• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • FALL: SPA, CHILL AND COSMETICS

  Det jeg liker best med høsten. Lange behagelige dager inne, friske turer ute. 
  Nå som ryggen min er helt ødelagt, så er det selvfølgelig de lange behagelige dagene inne som ligger foran meg. 
  Kveldene med musikk, bok og stearinlys. Ansiktsmaske og deilige bad i kulda.

  Her er noen av tingene jeg gjør for å få roen i kropp og sjel.

  Ha lavendel olje i badekaret før du selv trer oppi. Lavendel er veldig avslappende, og oljen gjør at du får supermyk god hud etterpå! (Oljen min er fra apoteket og koster ca 150 kr)  Godt lesestoff er et must. (boka er den første i serien Outlander) Og duftlys får jeg aldri for mange av! Nordic Notes er fantastisk.
  En av de beste ansiktsmaskene jeg har prøvd noen sinne!  Glam glow sin serie har flere forskjellige typer masker - så velger du utifra hvilket problem du har med din hud, eller hva du trenger mest. Jeg har til tider veldig uren hud - uansett hva jeg har prøvd tidligere så har det ikke fungert på langt nær så bra som denne! Du får kjøpt Supermud her. (ikke sponset)


  Og når ansiktsmaska er på, så er det jo bare å fikse neglene i samme slengen.
  Jeg elsker OPI, for dem som ikke har fått med seg det. Den eneste neglakken jeg faktisk får til å legge, haha. Børsten er perf, den tørker fort og holder i evigheter.
  Nå er favoritten den helt til venste - som heter Staying Neutral. (fra venstre - got the blues for red, bubble bath og start to finish som kan brukes som base, top coat og negl forsterker.)


  Den beste høstparfymen noen sinne. Lukt er veldig viktig for meg - og denne er perfekt.
  Generell kos. Kattepus er alltid kos. Yogi te er et must om høsten og vinteren. Og fant nettopp ut at Pink Himalaya er perf. 
  Og det samme er da selvfølgelig blomstene mine - de eneste jeg kan ha som overlever roomien min og meg. Vi er ikke flinke med planter, for å si det mildt.. 

  Og musikkmessig er det bare å følge den ¨rolige¨  spillelista mi på spotify her

  Hva gjør du for å finne roen?

   

   

  HOME BOOTY DAY


  treningsbh\\h&m  treningsshorts\\puma (hawaii)


  God morgen (formiddag).. !
  Dagen idag begynte med en liten rompe oppstrammer. Dette er noe jeg har tenkt til å gjøre hver morgen, ettersom jeg ikke har fått skaffet meg et nytt treningssenter i Tønsberg ennå. Det å trene gjør hverdagen min så utrolig mye bedre! Jeg føler meg freshere, og forhåpentligvis over tid ser det sånn ut også. Jeg trener for det meste styrke - og når jeg plutselig får et lite kick, så løper jeg meg en tur. Da holder jeg stort sett på å få hosteanfall, så jeg må absolutt forbedre kondisjonen min.  Jeg synes det er viktig å trene - men på riktig grunnlag. Man skal også spise sunt, og nok. Ingen sultestreik her for å si det sånn!


  Trener du? Og hvorfor?

  ITS ALL ABOUT SKIN

  God morgen! Jeg tenkte jeg kunne dele hvilke hudprodukter jeg bruker med dere. Jeg har en helt utrolig teit hud, som har det feil uansett årstid!
  Men etter at jeg brukte dette en liten stund, har jeg sett store forbedringer. Huden min er både tørr (den flaker seg her og der.. ), fet tsone og masse hudormer og prikker.
  Nå er alt så godt som bra!

   


  TEA TREE the body shop

  1. Toner - bruker for å få klarere hud. Bruker den stort sett etter ansiktsvasken.
  2. Nattkrem - every damn night.
  3. Ansiktsvask - bruker både morgen og kveld etter at jeg har renset ansiktet. 
  4. Pore Minimiser - bruker på morgenen etter ansiktsvasken.

  Utrolig fornøyd med denne serien - og det beste er at ingenting fra the body shop er testet på dyr! 

   

   

  JorgObè peel off mask 

  Hadde hørt så mye bra om denne at jeg faktisk ble skeptisk - men den fungerte utrolig godt! Reduserte porer og huden så fresh ut.
  Men pass på at du ikke får noen småhår som setter seg fast i den - den sitter så godt at den faktisk napper med seg det også..


  Glam Glow supermud clearing treatment
   

  Enda en ansiktsmaske - men fy så god den er! Både scrub og maske i en - utrolig effektiv.


  Formula 10.0.6 Three Times Sublime

   

  Dette er en utrolig fin liten sak. Både ansiktsvask, scrub og maske i en. Jeg liker den best som scrub - og i forhold til de andre produktene luker den utrolig godt!   Da skal jeg nyte litt bok og kaffe før jeg smyger meg inn i dusjen. Og ta meg en ansiktsmaske.

  (Innlegget er ikke sponset) 

   

   


   

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits