, and such a great model! Love her ♥

   

   


  SPRING FEELING

  The snowbells are in my garden again! And the super annoying bird is singing. 
  SPRING!

   

   

   

  BATMAN IS MY MAN  tights\\blackmilk   batman mug\\håndverkeren cafè

   

  Reading LOTR and drinking yogi tea - best ever  LATEST//INSTAGRAM


  Idatold on instagram\\iphone5&canoneos600d

   

   


  BJØRG TREASURE

   

     bjorgjewellery

   

  in love with this dagger

   

   

   

  BIKER JACKET
   

  COLOR PORTRAIT \\ FREE SPIRIT

  photos edited and taken by me
  canon eos 600d \\ 50mm f\1.8 

   

   

   

  I WANT SPRING!

  OH, LIBERATION COMES IN WHATEVER FORM TO SAVE ME

  canon eos 600d\\50mm f\1.8 - edited and taken by me 
  the dagger neckless is from BJORG 


  ¨I am burdened, and then the whisper comes
  You whisper in the breeze
  Whispers that I'm needing
  Quiet words, soothe the hurt,
  whisperer¨

   

  These days, i feel so restless. I have no idea of what life is going to bring to the table at this point. It scares me. I feel like im torn in two - one part wants to run wild, be free.
  The other half wants to go back to the army.. but right now, all i want is an escape. Happy days with sun, friends and a good book.

  I need a vacation from my head..

   

   

   

   

   

   

  RED LIPS\\\CURLY HAIR
   

  mixed emotions

   

   

  LIKE THE MOON

  A part of her was hidden from the world.

   

   

  MY BEAUTIFUL SISTER  Canon EOS 600d\50mm 

   

   

  Nora - my best friend and little sister ♥

  ME AND MY CHAIR


  Lazy days. Bookreading. Photographing everything. Birthday this sunday. BAH.

   

   

  YOU LOST THE MOON BY COUNTING ALL THE STARS

   

  Really wierd days. Want summer to come - sleeping my youth away.
  Reading books, listening to dark music and buying way too much crap on ebay. 

   

  BIRTHDAY OH BIRTHDAY


   

  Cupcake mania. Hummingbird Chocolate Cupcakes ♥

   

   

  I NEED TO READ YOUR BLOG

  Your blog, please. 

  I`ve been gone for some time, and a lot of the blogs that i read is gone!
  So no i need some inspiration, so please - give me!

      

  CLEAN RAIN - RAINY DAYS  photo\edit: me

   

  Best perfume for this time of the year - smells fresh and rainy! 
  Now im going to cuddle up in my bed, read a book and wear ugly sweats. Thats what storms are for!

   

  ◊ 

  METALLICA GIRL

  photo\edit:me


  PEACE OUT AND WHATNOT.

   

   

  SIVILT LIV IGJEN  Deilig å være med jentene mine igjen - alt for lenge siden sist! Det som er trist, er at jeg faktisk savner forsvaret.. Blanda følelser, mann.

   

   

  FESTIVAL \\ GRUDGE ROCKER SNAPBACK


  Had a great day, saw alot of good bands, worked as a  voulanteer and danced my ass of the rest of the night! Thank you, Slottsfjell - see you next year.

   

  FESTIVAL \\ INDIE ROCKER OUTFIT

  Festial day two was awsome! Today its day three - and the final day. This will be epic!

   

   

  LAST DAYS

  Even when im with my best friends, family or in the middle of a crowd - I still feel alone. 
  I really hope me going to a festival this weekend is getting me to relax, or at least get me away from my head.
  Reading helps. 

  Slottsfjell - get me there.  

   

   

  Wedding photos\ sneakpeak


  Tok bilder for dette vakre paret på lørdag! Så nå gjenstår en del timer med redigering - før de endelig får bildene sine. 
  Got to love weddings!  

   

   

  HOME THIS SUMMER

  Deilig å være hjemme! 

  BEEN AWAY \ COPENHAGEN PHOTOS

  Okei. Nå er det sinnsykt lenge siden sist jeg har vært innom! Etter at jeg ble ferdig med rekruttskolen, har ting gått i et sett. Jeg har blitt flyttet til Haakonsvern, der jeg for tiden seiler! 
  Endelig får jeg sett verden! Jeg kom hjem for ikke lenge siden fra Syria, der jeg var i litt under en mnd med KNM Helge Ingstad å seilte. Vi var hovedsaklig i Syria for å få fraktet kjemiske våpen vekk derifra. En ufattelig opplevelse! Som jeg skal utdype senere. Her får dere noen bilder fra siste turen vår - nemlig København der jeg stod garde for selveste Kronprinsen av Danmark!

   

   
  (Og ja, det pottesure trynet baki der er meg.. bildet er lånt fra Sjøforsvarets facebookside, ettersom jeg ikke fikk tatt noen selv. )
  ARMY LIFE

  Hei - long time, no see! Her har ting gått i ett siden jeg kom. Og ikke fant vel jeg ut at jeg kunne koble mobilen til pcen, for nettverk.. før nå. Så nå sitter jeg på kaserna, slapper av i sivilklær etter en helt ok dag her på Madla rekruttskole! Den siste tiden har jeg lært utrolig mye om meg selv, og om mange i troppen min. Jeg absolutt elsker det her! De første ukene var det mye venting, testing og slikt. Helvetesuka var ikke så ille som jeg trodde den kom til å være - og feltuka var bare en utrolig herlig tur (Bortsett fra siste natta - som da absolutt var pyton.)  
  Og nå er de siste dagene her. Utrolig trist, egentlig. Alle blir splittet - etter å ha bodd oppå hverandre i to mnd. Det har vært en hel del beduggede kvelder på byen - men mest av alt har det vært lange kvelder i peis stua der vi har sett film, etter film, etter film. Haha. Og ikke minst har man vært en del på Madla Amfi (Kjøpesenteret - som heldigvis bare er 5 minutter unna.)  Jeg kommer til å savne det her - men jeg gleder meg utrolig mye til jeg kommer til mitt neste tjeneste sted - som da er Bergen! Jeg har da vært så heldig at jeg kommer videre på Fregatt - og har fått dekkstjeneste! Er i himmelen. Dette var da førstevalget mitt, så tårene var ikke langt unna når jeg stod på en skytebane langt inni skogen, og fikk dette fortalt.
  Fikk da tatt med et lite kamera - som tok dårlige bilder, langt inni skogen på feltuka. Men alikevel var dette bedre enn ingenting! 

   
   ♦

  MADLA REKRUTTSKOLE NEXT   

  Da er dagen her! Fly til Stavanger - så begynner livet i militæret. Kommer til å savne hjemme, 
  men mest av alt kommer jeg til å savne nurket mitt Crash ♥  som desverre ikke kan få militærboots og kamuflasjejakke. Han hadde vært rimelig søt da ??!

  Nå får jeg løpe - krysser fingre og tær! 

   

   

   

  INTO THE ARMY I GO

  Beklager fraværet - men har vært så mye å gjøre i forhold til at jeg faktisk drar på søndag. 
  Da starter et helt nytt eventyr for meg  - jeg skal nemlig inn i sjøforsvaret! 
  Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre nettopp det her, bare ikke hatt muligheten før nå. Så nå blir det helvetesuke, uniform og nye kamerater!

  Jeg skal selvfølgelig ha med meg kameraet - og prøve så hardt jeg kan å la dere følge meg igjennom alt sammen.

  Har du lyst til å følge med på hvordan livet er i militæret ? 

   


  christmas eve
  Nydelige søstra mi, meg og Whiskey på julaften. 

  Hadde det utrolig koselig, til tross for grusomt vær.. Hater været som er nå. Ingen magi over det! 

  Håper det kommer et dryss og  litt kulde. 

   

   

  denim on denim  scarf\\veromoda  denimjacket\\velourian vintage  hoodie\\h&m  jeans\\crocker  boots\\drmartens  denimshirt\\h&m  

   

  denim on denim peak
  christmas in my house

   

  Igår satt Mamma og jeg å lagde Farmors sjokoladeboller og kjempesøte marsipanfigurer! Haha, små gleder - og en liten gnist av julestemning. 
  Idag går igjen turen ned til Mamma for å lage kromkaker. Og imorgen blir det visitt for å levere godsakene dit de skal. Hygge! 
  Har generelt sliti med å få julestemning etter at snøen forsvant. Det var akkurat som om julemagien smeltet med snøen. Så nå skal jeg prøve å tvinge den litt frem,
  selvom jeg hører  at det regner utenfor.  Julefilm + julegavepakking!

   

   

  Hva gjør du for å få julestemning ?


  ♦ 

  vintage leather and another sunset  jacket\\vintage  shoes\\drmartens  bukse\\ginatricot   scarf\veromoda  sunglasses\\vintage

   

   


  suffocate   

   

   

  stine and flowers pt 2
  bildene er tatt og redigert av meg. 

   

  Er hun ikke søøøt?!

   

  stine and flowers

   

  Vil du se fler?

   

   

  ♦ 

  popcorn sweater and boots  all we got is the time we have left
  christmas lights
  Love my calendar!   Only 20 days until Christmas ♥

   

   

  fuck angora\ torture for vanity

   
  fuckangora.   Most people has already read our seen the video from PETA - i hadn`t. It was horrible, now i sit here with a sting in my chest.
  Nobody deserves to be treated like that! 
  It`s a good thing, acne and h&m has decided to pull all the angora products from the shelves.  
  But still, shouldn`t they been thinking about the animals first anyway?  
  Do some research, where they get their products  and how?
  If i would produce anything at all - i would demand to know how everything in the process of the making of my products.  
  The food industry isn`t good either, but this is clothing!
  Not what we need to survive, but stuff we buy to make ourself feel better.
  Would you feel better, with a tortured rabbits fur on you? I know i wouldn`t.
  And when we buy these things - we make the industry make more of them.
  Ok, they are allready in stores. But if you buy them, they make more.  

  If you want to watch the video: HERE

  articles: http://www.onegreenplanet.org/news/hm-angora-rabbit-fur-peta-cruelty/
  http://fashion.telegraph.co.uk/news-features/TMG10480775/HandM-and-Acne-halt-angora-production.html

   

  What has the world become?

  Torture for vanity? 

  no thank you.

   

   

   

   


   

  november

  Hvordan var din november?

   

  welcome december

  Love this time of the year. It`s like magic, anything can happen. 
  I got the greatest christmas calender from my mum, she`s the best in the world!  Today i got a burgundy lipgloss, i may show it to you later.  

   

   

  What do you like about christmas?

   

   

  the best love


  the best love is the one that comes naturally - and you can`t live without

   

   

   

  cashflow   

  Working today. The area under my eyes is getting darker, and so is the days. But even if im at work for 13 hours a day - im still happy that i work the way i do! 


  Be happy for something babe, everyday. Life`s too short! 

   

   

  the fun you have with friends

  When my beautiful Lailai came to visit me. We made good food, got drunk with Karoline, had the best laughs i`ve had in a long time,
   kept singing until the sun came up and ate som more. She is lovely. Karoline and I really wants to go visit before i go into the army! 
  And i dont have a dishwasher. Kill me.

   

   

  ♦ 

  20 instagrams for ya
  1.relaxing so hard. 2. cutest coffee mug ever.  3. traintracks. 4. batcoffee! so cute. my friend at kafka made it for me♥ 
  5. walking at  night.  6\7\8. halloween!!!♥ 
  9. funeral.
  10.spaday. 11.random again.  12. roadtrip with my bf. 
  13. my bro and me. had a lovely weekend with him!
  14. walking to work - to the sunrise.
  15. cute bro is going to a convention.
  16. mums applecake. so good! gahd.
  17. my extreamly cute friend Lailai came to visit me from Oslo. had the best time ever. 
  18. my sister gave me this bracelet - she made it herself! real silver - and so beautiful!
  19.work is coming.
  20. hulk \ my nephew with an adorable cap.

  Im working my ass of atm. So tired! But cash is now flowing, and i love that. And the people i work with - they are great! 
  Now im going to bed - after i collapse in the shower for a while.  

   Idatold on instagram! 

   

  the most wonderful time of the year
  Bildene er fra ifjord. Gleder meg til jul! 

   

  early morning


   

  Today Im workin! YEAH. 

   

   

   

  its all about the golden dress photos
  dress\\nelly trend  necklace\\nelly trend  shoes\\DNA  lipstick\\chanel

   

   

  This was what i wore yesterday - at my jobs christmas party! 

   

   

  chillin at the cafè   

  Dagen idag: Kaffe, finne gave til nevøen min, drukket kaffe med bestie og vært i barnebursdag! God dag.


  lailai photos

  tatt og redigert av meg

  Min kjære var på besøk fra Oslo i helgen! Har savna ho utrolig mye -  var så deilig å få catchet litt opp i den kjedelige hverdagen. 
  Også lager hu utrolig digg mat. GAHD. Blir helt bortskjemt når hu er på besøk! (kommer bilder fra helgen senere)

  Også er hun jo utrolig vakker da. SEPÅHUA.

   

   

  ♦ 

  storms make trees grow better roots
   

   

  ain`t no wifey

   

   

   

  topp\\ebay  smykker\\marked  bukse\\h&m  sko\\dr.martens

   

   

   

  Har hatt verdens beste helg! 

   

  Hvordan var din ?

   


   

   

  morning and coffee

  Now, im going on a roadtrip! 

   

   

  Do you have any good blogs that i could take a look at ? ♥

   

  my beautiful orange friend


   Og nei det er ikke fantasivennen min - men katten min. Crash. Verdens beste roomie ♥

  the funeral
  May you rest in peace. 

   

  in love with photos and their memories

   

   
  setter sammen fotoalbum til et brudepar jeg er veldig glad i.  og ja - jeg roter no helt inni granskogen. 

   

   

  golden boots and vintage levis

  jakke\\vintage levis   guns tskjorte\\vintage  smykke\\nelly trend  sko\\nelly trend  crocker bukse\\carlings  dickies beanie\\urban  leppestift\\chanel rouge allure velvet 39

   

   

  find yourself - be yourself.

   


  miss the feeling

  Of the warm summer breeze.

   

  so we lay in the dark

   
  old photos taken by me


  Cause we've got nothing to say.

  Just the beating of hearts,

  Like two drums in the grey.

  I don't know what we're doing,

  I don't know what we've done.

  But the fire is coming,

   

  So I think we should run.

   

  rainy mornings with coffee and books

  Lazy saturday. 

   

  burgundy beanie on a foggy day


  beanie\\urban  skjorte\\h&m  crocker bukse\\carlings  dr.martens\\dna  genser\\cubus  smykke\\hellas  skinnjakke\\vintage

  Vet jeg ser fortstoppa ut på alle bildene. Ukomfertabel til tusen idag. Ekke lett når man har et krater mellom øyebryna! Gahd. 

  Men jeg liker tåke.

   

   

  ♦ 

  its all waterdrops and pretty things

  Idag har jeg gjort mindre enn jeg burde, vært mindre kreativ enn jeg pleier og rett og slett litt sliten i sjelen. Musikk,en god bok, te  og vekk med verden ♥

   

   

  Today I`ve done ​​less than I should have, been less creative than usual and im just a little tired in my soul. Music, a good book, tea - makes the world go away for a while♥ 

   


   

   

   

  all hallows eve: crazy doll


  styling og modell\\monika gulliksen  
  foto: meg

   

   

  colorful leaves  Selv det som er vakkert, episk og perfekt ender. Blir kaldt. Selvom man vil det totalt motsatte.

  Alt ender.

  Så sett pris på det mens det varer. 

   

   

   

   

  all hallows eve: vampire


  Dette er det jeg og min kjære venninne Monika drev med igår kveld. Vi prøvde ut diverse sminke, som vi skal ha på imorgen! For imorgen kveld er det nemlig ut å skremme andre reduserte mennesker - ute på byen. Haha - ser en smule grotesk ut.Men jeg likere. Har brukt flytende latex under øynene, men dette skal dekkes mer til ettersom det synes litt for godt igjennom. Men bortsett fra det var jeg ganske fornøyd! Bildene jeg tok av Monika legger jeg ut imorgen eller dagen derpå, ettersom morgendagen er superhektisk.. 

   

  Hva var ditt Halloween kostyme?

   

   

  lazy day, lazy everything  tights\\blackmilk 

  Denne dagen har bare vært lat. Liggi rett ut på sofaen med feber. Det var rett før det virket som om jeg kunne dø av kjedsomhet!   Men ettersom formen har begynt å bedre seg - skal jeg endelig få i meg noe annet enn brente baguetter og kaffe. Og få tatt den gigantiske oppvaska som hoper seg opp uten oppvaskmaskin. Gahd. Vil legge meg ned igjen bare jeg tenker på det. 

  MEN - etter alt vondt kommer noe godt. I think.

   

   

  ♦ 

   

   

   

  little boy in the woods  Noen av bildene jeg tok av Sean Thomas forrige Søndag! Utrolig utålmodig liten sjel, men veldig artig å ta bilder av også. 
  Nå skal jeg prøve å ikke kverke Crash  - han har drept enda en iphone 5 lader, og kontoen min viser mindre penger enn det en lader koster. GAHD. La lønningen komme!  

   


  coffee is always a good idea  Når regnet ikke gir seg, og dagen er grå. Ja da blir det rydding, kaffe og lesing på menyen! Og muligens en liten vandretur med kameraet mitt.

   

  Hva gjør du på regnfulle dager ? 

   


  its all about the attitude to life  - if somebody or something makes you feel bad, remember that you allways need to have faith in yourself. 

  You can change the world if you want to.   

   

  Goodnight

   

   

  ♦ 

  a flash in the middle of the night

  Igår fant jeg frem en gammel blits som jeg fikk av Farfar. I natt fikk jeg ikke sove. 

   

   

  in the woods

  Igår ble det en full photoshoot med lille Sean Thomas. Elsker de fine fargene som er nå - bare synd snøen kommer til å ødelegge dem.. Så prøver å få brukt dem så mye som mulig utover! 
  Wanna see more? 

   

   

  where words fail, music speaks


  a-jays four - elkjøp


  Mine nye herligheter. Musikk er noe jeg ikke klarer å leve uten - og disse er et stort must for meg. Elsker designet i tillegg til den fine lyden - selvom de må spilles litt inn. 

  Hvis dere er litt smånysgjerrige på hva jeg hører på så finner dere de to mest brukte listene mine her:

   Shh (Sovemusikk \ Rolig)

    FAV ATM  

   

   

   

   

   

   

  winter is coming


  Og plutselig var det snø. Jeg elsker vinteren. Jeg elsker høsten. Te, en god bok og dyna på sofaen ♥

   

  still healing
  october beach


  Work agaaiiin. Need moneh - go workin. Jobb et par dager nå, så da blir det mer eller mindre lite bilder her. Så til vi sees igjen! 

   

   

  basic leather and flowers  jakke\\cubus  bukse\\lely wood  boots\\nelly  genser\\cubus  smykker\\marked tyrkia og alternativmesse 

   

   

   

   

  little boy on fields of gold

   

   


   

   

  Min nydelige, vakre og utrolig rampete nevø - Dennis ♥
  Han syntes det var utrolig kjipt og kjedelig å stå stille for tante - men han kom på mange morsomme forslag selv også! Selvom ikke så alt for mange av dem kunne funke på bildene. Haha.
  Han er verdens kuleste kid. 

   

   

  My lovely, beautiful and incredibly mischievous nephew - Dennis ♥
  He thought it was boring to stand still for aunt Ida - but he came on lots of fun ideas himself!  Although not too many of them could work in images .. Haha.
  He is the coolest kid.

   

   

  the wonders of the sea


  Jeg er vel kanskje en smule mer interresert i havet enn det som er vanlig. Jeg absolutt elsker det! Havet er utrolig spennende, og alt som er i det. Drømmen er å bli marinebiolog - men om dette skjer er vel en helt annen sak. Bildene tok jeg på Nordsø museet i Danmark, det var utrolig morro å være der igjen! Har ikke vært der siden jeg var barn. Anbefales! Familieturer lenge leve.

  Nå skal jeg til min søte svenske venninne å få pizza!  Jepp, er bortskjemt. 

   

   

  I am perhaps a bit more interested in the sea than is usual. I absolutely love it! The ocean is incredibly exciting, and all that is in it. The dream is to become a marine biologist - but if this happens well is a completely different matter. The pictures I took on the North Sea Museum in Denmark, it was incredibly fun to be there again! Have not been there since I was a child. Recommended! Family trips = love.

  Now I'm going to my sweet Swedish girlfriend to get pizza! Yep, spoiled.

   

  she was like the moon - part of her was always hidden away


  bildene er tatt av Linda Alexandra Nymoen med mitt kamera - redigert av meg. Genser er fra Carlings, leggings er fra Blackmilk (HER)  smykke er fra Glitter 

  Ferien i Danmark var veldig fin, selvom vi ikke var fullt så heldige med været. Redigerer bilder nuuu at this moment. So stay tuned 

   

   

  MY BEAUTIFUL GIRL  Bildene er tatt med Canon EOS 600D  18-55mm

   

   

  Imorgen går turen til Danmark for å være med familien ♥

  OPI LIQUID SAND
  Minner meg om universet. Elsker den. 

   

  Vil du se den på?

   

  NOWHERE TO BE FOUND

  Crapcrapcrap.

   

   

  FOREVER RAIN


  Elsker høsten. 

   

  ENJOY YOUR YOUTH
  tshirt\vintage  hodeskalle\kremmerhuset

  You`ll never be younger than you are at this very moment.


  MEMORY LANE

   

   

  Long time no see! Nå hadde jeg en liten smule tid til overs - og savnet rett og slett å blogge! 
  Sommeren har vært super, samtidig som den har vært en smule slitsom. Jeg har jobbet utrolig mye, men all jobbingen gjorde det da mulig for meg nå å sitte i egen leilighet. Så føler absolutt ikke at jeg skal klage der. Er på jobb nå, atter en gang. Jobber 14 dager på, så har jeg 14 dager fri! Når jeg da er ferdig med å jobbe begynner jeg å ta bilder igjen. Kjente jeg trengte denne pausen fra bildetakingen - og mye annet. Hadde ikke noe mer å gi, følte meg. Nå, når høsten er her og inspirasjonen strømmer på - kommer jeg til å kose meg med bilder igjen!

   

   

  Stay tuned - I`ll be back!

   

  WORKING GIRL! \ LATEST INSTA

  Hei alle sammen! Nå har det blitt ekstremt lite blogging - mye på grunn av at jobben min stort sett tar 13 timer av døgnet. 
  Jeg har begynt å jobbe på båt - noe jeg absolutt digger! Mye cash til festival og sommermorro er planen. Så da får dere heller spennende bilder og slikt da! Nå sitter jeg utslitt etter en halv dag på jobb, i joggis med høy hestehale og verdens trøtteste glugger til øyne. Blemmene mine har blemmer, men smilet bredt ettersom jeg trives så utrolig godt med dem jeg jobber med!  Her kommer siste nytt via Instagram - ettersom jeg ikke orker å fly med speilrefleksen oppi maten jeg rydder.

   

   

  17 MAI
  Finfin 17 Mai!

   

  PRETTY BOY  Søteste nevøen ♥

   

   

  HIPPHIPP

  HURRAAAA!!!!

   

   

  Ha en flott og sprakende 17 Mai folkens! 

   

   

   

  Hva gjør du på 17 Mai?

   

  FLEURS BLEUES

  Dagene nå går i full fart. Det er bare en haug av forberedelser til konfirmasjonen til lillesøss - så da jobber man på spreng for å få alt klart til søndag. 
  Så i hele går så jeg på fine kaker, som jeg ikke kunne spise, bant bånd på sanghefter (er en del, ettersom vi blir rundt 50 stk.) og brettet servietter om til lotusblomster. Wuhu!..ehm.
  Ja blir deilig når alt er ferdig i alle fall! Ellers så nyter jeg våren. Sommerfølelse. Håper på torden.

   

   

   

  Hva går dagene dine nå for tida? 

   

   

  CAMERA LOVE

   

  Fikk dette perfekte manuelle kameraet av Farfar igår! Fikk to kameraer, to blitser og en eldgammel selvutløser som jeg gleder meg som en unge til å prøve ut! Må bare kjøpe film og batterier først. 
  Men dette kameraet var selvsagt favoritten ♥ 

  Lykkerus!
  Hva synes du om gamle kameraer?

   

   

  FLOWERMARKET

  GAHD. Det er så deilig at sommeren er på vei! Alt blir lysere, stemningen bedre, blomstene kommer, man kan gå ute -
  uten å se ut som om man bor på nordpolen! Man vet at brunfargen ikke er langt unna, at det blir typisk vårvær - torden og lyn, og fine dager.

  Gleder meg helt villt til denne sommeren. 

   

   


   

  ON HORSEBACK #2  Her er del to! Har vært en hektisk helg, så null blogging. 

   

   

  Hva synes du om bildene?

   


  ON HORSEBACK PHOTOS#1

  alle bildene er tatt og redigert av meg

   

   

   

  Min nydelige venninne Martine! 

   

   

  Hva tycks ? 

   


  SLEEPY CAT PHOTOGRAPHY
   Sånn er jeg nå. Gahd. 

   

   

  Hva synes du om bildene? 

   

  AMERICAN PANCAKES
  • 50 g smør
  •  dl hel eller lettmelk
  • 2  egg
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • ½ ts salt

  Stivpisk eggene, hell i melken og smeltet smør, hell i alt det tørre - mens du rører. La det stå i ca 15 minutter - så steker du dem på litt over middels varme! 

   

   

  NAMNAM!

   


  NATT TIL 1 MAI
   

  Var en utrolig koselig kveld med søte folk, bål og grilling! Og en smule for mye alkohol for min del, ettersom jeg måtte dra hjem når de andre skulle på byen.. MEN! Jeg hadde det superartig, selvom jeg endte kvelden i senga med smertestillende og eggløsning. (For mye info?  Sånn går det når du leser bloggen min.)  Nå skal jeg til ei søt jente for å gå tur i skogen, grille og nyte finværet!

   

   

   

  Hvordan feiret du natt til 1 mai?

   


   

   

  ON THE ROAD
  Fin tur til sverige med en utrolig rå jente! Ikke kult med bastøfos og store bølger. 
  Bra alt i alt ♥

   

   

   

  ◊ 

  MORNING LIGHT PHOTOS


  '

  Føler meg så totalt ufresh om morgenen. Hoven i trynet, store poser under øynene og håret er som vanlig et kråkereir. Men samma det! Idag blir det frisøren, litt vandring i byen med Mamma, så joggetur senere ikveld. Ettersom jeg forsov meg. Haha. Har ikke godt av å bare gå hjemme.  Gleder meg utrolig mye til å jobbe! Har fått jobb på båt - så om ca en mnd er jeg på jobb hos Color Line!! WIIII. Exited. 

   

   

  Hva synes du om bildene?
  Hvor jobber du?

   

   


   

   

   

  SPRING FEELING & ANTIQUES

  Igår var en utrolig bra dag! Først loppemarked - det var deilig å varmt, masse morsomme ting og antikviteter  - fant faktisk et sigarett etui fra 1929 som ble med meg hjem for.. ja, lite. 
  Kvelden var ikke noen nedtur den heller - hadde det fantastisk festlig med søte venner frem til kl 04 ♥ Så nå kjenner jeg at jeg er en smule trøtt. Haha. 

   

   

   

  Hva har du gjort i helga ?  

   


  VANILLA MORNING
  vaniljekesam, blåbær, mango og banan ♥

   

   

  Namnam! Beste frokosten på lenge. Er så digg med noe friskt, ettersom jeg egentlig ikke liker frokost noe særlig. 
  Nå skal jeg dra oppover mot de nye skoene mine! WII. Også skal jeg muligens klippe håret. Noe jeg ikke vil. Men MÅ. Gahd, må bli flinkere til å klippe det regelmessig! Blir helt sikkert kort igjen, seende ut som en liten mais på 10 år. Takkfordet.  

   

   

  Hva skal du idag? 

   

   


  GOLDEN SPIKES, GOLDEN EYES
  shorts\\bikbok  øredobbe\\glitter  genser\\carlings 


  Sneakpeak. Ish. 

   

   

  Hva synes du om bildene?

   


  GOOD MORNING, CHEERIO
  Frukost. For noen timer siden. Herre - trynet mitt var vel noe av det trøtteste jeg har sett i hele mitt liv. Poser under øya, en stor stripe tvers over trynet etter å ha sovet litt for godt på puta, og ikke minst håret. Som stod som et buskas rundt det ikke veldig vakre ansiktet. Haha. Nå skal jeg snart drikke kaffe, glo og snakke piss med to gode venninner!

   

  Hva gjør du idag?

   

  OREO`S AND OTHER NICE THINGS

  God morgen!
  Dagen igår var helt super - så vi satser på at dagen idag blir minst like bra! 
  Alt startet kanskje ikke så bra, klarte å skremme livskiten av meg selv i speilet, ettersom jeg ser ut som om jeg har stått opp fra de døde for øyeblikket.
  Men håper på at sparkel fikser problemet!  Nu er det kaffe, så legen for å hente helseattest , så kose meg i byen med Karoline, lillesøss og Mamma ♥ 

   

  Hva skal du idag?

   


  FLEEMARKET


  Dag to på loppemarked! Man kan vel si at det var fire trøtte tryner som møtte opp igår. Jeg tror aldri jeg har sett meg selv med så smale øyer! Haha. Sånn går det dagen etter bursdagsfeiring, og en liten tur på en snurr.  Men hadde det utrolig koselig - og fant til og med noen skatter den dagen også. Nå sitter jeg stasjonert som ¨barnevakt¨ for lillebror på 12 - ikke det at han egentlig trenger det, men må si at det er hygge å henge med han igjen! Også må jo noen være kokk. Haha.
  Nå har han køya, jeg glor på pcen og kampfisken til Pappa har endelig fått nytt sted å bo. (Han bodde egentlig i en vase..)

   

  Hvordan var din helg? 

   

   

  ◊ 

   

   

  NÅ VIL JEG HA SOMMER, TAKK.

  Når jeg så  at det snødde ut vinduet idag tidlig, endte det med at jeg satte på sommersanger og beglodde bilder fra da alt var bra.
   #Sommern 2012 

   

   

   

   

   

   

  PANTHER TANK TOP OUTFIT  bukse\\h&m  topp\\bikbok  sko\\converse  skinnjakke\\vintage  hettejakke\\h&m  medaljong\\arvet av farmor  langt smykke\\tyrkia gullsmed  belte\\h&m  fjærøredobb\\bikbok

   

  Dette er da gårdsdagens - etter å ha flyttet hele dagen var man en smule trøtt i trynet, og det synes virkelig på bildene. Haha.  Så nå er jeg ikke lenger i Oslo, men i bittelille Sandefjord. 
  Kommer til å savne folka mine i Oslo - men deilig å vite at jeg snart får en leilighet helt for meg selv!

   

  Hva synes du om antrekket? 

   

   


   


  OUT IN THE WOODS PHOTOS
   

   

  Hadde en utrolig koselig tur! Pølser på termos, nevø og gode venninner. Kan ikke be om mer. Silje lot Dennis lage krigssminke, antar at hun angret ganske heftig etterpå. Til slutt hadde Dennis klart å få litt søle på meg, mye på sin mor og mest på Silje. Inkludert i håret. Haha. Digger den ungen! 

   

   

  Hvordan var din dag? 

   

   


  PASTEL COLORS IN THE MORNING LIGHT   

  God morgen! ♥

   

   

  CUTE VINTAGE PURSE   

  Fikk denne for en stund siden av min søte venninne Martine! Gleder meg til å bruke den i sommer ♥

  Idag har jeg bare glodd på serier, stappa i meg en smule for mye potetgull og hengt med lilsis. Awsome chilledag. 

   

   

   

   

   


  OVERRASKELSE I POSTKASSA

  Hei og god søndag, folkens! 

  Igår fikk jeg en supersøt liten overraskelse i posten fra Tampons for free - jeg ble superglad! Absolutt elsker den nye showergelen fra Sebamed.

   Reisesett, showergel og tamponger. Kos! 

   

   

  Har du prøvd produktene fra Sebamed? 

   

   


  MY NEW BABY: FUJIFILM POLAROID

  Mitt nydelige kamera - rett fra Japan! Min kjære Lailai tok det med seg til meg når hun var på ferie ♥ Nydelige Lailai! 
  Gleder meg masse til å ta bilder av venner, festivaler og slike ting! BLIR BRA! 

   

  Har du polaroid kamera?

   

   

  ◊ 

  ROADTRIP OSLO TATTOO

  Hei og hopp! Igår endte jeg i bilen til Veronica, som skulle ta tattovering på samme plassen som meg! Så var med som støtte - og ikke minst veiviser i lillestore Oslo. 
  Tattoveringen hun tok var helt awsome, turen var utrolig bra -  vi holdt begge på å sovne i bilen på vei hjem. Good day!

   

  Hva synes du om bildene?

   


   

   

   

  SOMETIMES IT IS THE QUIET OBSERVER

   

  who sees the most.

   


   

  Denne stakkars lille karen som jeg tok bilder av tidligere idag, er nå desverre spist. Mamma hylte, jeg kom inn, vann over hele bordet og en veldig fornøyd katt ved enden av bordet som slikket seg rundt munnen. Haha. Teite katt. Mamma skal nå få seg to nye - og jeg foreslo at det var lurt å ha et lokk over. 

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   


  TATTOVERING FERDIG FOTO
  Strekene er ikke helt som på bildene på grunn av lyset som var når jeg tok dem. Men jeg er utrolig fornøyd i alle fall! 

   

   

  Hva synes du ?

   


  LIGHT UP MY LIFE   

  ANTIQUE AND ART MARKET PHOTOS


  Idag var vi på et marked i Stavern, der de hadde alt fra rare duppeditter, bøker, gamle skipsinstrumenter, radioer og mye mer. Mamma og jeg endte opp med en gigantisk pose full av bøker - så nå har jeg lesestoff for en stund fremover! Etter den koselige runden på markedet og inne på en kunstutstilling, og ikke minst etter at jeg fikk meg ny allværsjakke (Har så snille foreldre ♥ )
  gikk turen videre opp til fjellet for å finne et sted å grille pølser.. Dette tok da over to timer, før vi fant ut at det rett og slett ble litt umulig. Alle var en smule oppgitte etter den evige kjøreturen, men alt i alt var det en velykket tur! 

   

   

  Nå vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Muligens bare glo.   Har du vært på marked i det siste?  

   


  BLACK AND WHITE STUDS AND DENIM

  Noen bilder fra arkivet - ettersom jeg straks skal ut på antikkmarked i Stavern! Blir spennende - elsker gamle saker og ting. Hadde jeg fått det som jeg ville, hadde jeg vært Ghost Whisperer og hatt den fine butikken som hun har. Gaahd. Hadde jeg gjort, lett. 

   

   

  Liker du antikke\gamle ting? 

   

   


   


   

   

   

  EASTER FEELING  Totalt slækk dag idag med familien, har til og med blitt litt solbrent!  Ikveld blir det ut å tute med gode venner atter en gang,
  for så å beglo heite mannfolk. Ikveld blir det utkåring av Sandefjords deiligste mann! 

   

   

  Hva gjør du i påsken? 

   

  SUNNY DAYS GO BY
  But i`m freezing. 

   

   


   


  SPONTANT

  Da kom jeg akkurat hjem fra hyttetur - som var superspontan! Dro et par timer etter at jeg ble spurt på lørdag, og trodde da at jeg skulle være til dagen etter. Heldigvis er jeg jente, så tok jo med meg en liten mengde klær.. Haha.  Etter en del med alkohol, mye dansing og en ekstrem mengde med latterkramper, så er det et stykk sliten jente som læxer`n på sofaen resten av kvelden.  
  Hadde det utrolig koselig, eneste som irriterte meg grønn var at jeg glemte minnekortet. IGJEN. Gahd, ble så irritert. Men noen bilder ble det likevel - med verdens mest sugne HTC kamera. JUHU.

   


   

  Selvom bildene suger balle - var det en tur jeg sent kommer til å glemme! Har fått flere kallenavn på denne turen enn jeg har hatt i hele mitt liv. Kall meg herved Kjell Ida ISH. Ehm. 

  Sofa + musikk + kaffe står for tur. Diggdigg. 

   

   

  EN SØT KOPP, EN FISK OG ET TRØTT TRYNE
  Det var i alle fall morgen når jeg tok disse bildene. Haha. Nå sitter jeg, fremdeles trøtt i trynet, å drikker kaffekopp på kaffekopp mens jeg hører på P3 på det koselige kjøkkenet til Mamma. 
  Så blir det å dra å møte den muligens nye sjefen min, og beglo etter mitt nye hjem. Som jeg vil skal være koselig og hvitt - men som helt sikkert kommer til å være mosegrønt uten vinduer. Og med rare naboer.  Neida. Joda. Påskeferie er det i alle fall! 
   

  Hva gjør dere idag?
  Har dere fått Påskeferie?

   

  ◊ 

  JEEZ, JUST GIVE ME SOME ROSES AND A GLAS OF WINE
  Sånn som jeg ser ut på det bildet ovenfor, er sånn jeg føler meg. Jeg har hundretusenting i hodet, stresset setter seg nesten fast i halsen på meg! 
  Gleder meg til jeg får ordnet alt. Så skal jeg kjøpe en bukett roser til meg selv, feire med rødvin og det nyeste Costume. 

  Gi meg styrke. 

   

   

  HAPPINESS IS
  Da spretter jeg straks bortover til Oslo! 

   

  Hva synes du om bildene?

   


   

  MITT STØRSTE FORBILDE

  Min nydelige Farmor. Hun døde for litt over 2 år siden, men tenker på henne nesten hver eneste dag. 
  Hun var den sterkeste, morsomste personen noensinne. Kunne sitte å skravle og drikke kaffe i timesvis!


  Savner deg ♥

   

   

  THE SEA, ONCE IT CASTS ITS SPELL


  Bildene fra igår!  Hadde en ganske fartsfyllt dag - etter at jeg hadde vært å besøkt min kjære far, dro jeg til Farfar og bror å spiste fiskepinner. Faktisk superdigg! Eller, alt blir bra med dansk remulade. Haha. Så ble det kaffe med mine søte jenter, så sol og en times vandretur med en annen søt venninne. Så absolutt en bra dag! 

   

   

  Hva synes du om bildene? 

   


  RUNNING TO THE SEA


  Da løper jeg bokstavelig talt mot havet. Eller småsnubler, i alle fall. Besøke Pappa ♥

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

  TWO BLOGS LINKING

  Hei og hopp søte! 
  Da trakk jeg tilfeldig to blogger (faktisk den eldgamle metoden med papirbiter i bolle.. følte meg original.) som jeg linker og skriver en liten notis om!

   

  Matilde Bang   

  Matilde er ei supersøt jente på 14 år fra Meløy - liker designet hennes godt, fine bilder og en hel haug av oppskrifter på smoothie`s !
  Jeg synes det er veldig ålreit at hun har forskjellige innlegg - anbefalinger, hverdag og mote. Flinkis!

   

   Bysanni  Bloggen til denne jenta likte jeg veldig godt - sukkersøt! Sandra er glad i mote, og viser det på bloggen. Hun har mange tips og triks til interiør og soverommet! 

   

  Nå skal jeg fortsette å beglo film med familien - så blir det tur til Sverige imorgen for å få handlet litt småtteri! 

   

  Hva synes dere om bloggene?

   

   


  MY BABY

  Min nydelige katt, Crash. Som jeg desverre ikke får hatt hos meg selv mens jeg er i Oslo :\  Savner babyen min! Gleder meg til å i alle fall ha denne lille gutten når jeg er hjemme igjen. Eller, heller gigantiske jævelen som han har blitt. Større enn bikkja til Linda, haha. Nå skal jeg se på film med familien, slappe av og muligens ta litt sol på enden av kvelden. Got to love sundays! ♥

   

   Btw - husk at jeg har linkrunde som jeg avslutter ikveld! HER

   

  Hva synes du om bildene?

   


  THE ALL SEEING EYE OUTFIT  bukse\\h&m  smykke\\glitter  øredobbe\\glitter  tshirt\\veromoda  sko\\h&m

   

   

  Nu blirre rødvin! TJOHEI. 

   

  LINKRUNDE x2

  Hei og hopp søte mennesker! Nå vil jeg prøve å ha en liten linkrunde. 
  Alt du trenger å gjøre for å være med er å like facebooksiden min HER - og kommenter at du er med i kommentarfeltet! Jeg trekker to blogger litt senere idag (eller imorgen, kommer ann på hvor mange som blir med) , og jeg kommer også med min mening om bloggene som blir trukket (helt tilfeldig)! 

   

  Er du med?

   


   

   

   

  CAFÈ & MY FAV STORE PHOTOS   

  Hadde en kjempekoselig dag med Nanna idag, var så godt å se henne igjen! Hun er så nydelig. Idag var vi innom Kaffespesialen - en utrolig søt butikk der de har alt innen te, duppeditter og interiør. Bortsett fra Carlings og de andre klesbutikkene jeg absolutt digger, så er dette den perfekte butikken. Absolutt elsker den! 

  Ikveld har jeg tatt sol, gått lang tur med søte Linda og drukket rødvin. Ha en fin helg! 

   


   

  BACK TO MY HOME TOWN PHOTOS  Da var jeg hjemme i byen min igjen! Liker å komme tilbake hit. Selvom jeg til tider synes Sandefjord er et høl i bakken. På en måte.  Oslo har så mange muligheter, mens Sandefjord har nesten ingen. Her er alt rolig. Pensjonisttilværelse, om du vil. Men hyggelig å se vennene mine igjen! 
  Idag har jeg hengt med min søteste Nanna - så kommer bilder fra turen i byen senere. Og av de fine smykkene jeg har kjøpt idag!


  Hva har du gjort idag? 

   


  SESJON DEL 2

  Jeg er jo en smule etter på dette - men idag har jeg vært på sesjon! Så i Januar 2014 skal jeg inn i Sjøforsvaret! :D Gleder meg som en kid. Blir utrolig morro!
  Så jeg vurderer hardt å blogge derifra. Hva hadde dere synes om det? 

   

  En smule sliten - og ettersom jeg ikke tok med meg kameraet så ble det instagram. Sorry. 

   

  Idatold på instagram 

   

   

   

   

  Skal du inn i forsvaret?

   


  It makes my heart sick when I remember all the good words and the broken promises.

  Fack.

   

  RØD TREKANT

  Dette er da det jeg skal leve på fremover. Så jeg skal bli kvitt bronkittvirushelvette. JUHU. Smaker bæsj, blir søvnig og sjenerelt suger balle. 
  Å så glad jeg er!  Eller. Jæ, blir vel det etter at jeg ser litt sex og singelliv episoder,  spiser ben&jerry`s og drikker te. Kanskje. MÅ bli frisk før jeg skal på sesjon imorra..
  Også fikk jeg pakken fra Junkyard idag - gleder meg til å hente den! 

   

   

  Noen som vet om noen bra serier? 

  HEADERCHANGE

  Japp. Det var kanskje en smule på tide. Egentlig vil jeg forandre hele designet mitt, for jeg føler ikke at det representerer meg overhodet. MEN, så har det seg sånn at jeg ikke eier tålmodighet med html. Ender rett og slett med at jeg sitter å banker hodet mitt i veggen i rein frustrasjon over shiten. Får det til, til slutt. Men ORK. Så om noen av dere har noen tips til meg, eller tilfeldigvis har lyst til å lage design, så spytt ut. Jeg blir VELDIG glad. 

   

   

  VISIT FROM A FURRY FRIEND
  Vakre Roxy ♥ Hun satt jo ikke så veldig stille - så helt klare ble det absolutt ikke tid til, ettersom jeg måtte løpe avgårde til legevakta. Der jeg ble sittende i hele 2 1\2 time, til sammen. 
  Eneste morsomme som skjedde, var en unge som konstant poket en gammel mann i armen. De hadde absolutt ingen automater med mat eller snacks i, så jeg satt der med murrende mage. Som jeg følte at absolutt HELE legevakta hørte.  Så etter endelig å ha kommet inn, får jeg beskjed om at jeg må ta et stikk i fingeren - er ikke redd for blod eller slikt noe, men jeg var så sulten at jeg faktisk ble en smule rar når jeg så blodet. Svaret fra legen ble da altså bronkitt virus. Jaha? Jeg skal i alle fall drikke hostesaft. Med morfin. Ehm..

  Nå skal jeg ENDELIG legge meg ned med costume, etter å ha vært på den faens legevakta i gokk. 

   

   

  Hva gjør du ikveld? 
  Hva synes du om bildene? 

  GOODIEBAGS AND RELAXATION

  Her er da en del av tingene jeg fikk i goodiebaggene fra Tamponsforfree eventet på fredag! Jeg fikk så utrolig mye fint - og det er også noe som mangler på dette bildet, ettersom jeg har på meg den superbehagelige trusa vi fikk fra Röhnisch. Den er himmelsk. Det er bilde i linken. Vi fikk også vitaminvann fra vitamin well.

   


  Te\\Herbaria, øyeskygge, motemagasin, vitamin mask og glitterliner\\makeupstore, rosa hjerte og hvitt hjerte\\Kremmerhuset   masse herlige velpleieprodukter\\sebamed   motemagasin\\costume
  såpe\\bymalenebirger  tamponger\\tamponsforfree  rose\\euroflorist


  Nå skal jeg snart en tur ned på legevakta, ettersom lungene mine aldri får en pause fra konstant patetiske hosteanfall. Nå hører det nemlig ut som om jeg skal dø, hver gang jeg hoster. Haha. 
  Etter det er det velpleie, lesing av costume og ikke minst spising av ben and jerry`s isen som jeg har liggende å vente på meg i frysern. 

   

   

  Hva skal du idag? 

   

   

   

   


  TAMPONSFORFREE EVENT PHOTOS

  Hei og hopp!
  Da var jeg endelig ferdig med bildene. Er ikke helt fornøyd, for å si det sånn - men det var en fantastisk kveld med nydelige mennesker!
  Jeg spant jo ganske greit rundt meg selv på fredag, men jeg er så utrolig glad for å ha vært der. En kveld jeg sent kommr til å glemme♥
  Det er jo selvfølgelig flere bilder enn dette som skal inn til Tamponsforfree - men jeg orker rett og slett ikke å legge ut 170 bilder. Så da ble det helt random! 
  Nå skal jeg konsentrere meg om å bli frisk før sesjon på torsdag! Wææ - jeg grugleder meg, sitter nesten litt apatisk når jeg tenker på det.

   

   

  Hva synes du om bildene?
   

   

  EDITING AND EDITING PHOTOS: TAMPONSFORFREE

  Derfor har det vært stille fra meg de siste dagene. Og fordi jeg har feiret Martine sin  bursdag. Og vært syk. 
  Det er faktisk en helt ekstremt dårlig kombinasjon! Så nå sitter jeg å redigerer bilder til den store gulmedaljen - så jeg får levert bildene til tamponsforfree imorra!


   

   

   

   

  Har du lyst til å se bildene? 
  Hva har du gjort i helgen? 

   


   

  OUTFIT: EVENT @ MALENE BIRGER  denimvest\\vintage self made   skjørt\\ginatricot   topp\\bikbok  ringer\\h&m  neglakk\\depend silver  creepers\\dna  smykke\\ginatricot   veske\\h&m  sminke\\mac

   

  Hadde det absolutt fantastisk igår! Eventet som var i samarbeid med blant annet sebamed, Tamponsforfree og By Malene Birger, var en stor suksess i mine øyne. Det var haugevis av cupcakes, nydelige klær, en haug med søte jenter med et mangfold av bloggere og masse bra underholdning! Var helt insane kult. Jeg var jo da fotografen for eventet, så jeg fløy rundt å tok snikbilder av folk som hadde det hyggelig, så på eventet og ikke minst de søte folkene som jobbet med arrangementet. Jeg ser en smule stressa ut på bildene - og det var jeg nok også! Jeg ble helt satt ut når det kun var meg som skulle fotografere eventet, og når jeg i tillegg fikk så mye skryt at jeg ble på gråten - ja da ble jeg faktisk en smule rar. Apatisk, om du vil. Skulle ta bilder av Shackles - i en trapp. Dette endte da med at jeg nesten klarte å tryne i både ledning og det lange skjørtet - så jeg satte meg ned. Midt i trappa, der alle da nistirret. Har en følelse av at fargen på ansiktet mitt kan beskrives som tomatrød! Min nydelige Sigrid, som jeg også bor med, var min +1, min veskebærer, min cavaholder, min fotograf og ikke minst min store støtte! Takker henne i vildensky for dette! ♥  Skjønner fremdeles ikke helt hva som skjedde - men jeg hadde en uforglemmelig kveld! 

   

   

   

  Hva synes du om antrekket? 

   


  SNEAKPEAK EVENT OUTFIT

   

  Da stikker jeg på event med tamponsforfree hos By Malene Birger! Wish me luck ♥

   

   

  IN THE MORNING LIGHT PHOTOS

  Idag er da altså dagen jeg skal på bloggevent hos By Malene Birger! Gleder meg noe helt villt. Dere er sikkert drittlei av å høre om det, allerede. Haha. 
  Nå skal jeg dusje og ordne meg litt, før turen går ned til MAC for sminketime - var så heldig å få time når jeg var å så etter yndlings leppestiften min sist! 
  Når man er student, er alt som er gratis fantastisk. Gleder meg veldig til dagen jeg får faste lønninger inn på kontoen igjen, kan man si. 

   

  Og ikke minst - til alle dere nydelige, vakre, supre, herlige, fantastiske jenter der ute: 

  Gratulerer med kvinnedagen! 

   

   

  VINTAGE SHOPPING&OUTFIT

  tights\\bikbok  sko\\converse  jakke\\vintage  hals\\pieces  genser\\veromoda

   

  Idag gikk vandreturen nedover Grünerløkka, for å finne vintagebutikker. Vi dro selvfølgelig innom Velouria - men der var det en smule oppspist på det jeg var ute etter. Nemlig et stykk langt skjørt, og en topp som jeg kunne matce til. Men vi fikk prøvd litt, sett på morsomme småsaker før turen gikk til sentrum. Min søste søter Caroline hadde nemlig ikke tid til å valse rundt å lete etter flere vintagebutikker - noe som sikkert var like greit ettersom jeg hadde dårlig tid med å finne ting. Endelig har jeg funnet ut hva jeg skal ha på meg! 

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   


  BLOGGEVENT @ BY MALENE BIRGER IMORGEN!

   

     random bilder fra igår og her om dagen. nu ser jeg ut som en dott. 

   

  Som dere kanskje husker (mest sansynligvis ikke, men man kan jo håpe.) så skal jeg på et bloggevent hos By Malene Birger imorgen! (innlegg HER)
  Jeg er da en av fotografene som skal lulle rundt der. Gleder meg som en liten kid. Yah.
  MEN. Så kom det store spørsmålet - hva inni grotta skal jeg ha på meg? (Har fått så mange kommentarer på at jeg banner så fælt - så da ble det inni grotta. Dunnowhy.)
  Så nå blir det vandring rundt på Grünerløkka for å finne det perfekte antrekket. Og kameraet mitt er selvfølgelig med!  
  Ettersom jeg er på lavbudsjett, kan jo dette bli meget spennende.  

   

   

  Hva skal du idag? 
  Skal du på bloggeventet hos By Malene Birger imorgen?

   

   

  ◊ 

  AND WITH THIS....


  .....I say goodnight.

  God natt!♥

   

   

  IN THE LIGHT SELF PORTRAIT

   

  Syk. Vil finne kjole til bloggeventet på fredag. Kroppen vil ikke. Faen.
   

   

   

   

  ◊ 

   

   

   

  WINDOWSILL MORNING LIGHT
  Hoster og hoster. Våkner hele tiden om natta, fordi jeg nesten ikke får puste. Hater det. 
  Men jeg trosser hele jævelskapen - nå skal jeg på trening, så blir det oppgavejobbing etter det! 

   

  Hva skal du idag? 

   


   

   

  TOMATO AND GARLIC LUNCH

  Tomatsuppe + hvitløksbrød ♥
  Formen vingler som faen - men lekser er blitt gjort ( en del av, i alle fall) og nå er det bare å få på seg treningstøyet!  Trener du?  

   

   


  FOTOSHOOT: RICHARD ENGELSTAD


  Her er noen av bildene som ble tatt igår! Jeg har redigert dem - Richard har tatt dem.  Hva synes du? 

   

   


  BAK KULISSENE FOTOSHOOT

  Nå kan man vel si at jeg er mer enn passe sliten. Sitter å halvsover - kanskje ikke så rart når man har vært i studio i mange mange timer! 
  Hadde en utrolig artig shoot med Richard Engelstad - en hobbyfotograf fra Kolbotn, og det er også han som har tatt bildene av meg ovenfor. Ettersom jeg dro alene, var han så supergrei å ta noen med mitt kamera, så jeg hadde noe å vise dere :)
  Dere får se bilder litt senere - disse er bare tullebilder for å vise settet.
  Nå er det total sløvesøndag resten. WUHU!

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   


   

   

   


   

  GOING TO A FOTOSHOOT
  Jeppjepp. I studio. På en Søndag. Og jeg er trøtt.  Ønsk meg lykke til! 

   

   

  HEALTHY SATURDAY LUNCH
  Eller så kan man jo late som. Nå er det straks trening, så kosekveld!

   

  Hva skal du idag?

   


  A PATTERN OF FLOWERS: LUNCH
  Min dag er kjedelig. Har lest i noe som føles ut som en evighet. Historie&Norsk. Loveit. 


  Hvordan er din dag?

   


   

   

   

  DAYLIGHT FADES

   

   
  And because of you, so do I. 

   

   

  MY ROOM


   

  Mitt bittelille rom, rett her på Grünerløkka i Oslo. Juhu.

   

   

  Hva tycks? 

   

   

  NEW BOOKS, TIRED LUNGS


  Magen er superpain. Og jeg hoster ut lungene mine snart - no kidding.  Så ikke noe søvn på meg! Kjøpt meg to nye bøker på mammutsalg - beste salget i løpet av året spør du meg. Vil bli frisk, få meg enda en jobb og dra på ferie.  TJOHEI!   

   

      

  VAKRE FARGER, STAKKARSLIG FISK


   

  Stakkars fisken til Mamma. Den ble plutselig syk, så vi måtte avskille han fra de andre. Så døde han. Rip Negern. (Lillesøster er så flink med navn..)

   

   


  MY ABSOLUTE FAVORITE SERIES

  Game of Thrones

      

  image

  tumblr

  Har nå sett denne serien et par ganger. Kan man si. Venter spent på neste sesong, selvom jeg også leser bøkene. Wah. 

   

   

  Hva er din favoritt serie for øyeblikket?

   


  MY BIRTHDAY + PARTY PHOTOS  Hadde en super bursdag ♥
  Viser dere senere hva jeg fikk!  

   

  BIRTHDAY GIRL

  Til meg faktisk. Gammel blitt! Hele 22 år. Satan.
  The hundred faces of Ida. Værsegod. Noen jævlige, noen koselige, mer jævlig, fyllefjes, morgenfjes, og ja.
  Har vært et bra år, mye har skjedd på godt og vondt, og eldre ble jeg! TJOHEI! Dagen skal feires med verdens beste venner, i mitt elskede og forhatte Sandefjord ♥

   

   

   

  PINK HEART BOKEH SHIT  Hei og hopp alle sammen! 
  Idag er da valentine`s day. Noe jeg egentlig aldri ¨feirer¨, i den forstand.  Har vel faktisk aldri fått en shit ut av denne dagen, verken date eller blomster. Men den er litt søt likevel. Jeg synes det er koselig å minne alle venner, familie og andre kjære om hvor glade jeg er i dem.
  Så dette innlegget er til dere, dere vet faens så godt selv hvem dere er ♥ 

   

  Noen du skal overraske eller har en plan om å ha en koselig kveld med ikveld ? 

   

   


  VINTERDEPRESJON

  Har det for øyeblikket. Hardt.

  Jeg savner:


  Fine blomster.


  Å bruke yndlingsbikinien min.


  Å være brun.

   

  Festival.


  Converse. Og sommer regn.


  Lesing i vinduet mens det er åpent. Fordi det faktisk er varmt.


  Lyse netter.

   

   

  Noe du savner med sommeren?

   

   

  THIS WEEKENDS PARTY PHOTOS


   

  Utrolig koselig og artig bursdagsfeiring av søte Lailai! ♥

  '

   

  LIGHT UP, LIGHT UP

  Light up, light up
  As if you have a choice
  Even if you cannot hear my voice
  I'll be right beside you dear

  Louder louder
  And we'll run for our lives

   


  Slower slower
  We don't have time for that
  All I want's to find an easy way
  To get out of our little heads

  Have heart, my dear
  We're bound to be afraid
  Even if it's just for a few days
  Making up for all this mess

  Light up, light up
  As if you have a choice
  Even if you cannot hear my voice
  I'll be right beside you dear

   


   


  READING, FLOWERS AND A CUTE COFFEE CUP

  Idag våknet jeg som en relativt gladmongo uten grunn. Eller. Det kan hende det rett og slett er fordi dagene minker til jeg skal hjem. Gleder meg til å se familien og kjære igjen ♥
  Sitter å leser hobbiten, drikker kaffe og forbereder meg til å lese insane mye nynorsk idag. Nå skal jeg løpe på butikken for å finne dagens middag.  Og fordi jeg er så gladmongo - blir det muffins!
  TJOHEI.

   

   

   

  Hva skal du idag?

   

  JUST MAKE ME SMILE
  Føler meg død i kroppen og hodet. Liker ikke denne dagen. Skal gjemme meg under dyna med serier, historielekser og ibux.  TJOHEII. Ehm.

   

   

  ME AND MY SHIP TATTOO

  Nå ser den jo ikke akkurat optimal ut - ettersom den er midt i groprosessen. Jeg flaker av meg overalt. Tror det er slik slanger føler det når de skifter ham!.. Ehm.  Og at den skal farges opp å få noen flere detaljer. Men jeg elsker den likevel.

   

   

  Nå er det middag - før det blir feiring av både min bursdag, en kar som forlater oss og at en ny har ankommet! TJOHEI.

   

   

   

   

  I LOVE NOBODY

  But coffee. Haha. Joda, jeg gjør jo det. Faktisk.

  Dagen idag har egentlig vært litt spennende - har vært på jobbintervju idag!! Så håper jeg får den jobben. På en måte. Veien dit var kronglete - så jeg klarte jo selvfølgelig å
  tryne på isen på vei inn til t-banen. Og senere rett utenfor kjøpesenteret, der personen jeg absolutt ikke ville møte stod å beglante meg forskrekket.
  Nå skal jeg være flink jente å lese historie, før trening. Føler meg flinkflinkflink.

   

   

  Hvordan ser din torsdag ut?

   

  IN MY HEAD

  Jeg våknet idag av en mindre hyggelig telefon. Jeg lå stille i noen sekunder, stirret i taket, for så å reise meg brått opp med følelsen om at jeg ble kvalt.
  Fy faen. Lyst til å hive alle tingene som var i nærheten så langt jeg bare kunne makte. Dette kan ikke skje. Dette takler jeg ikke.
  Tårene, sinte og teite rant nedover kinnene mine mens jeg frustrert tørket dem bort med håndbakene.  Alt føles så håpløst, så evig langt unna.
  Hvorfor skal alt være så vanskelig? Hvorfor skal alt være håpløst?

   

   


  TATTOOSESSION PHOTOS

  Da har jeg sitti i ca 7 1\2 timer til sammen idag og igår på grunn av den nye tattoveringen min!  Her er altså noen bilder fra da jeg fikk den tegnet og fra igår. Fikk desverre ikke tatt noen med kameraet idag - var så heldig å ha noen gode venner som var med meg igår ♥

   

   
  Min kjære Lailai er så ålreit til å ta bilder som jeg synes blir bra! Så takk til henne for det.
  Den ser nå helt annerledes ut - men skal få tatt noen gode bilder til dere av den imorgen !

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

  SNOW ON MY WAY BACK HOME

  Nå blir det blekk på kroppen! TJOHEI.

   

   

   

   

  Har du tattovering?

   

   

  PRETTY COLORS  Savner området rundt hjembyen. Mye.

   

   

   

  NUDE UNIVERSE

   

   

   

   

  Jeg veit det er gjort før. Men jeg likte bildet. Ish.  Sånn går det når jeg kjeder meg - photoshop og is!

   

   

   

  Hva synes du om bildet?

   

   

  INSTAWEEK#5
  'Nå sitter jeg egentlig bare å loker. Har vært flink å endelig vasket badet - noe de stakkars samboerne mine måtte holde ut med i en evighet før jeg fikk rompa ut av senga.
  Såå. Nå skal jeg bli ren, jeg også. Så dø litt i senga med Heroes - imorgen tidlig er det nemlig SESJON del 2! Satan jeg grugleder meg. Herre.  Har du vært på sesjon?

   

   

  YESTERDAY WAS A NICE DAY

  Igår var en fin dag. Solbrillene på. Vårfølelse. Øl. Gode venner.
  Skråling og sang av gamle og nye slagere på Evergreen pub. Kebab kl 03 40. Og å sovne momentant når man lander på puta, på mitt bittelille rom.

   

   

   

  Hvordan var din dag igår?

  NUDE

  Morgenens bilder. Nå er det skole - så trening!

   

   

   

  Hva er dine planer idag?

   

  NO SLEEP FOR THE WICKED
   

  ALWAYS ON THE MOVE  Jeg har hele livet følt meg som en nymoderne sigøynertype. Ikke har jeg store øredobber, eller sjal. Eller mangler et sted å bo. Men jeg flytter på meg. Ofte.
  Stort sett blir det frem og tilbake mellom Oslo og Sandefjord - der jeg har mange av mine kjære. Men ikke minst har jeg flyttet mye på meg når jeg var yngre - så mange ganger at det faktisk ikke går ann å telle på to hender. Jeg har levd med pappesker og bagger i mange år - og nå, når jeg skal være litt her og litt der, sjelden sove på samme sted over lengre tid, ja da trives jeg faktisk. Jeg liker å reise rundt. Jeg liker å sitte å glo på alle de teite, stressa menneskene (selvom jeg vet at jeg ofte er en av dem selv.) som skal få ned baggasjen sin fra hyllene, eller finne seg et sted å sitte. Å se dem trippe rundt når de skal ut fra toget.  Eller bare det at jeg får den stillheten som jeg sjelden får ellers. En ro. Musikk på øra, snus under leppa og et virvarr av landskap som svirrer foran øynene.

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  TODAYS BLACK&WHITE  Har hatt en utrolig koselig dag med søster, fått tatt trikk, tbane så buss, for så å busse i en evighet. Med musikk.
  Når jeg er sliten, er noe av det beste jeg vet å høre på favorittmusikken min - å kjøre buss. Lenge. Jeg vet jeg er rar.

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  SILENCE

  Is the most powerful scream.

  THE LINE OF MY HOMETOWN

   

  Savn♥

   

   

  Bestilte akkurat billetter.. Til dropkick murphys! YAY! Gleder meg som en kid. Da braker det løs på Onsdag - med meg og mitt kjære kamera. Og to awsome mennesker. Likerliker.

   

   

   

   

  Har du vært på konsert i det siste?

   


   

   

  INSTAMONTH

  Ble visst instamonth istedetfor instaweek - vært utrolig dårlig til å bruke det i jula!  Haha. Men skal være flink fra og med nu (:

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   ◊

   

  KITTY AND ROSES


   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  SISTERWEEKEND  Denne helga har jeg besøk av verdens beste lillesøster ♥
  Så idag har vi vært på shopping, cafèturing og vandring i lillestore Oslo - veldig ålreit egentlig. Fikk til og med kjøpt meg to par med boots - på salg!
  Evig digg med salg. Så innkjøps innlegg antageligvis imorgen. Ish.

   

   

   

  Hva gjør du denne helga ?

   

   

   

  PRETTY CAT

   

  Søte pjusken som bor hjemme hos Mamma.  Savner alle 3 pusene - spesielt min, som heter Crash♥ Desverre sitter han ikke fullt så rolig som pjusken - altså bare skurrete bilder. 

   

   

  Hva synes du om bildet ?

   

   

  FORNUFTIG SA DU?


   

  Hei og hå!

  Hva er det som skjer? Jo det, skal jeg desverre fortelle dere. Ettersom jeg har et ekstremt spennende liv, så skal jeg formulere dette greit for dere. Som gidder å lese.
  Det siste døgnet har dette skjedd: Jeg har klart å dope ned Siri, så hun ikke kom seg på skolen. Smertestillende for en jente på tom mage er altså ikke å anbefale - da kan hun finne på å sove i hvertfall 12 timer.. Og våkne litt skranglete. Jeg har vært fornuftig idag. Trent zumba og løpt halen av meg i trapper - stoltstoltstolt. Dette skal da gjentas hver tirsdag - ettersom jeg har fri. Hvor digg. Sminkeløs-dagen. Og jeg vet du digger den utrolig fine genseren min. Såå.. Forberedt meg til norsktimen imorgen - atter en gang flink. Også spist en hel pose med potetgull da. Og noen sjokoladekjeks som tilfeldigvis lå litt for nærme når jeg leste.. Ehe. Før jeg spiste en utrolig digg middag med jentene - som ingen ringere enn Martine diska opp ♥  Så - all trening er da til ingen nytte. Great. Nå er det koma!

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  SOMETIMES


   

  Idag ligger man i senga. Det er kaldt - frostrøyk på soverommet. Magen min har bestemt seg for superterror. Noen dager skulle jeg virkelig ønske jeg var mann!

   

   

   

  Hvordan er din dag?

   

   

   

  EYES PHOTO


   

  Jaaa - da var bloggpausen ferdig gitt! Har levd i min egen lille boble hele ferien min - så nå er det back on track.
  Beste julen noensinne. Og trolig den lengste juleferien i manns minne.

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

  HOME FOR CHRISTMAS

  ENDELIG! Da var jeg hjemme ♥ Juleferie!!
  Mamma visste ikke at jeg kom hjem - og det vet hun fremdeles ikke. Hun har hatt en travel dag og trengte et par timer på øyet - så jeg gleder meg til å overraske henne når hun våkner! Skulle egentlig ikke vært hjemme før om et par dager. Var utrolig koselig når lille pusekatten min kom i maxspeed bortover isen når jeg kom hjem! Både han og jeg hadde store problemer med å komme oss bort til trappa - eneste forskjell var at jeg hadde en gigantisk koffert som absolutt ville slepe meg i motsatt retning.. Så lite smart ut der jeg spant på samme sted.

   

  Har du kommet deg hjem til jul?

   

  NERVE

  Kan si at jeg er en smule stressa nå. Eksamen om få timer - føler fremdeles at hjernen henger en evighet bak meg men håper noe har satt seg fast. Akkurat nå er hjernen min litt mos.Etter denne er det i alle fall bare en igjen - så kan jeg dra hjem jeg også! Litt ensomt her nå faktisk, ettersom alle jentene er borte og alle bortsett fra ett menneske i naboleiligheten. Men kan ikke si at jeg mistrives helt heller - kjente jeg trengte alenetid etter en del måneder med å aldri være alene!


  Bildet er fra den forrige harde eksamensøkta..

   

  Har du flere eksamener?

   

  SNOW IS FALLING

  Imorgen er det eksameeen! Wææ. Uansett hvor mange jeg har hatt frem til nå er jeg fremdeles helt mongo dagen før. Så nå skal jeg spise grønnsaks suppe, lese og skrive notater så i superduperspeed!
  Holder på å dø. Just sayin! For øyeblikket føler jeg for å dette av stolen. I håret sitter det fast to penner. Jeg har fullt av streker på hendene og armene, i fin blå farge. This will be my day.

   

   

  Hva synes du om bildene?

  READ MY MIND, PLEASE


  Dagen idag kommer kun til å gå til lesing, lesing og atter lesing! 2 eksamener på kort tid blir jo spennende, men tar det som en utfordring! Skal banke samfunnsfagsnotatene inn i hodet mitt.
  Ellers hadde vi et utrolig koselig juleverksted igår med slitne eksamensferdige mennesker igår - der den fineste tingen som ble laget var en lenge av peniser.
  Og ja - jeg ser mer sliten ut nå enn på det bildet. Trenger en LANG ferie..
  Nå skal jeg hive på meg lua - ut å traske i snøen for å gjøre noen små innkjøp til eksamenslesing!

   

   

  Hva skal du idag?

  FAV CHRISTMAS MOVIES

  Noe jeg absolutt må i førjulstiden - er å se på julefilmer! De gamle, gode som jeg alltid har sett på gir så utrolig julestemning.
  Og noen som egentlig ikke er julefilmer, men som alikevel er jul for meg!

   

  Tumblr_me4vidkag41qher32o1_500_large
  Tumblr_mefcgzi6dm1rllhyso1_500_large
  Disney`s julefavoritter ♥ Egentlig alle de gamle disney julefilmene må sees en eller annen gang i jula!

   

  412195-12-1323648162163_large
  738988-tri-orisky-pro-popelku_large
  Tre nøtter til Askepott ♥


  Tumblr_mersuvtcnr1rs4ouco1_500_large
  Tumblr_meh7tu4rfu1qhr5x2o1_r1_500_large


  De første Harry Potter filmene♥
  Jeg leser alltid Harry Potter bøkene i tillegg til å se filmene i juletida. Tradisjon!

  Home Alone 1 og 2 må være med♥


  Eycyf7s_large
  En nykommer på listen min etter at jeg så den i år: En mammetuastisk jul heter den på norsk. Må jo få med Otto Jespersen!

   


  558816_4046802970087_65105306_n_large
  Tumblr_m105hb0mxy1r7qjoeo1_500_large
  Tumblr_mbo3o3pfkw1qmfg9bo1_500_large
  The Grinch ♥

   

  Tumblr_mev6ruteq51r0hng8o1_500_large
  Tumblr_m7sqlvxnoi1rcoh5yo1_500_large
  Tumblr_ma9cghdzt21rtqamho1_500_large
  Lady og landstrykeren ♥


  15052_10151196859310674_1887525707_n_large
  Jack Frost♥

   

  Noen av favorittene i alle fall ! Har selvfølgelig flere - men disse var dem jeg kom på i farta!

   

  Hvilke julefilmer er dine favoritter?

   


   

  THE LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME
  Lest ekstremt mye. Rar i hodet. På tide med ansiktsmaske, litt mat og en julefilm!
  Vil dere at jeg skal anbefale noen julefilmer?

   

  WINDOW TO MY SOUL   

  Hva synes du om bildet?

   

  NIGHT TIME
   

  Nå har jeg sitti å lest og skrivd i noe som føles som en evighet. Men jeg har absolutt ikke det.Idag dro alle de andre jentene jeg bor sammen med, hjem til jul. Jeg skulle ønske jeg var dem i dette øyeblikket. Jeg har istedet vasket. Masse. Resten av uka går til puggpuggpugg. Før jeg endelig skal hjem 18 desember.
  Nå skal jeg legge meg i min tomme leilighet.

  A LITTLE SILENCE


   

  Idag er en av de dagene da jeg bare er. Og leser. Føler jeg ikke får gjort noe fornuftig overhode. Jeg gleder meg til jul, juleferie og å komme hjem til byen og menneskene jeg savner.
  Ikveld blir det full fart på jobb, som vanlig. Hater å vandre hjem midt på natta, midt i Oslo.
  Gahh. Kan ikke penger bare vokse på trær ?

   

  FADED OUT INTO THE LIGHT


  Det er kaldt.

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

  OSLO CHRISTMAS STREETS   

  Idag tok vi turen rundt i Oslo sine søte julegater. Nå sitter jeg å leser dustete samfunnsfag.

   

  Hva synes du om bildene ?

   

  YESTERDAY BLACK&WHITE  Enda flere bilder fra bursdagen igår - det var utrolig koselig ! Selvom vi endte opp med å kjøpe firstprice ost som smakte møkk. IKKE kjøpe den igjen, nei. Taco trenger virkelig god ost.
  Nå skal man farte en liten tur ned i Oslo, for å se på de fine julegatene.Trenger litt julestemning! Så blir det å lese mer samfunnsfag. Bah.

   

   

  Hvordan får du julestemning ?

   

  CUTE BIRTHDAY CAKE
  Jeg bakte en søt liten kake til Sigrid, siden hun hadde bursdag idag ! Hadde tacokveld med jentene, så ble det beglaning av film og baking av kake.
    Så gratulerer så mye med dagen som var, kjære søte Siggen!
  Nå skal jeg legge meg, kommer flere bilder imorgen♥

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

  NOVEMBER PHOTOS   

  Min november.

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

  COFFEE LOVE
  Nå skal jeg straks løpe i dusjen, så er det eksamen! Gaahd. Ønsk meg lykke til !

   

   

  Har du eksamen i år ?

  BABY, ITS COLD  OVERALT. Faen altså. Sitter inne på rommet mitt å holder på å fryse ihjel. Selv med evig mange stearinlys, tøfler på bena og noe varmt i koppen fungerer det rett og slett ikke.
  Dumme Osloleilighet med dårlig isolasjon. BAH. Sitter å leser til den store muntlige naturfag eksamenen imorgen. Føler litt for å dø, ettersom jeg nå leser om redoksreaksjoner. Ikkelike.Hører i alle fall på julemusikk, og skal snart se en episode av Amalies jul mens jeg spiser noe som er varmt. Selvom det sikkert blir kaldt innen 5 minutter på rommet mitt.. GLADPUNKT.

   

  Hva gjør du på denne kalde dagen?

   

   

   

  FLOWER OVERLAY SELFPORTRAIT

  Har egentlig bare lagt et blomsterbilde som jeg tok i sommer av noen roser over et annet bilde i sorthvitt.

   

   

  Hva synes du ?

   

   

  FROM LIGHT TO DARK
  Vakreste pusen min. Kommer til å savne deg max når jeg drar tilbake til Oslo idag. Og familien selvfølgelig.
  Har vært deilig å være litt i Sandefjord. Gode, gamle hjembyen sin det! Igår fikk jeg fikset litt julegaver, slappet av og lest bittelitt til eksamen.
  Var veldig koselig å være i byen med Mamma, selvom hun er syk. Får bare håpe hun blir frisk snart - hun fortjener virkelig ikke å ha det sånn her!
  Dette er et litt forsinka innlegg, ettersom jeg skrev det evig tidlig. Typ 07 35. Sove en time til, så er det frokost tid !

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  KITTY IN SHELF
  Digger katter. Jeg vil også klare å trøkke meg selv inn sånn!

  Nå skal jeg en tur til byen med verdens søteste mor, før jeg skal lese enda mer til eksamen.

   

   

  Hva skal du idag ?

  BIRDS AND TRAINS AND WHATEVER


   

   

   

  WINTER IS HERE

  Men ingen snø.


  Har du snø der du bor ?

   

  TIME IS ALL


  Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne gått tilbake i tid. Det er en sånn dag. En savne dag, om du skjønner?
  Jeg savner mye for tiden. Kanskje det er bare fordi jeg er i en by langt borte fra alt det jeg kjente før, at jeg føler meg alene uten å være alene i det heletatt. Jeg vet jeg har verdens søteste samboere, som støtter meg opp når jeg trenger det! Jeg føler meg stort sett grei, litt tom, men grei alikevel. Men når det er en spesiell person du savner, uansett når tid på døgnet, uansett hvordan det hele endte. Jeg lette ikke, men jeg fant en som meg selv. Alt var bra. Så gikk det nedover, nedover.. Også mistet jeg det. Noen gang drømt om at drømmemannen står rett utenfor døra di?  Vel, jeg vet at han ikke er i nærheten av døra mi. Jeg er som en orkan - du løper i motsatt retning om du har livet kjært! Den neste orkanen burde hete Ida. Just sayin.

  Nå skal jeg beglo notatene i geografiboka mi, selvom jeg ikke får med meg en dritt som står der. Eksamen, atter en gang, imorgen. Drep meg. Skal i alle fall proppe i meg sjokolade under dette. Gladtanke.

   

   

  Hvordan er din dag ?

  NEW HEADER: CHECK!   

  Hva tycks ?

   

  MARTINE KIRSTINE BILDESERIE  Min übersøte venninne og roomie, Martine. Synes hun er så utrolig vakker, og har et veldig uttrykksfullt ansikt. Digger denne jenta!  Littegranne mark i ræva mens jeg tok bilder, but who cares! Hun ser rå ut. (vet at det står ræva, og but rett etter. Humor.)
  Love you♥

   

   

  Hva synes du om bildene ?

  ALL THE PRETTY THINGS YOU SEE IN OSLO


  En liten sniktitt. Martine og jeg vandret rundt i byen et par timer, fikk tatt noen ganske fine bilder i løpet av turen! Martine ble brukt som modell, også var hun så søt at hun tok bilder av meg også! Linselusa Ida. Så imorgen kommer outfit\something bilder. Imorgen er også den store dagen, så dagen har også blitt brukt til å gjøre mye matte. Hater mattematikk. Men tvitvi! Får bare håpe jeg får ha med meg alle notatene mine + boka. Ellerno. Nå skal jeg sove, ettersom jeg skal opp sykt tidlig.

   

   

  Hva synes du om bildene ?

  MATH HELL

  Imorgen er matteeksamen. Jeg tror jeg dør.

  Heldigvis har jeg støttende, gode, rare venner, som sitter å hører på julemusikk med meg kl 06 om morgenen.
  HOMETOWN PHOTOS


  Hva synes du om bildene ?

  BY THE OCEAN


  Var fyllesyk. På båt. Med bølger.
  Ellers var det en veldig koselig tur ♥

   

   

  Hva har du gjort i helga ?

  FOLLOW YOUR DREAMS


   

  Even if it is hard,it will eventually make you smile.

   

  HEADERCHANGE  Nyheader.
  Hvatycks?

   


  YUMMY
  Pannekaker med hjemmelaget syltetøy. NAM. Søte mammaen til Sigrid som har laget.
  Nå skal jeg fortsette å lese litt, skrive en haug med notater, drikke te og høre på DENNE spillelista. Stemning.

   

   

  Hva har du gjort ikveld ?

   

   

  KLEIN DAG

  Dagen idag har vært crap. Våknet kl 05 av at jeg hadde migreneanfall, ble liggende å dø. Hjelper ikke akkurat at de legger nye jernbanespor rett uttafor heller kan du si!
  Først nå, etter et par timer med grei søvn klarte jeg å klatre ut av senga. Så nå blir det å prøve å få gjort det jeg egentlig hadde planlagt for idag, bare med mye kortere tid. Argh.
  Skal i alle fall kose meg med te og grøt mens jeg leser.

   

  Har dere gjort noe koselig idag ?

  FLINKSTUDENT
  Full fart. Spise, dusje, lese. Gahh. Samfunnsfag popper snart som popcorn ut av hjernen min, fordi den går i overdrive. Men det går så fint så! Eksamenstid = drep meg.
  Men jeg skal i alle fall være flink idag. Har sett meg ut å lese minst 4 kapitler. Og skrive notater.. Flere av de jeg bor sammen med, inkludert en av naboene, har ¨flinkstudent uke¨. Altså kun fokus på trening, spise og studere. Så da er det om å gjøre !

   

   

   

  Hva gjør du idag ?

  BRAID IN THE MIRROR

  Dagen ble ikke så fornuftig som jeg hadde håpet på. Men den ble alikevel bedre enn igår - fremskritt! Ehm.

   

   

  Hva synes du om bildene ?

  IN THREE WORDS  I can sum up everything i`ve learned about life: It goes on.

   

  Nå sitter jeg med en varm chocokaffe med minimarshmallows, mens jeg skal prøve å få lest litt i samfunnsfagen. Bah. Gruer meg eksepsjonelt til flere eksamener - men er bare å få beina på bakken og synet i horisonten! Muligens får jeg også trent litt idag - det får meg til å føle SÅ flink. 

   

  Hva er dine planer idag ?

   

   

  SMOKE
  Helgen min har vært hipp som happ.


  Hvordan var din?

  TUMBLR LOVE

  FLOWERS ON MY COFFEE CUP
  Sitter å dør litt her. Eksamen i Naturfag imorgen - og jeg føler meg ikke forberedt overhodet. Selvom jeg egentlig er det. Skal ha den kl 08 imorgen tidlig, så lurer på om det blir noe søvn å få på meg i natt.. Drikker kaffe til det kommer ut av ørene mine, føler jeg. Maiskornhelvette. Ønsk meg lykke til!

   

   

  Noen flere som har eksamen?
  Hva synes du om bildene ?

  SOME DAYS

   

  I feel so useless. I don`t know why.  It`s like beeing knocked down to the ground, over and over again. I crawl along the ground. Trying to get my way in to a place that`s safe. Crawling up the stairs, wanting to go through the doors where I would be safe.The ghosts won`t let me in. They throw me back into the dark.I fight. Against it all, it`s not enough. The nightmare never ends, the ghosts never stop holding me back.

  Now i say fuck that.

   

   

   

   

  NEW HEADER   

  Hva synes du ?

  EAT SOME CAKE, HAVE A BEER&RELAX


  Denne helga dro jeg hjem. Elsker å dra hjem. Selvom jeg er blitt veldig glad i Oslo.
  Lillesøster hadde bursdag, jeg fikk sett begge Lindaene mine og verdens beste nevø. Mannen i mitt liv. Eller, bortsett fra Crash da. (Katta mi, for dem av dere som husker den)
  Fikk desverre ikke tatt bilder av verdens nydeligste pus - ettersom han konstant er på farta. Eller prøver å drepe noen.
  Skulle ønske jeg kunne vært der litt lenger denne gangen, men måtte dra hjem igår. Haha. Verdens mest fyllesjuke jente på Ikea - det var meg!
  Nå skal jeg lese til Naturfageksamen.. som er på torsdag. Drep meg.

  BLUE CROCODILE TREASURE CHEST
  Fikk en nydelig gave av Mamma og stefar mens jeg var der i helga! Førjulsgave, som mamma liker å kalle det. De er så utrolig snille med meg, er glad jeg har så kule foreldre som jeg har .Den er classy, vakker. Og med mange søte, små rom. Masse plass. Passer perfekt til meg som har haugevis på haugevis med ringer, kjeder og annet dilldall!

   

   

   

   

   

   

  BE GOOD  MY OCTOBER

   

  Min var fin. Var din?

  ON THE ROAD WITH MY BEST FRIEND

  Litt deilig å være hjemme i Sandefjord når jeg får hengt med de jeg er glad i ♥
  Linda og jeg tok oss en tur til Andebu, og nå sitter den andre Lindaen min her med sønnen sin! Liker å komme hjem kjenner jeg.

  HALLOWEEN PARTY BILDEDRYSS

  Ettersom jeg dro hjem igår, rakk jeg ikke å poste dette før nå. Hadde en utrolig koselig kveld med søte mennesker i rare kostymer. 

   

   

   

  1800`s VAMPIRE

  Kostymet fra igår. Kommer flere bilder senere, for nå må jeg traske på skolen !

   

  SLEEPY EYES

  God morgen! Nå sitter jeg i en smule ukomfertabel stilling mens jeg prøver å få postet dette innlegget, før jeg må løpe ut av døra. Ikveld blir det en koselig Halloween fest hos nabo`n, så da må jeg jo selvfølgelig hjelpe til med litt kostymer og slikt for de andre barna. Skal blant annet sy inn en gigantisk merkelig bukse idag, så Jon kan være Sweeney Todd. Haha.

   

  Hva skal du idag ?

  RIPPED

  Did`nt  think it would hurt. It did. It`s like a bazooka made a hole in my chest. Feels like im drifting away in toxic water, and i can`t move.

   

   

  MY FAV: RING
  Gina Tricot

   

   

   

  Hva synes du ?

  DAWN IN OSLO WANDERING

  Kom hjem nå. Kl er 08:02. Kult.. Altså er dette et tidsinnstillt innlegg. Jepp.

  MILITARY BOMB VICTIM
  Sånn her så jeg da ut når jeg kom hjem fra jobben min idag tidlig. Ettersom jeg jobber på en pub, så var det jo selvfølgelig halloween tema! Så en av mine søte medarbeidere splashet LITT akrylmaling på meg, og en gammel avrivd tskjorte. Og tada! Da ble man fin.Skal snart gjøre meg klar for nok en natt på jobb, gleder meg !

   

   

   

  Hva synes du om sminken?

   

  SELF PORTRAIT


   

  Føler jeg svømmer i bøker. Fikk eksamensdatoene igår. NOT fun. Har et lite anfall.

   

   

   

  MY FAV: LIPMAKEUP


  Kunne ikke ta bilde for øyeblikket - lyset var så ræva. Så bilde fra forlovelsesfesten da jeg hadde på meg leppestiften og liplineren.

  Leppestiften er i fargenViva Glam IA62
  Lip pencil: Brick D42
  Begge er fra MAC

  Så absolutt favoritter. Diggerdigger.

   

  Hva synes dere om fargen?

   

  BEAUTIFUL FALL


  Elsker høsten.

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  HALLOWEEN MAKEUP INSPO
   

   

  Gjett hva jeg skal være ?

   

   

   

  FORLOVELSESFEST BILDEDRYSS

  En stund siden den festen var nå, men tok en smule med tid å redigere alle bildene. Så ja. Lite bildemaiskorndryss.

   


  Utrolig koselig kveld ♥ Silje og Silje er bare supre!

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

  MY TATTOO`S


  Den øverste tattoveringen er for farmoren min. Hun var min mentor, min bestevenn. Jeg er utrolig glad i henne. Når hun hadde kjempet mot kreften så lenge at vi så slutten komme, tok jeg den. Hun sa at det var den fineste tattoveringen hun hadde sett. Ad astra betyr Til Stjernene på latin. (den skal fylles på, den har blitt veldig blass.)
  Den nederste tattoveringen var min første. Husker at jeg var utrolig spent, satt å var smånervøs med Pappa i bilen. 17 år.  Vi tok nesten den samme tattoveringen - et ambigram. Den ene veien står det Choice, den andre veien står det Destiny. På Pappa`s tattovering står det Faith\Dream ♥

   

   

   

   

  Hva synes du om tattoveringene ?
  Har du tattovering?

  LIBRARY


  Selvom jeg er syk, så måtte jeg jo gjøre NOE fornuftig. Så da endte det opp med at jeg dro til biblioteket på Schaus plass, for å bestille noen bøker som jeg trenger på skolen. Også ble det jo selvfølgelig noen bøker jeg kan kose meg med - ettersom jeg er komplett loner atm.  Haha.
  Den jeg fikk anbefalt er Åndenes hus av Isabel Allende, en jeg tror er utrolig spennende
  . Så gleder meg til jeg skal kose meg - nå skal jeg nemlig drikke mengder med te og lese om databaser. Great.

   

  Hva slags bøker leser du?

   

   

   

  AUCH
  Halsen min kjennes ut som racorblades, hodet dunker som besatt og kroppen er en stor vinglete mais.
  Helvettes mandag.

   

  Noen andre som har blitt høstsyke?

   

   

   

  TATTOO INSPIRATION
   

   

  Snart blir det ny tattis! Må bare finne ut hva det skal være først. Så her er litt inspirasjon!

   

   

  Har du tattovering\vil ha ?

   

   

   

  WEEKEND ALCOHOL


  Min helg har bestått av: Ikea, venner og alkohol. Og nytt skrivebord♥

   

  Hva har du gjort i helga ?

   

  181012
  Idag har vært en rolig dag. Skole, lekser, lest. Nå skal jeg beglane serier, drikke smoothie og slappe av!  Imorra blir det å hente nytt skrivebord på Ikea. Gleder meg som en kid til endelig å få et skrivebord her! Har masa i evigheter på å få det. Haha. Jeg er et barn til tider.

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  KONSERT PÅ BLITZ

  Okei. Veit det er dustete med mobilbilder, men det er det man får når man ikke orker å ta med kamera.
  Instagram for faen. Idatold heter man der! Prøve å ta med kamera neste gang.. 

   

   

  Var bra konsert, nye opplevelser og en litt småtrøtt gjeng. Men evig koselig! Punk\hardcore, band for dem som lurte på det. Må prøve å få kommet meg på flere konserter nå som jeg faktisk bor i Oslo..
  Nå skal man sove, skoleflink Ida imorgen tidlig.

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

  RAINY HOMEWORK DAY

  Leseleselese = Flink Ida. Gi meg sjokolade. Og vafler!

   

   

   

   

   

   

   

  TIRED FACE DEAD EYES


   

  Denne helga her har vært utrolig fartsfyllt, så idag har jeg... Ikke gjort en dritt. Sett evig mange Supernatural episoder, spist alt for mye mat, slått hodet i døra og sitti på ræva. Også nerda litt Naturfag da - selvom jeg ikke ble så mye klokere av det. Satt med verdens mest forskrekka tryne etter første sida.
  Nå skal jeg snart falle død om her jeg sitter, men først nerde litt til. Supernatural altså. Hjernen min klarer ikke mer idag.  Hvordan var din helg?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  PINK BRACELET

   

  Du kan kjøpe det her

   

   

  Støtter du Rosa sløyfe aksjonen ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  HAPPY PANCAKE

  Da har jeg hatt et superkoselig besøk av Lailai - som mener at jeg ser søtest ut når jeg lager grimaser. Haha. Men min manpose var mer hunk enn hennes. Just sayin.
  Hun var som vanlig superflink å gjorde lekser, mens jeg beglodde bilder og redigerte til det gikk helt rundt for meg. Nå skal jeg møte søte mennesker fra landet langt borte  og drikke øl! ♥

   

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  HOPE THIS DAY..


   

  Will be good to me.


   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  THE MIRROR`S TRUTH

  This spectacle, our collapse
  It's not a false alarm
  The ashes settle in.

  I guess, we are the insane
  As we ignore the mirror's truth

  Should I join the feast?
  Should I acknowledge the leash?
  A future in captivity
  I'm not who I'm supposed to be.

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PICTURES: THIS YEAR SO FAR #1


   

   

  Et lite bildedryss fra noe av året som har vært.

   

   

  Hva tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~

  CATCH MY DREAM
   

  God morgen folkens! Har lidi av inspirasjons svikt, men er tilbake igjen nu.
  I natt hadde jeg verdens merkeligste drøm, så merkelig at jeg ikke engang forteller den her. U see? Ille! Så nå skal jeg hive i meg en kopp kaffe, for så å løpe til Geografitimen. WIHU.

   

   

  Har du sovet godt ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  INSTAGRAM HOMEWORK   

  Nå har jeg sitti med Japansk i en liten evighet, rompa er allerede sår av de alt for harde kjøkkenstolene. Enda mer digg er det at jeg skal til hardere stoler på skolen for å ha enda mer Japansk! WIHU. Også uten bøker da, siden de har forsvunnet på ukjent vis. Dette blir kult kjenner jeg. Men først skal jeg beglane noen tattiser på nett for å få inspirasjon til den nye jeg vil ta ! En jeg jobber med skal fikse en jeg allerede har, ettersom strekene er mongo. Også skal jeg ha en ny da! Gleder meg som en kid. 

   

   

  Hva gjør du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  HAIRCUT
   

  Jeppsi. Da var dette den nye sveisen - ikke det at man egentlig kan se så mye forskjell ! Men kortere. Ikkelike.  Hva synes du ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  ON THE ROAD BILDEDRYSS #2
  Da var man heime ! Eller. Jeg var hjemme i natt en gang.
  Vi fikk sett masse : Trondheim( også ut fra NRK tårnet. Nice utsikt! ) , Nidarosdomen, Dovre,  shoppet og ikke minst. Klippet håret. Kommer bilder av det senere - selvom jeg vel kunne vært mer fornøyd. Gleder meg til det vokser litt ut igjen bare, så jeg ikke føler meg så snauklipt. Nå skal jeg hoppe i dusjen å prøve ut den nye hårkuren min - som det kommer et innlegg om senere!

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  ON THE ROAD#1

   


  Hellu på dere! Long time no see. Altså. Har hatt internett - no time! Er jo på roadtrip rundt om - noe som gjør at det blir evig mange timer innestengt i en trang bil. Rompa mi kjennes ut som om den fremdeles sitter most i setet. Mulig den aldri blir rundt og koselig igjen. Men er på tur med koselige mennesker! Enn så lenge har vi overnattet på et småcreepy motell, der de mente vi skulle få se moskus okser traske rundt utenfor døren. Ehem.. Så gikk turen til Trondheim igår, shopping der idag, kjørte nesten på en elg og nu er jeg i Lillehammer.Jeg er dødstrøtt. That is why jeg ikke orker å skrive så detaljert. Ikke det at dere egentlig synes det er så spennende utansett: Derfor har jeg tatt evig mange bilder istedenfor ! Så TADAA. Nå skal jeg sove. Dette skrives nå kl sentpåsvartenatta - men på grunn av den evig fete nye dingsen til Blogg.no så legger jeg den ut når faktisk folk er våkne! DIGG.

   

  Hva synes du om bildene?
  Hva gjør du i høstferien?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SLEEPY SUNDAY
   

  God morgen! Eller, morgen. Det er faktisk uttpå dagen. Men for meg er det morgen ennå, her jeg sitter å klamrer meg til kaffekoppen mens resten av huset sover.
  Jeg er hjemme på visitt i ferien! Deilig å være litt i sin egen hjemby. Ikke det at jeg får vært her så lenge - drar mot Trondheim imorra. Roadtrip med familien. Gleder meg veldig til å få tatt haugevis med bilder, og ha litt familietid! Nå skal jeg traske mot dusjen, ettersom håret mitt ser ut som et kråkereir og øynene mine er små gliper.

   

   

  Hva gjør du i Høstferien?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

   

   

   

   

  FEAR IS OUR OWN CREATION   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  THINGS FALL INTO PLACE
   

  Ja nettopp. Etter en en dag som føltes ut som om den aldri skulle ende, en strømpebukse som konstant føltes ut som om den skulle ta livet av rompa mi og en sult jeg aldri har følt maken til klarte jeg det store. 
  Jeg klarte å tryne, på et vått trikkespor. På JERNBANETORGET. Foran sikkert 100 mennesker. Ryggen landa med et klask mot asfalten, veska fløy avgårde og mennesker kom løpende mot meg. Må si at det er lenge siden jeg har vært så redd - for å bli reddet! Stoltheten min fikk en knekk - og jeg måtte sitte på trikk med halvparten av de menneskene som så meg falle. Great. Etter den store ydmykelsen - og smertene som kom etterpå, så fikk jeg ikke trent idag heller. Furter max - nå vralter jeg inn i dusjen så jeg klarer å gå på skolen igjen imorra. YAY. 

   

   

  Har dere noen gang gjort noe lignende?
  Eller har en flause å fortelle? 

  Would make my day way better. 

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GÅRSDAGENS SLAPPHET  Ettersom jeg var en smule fyllesyk igår tok det litt tid før vi dro fra Sandefjord til Oslo. Jeg var død. Gikk rundt meg selv, så sliten var jeg. Haha. Skulle sett det fantastiske trynet som møtte Mamma når hun skulle se om jeg var klar til å stå opp.. Ida lukker opp et øye ( som er fullt av svart sminke, ettersom hun har glemt å ta den av) svarer på spørsmålet å lukker det igjen. Så sov jeg 2 timer til. Jeg er lekker ass. Også fletta jeg Jon sitt hår. Awsomeness.
  Idag har vært ... Mandag. Helvette heller, sliten. Natta`a !

   

   

  Flere som var slitne igår ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LAST NIGHT


  Hadde en superartig kveld med søte mennesker!  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LETS CELEBRATE!


  Min søte Nanna hadde bursdag her om dagen, så nå skal det feires !
  Gratulerer med dagen på etterskudd, Honey ! 

   

  Ha en super lørdag folkens♥
   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT VINTAGE DENIM JACKET

  Levis jakke/velourian vintage  bukse/bikbok  genser//carlings  skjerf//bikbok  veske//gave  sko/converse allstars  feather/bikbok  vanter/ginatricot (min nydelige søster Nora har tatt bildene♥)

   

  Veit jeg ser død ut, men sånn går det. Sliten ass mann!

   

   

  Hva synes du? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  YESTERDAY CAFÈ TODAYS MORNING
  Epic fail idag tidlig, klarte å ta en buss hvor jeg sovnet å endte opp på ukjent sted. Så måtte jeg haike. Men samma det - jeg klarte meg som vanlig! Snille bygningsarbeidere.
  Det koster foresten 5 kroner å pisse i Moss. Just a fact.

  Nå skal søss og jeg på loppemarked! 

   

   

  Hva synes du om bildene?  

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  RUNNING AROUND IN A BLUR
  Dagen idag har rett og slett vært drepende. Når jeg kom hjem etter 3 timer norsk og 4 timer med IT kl 21 om kvelden, pleier jeg fint å klare å løpe i 30 minutter. Altså intenst. Idag fikk jeg sinnsvak hodepine etter bare 20 minutter som gjorde at jeg måtte gi meg. Eller, som gjorde at jeg la meg langflat på gulvet midt i gangen mens mennesker så rart på meg mens de gikk forbi..
  Men jeg har forsåvidt vært flink, har vært på farten siden idag tidlig! Nå sitter jeg å gomler i meg fiskegrateng, før jeg faller om på gulvet. Neida.. Joda. Skal krabbe til senga mens jeg roper på hjelp fra mine søte samboere. 

   

   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  HOMEWORK TILL I DIE

  Nå er det lekser. Eller - har gjort mesteparten nå da. Føler meg evig flink - norrøn dikting folkens is tha shiit. (Måtte overdrive, ser jo ut som en liten idiotisk gangsterdude ikveld..) 
   Ellers har dagen min vært fylt av syke mennesker, (rettelse: sykt menneske. Siri har fått omgangsyken, så hun er nå innesperret på rommet..), ny nydelig vintage jakke og et nok så ålreit menneske som kom på besøk. Evig glad. Nå skal jeg lese resten av den ekstremt provoserende historien fra Norrøn tid ( der de tydeligvis så på jenter som kveg. just sayin. ) og spise en liten mengde sjokolade.. Ehm. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag? 
  Flere som har mye lekser ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  SITTING ON THE WINDOWSILL

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SENGBÆRING OG KULTURNATT!  Hei og hopp ! Vi fikk akkurat ikke med oss forfatteren vi ville se på Bokfestivalen - derfor ble vi vandrende rundt å glo som vanlig. Også hørte vi en ganske fet trommis da. Hvorfor var vi sene? Fordi vi måtte bære senga til Sigrid nedover gata - mens mennesker lo seg ganske fine av det. Men ja, underholdning var det i alle fall for meg å se Martine bære senga sammen med Fredrik oppover trappa - 4 etg! Hahahah. Moste mennesker.  Nå skal jeg på Brightons gayfriendly bar for å jobbe, bli sett rart på og være slem pike å røyke sigg. JA, jeg har gjort det idag. Superdepp egentlig fordi jeg sprakk, men tenkte med meg selv at jeg kan røyke i helgene. Kanskje. Bahhhh. Er foresten litterært nach på Deichmanske bibliotek idag - irriterer meg mongo over at jeg jobber på kulturnatt..

   

   

  Hva skal du ikveld ?
  Er du på kulturnatt ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   


   

  RESTLESS   

  Okei. Er rastløs som en gal, fordi jeg har sluttet å røyke. Savner noen. Spiser haugevis av sjokolade. Lei av å lese historie. Trøtt. Har ikke lyst til å sove alene.   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  EARLY TRAIN  Jepp. Trøtt i trynet, men faen meg verdt det likevel. Er rart det der!
  Nå sitter jeg å omtrent halvsover - mens jeg egentlig skal lese Norsken som ligger å irriterer sidesynet mitt.. Men må ha en bitteliten pause. Nå er det snart 3 døgn siden sist røyk - jeg holder på å krepere.
  Alt er i høygir, hodet mitt klarer ikke slappe av. Er som om det kun er en haug med pingpong baller som spretter rundt inni der! Irriterer meg grønn. Bahh. De stakkars menneskene som bor sammen med meg blir jo rett og slett nervøse når jeg er sånn som dette her. Får plutselig en hardcore trang til å hoppe opp å rope ¨BØ!¨ når de lager mat osv. Poor,poor people. 
  Nå innså jeg at jeg snart må vandre bortover mot skolen for å ha IT til kl 21 ikveld. LOVE MY LIFE.

  Og ja. Jeg vet at øyebrynet mitt er fucka på bildet, jeg klødde meg i det rett før. Smart er jeg. 

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FALL CAME TO OSLO BILDEDRYSS

  Hellu folkens ! Idag har jeg vandret gatelangs med besteste Silje! Jeg har spist verdens diggeste burger, vi har prata masse, holdt på å dø av vår syke humor og glodd i området rundt regjeringskvartalet. Også fant jeg meg lue - siden vinden har funnet ut at den skal drepe håret mitt.
  Resten ser dere på bildene ! Nå må jeg løpe - skal være ninja i Moss !

   

   

  Hva synes du om bildene ?
  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LONG DAY

  Lang dag. Føltes litt ut som om dagen ville kjøre meg ned med en jævla gaffeltruck.. Dagen var 12 timer på skolebenken. Eller stolen, rompa er uansett dau. Også har jeg sluttet å røyke, da. Kjenner jeg får abstinenser bare av å nevne det - satt nettopp med en venninne i telefonen som tok seg noen fine drag med nikotin. Mais. Men - jeg vil jo slutte, så da får jeg bare være satan de neste dagene. Tror seriøst det kommer til å gro horn i panna mi.. Jeg klarte nemlig å tenke noe ondskapsfullt om nesten alle på trikken i løpet av den korte turen fra Sonans til Jernbanetorget.. Haha. Sa for et par uker siden at jeg skulle slutte - men ga meg alt for fort. Nå SKAL jeg. Men ja. Selve skoledagen var fin - Lailai (den utrolig søte jenta på bildet ovenfor) ga meg kebab til lunsj, hjalp meg med Japansk uttale og lo med meg når vi så verdens kleineste animasjon i Naturfagtimen. Serr - hvordan kan man gi stemmen i en slik animasjon til en som høres akkurat ut som Sid i istid - bare en del eldre ?! Herrejemini. Fikk så lættis at jeg laget merkelige lyder mens jeg ristet så persiennen ved siden av meg laget skranglelyder. Var meget nais. 

  Nå skal jeg beglo noen blogger før jeg legger meg - uten god natt røyken min.. Å oversette diverse Japanske tegn - ettersom jeg fikk et lass med lekser idag.. Igjen.
  JEG KOMMER TIL Å DØ.

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?
  Har du sluttet med noe du har vært avhengig av ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  LAST FRIDAY ++

  Ja. Da var det fyll og fanterier for harde livet. Jeg fikk også barbert sjegget til Jon - det har irritert meg i noe som føles som en evighet. Han er som en unge, eller en hund! Trenger konstant hjelp med alt mulig stakkar. Haha. Morsinstinktet slår tydeligvis til her, noe man ikke hadde trodd om meg for å si det slik. Festen var bra - jeg var full, ting ble stjålet - heldigvis ikke mine ting, men ikke kult. Bortsett fra at jeg var full da, det er stort sett ganske ålreit. Ehem.. Møtte masse nye spennende mennesker, noen med mer hår på bena enn hva jeg trodde var fysisk mulig.. for ei jente. OMG.. Sorry dame, hippie er sikkert kult det altså.. Ehm.. Men, SÅ MYE HÅR!?.. Klarte jo ikke å la vær å glo heller..  Trodde jeg skulle dø en intens død når de strie greiene kom borti leggen min.. Klarer ikke sånt.. Over til noe litt mer koselig ->
  Gårsdagen fikk en overaskende kveld - fikk besøk av rockestjerna mi som gjorde uka mi så utrolig mye bedre ♥ Ellers er uka mi veldig prega av at jeg er fulltids student - hodet mitt er mongolid meste parten av tiden. Igår kunne jeg endelig slappe av, føle meg hjemme. Blir et mongolid lykketroll når den personen er med meg. Ille^^    Nå får jeg legge meg før jeg skriver noe annet tull. WII.


  Hvordan har helga di vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MORNING SILENCE

  God morgen folkens ! 
  Våknet idag tidlig med en følelse av å ha blitt smadret i bakken. Alle delene av kroppen min var støle, rare og merkelige. Har sikkert bare smashet meg selv inn i veggen i natt, eller detti ned fra senga. Ikke noe uvanelig når det gjelder meg. Nå er det stille. Er så rart å være i leiligheten når ingen andre er her - er nesten freaky!
  Så nå har jeg egentlig bare sitti å spist en utrolig ekkel yoghurt - med musli. For å være sunn. HAHA. Særlig at jeg blir sunn når jeg eter en sjokoladeplate om dagen.. ehm. 
  Idag er det en tur ut i skog og mark ( hvor finner man det i Oslo?!) med naturfagklassen. Kan jo bli spennende..
  Så da løper jeg ( eller trasker for å være ærlig ) ned til trikken, for så å ta banen et sted jeg ikke aner hvor er . YAY.

  Hva skal du idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PANCAKES TO THE PEOPLE

  Jepp. Igår ble det pannekaker - jeg mekka. Følte meg ekstremt flink der jeg stod - selvom pannekaker egentlig er den mest simple retten som finnes.. 
  Gårsdagen var fin, var kos med samhold på kjøkkenet - selvom Fredrik ble litt for nærgående å endte opp med å sitte på meg, altså mose meg. Hvor tung kan en så tynn mann bli ? Det skal jeg faen meg si deg: SÅ TUNG at jeg mistet absolutt all følelse i beina etter få sekunder..
  Så etter tomatsuppa, begynte vi med pannekakene. Jeg har seriøst aldri sett de fly så fort - Jon må seriøst ha tvunget dem ned halsen med handa si. Bunnløs mann det der. 
  Dagen idag har egentlig vært ganske grå, trist og fyllt til randen med lekser. Så nå skal jeg mekke meg en god middag - bare fordi jeg føler at jeg har vært litt flink - for så å begynne med lekser. IGJEN. Jeg vil egentlig bare bli ferdig så jeg får litt fritid - men hver gang jeg er ferdig med en, får jeg en ny. MAIS.

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THE WEDDING


  Kjolen min er foresten fra Warehouse London - skoene er fra DNA. Smykket har jeg arvet av Farmoren min.

  Her er da noen av bildene jeg tok i bryllupet på lørdag. Synes det var et utrolig koselig bryllup, der vi skålte, kosa oss og tvang bruden og brudgommen under bordet for å kysse en god del ganger! 
  Jeg fikk jo selvfølgelig brudebuketten midt i planeten så det sprutet roseblader rundt meg, følte meg en smule svimmel. Og det første jeg hører etterpå er Pappa: ¨ Ikke før om 5 år !!!!¨ Hahaha. Søte Pappa. 
  Har mine store tvil om at jeg kommer til å bli gift med det første - selvom blomstene hadde lyst til å gi meg hjernrystelse.

  Nå skal jeg fortsette med Norrøn Diktning! TJOHEI..
  Hva synes du om bildene?
  Har du vært i bryllup i år?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SATANS LEKSER   

  Idag skulle jeg egentlig ha begynt på insane mye lekser. Men det har på en måte blitt utsatt - ettersom jeg fant mer spennende ting å gjøre.. som å vaske gulvet.
  Satt til kl 03 30 i natt med de satans leksene - de haunter meg! Ikkelike. Er sikker på at de kommer til å spise meg levende.
  Eller så kommer i alle fall Japansklæreren til å gjøre det.. Nå har hun funnet ut at det er supert å gi DOBLE mengder lekser - som om ikke den gigantiske mengden var nok.. Ehem.
  Nå skal jeg gjøre mer lekser, plage Jon ( som btw skal ha gjesteinnlegg her! WIHU.), for så å ha filmkveld med pannakaker. JA - jeg er den snille personen som skal lage dem. Til hele jævla 3.etg. MAFAKKAS.
  Bryllupsbilder kommer senere. Insane mye redigering på g.

   

   

  Druknes du også i arbeid?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SÅPEBOBLER & SIDECUT

   

  Fredag:  Lagde store såpebobler - fordi det er insane kult. Måtte leke alene siden de andre var redde for å drite seg ut. Ehem.
  Vi stresset store deler av dagen med et bilde som jeg skulle fikse til bryllupet jeg var i igår - det var altså min gave til dem.
  Etter at vi kom hjem fant Siri ut at hu ville ha sidecut - så jeg lagde det med glede. Litt for stor glede, om du ser på bildet ovenfor.. Haha. Evig kos. Hun kler det ekstremt godt!

   Nå skal jeg ordne med bildene fra bryllupet jeg var i igår - så får dere se antrekk osv!

   

   

   

  Hva har dere gjort i helgen? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  MAD WORLD

  Ja. Det er det, nemlig. 

  Idag har jeg vært på skolen i en haug av timer, skrivd til krampa tok meg (bokstavelig talt - ristet så sidekompisen ble litt nervøs i blikket..)  og ikke minst blitt offentlig plaget. Av en VEPS! Satan - den ville ikke la meg være, så jeg med mine superninjamoves prøvde iherdig å bli kvitt den.. Noe som endte med at jeg tok fart under pulten midt i timen, skled langs gulvet å hoppet bak lerretet. Skal vel si at både mine klassekamerater og lærer ble temmelig lange i maska.. Men sånn er det når man ser mine super ninjaskills!.. Ehm.. 
  Såå.. Skrev jeg mer når jeg kom hjem.  Og har begynt på leksa mi denne uka i Norsken - som er å lese over 60 sider med oppgaver. + at jeg har en HAUG med Japansklekser.. ARGHH.
  Har vært nerd til tusen idag! Nu orker ikke hjernen min mer - godnatt.

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Noen flere som misliker halvdøde veps?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  TIRED EYES

  Nå. Er. Jeg. SLITEN. Og det synes virkelig på bildene - er helt jævlig hvor mais jeg ser ut for øyeblikket. Men slik er det nå - jeg ser ytterst sjelden perfekt ut, som oftest ser jeg ut som et troll. Som på bildene. Man samma faen - håper på at folk er glade i meg likevel! Dagen idag har vært grei - lærte masse, selvom jeg føler at hjernen min skal eksplodere. Og når man holder på til kl 21 om kvelden blir man smårar! 
  Nå skal jeg kolapse på senga mi. I all ensomhet. O herlige dyne som jeg kan holde rundt!  Ehm.. Savn.

   

   

  Hvordan var din dag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  MIN MORGEN  Ja. Min morgen den har gått til å ete, skrive japanske tegn og en ganske heavy og intens joggetur! Serr - går menneskene i Oslo med vilje i veien for meg når jeg faktisk prøver å løpe rundene mine?..
  Jeg må seriøst finne meg en bedre plass der det er mindre mennesker. Får jo nesten presentasjonsangst.. Er jo tross alt meg det er snakk om - jeg kommer til å tryne minst 7 av 10 joggeturer! Nye Adidas joggesko fra XXL btw. Love them - er perfekte til beina mine! Også er de blå. WIIIII! Ehm..
  Nå skal jeg hive meg i dusjen, så blir det forelesninger fra kl 14 - 21! Juhuu.. Btw. Igår sovnet jeg kl 19 00 å sov i 4 timer. Sliten, jeg? NEIDA. 

   

   

  Er du sliten for tiden? 
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  MINT GREEN   

  Jepp. Der er den styggkule stolen som er mintgrønn - en av to. Haha. Holdt på å dævve når vi måtte bære de fra loppemarkedet!
  Igår var det første skoledag da. Og hva kan man si? Jeg var på skolen til kl 21 om kvelden ! Jeg var UTSLITT! Helt død. Dagen gikk faktisk ganske så fort selvom hodet mitt fyltes med Mattematikk, Naturfag og Japansk. Japansken var utrolig festlig ! Vi har en søt litt eldre Japansk dame som er evig happy all the time, som ikke klarer å si R eller L og som vi kaller Sensei. Hun hadde ikke lyst til at vi skulle ta eksamen - for da kunne det bli koseligere å være i klassen hennes. Haha. MÅ jo ta eksamen^^ Eneste var at vi fikk ekstreme mengder lekser. Herresverre. Insane! Stresset helt villt igår. Håret må ha stått rett ut i fortvilelse når jeg løp opp og ned trappene for å finne klasserommene. Eier jo ikke stedsans ! Hjalp jo ikke at det var 5 etg med masse klasserom heller... Ganske mange merkelige blikk på jenta som sprang opp og ned med verdens tyngste sekk, og klarte å tryne når jeg leita etter Naturfagstimen. HÆHÆÆ... Jeg er så sjarmerende.
  Så nå skal jeg hive i meg et par brødskiver før jeg løper mot enda mer Naturfag. Føler meg som supernerden fra helvette! Så blir det sikkert Japansklekser resten av dagen. MAIS.

   

   

  Hvordan er skoledagene deres? 
  Hva synes du om bildene?

   

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

   

   

   

  WHEN MY NIGHTMARES ATTACK
  Okei. Våkner med et rykk - ikke lenge etter at jeg endelig sovnet.  Drømmen føltes ut som om den varte i dagesvis - jeg våkner svett og med tårer i hele trynet.
  Den samme drømmen skremmer vettet ut av meg hver gang, samme hvor mange ganger jeg har drømt den.  Løper i skogen, blir jaktet på. Dør på forskjellige måter hver gang, tror jeg skal klare det denne gangen - akuratt som om det skulle vært et spill. Bare at det føles så utrolig viktig, og jeg er jo utmattet i hele kroppen hver gang jeg våkner.. Faen altså. Hodet mitt er et skummelt sted!
  Blir rett og slett oppgitt over meg selv, som blir like redd hver gang.. GAHD. 
  Så nå.. Ja. Skal jeg lese, så jeg får tankene over på noe annet. Høre på musikk. Og prøve å få den idiotiske hjernen min til å slappe av før første skoledag imorgen! Kult at jeg skal være der frem til kl 21 imorgen kveld.. BAHH.

   

   

   

   

  Har du ofte mareritt? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

  LOPPEMARKED BILDEDRYSS  Igår når vi trasket rundt på forskjellige markeder for å finne kjøkkenbord og stoler - fant vi også utrolig mye annet funny ! Jeg for min del holdt på å stikke av med alle kameraene - kun fordi de fasinerte meg veldig. Mannen så en smule nervøs ut der jeg stod å fiklet med de dyrebare kameraene hans - så jeg prøvde å holde gledeshylene til et minimum. 
  Jeg digger loppemarkeder. Man finner så utrolig mye artig! Og ting som ikke er fullt så artig.. Skjønner virkelig ikke hvorfor de tror de får solgt brukte bh`er og badekåper. En speedo så jeg også! Herresverre.
  Pluss at menneskene der var helt gale. HVORFOR står det en dame ved siden av meg mens jeg ser på bøker, og for hver bok jeg tok opp begynte hun å snakke evig høyt til meg på et språk jeg ikke skjønte bæret av. Hva er vitsen med det - skal hun skremme livskiten ut av meg for bøker som kostet 2 kr stk eller noe slikt noe ?! Jeg endte hvertfall med å gå smygende derfra.. Martine fant brev fra 2. Verdenskrig, og letet iherdig etter noen kjente navn. De hadde mye creepy der - skjønner ikke helt hvorfor noen vil ha et gigantisk nazitegn-skilt på størrelse med meg.. 
  Til slutt endte vi opp med to elendig stygge klappstoler, den ene ser ut som om den har vært i krigen. To hjemmemalede mintgrønne kjøkkenstoler - som er styggkule. En bok ( Som jeg tilfeldigvis fikk med meg før damen kom..) + noen småting Martine fikk med seg og et utrolig stilig belte! Får legge ut bilder av de stolene senere - man blir litt rar i trynet av å se på dem..
  Hva har du gjort denne helgen?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ÅH. KAN IKKE NOEN BARE SLÅ MEG I HODET MED EN STEKEPANNE?  Åh. Kan ikke noen bare slå meg i hodet med en stekepanne?

  Noen ganger lurer jeg på hva hjertet mitt vil med å bli så glad i mennesker så fort. Det er insane skummelt! ¨Faen heller¨ tenker jeg med meg selv hver gang jeg tar en risk som kan gå utover hjertet mitt. 
  Etterpå går jeg å funderer. Å funderer. Helvette. Håret mitt stritter allerede. Til slutt kommer jeg til å se ut som en zombie, gående rundt med de samme tankene kretsende rundt i hodet mens menneskene rundt ser på meg og tror jeg kommer til å drepe noen - eller allerede er en seriemorder. Jeg blir så oppgitt over meg selv. Men klarer jeg å la vær å bli smårar? NOPE. Jeg blir faktisk bare værre. Hæhæ. Stakkars mine samboere de neste dagene.. Men lykkelig er jeg likevel! Hver gang jeg tenker på personen kjennes det ut som om hjertet mitt skal sprenge ut av brystet på meg, jeg gliser som en idiot - og følger ikke med på en skit rundt meg. Har ved flere anledninger gått på mennesker, dyr, vegger, kjøretøy og ikke minst tryna i mine egne bein. Nå skal jeg spise - sove en time - for så å jobbe hos Brighton Pub ( Halvskeivt utested i Oslo by) og så vandre gatelangs alene til jeg kommer hjem.. Er dødtrøtt etter å ha fartet rundt med mintgrønne kjøkkenstoler fra naboloppemarkedet. Hahaha. Im a catch, right?.. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?
  Noen som kjenner seg igjen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RAIN ON ME

  Nettopp. Dagen idag gikk først til å kartlegge hver eneste jævla bok jeg trenger til skolen - noe som sikkert fikk meg til å rive ut en del hårstrå. Ettersom hodepinen slo til hardcore style endte det desverre ikke med svømming idag - men fikk heller gjort noen småting som måtte gjøres. Følte meg en smule fornuftig der jeg satt - selvom jeg overhodet egentlig ikke var det!
  Etter en del browniespising (selvfølgelig halve kaka eller noe slikt), traska jeg avgårde til Linda for å plage henne. Dette endte da med at jeg var guttungen hennes sin personlige kosemaskin og satt fastnagla i sofaen ved siden av den febersyke pjokken som konstant spurte meg om jeg kunne kose han på armen. SØT! Når vi gikk til meg nå endte det med at himmelen totalt ga faen i at jeg ikke hadde regnjakke. Altså RAIN ON ME. No kidding! Følte at det datt gigantiske tennisballer i hodet på meg - ikke regndråper.
  NÅ skal jeg gjøre noe enda mer fornuftig - gå tur i mørket med Linda, med en overdose av kaffe og energidrikk.

   

   

   

  Hva synes du om dagens bilder ?
  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  JUST THE CORNFIELD BW

   

   

  God formiddag - eller hva faen det er for noe. Jeg er nå støl i stumpen etter å ha sitti å redigert bilder et par timer. HATER når jeg ikke blir et hundre prosent fornøyd - men her er da outcome. Jeje. 
  Så nå har jeg tenkt til å enten være en smule sporty å dra i svømmehallen for å svømme en og en halv kilometer. Eller så rusler jeg til Linda - noe som er det mest sansynlige! Kan ikke si at det frister så mye å svømme idag - ettersom jeg kun har med meg universe bikinien min, ikke treningsbikini. + at jeg alltid blir overfalt når jeg skal svømme. HVORFOR må de ¨superkule¨ småproffe svømmerne bestandig dumpe inni meg, sprute vann herfra til himmelen og ha den allerede forminskede speedoen langt oppi rompa? Jeg undres støtt og stadig på dette her. Til og med jentene har badedraktene så langt oppi en viss plass at jeg lurer på om de får gnagsår i .. ehm.  Samma det.  Mulig jeg stikker dit kun for å få litt bedre samvittighet for den hele sjokoladeplata jeg nettopp spiste mens jeg redigerte. Og for å få den underholdningen som det er å svømme i Sandefjord svømmehall. ^^ 
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  PHOTOS IN A CORNFIELD


  shorts//levis 501 urban outfitters  skjorte//h&m  topp//gina tricot  sko//converse allstar ring//bikbok  smykke//cubus

   

   

  Jaja. Skulle egentlig bare gå tur med Linda å ta et par bilder! Hahaha. Endte opp med en hel haug av bilder - også lurer jeg veldig på hvilket jeg burde ha som header? Den som jeg har nå er kun midlertidig. Er for trøtt til å redigere.. Var utrolig koselig med en vandring, og skravling med Linda ♥ Nå skal jeg snuble inn i senga, lese boka mi og spise sjokolade. JA jeg er sunn. Ehm.


  Hvilket bilde burde jeg bruke som header?
  Hva synes du om antrekket?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OSLO SO FAR BILDEDRYSS

  Beklager helt jævlig blogging - men slik kan det gå når man ikke har internett overhodet. Holdt på å kjede meg halvt ihjel i Oslo ettersom internettproblemet ikke ble fikset med det samme - så da tok jeg meg en liten tur ned til Sandefjord, mah hometown. Her er en liten oppdatering av hva jeg har holdt på med i Oslo:  De første dagene i Oslo gikk stort sett til å sette opp kommoder, finne nærmeste butikk og drikke store mengder kaffe i all ensomhet. Faktisk ganske så deilig. 

  Jeg fikk inspirasjon fra Oslo`s gatemote. Og prøvde forgjeves å ta noen fine bilder med mitt mindre koselige kamera.
  Min gode venninne Sigrid kom til meg i Oslo - vi dro øyeblikkelig på leting etter kjole til et bryllup jeg skal i 1 September. Etter evig trasking, en rar mann som prøvde voodoo på Sigrid mens vi gikk langs Karl Johan, og når Sigrid var en NY caps rikere fant vi den endelig. Will show u later ;)   Mammaen min og Rolf kom på besøk - vi dro på Nighthawk Diner å spise verdens beste burger med chili con carne on top. Var utrolig godt å se dem igjen - selvom jeg bare hadde vært borte en liten stund. Sigrid sov hos meg den natta i verdens minste dobbeltseng - jeg har fremdeles blåmerker fra de spisse albuene som kom flygende i løpet av natta..   Blitt god venn med Mette - en av de søte jentene jeg bor med. Vi spiste pølser, solte oss på birkelunden og dro på vandring for å finne Saga kino - så vi endelig fikk brukt Kino+ kortet vårt! 
  Spiderman, holding av hender, litt gråting og evig mange latterkuler. TAKK Mette! Btw - kjærlighet på pinne med fersken og krem er nam!  Og nå sitter jeg i Sandefjord med en hel langpanne med brownies som venter på meg. SÅ.. Tjohei!

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  STRESSA

  Hei og hopp ! Ja jeg vet blogginga mi suger balle for øyeblikket - takk for dem som sier det til meg støtt og stadig ;)
  Jeg pakker som en gal til Oslo - ettersom jeg flytter inn til Fredag allerede! Tida har gått så fort at den rett og slett har løpt fra meg. Blir helt tussete i hodet av alt som foregår - og krysser fingerne for at alt skal gå etter planen! Men idag unnet jeg meg en liten tur ut i skog og mark med søte Linda og Steffen. Frisbeegolf var da greia - hvis man ikke skjønte det av bildene. (Jeg hadde ikke skjønt bæret..) Utrolig morro i grunn !Jeg heiv for det meste i buskene - mens de andre klarte seg meget mye bedre..Ehm. Men jeg klarte hvertfall å la vær å treffe de andre ! Haha. Hadde gjort seg om jeg hadde klart å drepe noen med en frisbee - eller i alle fall skadet noen.. Hadde vært right in my alley. Etter all treningen endte jeg opp med en kebab - matvrak som jeg er.
  Nå sitter jeg atter en gang å øver til teoriprøva - ettersom den dumme vandelsattesten min hadde gått ut forgje gang jeg skulle ta den (!!!) De fortalte meg at den var fin et par uker før - og at den holdt i 2 mnd. Tydeligvis en liiiten glipp i systemet hos Vegtilsynet.. ehmmm..

   

   

   

  Har du prøvd Frisbeegolf ? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLOTTSFJELL COLLAGES

  Hei søtinger!
  Siden jeg ikke fikk lagt ut noe særlig bilder rett etter Slottsfjell fikk jeg hvertfall smellt sammen noen collager til dere nå. Ikke verdens beste - men orket ikke legge så alt for mye inn i det akkurat nå. Var utrolig morsomt å være der, både når jeg hadde fri og når jeg var frivillig. Har ikke redigert frivilligbildene ennååå.. men de kommer!
  Dagen idag har gått til å sitte mye i telefonen, møte og selvfølgelig lese til teoriprøva. BAH. Gleder meg til jeg er ferdig med den ! Er verdens mest gørrkjedelige stoff å lese. DØØØR.Ehm..
  Nu skal jeg hoppe i dusjen, dø mer ved å lese til førerprøven for så å  spise mat. Ja jeg er et matvrak og koser meg med det. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TO THE MOON AND BACK  Gahh. Da er jeg utmatta i hodet etter ekstremt mye lesing av ¨Veien til førerkortet¨ - men kvelden ble bedre med en liten luftetur og skravling med ei venninne. Lite som skal til ! 
  Nå skal jeg spise opp en hel plate med firkløver, drikke te og beglo Game Of Thrones til jeg havner i koma. Ja jeg vet jeg er kul..

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r  l o t t e ~  

  FOTOKONK LION


  Løvebilde tatt i Kristiansand Dyrepark

   

  Da er jeg med i fotokonk på http://lenebekkemellem.blogg.no/ ! 

   

   

   

  Hva synes du om bildet  ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  DREAMCATCHER  Hei søte♥

  Dagen med kjørelæreren gikk bra - og han er triveligere nå som han føler seg litt sikrere på hvordan jeg kjører ^^ Haha. Hatt mang en latterkrampe! Han hadde det tydeligvis så festlig at han glemte tiden - så jeg fikk 3 kvarter gratis. Det er ikke dumt! Måtte nesten vise dere den fine drømmefangeren min som jeg kjøpte i Tyrkia. Har 6-7 stk som henger litt her og der ^^
  Nå skal jeg ordne litt med papirarbeid angående skolen - så skal jeg finne frem teltet og slikt til Slottsfjellfestivalen! Aner ikke hvor det er.. haha.

   

   

  Liker du drømmefangere?
  Har du vært på festival i år ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

  KRISTIANSAND DYREPARK BILDEDRYSS

      

  På fredagen var familien og jeg i Kristiansand dyrepark! Syntes det var utrolig koselig å dra dit siden det har blitt en del år siden sist. Fikk tatt masse bilder, ledd meg skakk og bare kosa meg med Mamma, kunsina mi , søss og stefar. Utrolig kos med familieturer ! Nå sitter jeg helt stuptrøtt med en del bildearbeid foran meg - så blir det straks senga.

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SOUVENIRS D'UN AUTRE MONDE
  Memories of another world

   

   

   

   

   

  Alcest - souvenirs d'un autre monde

  QUAD SAFARI

   

   

  Hei nydelige ♥
  Idag har vi vært på quadsafari! Tror aldri jeg har hatt det så morro - og vært så møkkete på en gang.. Haha. 
  Vi kjørte flere ruter, over en elv og inni et buskas uten like. Flere ganger på turen måtte jeg rope til søss at hun måtte dukke - plantene angrep oss fra alle kanter^^ Fotografen som tok bildene kjørte i DEN drittfarta forbi oss til stadighet - og måtte selvfølgelig dulte såvidt inni oss så jeg mistet helt kontroll. But we made it!
  Etter et par timer var vi ferdige - vi hadde to små pauser men ellers var det kun fart og vind i håret! Ahh. Love it - kanskje vurdere å gjøre dette om til en hobby? Ehm.. KlomseIda klarte jo alikevel å få en svær stikkete busk i trynet, mose beinet og kjørte på de stakkars menneskene foran meg ihvertfall et par ganger. MEN ! De kjørte i sneglefart - i did`nt! Etter den litt heavy opplevelsen dro vi hjem i en buss med verdens jævligste musikk. Seriøst. Det var som hjemmesnekra trance som gikk baklengs! Trodde jeg skulle krepere da jeg fant ut at øreproppene mine lå fint i enden av senga på hotellet. FML.
  Nå er det snart ut for å spise å shoppe litt - ikke mange dagene til jeg skal hjem ♥

   

   

   

  Har du kjørt firehjuling noen gang ?
  Hva synes du om bildene? 

   

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  CASTLE MARKET BILDEDRYSS
  sko//converse allstar  kjole//carlings  vest//laget selv veske//tyrkia marked  smykke//tyrkia marked
  Igår var vi oppe ved markedet for å finne oss noen litt spesielle ting! Jeg fant veske (som var av så dårlig kvalitet at den revna i sømmen etter 2 timers bruk.. FML! Snill mamma som skal sy den<3)
  Jeg fant meg også en blomsterkrans til hodet med røde roser på som jeg tror kan bli kult til fotobruk! Og kanskje om jeg føler meg en smule hippie.. Ehm.
  Elsker markedene her - man må virkelig lete for å finne skattene. Er mye ræl - og mye bra om man bruker litt tid. Desverre er alltid familien på farta - så det ender med at jeg stresskjøper! Nogood.
  Idag blir det litt gaveshopping og avslapning for imorgen er det firehjulingsafari! Gleder meg til å ta masse bilder av alle de gale familiemedlemmene på hver sin quad. Haha. Jeg er vel den mest utrygge - har lovet å holde meg selv i en bit men det kan bli vanskelig når jeg er så utrolig kloms. Serr - jeg kan tryne på åpen gate. Trenger ikke være en stein der engang!

   

   

   

  Hva syntes du om bildene og veska?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OH SUNNY DAY EVERYDAY  Jappjapp - her er det intet unntak! Sol hver dag, stranda hver dag, blir brunere for hver dag og håret mitt? Ja, det ser snart ut som et sukkerspinn. Slik går det med solbleika hår! Det har tydeligvis en tendens til å misslike saltvann og sol. YAY. Hårolje here i come!
  Men skal ikke klage - snart er det på vei hjem til kalde Norge.  Får håpe jeg tar med meg litt av det fine været hjem til de stakkars ihjelregnede menneskene. 
  Idag skal vi bestille quadsafarien - noe jeg gleder meg max til! Litt spenning er kjærkomment etter en haug med late dager. Føler virkelig for å bevege på meg - føler meg som en gammel dame som har spist for mye hver eneste dag. Haha. Har også fått kjøpt meg nye Converse i burgunder! Skal få tatt noen bilder av dem til dere senere :D

  Hva gjør dere når dere er på ferie?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THE HAND OF FATIMA


  Bildet er tatt av Nora Emilie Kristoffersen

   

   

  Når man er her nede er det nesten umulig å ikke bli litt orientalskinspirert. De har så mange nydelige smykker, sjal og vesker her ! 
  Jeg fant meg dette nydelige anhenget og smykke hos en sølvsmed her i Tyrkia - det skal bringe lykke hvis man tror på historien om The hand of Fatima.
  Idag ble det en ekstremt varm dag på Cleopatra Beach - ergo jeg spant fort hjem til hotellet for å sitte her. Internett ♥ Tror også det var den beste dusjen jeg har hatt i hele mitt liv - iskald!
  Nu skal jeg nerde. Jappjapp.

   

   

   

  Har du hørt om ¨The Hand Of Fatima¨ ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  UNIVERSE ON THE BEACH


  Bildene er tatt av Nora Emilie Kristoffersen AKA min søss. Yeah.

   

  Hei godtfolk og annet rart!
  Idag har dagen gått tiiiil.. waaait for iiiit... Stranda. Japp. Så en av de neste dagene har jeg lurt med Mamma til å bli med meg på quadsafari! Wiii! Litt action i hverdagen er sannelig på tide. Blir jo helt hval av å sitte så mye stille ! Skal kjøre firehjuling oppover i ødemarka og i elva :D
  Ikveld skal jeg romstere rundt i en Billabong butikk og muligens skaffe meg noen nye Converse. Var visst på tide ^^

  Hva synes dere om bildene ?
  Hva gjør dere i ferien?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  TO THE CASTLE


  shorts//laget selv  belte//h&m  topp//ginatricot  smykke//marked tyrkia  sko//dna  veske//fått av Amanda ♥

   

   

  Hei nydelige♥
  Igår gikk turen opp til borgen - eller slottet som de kaller det her. Ruiner, mange flotte utkikkspunkter og en flott restaurant med utsikt utover hele byen! Inkludert små markeder på veien ned - der jeg både fant en awsome veske, strikka sokker og en merkelig blomsterkrans til hodet! Så kan jeg være superhippie når jeg kommer heim. Hihi. 
  Ellers ligger jeg vel egentlig bare å sløver, spiser og leser bok. Altså - im going to get fat! Så idag er det ut å se etter joggesko (:
  Hva syntes dere om gårsdagens bilder og antrekk ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BILDEDRYSS TYRKIA #1


   JEPP! Jeg er i Tyrkia atter en gang. Denne gangen er jeg med familie - og nettet her er så tregt at jeg ikke har fått til å blogge før nå.. og dette lille innlegget tok evig tid. 
  Jeg har masse bilder å dele, men blir alt for mye med alt på en gang! Så derfor en liten blandings fra dagene her! Vi har enn så lenge bare kosa oss på stranda, spist gode middager og shoppet.
  Blir vel en eller to utflukter etterhvert også - håper virkelig det blir firehjuling safari! Selvom jeg heeelt sikkert kommer til å kjøre i en fjellvegg.. EHM. Meg og min evig klomsete kropp. 
  Kommer bedre update imorgen - nu er jeg lei av det evig trege nettet som gjør bildeopplastningen mongo - og dermed mitt humør til mais.
  OG. Jeg har blitt brun! WIIII!

   

   

   

  Skal du på ferie i sommer?
  I så tilfelle hvor ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TOWN&MY NEW BIKINI  Tjoohei!
  Idag ble dagen en smule lang. Vekket søss evig tidlig, vasset rundt som en zombie i evigheter før jeg faktisk forstod at jeg måtte få opp farta!
  Lille pusen min måtte nemlig avkappe sin manndom idag, så nå ligger han å furter på badet. Og sjangler som en fyllik.. 
  Fikk kjøpt meg et par søte ting mens pusen var hos dyreklinikken - og møtt de søte jentene mine. Evigheter siden jeg har vært i byen - så følte meg fri som en fugl! I to timer.. Før jeg da måtte traske hjemover (eller rettere sagt ta taxi fordi pusekatten var ned dopa og jeg ikke orket å bære han hele veien i buret), sitte en liten stund å chille med Linda før det ble trasking (for real this time!! eg e sprek.....) Bikinien fikk jeg her om dagen - jeg har bare vært lat. Innkjøpene kommer imorgen ! Og ja. Nå sitter jeg her i zombiemodus mens Eluveitie går på full guffe i headsettet. 
  Og det skal jeg fortsette med en liten stund før jeg faller om i koma (: 

   

   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  GOING TO WORK
  Hoppsann&Heisann! 
  Nå er jeg trøtt, klein og rar. Slik er jeg om morgenen - i hvert fall hvis søvnen er på et minimum. Av en eller annen grunn kom det en haug med fugler utenfor vinduet mitt i natt som fant ut at det var hysterisk morsomt å ha korøvelse kl 04 om morgenen. YAY. Ikke var det vakkert heller.. Haha. 
  Idag er den store dagen pusekatten min skal miste manndommen sin - stakkars. Han har blitt helt vill i det siste, og når han skal bo med Mamma`s katter mens jeg er i Oslo må han komme overens med de eldre, allerede kastrerte og slappe kattene. Nå skal jeg vralte bortover til jobben!

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KAKEMONSTER

  Ja det er nettopp det jeg er. Et kakemonster! Føler at jeg har spist ekstreme mengder kake denne helga - og mer skal det bli.. For når jeg kommer hjem fra jobb idag venter nemlig et kingsize gulrotkakestykke å venter på meg!  Yay :D  Nå sitter jeg å drikker den siste kaffeskvetten før jeg tusler avgårde til jobb. Kjenner at jeg har mest lyst til å gjemme meg under dyna å bli der - men nu er det tid for jobb! Bring it on!

   

   

  Er du glad i kake?
  Hva er favorittkaken din?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY WEEKEND BILDEDRYSS
  topp//bikbok  shorts//self made  ring//ginatricot  jakke//cubus
   

  Har hatt en nydelig helg med hardcore bursdagsfeiring av Mamma bårde på Lørdag og Søndag. Lørdag spiste vi ute på Da Vinci før jeg dro på byen å hadde en knall kveld! 
  Søndagen var man litt redusert - men den var veldig koselig den også♥

   

   

  Hvordan var helgen din? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  STRAWBERRY CUPCAKES YEAH   

   

  Jeppjepp. Jeg har bakt ! Sjefen har bursdag imorgen, Mamma har bursdag på søndag og jeg hadde lyst. Men jeg skal IKKE skryte av at jeg klarte å lage de helt selv - jeg sverger til ferdig box set. 
  For det første - mindre rot. For det andre - mindre klumper. (!?)  Og jeg har aldri alle tingene jeg trenger ^^ Haha. Jeg lager jo selvfølgelig fra bunn innimellom - når jeg har tid å får bakekick !


  Men litt søte ble de jo!

   

   

  Hva synes du bildene?
  Bruker du ofte ferdig blanding?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD MORNING U SAY?  Sov som en stein i natt. Trøtt som en snøsokk nå. Dustete vær - vil ha sommer og sol.
  Dagen idag: Jobb - kjøpe gave til Mamma - bakebake - besøk!
  For øyeblikket er min eneste tanke KAFFE. Og at lillesøster er treg på badet.

   

   

   

  Hvordan er din fredag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~

  BREAKFAST FOREVER

  Sitter å skjelver, feber, hodepine og jævelskap. Skulle ønske alle sykdom kunne forsvinne! 
  Jeg prøver hardt å få i meg frokost - det tar en evighet føles det ut som.. Jeg har lyst på mat - men kroppen vil liksom ikke. 
  Hater å være syk. FML!

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  CIRCLE AND CIRCLE THE EARTH
  Lite søvn for å si det mildt. Kattepuser som bråker in the middle of the night er mindre koselig - hvertfall når min katt skal prøve å være med på fighten igjennom vinduet i stua mi!
  Nu blir det artige morgenrutiner - redigering av bilder og ikke minst KAFFE.. omg. Kommer til å bli en lang dag.

   

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?
   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BAD TIMING  Hei søte! 
  Ja det kan man si. Gjett hvem som har blitt sjuk ? Feber, rar i kroppen og oppkast har blitt min dag idag. Ble sendt hjem fra jobben - hater når jeg er sjuk og jobber. Får så dårlig samvittighet av at jeg må dra..
  Nå føler jeg meg NASTY, død og fordervelse, hodepine til tusen osvosv. Klageklageklage - i know. Men humøret blir bedre når jeg får litt mer søvn - jeg ble nemlig hardt plaget av kråker som absolutt skulle plage katten min. Dere skjønner - katten min prøver veldig hardt på å prate med dem - men det vil ikke de ha noe av. Han vil ikke spise - bare sitte å mjaue til dem. Wierdcat. Dette var hvordan det hele hørtes ut:

  Pipp-pipp ¨KRÆÆKRÆÆÆÆƨ krafsekrafse på taksteinen.
  Pusekatt ¨MRAUERRRAAUUMRRRRAIII¨
  Pipp-pipp¨KRÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆƨ (angriper omtrent katten)

  trenger jeg si mer?...  Nå skal jeg SOVE. Forhåpentligvis har alle pipp-pipper gått å lagt seg..

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Noen flere som er syke?

   

   

    ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  FOTOSHOOT MED ANNELI


  Alle bildene er tatt og redigert av Anneli Rutefjord

   

   

   

  Hadde det utrolig morsomt igår ! Jeg for min del synes Anneli er utrolig flink til å ta bilder, Astrid var utrolig flink til å få oss til å slappe av (og blende oss med reflektoren..) Stephan ser stunning ut på alle bildene og jeg er en liten mongo som ikke klarer å få alt frem riktig. Men sånn er det ^^ 
  Tskjortene er Anneli`s design - bare så dere vet det!

   

   

   

  Hva synes dere om bildene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  FINALLY A LITTLE LESS OF A MESS

  Hei nydelige mennesker!
  Idag har vært en artig dag. Har vært på fotoshoot med søte mennesker, fått orden på rommet mitt og spist supergod mat med familien! Diggdiggdigg. Liker Søndager godt for tiden - siden det er eneste dagen jeg har fri.. Haha.  Blir bra med litt cash før jeg flytter til Oslo - så skal ikke klage. Men tilbake til fotoshooten! Var en søt jente ved navn Anneli som trengte en modell til en innlevering på skolen - og jeg som har så å si null erfaring følte meg jo ganske så random og teit. Men morsomt var det - tskjortene hennes var tøffe, mange rare blikk og samtaler, både jeg og den mannlige modellen følte oss ganske så teite til tider.. Haha. Pluss en hel haug med klatring i Jeffrey Campbells i fjellet. Ikke rart man ler!
  Har fått ryddet skikkelig på rommet etter det - så slang med noen pictuuuuress. 
  Nå skal jeg beglo tven litt - perfect ending of today ♥

  Hva synes du om bildene?
  Hvordan har din søndag vært ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PRETTY BLUE FLOWERS AND HARD WORK  Man kan jo si at jeg er en SMULE sliten for tiden. Igår sovnet jeg omtrent over alle klærne som jeg skulle rydde inn i skapene her. Haha. 
  Man kan jo også se det ganske så godt i ansiktet - ser jo ut som om jeg har sovet i mange hundre år..
  Nå er det 4 timer med jobbing før det også blir helg for meg ! TJOHEI! Crap.. det rima.

   

   

   

  Noen flere som jobber mye for tiden?


   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  2 HOUR WALK  Hei søte!
  Igår var Linda og jeg på tur - vi vandret med hunden hennes i over 2 timer! Og vi fikk sett haugevis av flaggermus! De er så morsomme :D  Fløy rett over hodene på oss.
  Mens vi gikk fikk vi pratet om alt mellom himmel og jord, mens myggen holdt på å spise oss opp. Var koselig - men neste gang må vi ha med vannflaske ! Haha. Linda og jeg leita evig lenge etter en kran som ikke fantes. Sånn er det når det er varmt å gå ! Nå skal jeg løpe på jobb - atter en gang!

   

   

   

  Hva gjorde du igår? 
  Pleier du å gå tur på kvelden?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BY THE OCEAN   

  Hei søte! Igår var jeg ute på en liten fototur. Med søsters kamera selvfølgelig - mitt kommer ikke før rundt den 20 Juni! Crapcrap. Men jeg får Canon Powershot SX40 - håper det er ålreit. Så skal jeg jo kjøpe meg Canon Eos 600d når lommeboka sier ja til det - det er noe jeg virkelig ser frem til ! Endelig et bedre kamera. ^^ 
  Våknet i natt av et helt ekstremt teit mareritt - alt var drama, skyting og plutselig dukker det opp en PINGVIN i alt dette. Wtf? Bisarre drømmer = Ida er smågal i hodet for tiden. 
  Btw - Pinvinen saved the day. Hahahhaah.
  Nå skal jeg være litt datanerd før jobben kaller - synd jeg jobber så sent. Føler at jeg får null ut av dagene når jeg jobber fra kl 13 - 20!
  Hva synes du om bildene?
  Har du noen rare drømmer du vil fortelle om ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUNSUNSUN!

  Hei søte ! Nå har jeg sitti ute i sola i noen timer før jobben - utrolig deilig med litt sommervær! 
  Føler meg totalt naken uten kameraet mitt, men er heldig som får låne både Mamma`s kamera og lillesøss sitt.
  Dagene går ekstremt fort for tida - føler at jeg ikke får gjort det jeg skal. Vil jo nyte litt av sommeren også men virker som om det kan bli en smule vanskelig. Bra jeg skal til Tyrkia enda en gang!
   Men nå får jeg løpe i dusjen! Få av meg litt sololje - føles ut som om jeg sklir overalt her. Haha.

  Er det fint vær hos deg ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WHEN IM LIKE THIS

   

  Sliten. Sliten. Sliten. Rar i hodet. Vil spise mat selvom jeg egentlig ikke er sulten. Flyttegreier overalt. Vil rydde - orker ikke. Tanker i hodet som dreper hjerneceller. Valg som må tas som jeg ikke vil ta. Finne leilighet med masse ukjente mennesker. Flytte rundt på ting. Legge ting i skap.  Har ingen plass. Gleder meg til ferie - gruer meg til andre ting. Føler meg litt forlatt av noen - litt for godt tatt vare på av andre. Altfor mange tanker i hodet. 

  I WANT TO SLEEP.

   

   

   

  Noen flere som er slitne om dagen? 
  Liker du å sovne til musikk? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  LANTERNS IN THE TREE  Hei søtnoser. Igår hadde vi en utrolig søt kveld hos Mamma - satt ute i teltet med evig mye klær, spiste god grillmat og drakk kaffe med baileys. Stefaren min pyntet treet med søte lys - kjempe stemning! Også  hadde vi et bål som knitret og bråka noe helt insane. Haha. 
  Men over til noe litt mindre avslappende - idag er den store pakkedagen! Har enn så lenge ikke fått pakket noe annet enn ansiktsmasker og skit fra kommoden - og idag skal jeg klare å pakke resten.
  Så blir det å bo hos mor frem til skolen begynner til høsten - noe jeg tror kommer til å bli koselig ♥  Så nå er det bare å hive på seg jobbklær - nu skal det pakker, wrappes osv. Bare passe på så ikke pusekatten forsvinner ned i en av eskene - han liker det litt for godt i dem..

   

   

   

  Hva gjør du denne søndagen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  NO TIME

      

   

  Hei nydelige !
  I det siste føler jeg at jeg ikke har tid til en skit - selvom jeg egentlig har det. Denne uka har gått helt ekstremt fort - og jeg har heldigvis fått lånt meg et kamera av min supersnille lillesøster. WII!
  Idag går dagen til å jobbe - og når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen sakene for å flytte til Mamma for en periode. Huff, gruer meg til pappesker og slit enda en gang - ikke så lenge siden jeg flyttet sist.
  Men skal bli deilig å komme en del nærmere jobben da.. Haha. Crash blir selvfølgelig med - våknet idag av at han stod å hylte på gulvet og fløy frem og tilbake(Katten altså.). Alt for ville tilstander så tidlig om morgenen for min smak - og i tillegg var det jo annleggsarbeidere hos naboen. OG - Jeg våknet litt senere med en flått på meg! Den hadde ikke satt seg fast - men nå føler jeg jo at det kravler små kryp overalt.. Issh. Hater flått.

  Nå skal jeg dusje - håper å bli kvitt småkryp følelsen. Så erre jobb atter en gang!

   

   

  Hvordan har uka di vært ?
  Føler du at tiden løper fra deg?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TATTOO - BEACH - STORT BILDEDRYSS

  Imorgen skal vi hjem - er ekstremt solbrent og evig trøtt så skriver mer imorgen ♥

   

   

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  TIRED IN ALANYA

   

   

  Idag er vi en smule slitne etter gårdsdagen - hadde en utrolig festlig kveld ! Ville egentlig på marked idag - men vi var rett og slett for utslitte. Så får heller dra dit når jeg skal hit igjen om en måned! Elsker å gå på markedene her - de har alt fra krydderier til rare sko, frukt og grønnsaker, nydelige vevde tepper, rare teer og klær i haugevis. 
  Selgere som roper rare ting til hverandre - mens de prøver å slepe menneskene inn i bodene. Idag ble lunsjen nudler som er tatt med hjemmefra - og kaffe fra nescafè ^^
  De søte lommebøkene har jeg kjøpt i en bod på vei til sentrum - shopping gal som jeg er skulle jeg virkelig ønske jeg hadde mer penger når jeg er på et sted som dette - men det kommer jeg jo også til å ha når jeg kommer tilbake hit. Gleder meg allerede - mest av alt til solen. 

  Nu skal jeg sove en time - føler meg som en gammel tante som bare sover, soler meg og spiser mat ^^

   

  Hvor skal du i sommer? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  WALKING DOWN TOWN ALANYA

  Hei nydelige ! Idag våknet vi til dårlig vær og ganske heavy vind. Derfor ble det total avslapning på hotellet istedet - leste en god del av boka mi mens jeg lå på senga. Etter litt halvsoving og lesing dro vi til byen for å glo litt - så da ble det mc donalds og starbucks! Vi er på hardleting etter en veske til Sigrid - så skal tilbake dit ikveld for å lete videre etter det og noen gaver til de hjemme. Er så morsomt å gå rundt i gatene, ser både kameler, aper og andre dyr + at Tyrkerne som står langs bodene sine er helt besatt på å få deg inn til dem. Noen av de blir faktisk forbanna hvis du nekter! Haha. Nå skal jeg dusje - føler meg en smule støvete etter dagens tur. Så blir det tilbake til shoppingen! 

   

   

  Hva liker du å kjøpe i utlandet?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  TYRKIA BILDEDRYSS #3
  Gårsdagens outfit: haremsbukse//københavn marked  sko//h&m  jakke//cubus  ringer//bikbok  

   

   

  Hei nydelige ! 
  Dagen idag har vært herlig - selvom jeg måtte ligge i skyggen mesteparten av dagen på grunn av min meget solbrente bakende..
  Igår var Sigrid og jeg i sentrum - masse mennesker og masse å se ! Herlig by. Anbefales virkelig. Nå skal jeg gjøre meg klar til grillparty på stranda med søte mennesker :D

   

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TYRKIA #2

   

  Hei søtnoser ! 
  Nå sitter jeg en smule solbrent - dagen idag har vært himmelsk ! Og det var kvelden igår også - selvom vi var ekstremt trøtte. Vi satt å spiste ved vannet, drakk Pina Colada og Mojito før middagen og bare nøt det.
  Hadde ekstremt fin utsikt også -  utover en gammel borg med masse lys rundt. Etter en utrolig god middag gikk vi innom et par butikker, kjøpte noen småting og vraltet hjem gode og mette. Litt vel mette for å si det sånn.. Haha. spiste alt for mye av den gode maten. Nå skal jeg få smurt den solbrente huden - så skal vi ut å spise middag og muligens ta den lokale bussen her for første gang! Spennende.

   

   

  Har du vært i Tyrkia før? 
  Hvor er ditt yndlings feriested ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  VI ER I TYRKIA   

  Hei søtnoser! Nå er vi i Tyrkia - det var to trøtte jenter som kom frem inatt. Reisen gikk fint - et stykk hyperaktiv  Sigrid som absolutt ikke ville jeg skulle sove så å si hele turen. Endte med at jeg fikk et stykk dytt i sida - jeg ble selvfølgelig pottesur. Jeg er en person som trenger søvna mi for å si det mildt! Idag har tiden gått for det meste til å ligge i sola å steke, bada i bassenget og på stranda og nå skal vi snart ut å utforske! Sigrid har nemlig valgt et hotell som ikke ligger i nærheten av Cleopatrastranda - så jeg har null peil på hvor vi befinner oss. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?
  Hvordan er været hjemme?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  BLUE EYED MONSTER   

  Hei nydelige. 
  Nå sitter jeg en smule sliten etter frokost og fiksing. Har søkt skole idag - Sonans privatskole i Oslo ! Gleder meg masse - blir deilig å få unnagjort litt skolegang. Selvom det også er veldig skremmende..
  Så nå sitter jeg å funderer på det, og hvordan det kommer til å gå. Kroppen min er utslitt etter alle de mentale påkjenningene som jeg har fått de siste dagene. Øynene er såre, nakken er grusom og det kjennes ut som om kroppen ikke følger med på hva hodet sier til den. Dagen kjennes litt endesløs ut - nå skal jeg gjøre noe så spennende som å få vasket klær. Ting jeg har å glede meg til fremover er sydentur med bestevenninnen min, enda en sydentur senere i sommer og ikke minst skole til høsten. Men alt føles så langt unna akkurat nå.. 

   

   

   

   

  Skal du gå skole til høsten?
  Hvordan er dagen din idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FUCK

   

   

  A really bad day. 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GARDEN

   

   

  Hei søte ! Nå kom jeg akkurat fra Mamma og stefar - har nyti frisk luft og sol mens jeg har sett på dem jobbe i hagen. Kaffe fikk jeg også ♥ De er så søte ! 
  Nå skal jeg springe for å gjøre meg klar for fest ikveld - jentene mine skal være med meg ! Heidi kommer fra Oslo - blir så utrolig koselig. Dette blir bra kveld :D

   

   

   

   

  Hva skal du ikveld ?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OWL COFFEE

   

  God morgen sunshine !
  Nå hiver jeg i meg siste rest av frokosten, så blir det et par timer på jobb. Ikveld blir det deilig å pynte seg, være litt ute i sola og drikke en kald øl ! :D
  Er helt ekstremt hvor mye jeg gleder meg til det - ettersom jeg har jobbet hele uka så kjenner jeg at jeg gleder meg mer enn vanlig. Det er deilig ♥
  Igår var jeg hos Mamma og stefar på middag - utrolig koselig å sitte der å høre på musikk og prate med dem etter maten. Og maten- den er alltid god ! Er så digg å kunne dra dit når jeg ikke orker å lage middag selv^^ Nå får jeg løpe - å håpe på at jeg ikke går på noen snegler idag. De er OVERALT!

   

   

   

  Hva skal du i dag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PINK CUPCAKES

  Hei søte ! Se på disse nydelige søte minicupcakesene jeg fikk av Lotte igår ♥  Namnamnam. Har allerede klart å jafse i meg 3 stykker - men sparer den siste til ikveld. Jeg er bestanding er godterisugen rett før jeg skal hoppe i loppekassa..  Idag har jeg vært på jobb - og hatt besøk av verdens søteste jenter - nemlig Silje og Silje! De tok spontantur fra Oslo og hit igår - hygge!
  Jeg skal nå straks en tur til Mamma for å spise en koselig middag med dem - og etter det aner jeg ikke hva som skjer. Muligens gåtur hjemover^^ 
  Spreke Ida. Eller bare ikke.  

   

   

  Hva skal du denne fredagskvelden?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  STRAWBERRY`S AND FRIENDS

  Hei søte ! Nå sitter jeg en smule trøtt - har hatt besøk av en venninne jeg ikke har sett på evigheter ! Er så koselig å se henne igjen - sånn er det hver gang (:
  Så nå har jeg fått stripet håret hennes, vi har spist ost, kjeks og jordbær, skravla og ledd oss halvt ihjel. Love it ! Nå skal jeg og kattepusen legge oss - han har allerede sovnet halveis over tastaturet.. Det gjør det jo litt vanskelig å skrive for å si det mildt. Imorgen er det siste senvakta mi - så er det kort vakt på lørdag - så helg! WEE!

  Har du det sånn med noen av vennene dine ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PRETTY FLOWERS AND DROPS OF WATER

   

   

  God morgen nydelige!
  Nå sitter jeg totalt trøtt i trynet. Holdt på å sovne på personen ved siden av meg på vei til å vekke søss idag tidlig ! Haha - dere skulle sett ansiktet hans. Har aldri sett en så nervøs person i hele mitt liv ! Han trodde sikkert det var noe seriøst galt med meg. Døør. Men nå skal jeg få meg litt søvn - vil ikke at det samme skal skje på vei til jobb senere idag ! 

  Flere som er trøtte om morgenen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TURN IT DOWN

   

   

        

   

       ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  YESTERDAY

  Hei søte ! Igår var jeg med Nanna etter jobben for å skravle, drikke kaffe og kose oss. Ser bestejenta mi alt for skjelden - hun jobber så ekstremt mye ! Men håper det blir bedre snart ♥ Grunnen til at jeg ser ekstremt skeptisk ut på bildet er fordi Nanna mente jeg så ut som en barbie. Noe jeg ALDRI gjør. Jeg kan ikke sammenlignes engang ^^ 

  Etter at vi hadde kosa oss i byen dro Amanda og jeg hjem til meg for å spise pizza, halvsove og skravle mer. Haha. Synd jeg glemte å ta bilder! Koselig dag etter jobb♥

   

   

  Nå skal jeg på jobb igjen !

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPY KITTY   

  Hei søte ! Idag våknet jeg med denne lille karen over hele ansiktet mitt. Hah. Kan vel si at han har savnet meg en smule - han har vært på tokt i et par dager ! Så når han kom hjem til morgenen var det full fres med å få vekk alt av flått før han fikk sove. Rart at han ikke hater meg ^^ Haha. Nå har jeg endelig fått tak i flåtthalsbånd - så da blir det å få på det før jeg drar på jobb idag. Jobber alle dager denne uka - det er deilig!
  Nå skal jeg hoppe i dusjen, inn i klærne så blir det jobb frem til kl 20 ikveld.

  Noen flere som våkner med kjæledyr i ansiktet ?
  Jobber du? I tilfelle - med hva ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  STRAWBERRY SUNDAY

     Hei søte ! Idag har dagen vært lang - men koselig. Først var det middag og kaker hos Mormor, hun er så søt ! Sammen med tante, mamma, stefar og lillesøss. Men siden magen min følte for å være teit, satt jeg i konstant frykt over å spy på iskaka eller oppi potetene. Det er akkurat som om jeg er støl i hele magen - pluss at kvalmen var hardt tilstede tidligere på dagen^^ Men men - det var lett verdt det ettersom kvelden igår var såpass bra!  Etter at vi hadde kosa oss hos Mormor dro vi hjem til Mamma - der ble det jordbær og kos på kjøkkenet.
  Nå holder øynene mine på å hysteriske rykninger fordi jeg er så trøtt - så senga neste !

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Har du spist jordbær i år ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  EN SMULE REDUSERT

   

   

   

  Ok. Igår - ble en helt utrolig bra kveld! Kosa meg masse - og dansa så å si skoa av meg. Huff - jeg blir så klomsete når jeg har fått et par glass - tror jeg veltet en hel haug med mennesker. Hahaha. De var sikkert meget glad i meg etterpå. Er jo ikke stø til vanlig engang! Men formen idag er vel hva man kan kalle en smule sliten. Er helt død i kroppen og hodet har blitt overkjørt av en lastebil. Så nå skal jeg drikke vann, sminke meg og håpe på det beste!

   

   

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  EARLY

  God morgen søte ! Sovet godt? Det har ikke jeg.. Men nå er det jobbtid! Eller - vekke søss. Så skal jeg på jobb et par timer før jeg kommer hjem igjen for å få en time på øyet^^
  Pus har fått haugevis av flått! Eww.. ikke koselig. En som var liten som bevegde seg rundt - føler jeg klør overalt !.. Ikke like. Må få kjøpt flåtthalsbånd eller noe.   

   

  Har pusen din fått flått i år ? 
  Hva er dine planer for idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  SNACKTIME

   

  Nå er det litt kaffe og snack før jeg stikker på jobb! Dere får ha en flott dag videre ♥

   

   

  Liker du Starbucks kaffen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  AT THE BEACH

  Hei søte !
  Igår var jeg ute hele dagen. Først var det soling på terassen - så dro vi til stranda for å ligge der å få litt sommerfølelse. Det var litt surere vind der - så ingen bading på meg desverre! Men kosa oss masse alikevel.
  Var så deilig å være ved havet igjen - love it. Etter en runde der dro vi til byen for å ta en kaffe med Sigrid. Hun ville som vanlig ha brownies - så da ble det 1etg ^^
  Etter skravling, kaffe og kos med Amanda og Sigrid dro Amanda hjem - og Sigrid og jeg dro hjem til meg for å spise nudler, høre på musikk og skravle videre. Var en utrolig koselig dag !
  Når jeg våknet idag hadde jeg hatt mareritt i hele natt. Det startet igjen hver gang jeg sovnet - hater når det skjer. Var helt skjelven når jeg våknet ! Hater mareritt..
  Nå blir det litt frokost, så blir det en liten ringerunde for så å være engstelig for kattepusen min som vanligvis kommer hjem etter få timer - men som har vært borte nå siden igår. Bahh.. Ikkelike. Så jobb kl 15 - 20 (:

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BEAUTIFUL MORNING  Hei nydelige♥
  Når jeg gikk ut idag tidlig - så var det faktisk varmt ! Det var en sval bris mot ansiktet, blomsterduft i lufta og klarblå himmel! Kjente jeg fikk mer energi bare av å tenke på hvor deilig det kommer til å bli idag. 
  Jeg skal nemlig tææne! Haha. Skal slappe av å sole meg frem til Amanda kommer - så stikker vi på stranda for å slappe av der i sola. Og hvem vet - kanskje jeg faktisk bader idag ! AAH! ELSKER SOMMER! Blir i så ekstremt godt humør at det faktisk er litt skremmende. No kidding - folk blir nervøse.. Har vanligvis badet før 1 Mai - men i år har jeg vært litt treg. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å bade 2 mai istedet! Er foresten ikke pusen til Mamma nydelig? Whiskey heter han - og han har blitt solbleika. Haha. Både katten til Mamma og min katt er rødhårede - nå er de mer eller mindre blonde begge to. Holdt på å dø av latter! Frokost - kaffe - tæææne!

   

   

  Har du badet ennå i år?
  Har du fått sommerfølelse i det siste ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

   

  HAWAIIAN TROPIC

     Hei nydelige ! ♥
  Nå sitter jeg en smule solbrent å spiser konfekt. Brukte en utrolig god body butter etter tanning idag. Rosa Hawaiian tropic.  Det lukter Hawaiian tropic av hele meg - sommeren er her !Elsker de produktene - de er kjempebra og lukter himmelsk. Kokos!  Idag har været vært nydelig - har til og med vært så flink at jeg har klippet gresset!
  Så totalt sminkeløs idag. Som man kan se. Øyebryna er litt røde - fortsatt mye sår og slikt i dem men det har blitt så mye bedre ! Happy trooper. Har liggi å sola meg, lest bok og bare kosa meg. DIGG! Etter en liten dusj kom Stine - vi har sett Istid, slappet av og catcha up på de nyeste tingene som har skjedd i vårt liv. Haha. Vi  har verdens beste humor når vi er sammen!
  Nå skal jeg straks sove litt - blir trøtt av all sola :D

   


  Har du sola deg idag?
  Liker du Hawaiian Tropic sine produkter?

   

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BRAIDED TOP

   

  Hei vakre du! ♥
  Nå føler jeg meg flink. Vasket, skuret, støvsuget og ordnet idag - og ikveld blir det en bra kveld. UT! Selvom ansiktet mitt fremdeles er litt skada - er det tross alt natt til 1 mai !
  Har en storliten kleskrise da. Men det er virkelig ikke noe nytt når det gjelder meg.. Vil ha på meg denne bodyen (på bildene) men aner ikke med hva.. Digger den - fra Bikbok ifjord elns. Fikk den av Amanda ♥
  Har også lest ferdig nr 2 bok i Hunger Games nå - utrolig bra ! GLEDER meg virkelig til å lese neste bok. Står på venteliste på biblioteket - as usual. Kult når de som jobber der bare spør: Hvilke bøker skal du ha idag da Ida? Har du noen anbefalinger som vi skal bestille? Haha. NerdeIda.
  Så nå skal jeg bare pleie meg selv, lakke negler ordne ansikt og hår - så får jeg håpe at jeg ikke ser ut som et monster ikveld. Haha.
  Hva synes du om toppen? 
  Skal du noe spesielt ikveld ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUNNY SUNDAY BILDEDRYSS  Hei nydelige mennesker ♥
  Idag har det vært knallvær - vi har sitti i sola i så å si hele dag. Utrolig deilig ! Har til og med fått litt farge. Sprada rundt i aladdindrakta mi i solsteika. Haha. Hevelsen rundt øynene er borte - så det er absolutt litt hyggeligere å se meg selv i speilet - og ikke minst å kunne se ordentlig.. Selvom det er brannsår rundt øyebryna..Håper de gror fort !
  Frem til den tid er det sminkefrie Ida som gjelder. Bah. Eller - litt sminke klarer jeg sikkert å få på. Vi har grilla  idag - flintstek, løkringer, mozarellasticks osv. DIGG! Så alt i alt en superdeilig dag. Nå skal jeg lese litt til i boka mi - insane spennende!  Senere blir det ut på ville sprell. Ellernoesliktnoe!
  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SLOW SATURDAY  Hei søte♥
  Nå har jeg sitti å plundra med blogg.no i flere timer. Måtte laste ned internet explorer for at det skulle funke ! BAH.
  Idag har jeg - sovet, sett min bror bjørnen, spist cherios, tatt litt bilder av mine mislykkede negler, liggi rett ut. Er så fysen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg
  - Starbucks Coffee, melon .. BAH. skulle ønske jeg hadde guts til å gå på butikken - siden ingen andre har meldt seg frivillig.. Har heldigvis Nemi og Elle som jeg ikke har lest ferdig ennå♥
  Nå har jeg fått litt besøk - deilig å se mennesker !

   

  Hvordan er din lørdag?
  Liker du Nemi?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

   


   

  PRETTY CAT   

  Hei søtnoser ! 
  Idag våknet jeg av at stemor kom kvitrende inn til meg - sola og varmen var nemlig her ! Jeg fikk Soldiers til frokost (passe kokt egg med toast ved siden av. Skjærer toasten i biter og dypper i egget. NAMNAM)
  Utrolig koselig gjort av henne ♥ Jeg satt en stund i sola på verandaen med stemor - men det ble rett og slett for kaldt etterhvert. + At jeg mister energi så utrolig fort - det ene sekundet er jeg full av energi å føler for å vaske hele leiligheten min - i det andre sekundet ligger jeg her. Som et slakt. Og beglor tumblr mens blogg.no har problemer. BAH. 
  Ansiktet mitt er fremdeles hovent. Gliper til øyne, store sår rundt øyebryna og rødhet.. Jappjapp. Jeg kunne lett vinni hvilken som helst skjønnhetskonk jeg nå.. ehm ^^
  Nå skal jeg se om jeg får gjort noe fornuftig. Som å sove. Eller beglo tumblr. Eller en serie. Eller hive i meg flere piller.. Håper dette går vekk snart - jeg blir gal ! 

   

   

  Hva gjør du når du er syk ?
  Har du smakt Soldiers?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  MY FRIDAY NIGHT
  Kort oppsumert så er kvelden min slik: Lakkere negler. Glo på serier.  Drikke Chai Latte ♥
  Ta flere piller. Lese bok ♥ 


  Skal prøve å kose meg litt selvom jeg ikke føler meg helt i form! Viktig å gjøre det beste ut av det (:
  Har drukket flere glass med smoothie og gått en liten tur i hagen for å få litt frisk luft. Hater å sitte inne en hel dag egentlig - men siden det er så dårlig vær er det vel like greit !


  Liker du Chai Latte?
  Hva er dine planer for kvelden?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ANBEFALING: THE BODY SHOP BRONZER
  tror prisen var 295,- fra the body shop ( ikke sponset )

  Hei søtnoser!

  Tenkte at siden livet mitt er så utrolig kjedeig atm - at jeg kom med en liten anbefaling til dere !

  Denne bronzeren sitter lenge, legger farge på de riktige stedene og har små glitterkorn i seg. Man får også kjøpt en børste som legger på et akkurat passe lag med pudder -
  det er alltid viktig med en god børste for å få et bra resultat!
  De små glitterkorna er kanskje ikke for alle - jeg for min del syntes det ble litt mye med en gang. Men etterhvert når jeg hadde vendt meg til dem, fant jeg ut at det ikke ble for mye alikevel. Denne er perfekt - sverger meg ikke til noen annen ettersom jeg har en ekstremt sart hud og fordi denne legger seg perfekt på huden. Man får automatisk en gylden glød med denne.  Love this!

   

   

   

  Har du prøvd denne ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DOCTOR, DOCTOR   

  Hei nydelige ♥
  Jeg våknet idag med hva man kan kalle et redusert syn. Hevelsen rundt øynene har i løpet av natta og morgenen bare blitt værre - så nå sitter jeg med en blanding mellom kvasimodo og en kineser.
  Som har blitt banket opp av to mannfolk på 200 kg. Lett. Når jeg kom til legen istad så hele venterommet helt forskrekket ut - det så ut som om de nettopp hadde sett et monster. Og det er faktisk sånn jeg ser ut for øyeblikket. Helt jævlig. Doktoren ga meg en haug med medisiner - hun sa selv at det var en hestekur^^ Haha - godt tegn!


  Nå skal jeg hive i meg piller, legge meg i senga med vann og The Walking Dead. Å håpe på at en magisk fe kommer med snop og frukt til meg. HAHA.

   

   

  Har du noengang fått allergisk reaksjon fra hårfarge?
  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TEA TIME BABY  God kveld søtnos!
  Nå sitter jeg ferdig innsmurt med en bodylotion som lukter kokos, tekopp i den ene handa og bloggen i den andre. Har fått lest litt i boka mi idag også - elsker å lese!
  Den teen jeg drikker nå er helt ekstremt god, har blitt helt avhengig. Yogi har mange forskjellige smaker også - gleder meg faktisk til å prøve flere av dem.  Og for å si det slik: jeg liker IKKE te. Med mindre jeg har en haug av sukker i den, eller hvis det er frukt te. Så denne er absolutt å anbefale! 
  Jeg ser fremdeles ut som et uhyre i ansiktet, derfor ingen bilder av det. Vil ikke gi dere mareritt for resten av livet! Kan si at jeg gruer meg til å måtte vise meg i offentligheten imorgen på jobb..  Nå skal jeg tilbake til boka mi, teen min og en varm pusekatt som ligger ved fotenden av senga♥ 

   

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Har du smakt Yogi te ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SOME OF FAVORITE RINGS
  1: bikbok, kappahl, ginatricot
  2: ebay, ginatricot
  3: ebay
  4: ginatricot, ebay, ebay
  5:bikbok, ukjent, glitter, ebay  Siden jeg ikke hadde så mye annet å gjøre så fant jeg ut at jeg skulle vise dere noen av favorittringene mine!
  Vil dere kanskje at jeg skal vise dere noe annet også? Favoritt topper, sko ? Just say the word!(:
  Hva synes du om dem? 
  Noen du likte ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  RAINDROPS

   

  Sitter å prøver å finne nye måter å redigere bildene mine på ettersom jeg nettopp har begynt å bruke Photoshop.
  Er egentlig ganske artig å holde på med - men akkurat nå funket det dårlig. Ser jo nesten ingenting! Hater at øyet mitt monger. Nu skal jeg prøve å få sove litt - siden hele ansiktet dunker.. Blæh. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FLOWER COFFEE CUP   

  God morgen søtnoser !
  Idag våknet jeg med.. TADAAAA! Et så å si helt igjenklistret venstreøye. Føler meg som Kvasimodo fra Ringeren i Notre Dame. LETT. Mangler bare ryggen.
  Det ser ut som om jeg har fått en så på tygga at øyebrynet mitt står litt ironisk oppover. Haha. Kan jo ikke gjøre annet enn å le - selvom det er temmelig ubehagelig. Mildt sagt.
  Nå sitter jeg å nyter kaffen min, lillesøss stresser for å rekke bussen. Og pus lukter Diesel. Altså må han dusje.. Bah. Kommer til å se ut som en nålepute etterpå. Idag skal jeg egentlig en tur til byen for å gjøre noen ærender - men får se det litt ann. Sånn som jeg går nå klarer jeg jo nesten ikke å se noe - ender jo med at jeg enten: Snubler, går på noen eller noe, blir påkjørt eller rett å slett får noen til å få hjerteinfarkt.
  Hvordan er din morgen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TIRED

   

  Feel like crap, look like crap. Søss er her å holder meg med selskap - men jeg er så død at jeg vurderer å legge meg snart. Har ekstremt vondt i panna og øyepartiet - no good!
  Ellers har jeg prøvd å kose meg litt idag med den nye boka jeg har lånt, 2eren i serien ¨The Hunger Games¨ ! Utrolig spennende den første boka, håper nr 2 er like spennende.
  Nå skal jeg være teit å glo på The Walking Dead litt til, drikke en kaffe å bare prøve å slappe av (:

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY EYES HURTS

  Hei nydelige ! Idag våknet jeg til hovne øyne. Altså gliper til øyne - med store poser rundt. Gjør supervondt å ta på området rundt øyet. Bahh. At jeg aldri lærer !
  Jeg skulle nemlig farge håret til en venninne igår - det gikk forsåvidt fint. Det som ikke gikk så bra var at jeg tok farge på øyebrynene mine bare for å sjekke om jeg fremdeles var allergisk mot hårfarge.
  Det er jeg tydeligvis absolutt ! Jeg hadde fargen på i rundt 5 minutter - dette skal man da altså ikke gjøre igjen ! Spiste en ålreit frokost for ikke så alt for lenge siden - vaniljeyoghurt med energimusli(:  Likerliker. Nå skal jeg beglo The Walking Dead - å prøve å ikke klø meg i øynene.. Det gjør vondt som ....! Aghh..

   

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Noen fler som er allergiske mot hårfarge?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  INSTAGRAMFUNBUN!

   

  Okei. Har blitt ekstremt bitt av basillen! Idatold på instagram - du kan også se bildene på instagrid.

   

   

  Har du instagram?
  Tell me ! Så har jeg flere å følge ♥ 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  DROPS OF WATER

   

  Hei nydelige ♥
  Dagen idag begynte med dårlig vær og så tykk tåke at det var like før jeg smalt inn i en lyktestolpe på vei til bussen. Den har heldigvis lettet nå -
  sol :D  Har Amanda på besøk - hun har farget både bryn og hår hos meg idag. Haha - ser insane fresht ut ! Men er så snill at jeg ikke legger ut bilde ;)
  Etterpå skal jeg hive hele meg oppi diverse pappesker for å finne en venninne sin teoribok.. Bah. Håper jeg finner den med en gang! 
  Hva gjør du idag ?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t te  ~ 

  CHERRY TREE BLOSSOMS

   

  God kveld søtinger !
  Idag har jeg vasket, ryddet, vært i byen å tatt masse bilder og shoppet noen småting.  Amanda skulle finne gave til moren sin idag - det gjorde hun ! Hun blir nok veldig glad (:  Så gikk vi innom mange søte butikker - blant annet Kremmerhuset. Elsker Kremmerhuset ! Gaah. Så mange søte ting der at jeg tror jeg dør litt for hver gang jeg er der inne. Haha. Vi var på mc donalds idag å spiste middag - utrolig digg når man ikke har smakt det på en stund! Selvom det er superjunkfood. ^^ Kjøpte meg noen småting på salg idag -  i will show u in the morning ! Nå skal jeg beglo The Walking Dead til jeg sovner. Haha.

   

   

  Hva har du gjort idag ? 

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  SO FAR   

   

  Hei nydelige ! Enn så lenge har vært hos lillesøss å vekket hu, venta en evighet på bussen, sett en episode av The Walking Dead, ryddet litt og vasket litt.
  Om ikke alt for lenge drar jeg ned til byen for å hjelpe Amanda å finne en gave♥  Senere ikveld har jeg egentlig ingen planer.
  Blir nok date med meg og pcen - serier for livet ! Haha. Ille å være hekta på The Walking Dead etter kun en episode - men hvilke jenter sier vel neitakk til gørr, blod og spenning? NOT ME!

   

   

   

   

  Hva skal du idag?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  SLEEPY SUNDAY   

  Hei nydelige ! Ble et litt sent innlegg dette her - ettersom blogg.no ikke ville samarbeide med bildene.. Ehm. 
  Men nå funker det visst ! Idag har jeg sovet. Evig lenge. Egentlig rart at jeg klarer å sove så mye som jeg gjør - så hvis du ser meg sove en gang, ikke bli overasket. Jeg klarer å sove så å si ANYWHERE.
  Men etter at jeg våknet fant jeg ut at alkoholen fra igår hadde satt noen spor, så det ble rolig frem til jeg dro til Mamma på middag - taco&nachos! Namnam. Nå ligger jeg i senga med sovespillelista mi på fullt.
  Selvom jeg sov umennesklig mange timer idag er jeg atter en gang trøtt. Heldigvis.
  Hvordan var helgen din?
  Hva har du gjort idag?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW AT THIS

   

   

  Hei nydelige ! Beklager null blogging igår - dagen gikk helt ekstremt i ett. Bah. Sliten ennå ! 
  Idag har jeg vært på jobb, stod opp en smule tidlig så kjenner jeg er småtrøtt allerede.
  Etter jobben ble jeg hentet av Sigrid - vi tok en tur på cafè, prøvde rød skinnbukse og igjennomsiktige topper, smilte og lo til tross for det sure været og kosa oss med litt småshopping.
  Jeg har da begynt med photoshop - noe jeg egentlig suger til. Eller. Jeg finner ikke ut hvordan jeg skal lage en ordentlig signatur - prøver å lære meg dette nå men det ser helt fjernt ut. Beklager dette folkens! Men redigeringsprogrammet mitt har sluttet å funke - Picnik. Bah. Mye lettere - dårligere kvalitet også forsåvidt - men det var lettere. Håper jeg blir pro etterhvert. Haha.
  Hva har dere gjort idag ?
  Er du flink til photoshop?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RELAX WITH A BOOK

   

   

  God kveld søte lesere♥
  Nå sitter jeg i verdens slækkeste genser, har det evig varmt på grunn av alle stearinlysene, leser bok og vurderer om jeg skal lakke neglene. Har en god del neglakker - vanskelig å velge hvilken farge!!.. Bah.
  Fikk svømt idag - pluss tatt sol ! Fikk en fin liten skille - gleder meg til å få litt farge igjen. Ser ut som et lik. ZombielikIda. Dårlig kombo. haha.
  Så dagen ble bedre ut mot kvelden for å si det slik. Imorgen har jeg fullt opp fra morgenen av - må drikke haugevis av kaffe for å overleve dagen. Vurderer sterkt å ta med min private termos på veien mot kontorer og skit imorgen. Hahaha. Og bok. Må kose seg litt (:
  Nå skal jeg gå innom Tumblr for å få litt inspirasjon ! Bruker du tumblr? I tilfelle kan du følge min HER (:

  Hva har du gjort idag ?
  Leser du bok ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  RAINY DAY   

   

  Hey søtinger ♥
  Idag regner det. Ganske mye også ! Skulle egentlig ordne en del ting i byen idag - men hadde ikke papirene jeg trengte før imorgen.
  Irriterende egentlig - men da får jeg jo i alle fall gjort det imorgen! Dagen idag skal gå til å legge ny neglakk, ordne noen papirer, vaske litt og ordne litt i småsakene mine. 
  Er så deilig etter at man har rydda og vaska - alt er så mye bedre da. Så skal jeg trene litt senere også. Flinkis idag !


  Hva skal du idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUNNY MORNING

  God morgen nydelige ! 

  Nå sitter jeg med kaffekoppen min, pcen, radio og en småtrøttt Amanda. Det er skikkelig sterk sol idag selvom det var en smule kaldt når jeg var ute.
  Håper det blir varmt i løpet av dagen så jeg kan bli litt brunere ! Skal fortsette å nyte kaffen min før vi får i oss litt frokost - så blir det litt utpakking å sjekking av hva i all verden jeg egentlig eier forno. Jeg har jo ikke pakket ut alt siden jeg flyttet - kan bli litt spennende å se hva jeg har for rariteter.. haha.
  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPOVER   

  Hei nydelige! Nå sitter jeg sammen med Amanda å glor på Paradise hotel. Eller - hun glor mens jeg følger halveis med ettersom jeg ikke har fulgt med i år. Vi har foreløpig spist bringebær med krem, slappet av, glodd på tumblr å skravla jenteprat ! Koser oss med hver vår pc - selvom Amanda sin lever sitt eget liv. Slår seg av og på, er vel like før den løper av gårde. Haha. Snart er det ansiktsmaske tid - er så deilig å få litt pleie når man alikevel bare ligger å sløver.
  Nå skal jeg hente meg litt is - Bjørnebær og eggelikør <3 NAM.

  Hva gjør du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HEADER CHANGE

  Det var virkelig på tide med en ny header - men tror den blir litt midlertidig. Vil så gjerne ha en fin en som jeg kan ha en stund ! Har egentlig lyst til å endre hele designet - men jeg er så dårlig på html koder..
  Så hvis noen skriker ut som frivillig blir jeg verdens lykkeligste menneske (:


  Gammel header   

   

   

  Ny header

   

   

   

   

  Hvilken likte du best ?
  Hva synes du om den jeg har nå?

   

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  SWEET SUNDAY

   

   

  Hei nydelige ♥
  Igår var jeg hos Mamma på middag - noe som alltid er like koselig. Vi skravla, spiste kjøttkaker, drakk god kaffe som stefar hadde laget og spiste vafler. Omnomnom!
  Mamma og Rolf hadde vært på blomstersanking - de elsker hagearbeid. Så da var det et par blomster jeg kunne ta bilder av ♥
  Nå holder jeg på med mindre spennende papirarbeid - blir en liten times søvn så jeg klarer å fortsette!


  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  100 YEARS

   

  Siden Titanic sank. Utrolig å tenke på egentlig ! Okei - dette er sikkert ekstremt jentete av meg men filmen om denne båten bergtok meg første gangen jeg så den. Og det gjør den ennå ! Men første gangen jeg så den handlet det bare om en film. Story. Ingenting annet. Jeg tenkte ikke på at alle de menneskene som faktisk døde den dagen båten sank. Helt sykt å tenke på hvordan det må ha vært når den forsvant ned i dypet. Når jeg ble litt eldre skjønte jeg jo dette her - og greit nok at det er mange år siden men tanken gjør meg fremdeles trist når jeg ser filmen. 

   

   

   

  Hva synes du om Titanic?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RED AND WHITE ROSES

   

  Hei nydelige ♥
  Nå har jeg hatt besøk av Mamma og Rolf et par timer - var utrolig koselig å skravle, drikke kaffe å skravle enda litt mer!  Også fikk jeg roser ! Wee :D
  Elsker å få blomster - blir så glad av å se på dem.  Nå skal jeg få i meg litt etterlengtet mat. Muligens nudler.. som om det er noe nytt ! Tyter snart nudler ut øra på meg. 
  Ikveld blir det nok rolig - formen er MYE bedre, men jeg vil ikke riske noe ved å bli verre. Så får man se hva man orker !

   

   

  Hva gjør du ikveld ?
  Liker du å få blomster? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HEART COFFEE

  Hei nydelige ♥
  Jeg stod opp for ikke alt for lenge siden. Okei - skal jeg være ærlig har jeg fremdeles sovemerkene i trynet og lengter etter en dusj. Formen idag er en hel del bedre - den var ikke det da jeg våknet tidligere idag, så bestemte meg for å sove en time til. Det ble hele 5 timer til. Ble en smule snurt når jeg våknet - men kroppen trengte det tydeligvis! Nå skal jeg drikke kaffen min - Cortado ♥ Namnam. Så skal jeg liste meg inn i dusjen.   Hva er dine planer idag?
  Hva er favorittkaffen din?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPING BEAUTY   

  Hei nydelige ♥ Har holdt sofaen i hele dag. Pus og jeg har sovet om hverandre, jeg har glodd på Vampire Diares og lastet ned The Walking Dead sesong to. Gleder meg til å se. Er ekstremt fysen - har lyst på alt fra smoothie til grønn pringles at the moment! Ekstremt irriterende å ikke få gjort noe med det. Nå skal jeg beglo tv litt til før jeg eventuelt køyer. Håper på at jeg blir bedre imorgen ! 

   

   

  Hva har du gjort idag ? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~

  THIS HURTS   

  Okei. Idag suger litt faktisk - skulle egentlig jobbe men har ekstremt vondt i det ene øret! Dunker liksom samtidig som hjerteslagene. Hurts. 
  Så nå har jeg satt meg til rette i sofaen - skal lese i boka mi, drikke kaffe og furte litt over helsa. Vurderer sterkt å vise dere Levis 501 shortsen min idag - den nye. Want to see?
  Alltid Amber er faktisk ganske så bra foresten - skal lage et innlegg om den når jeg er ferdig med boka.

   

   

   

  Flere som har øreverk?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #3   

  Hei søte. Da var det siste bildedrysset fra København endelig her ! Herre - har tatt meg litt tid å redigere bilde og velge hvem jeg skulle ha med. Pluss at jeg da har vært drit dårlig - hodet sprenger snart! Så beklager dårlig med oppdateringer - håper formen blir bedre snart. De to siste dagene våre var kjempekoselige. Den ene dagen var det så dårlig vær - så vi hadde max avslapning med lesing av bøker og blader, god mat og film på tv. Neste dag dro vi på shopping der jeg fikk den nye Levis 501 shortsen min fra Urban Outfitters ♥ Marianne var så søt som kjøpte den til meg. Ellers møtte vi Onkelen min, lillebror begynte å lese The Humger Games når jeg var ferdig også ble det en rolig kveld før vi dro neste dag. På flyplassen fant jeg starbucks - og den største kaffe latte`n jeg har hatt i hele mitt liv. Haha. 


  Nå skal jeg sove litt før jeg skal på jobb kl 15 00! Kan ikke si at jeg gleder meg - hater å være syk på jobb.

  Flere som er syke ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SHITTY WEATHER   

  Hei nydelige ♥
  Dagen idag begynte ganske heavy for min smak. En liten forsovelse, stress med sminke som fant ut at den skulle være teit, vind som drepte håret mitt og en dame som stod å ventet på bussen sammen med meg - som klødde seg konstant i ræva. Mindre hygge. Ble en del bedre når jeg hadde fått i meg en kaffeskvett og fått gomle på nystekte rundstykker. NAM.
  Så var det jobb - noe som ikke gjorde meg noe i det ekle været. Blir heldigvis jobbing hver dag denne uka - stakkars lommeboka mi som det sirkler møll ut av. Og garderoben min som jeg føler at krymper. Haha. 
  Nå skal jeg straks glo på Vampire Diaries - så lager Pappa spagetti ♥ Bortsjemt når man bor i leiligheten under Far !

   

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Regner deg hos deg? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #2

   

  Dag to. 

  Utforsking av København på hardt nivå. Vi vandret rundt å så flotte bygninger, drakk kaffe støtt og stadig, så fotballentusiaster som protesterte og måtte holdes tilbake av Politiet. Vi var inne i en nydelig kirke - følte meg noe liten der inne. Vi vandret langs havna mot Den lille havfrue, så masse militære skip, spiste lunsj på nyhavn og hadde perfekt vær. På kvelden dro vi på verdens beste Italienske restaurant der jeg smakte perlehøne, kamskjell og en nydelig rødvin. Har aldri smakt så god mat ! Perfekt ending på en kjempekoselig dag. 

   

  Nå sitter jeg en smule utmatta med en stor kaffe, masse stearinlys og spotify. Borte bra - hjemme best!

   

   

  Synes om bildene ?
  Har du vært i København ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #1

  Hei folkens ! Da er man heime - og ser her at hele blogg.no har forandret seg temmelig heftig. Så det ikke så godt på den pcen jeg brukte i København - glad for å ha min pc igjen. Når jeg drar på tur neste gang blir min pc med - så jeg kan oppdatere mens jeg er der.. Irriterte meg grønn over at jeg ikke fikk gjort det.. MEN ! Her kommer første delen av bildedrysset. Det er fra den dagen vi ankom og dro på Bakken Tivoli ! Hadde det helt ekstremt koselig. Tok haugevis av turer med bror, spiste sukkerspinn og knipset bilder konstant ♥

     Jeg har klart å lese hele The Hunger Games i løpet av 3 dager. Utrolig bra bok ! Anbefales. Bror vant en apebamse. Stemor og Farfar hygget seg på flere av restaurantene mens vi fløy rundt - men Marianne ble faktisk med på en tur med bror! Stolt. Haha. Nå skal jeg fortsette å redigere bilder til neste bildedryss - har tatt over 500 bilder på den fantastiske turen vår. Farfar ville desverre ikke være med på bloggen - derfor ingen bilder av han. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene?
  Har du hatt en fin Påske?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PAKKEDAG

  Dagen idag har enn så lenge vært ganske slow. Formen min suger litt - men jeg SKAL bli frisk til imorgen. Så det at jeg sjangler litt får bare gå. Har begynt å pakke litt - fant først en koffert. Den var så liten at sminka mi omtrent ikke fikk plass. Den andre var litt bedre - en bag denne gangen. Får håpe den er stor nok ! Hater små kofferter - hvorfor er det ikke en mellomting?.. Bah. Jaja, pus har sovet på meg, på bordet, på pcen og overalt ellers idag. En smule trøtt. Jeg for min del får straks besøk av ei venninne jeg ikke har sett på evigheter ! Gleder meg ♥

  OSLO BILDEDRYSS #2  Festen ble en suksess - frem til 3 av 7 endte opp på doskåla. Drikkeleken tok litt av. Det ble en gjeng på 4 som dro på byen i Oslo, hadde det utrolig festlig! Dagen etterpå var de fleste helt bånn i bøtta - mens jeg var hyperaktiv. Derfor fikk jeg en liten tour av Oslo med samboeren til venninnene mine. Var kjempeålreit å få gått litt rundt å ta bilder !
  For en koselig tur ♥

  Nå får jeg hive meg i dusjen - så skal vi vaske klær å pakke til imorgen! København :D

   

   

  Hva synes du om bildene?
  Hva skal du i Påsken ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OSLO BILDEDRYSS #1

  Det er så mye rart i Oslo - jeg kommer jo omtrent fra bygda sammenlignet med dette stedet. Jeg har jo ikke vært i Oslo på mange år - så var morro å få en liten tour! Vi fant loppemarkeder, fine bygninger, rare mennesker og loppemarked på den lille tiden vi var rundt å gikk. Gleder meg til å bo i denne byen!

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  AWAY  Hei nydelige ! ♥
  Blogg.no var visst nede en del igår - prøvde å legge ut disse bildene når jeg kom hjem - men var visst null sjans. Bah. Kom ikke hjem før i 23 tiden - det er jo vanlig at det er problemer rundt den tida.
  På Lørdag dro jeg nemlig til Oslo for å overaske ei venninne! Hun skulle ha bursdagsfest - jeg kunne egentlig ikke komme fordi pengene ikke strakk til. Men kjæresten hennes gjorde det hele mulig ved å spandere på meg tog, mat og alt annet! Hun er så utrolig snill. Hadde en fantastisk tur. Det beste var å se ansiktet til venninnen min da jeg smøg meg inn i leiligheten. Haha. Kommer et gigantisk bildedryss senere (:
  Nå skal jeg drikke kaffe - trøtt i trynet.

   

   

  Du har gjort i helgen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BAKING GIRL

  Hei søte ! Dagen idag har vært utrolig kos - har hatt besøk av min søte Linda, drikki kaffe, gått på butikken og laget Chocolatechip Cookies ! Var egentlig litt artig å lage - ill do this again ! Mens jeg ventet på dem i ovnen ble det ventenudler, wordfeud med søss og en kopp kaffe til. Herre - kommer til å vibrere bortover gulvet om jeg drikker mer snart. Haha. Får snart besøk av en kompis som jeg ikke har sett på en stund, derfor jeg bakte idag faktisk. Snille meg.

  Hva har du gjort idag ? 


   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  RELAX

  Hei søte !
  Idag har formen vært litt klein - derfor har jeg bare kosa meg med kaffe, lest blader, lakka neglene mine og glodd på Vampire Diaries.. Haha. Deilig å slappe helt av for en gang skyld - kjente jeg trengte det. Driver å stresser en del med å finne meg et sted å bo i Oslo - har så lyst til å bo med noen jeg kjenner fra før av.. Men er godt mulig det blir fremmede mennesker - og da får jeg jo bare bli kjent med dem^^ Bah. Håper alt går som smurt.
  Neglakken heter foresten 712 Ocean Drive for dem som lurte på det. Likte fargen - minner meg om sommer.

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TRØTT MORGEN BILDEDRYSS   

   

  Okei. En smule trøtt. Fin morgen - håper den er like fin etter at jeg har sovet en time.. Er så trøtt at øya glir igjen, munnen glir opp og jeg våkner av min egen snorking. Følte meg meget fresh. Slik kan det gå når det er teite lyder utenfor vinduet mitt - som pågår HELE natta. Bah. Sovetid.
  Synes om bildene?
  Er du trøtt om morgenen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WARM DAY BILDEDRYSS

  Hei vakre mennesker !
  Idag har vært den beste på lenge. Varmt vær, mye god kaffe, franske makroner, vakre blomster og verdens beste venninne Linda! ♥  Alt for lenge siden jeg har sett ho, må få til dette her oftere. Har til og med fått litt farge og fregner på armene og i ansiktet - håper været blir like bra imorra!

   

   

  Tycks om bildene?
  Hva har du gjort idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

     

  WARM MORNING

  Hei søte ! ♥Idag gikk dagen som vanlig til å dra å vekke min søster evig tidlig - for så å dra hjem å sove en bitteliten time. Er så trøtt i trynet at det føles som om jeg aldri skal få opp øya ordentlig. Nå skal jeg hive på men noe klær, få i meg en kaffekopp - så er jeg ready for å sleike sol på cafè ♥ Er så digg at det er over 10 grader klokka 7 om morgenen !
  Er det varmt hos deg?

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPY CAT   

   

  Tycks om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BLUE FLOWERS SUNDAY  Hei søte mennesker ♥
  Idag ble bra Søndag med masse innhold. Alt fra grillmat, til laks og vafler - jeg tror jeg kommer til å være mett i flere år fremover! Jeg har vært utrolig trøtt de siste timene - blir straks senga på meg. Sånn er det når man blir gammel å må stå opp kl 05 30 HVER morgen.. AAHHHH. Jaja. Var kommet enda flere nydelige blomster ute ! Ble lykkelig når jeg så blåklokker (Eller hva de heter?) og Mamma hadde skaffet seg noen søte inne også. Må få skaffet meg flere blomster i leiligheten - selvom jeg helt sikkert kommer til å ta livet av dem som vanlig..  Nå skal jeg gomle i meg litt sjokolade - snart ser jeg ut som en hval.

   

   

  Hvordan var din Søndag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  KOSETID  Nå sitter jeg godt planta i sofaen med ELLE, starbucks og pcen. Ble evig sliten av jobben idag - var alt for lite å gjøre. Tiden går så utrolig sakte, selvom Maria var der å gjorde dagen min bedre. Det fulgte med Maroccain Oil med bladet - så jeg gleder meh max til å prøve den ! Skal få kjøpt meg en flaske bare pengeboka blir litt  fullere. Fikk også bytta min Dolce Gusto idag - til en rød en! Den er SÅ mye kulere - retrostyle. Meliike. 

  Leser du Elle?
  Hva slags blader leser du?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WORKING WOMAN  Hei søte ♥
  Fikk sove lenge idag - det var ekstremt deilig. Idag blir det først å hjelpe Pappa i hagen igjen - vi skal hente mer grus for å få plassen ute fin. Etter det blir det et par timer på jobben før det blir en rolig kveld. Jeg sitter mye å drømmer for tiden, jeg skal jo tross alt gå skole til høsten ! Gleder meg som en unge til å gjøre dette her, men er jo en smule nervøs også. Skal gå på skole i Oslo, da blir det jo enten bofelleskap eller å dele en leilighet med noen jeg kjenner ! Så får ta en skikkelig ringerunde for å se om noen tør å bo med skumle meg. Haha. 
  Hva skal du til høsten ?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e  ~ 

  GARDEN  Hei nydelige♥
  Har vært ute i så å si hele dag. Pappa trengte litt hjelp i hagen - og jeg trengte å bevege på meg. Passa bra ! Har fått vekk løv, barnåler osv. Og lagt litt grus (: Ble virkelig bra ! Også var det så utrolig varmt - gikk i singlet hele dagen. Likerliker ! Men det jeg egentlig skulle idag var jo å shine leiligheten.. Så nå må jeg ta vaskefilla fatt - litt i allefall. Ellers har jeg kjøpt potetgull og har planer om å stappe i meg det senere.

   

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  EARLY ON

  God morgen søtnoser. Idag startet dagen min kl 05 30 - og jeg var faktisk ganske så våken. Zombien Ida var fraværende for en gang skyld, og jeg var ved godt mot da jeg satte meg på bussen for å dra å vekke søss. Det første som skjer er at det setter seg noen ved siden av meg stoppet før jeg skal av. Hater når det skjer - er superkleint når personen akkurat har satt seg ned - mens jeg fyker opp som en rakett for å hoppe av bussen. 
  Føler meg også superfresh uten sminke når alle de andre sitter nydusjet og ferdig sminket - men jeg rakk ikke det så tidlig. Etter et par kopper kaffe og en smule amper lillesøster sitter jeg nå tilbake i leiligheten å er stuptrøtt - derfor blir det en time på sofaen før jeg skal shine leiligheten, vaske klær, pakke opp litt flere ting fra pappesker å nyte enda flere kopper kaffe. MÅ ha kaffe.

  Hvordan var din morgen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  TODAY PHOTOS

  Idag har det vært VÅR. Skulle bare ønske det ikke blåste - da hadde været vært perfekt. Middagen hos Mormor var utrolig koselig - fikk snakket om masse rart. Jeg har flydd rundt å tenkt masse idag - jeg skal nemlig søke meg inn på skole i Oslo ! For å bli ferdig med videregående, tar alle 3 årene på 1 1\2 år. Sonans er plassen ! Så vi får se - dere får krysse fingerne for meg. Nu blir det total avslapning - Nav med stemor ♥ Også ansiktsmaske. Må til ! 

   

   

  Hvordan var været hos deg idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CITY NIGHT   

   

  Har kjøpt noen søte ting idag - viser dere senere ! 

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SPRINGFEELING  Hei søte! Nå skal jeg straks til byen for å handle noen småting nå som lønninga har tikket inn. Utrolig deilig vær har det vært idag også - er så deilig når man kan gå i skinnjakka uten å fryse ihjel!  Idag har jeg sovet en hel del - tror jeg trengte det..   Hva har du gjort idag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  <