• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • JONAS FRISØRER

  Hei og god kveld alle søtnoser! 

  Idag gikk turen til frisøren, noe jeg hadde både gruet og gledet meg til. Hater å få håret kortere, elsker å få vekk alt det slitte.
  Blanda følelser much? NEIDA. Så det endte med kortere hår - men har faktisk ikke vært så fornøyd med en frisør noen sinne! Så anbefaler virkelig Jonas Frisører i Sandefjord. Great! Bare gleder meg til håret blir litt langt igjen.. gahhhd. Jaja. 
  Så ble det noen produkter, både til Mamma, lillesøster og meg! Gleder meg til å teste dem ut. Etter frisøren bestemte Mamma seg for å skjemme meg bort - så innkjøpet fra idag kommer imorgen! GLEDER meg til å vise dere min nye yndlings shorts. Absolutt elsker den. 
  Biosilk tykkende skum      Biosilk olje     L`orëal  hårkur  

   

   

  Og hvis noen lurte - ja det er min naturlige hårfarge. Jeg tåler ikke hårfarging - ender med at hele hodet mitt blåser opp. Haha. 

   

   

  Hvilke hårprodukter bruker du?

   

  ◊ 

  KOSEKVELD
  Ansiktsmasker\\apoteket


  Keywords: Ansiktsmaske, sjokolade, serier og slække klær. Likære.

   

   

  WORKOUT
   

   

  Sliten. Gahd. Hatt både kondisjon og styrke idag - så nå er det å slappe av med en serie før jeg slukner. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   


  FOTOGRAFERE BLOGG EVENT @ BY MALENE BIRGER

  Hei alle dere søte! 
  Her om dagen ble jeg helt ut av det blå spurt om jeg (JEG!!?!??), kunne fotografere en blogg event hos By Malene Birger,
  8 Mars for å feire kvinnedagen!  Jeg er så glad at jeg vet ikke helt hvor jeg
  skal gjøre av meg. I min store fryd skremte jeg mine medboere når jeg fikk nyheten,
  ved å løpe rundt, småhyle og vifte tragisk mye med armene. Akk. Uansett! 
  De som har eventen er Tamponsforfree   som tilbyr gratis tamponger til jenter i både Norge og Sverige - i posten! 
  Synes dette er helt fabelaktig, for å være ærlig. Hadde ikke hørt om den før -
  så jeg skal så absolutt registrere meg inn.  Det kan du gjøre HER :) I tillegg får man nyhetsbrev,
  fantastiske tilbud, produktprøver, invitasjoner til events og lignende!

  De samarbeider da med både Sebamed, euroflorist og By Malene Birger - så man kan jo se for seg hvor koselige goodiebager man kan få med seg hjem! Gahhd.
  Jeg gleder meg som en liten unge. Det skal visstnok være noen ganske så kjente bloggere der - og lille meg, jeg som har en ganske så ukjent blogg, skal få ta bilder av dem! WIII!      Meg for øyeblikket: 

  GLAD. Syk - men ufattelig glad! 

   

   

  Har du hørt om Tamponsforfree før ? 

   

   

   


   

  IKEA ADVENTURE

  Hei og hopp! 
  Idag har dagen vart og vart på Ikea Furuset (et sted jeg aldri skal igjen - slependen for life!!),
  fått masse inspirasjon - kjøpt noen småting og ikke minst hatt det supergøy med min kjære søster, Caroline. Alt var ålreit, men hvorfor må mennesker med vogner alltid være så hissige?
  Greit at jeg gikk i et litt slow tempo - men hallo? Jeg SÅ på noe. Faktisk. Gamle dama kjørte på beinet mitt selvom. I grei fart. Juhu.

  Bilder av innkjøpene kommer imorgen (sammen med en titt på rommet mitt, om dere har lyst??)


     Inne ble da selvfølgelig kameraet mitt en smule tomt for strøm. Så heia Instagram!


  Caroline fant seg en.. Ku. Jeg fant blomster. Fiiine stolen. Vil ha. 

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   

   

   

   

   

   

  WORKOUT


  treningsbukse\\XXL  sportsbh\\h&m  topp\\h&m  sko\\XXL

   

  Følt meg flink idag. Stod opp evig tidlig, spiste frokost og dro på trening med ingen ringere enn naboen min. Løp i 15 minutter og hadde resten styrke. Happy trooper.
  Har forsåvidt ikke gjort så mye annet enn det,
  men det svirrer noen tanker i hodet mitt om å rydde rommet. Ellerno.
  Også vurderer jeg hardt å traske ned til butikken for å kjøpe karri - til fiskebollene mine. Og melange - ettersom den alltid blir borte.. ehm. Kollektivlivet, sier jeg bare. 

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

  WISH ME A HELL OF GOOD LUCK!


  Eksamen. NÅ. Drar. HJELP.

   

  Ønsk meg lykke til!

   

  BEST TEA EVER

   

   
   

  Just sayin ! Dagen idag har vært stress. Blitt befølt på trikken, kjørt på av en barnevogn på butikken og sett igjennom alt jeg skal ha av lekser.. BAH.
  Nå skal jeg kose meg med Naturfag, Japansk og Matte. Og den evig gode Yogi teen. 

   

   

  Hvordan var din dag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  DØD OG FORDERVELSE

  Jaddaa folkens! Imorgen er den store dagen - og idag kan man vel si at jeg er en smule rar i hodet, tørr i kjæften og at jeg har dype merker i rompa etter kjøkkenstolene. Har lest en god del idag - men føler ennå at jeg ikke klarer det så bra som jeg vil ! Så jeg sitter likegodt.. Til jeg klarer det. HELT. En del ganger. Nekter å stryke nemlig.Ellers så har jeg blitt gjelds slave idag - depositumslån til leiligheten i Oslo er i boks, så nå er jeg både et nervevrak og fattig. Haha - jeg høres helt ekstremt attraktiv ut for øyeblikket ! Så nå skal jeg gomle i meg resten av sjokoladen som jeg har halvspist, ta mange flere prøver på prove.no  og prøve å ikke få et hysterisk sammenbrudd. HELLYEAH! Og ja. Jeg vet at innleggene mine de siste gangene har vært pyton, det kommer snart outfit og annet rart også.

   

   

   

  Hvordan reagerer du dagen før store prøver?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  AWAY  Hei alle sammen! Jeg beklager at jeg har vært totalt fraværende - grunnen er vel fordi at det er sommer, jeg har falt for noen, det skjer ting hele tida og snart er jeg på vei til Oslo ! Dagene går så fort at jeg nesten ikke klarer å henge med. Men jeg er i et utrolig godt humør, har savnet gofølelsen ! Men..
  Kameraet mitt suger balle. Så inspirasjonen til å ta bilder har forduftet ganske heftig.. Men den kommer tilbake! Nå sitter jeg å prøver å la vær å sovne - teoriprøva skal tas denne uka så da er det hardcore lesing på menyen. Og muligens en ansiktsmaske når jeg er ferdig - må jo unne meg noe mens denne utrolig kjedelige dagen fortsetter!

   

   

  Hvordan har dere hatt det så langt i sommer ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  DRIVING GIIIIRL


  Beklager sucky cambilde - hadde ikke tid til annet.. 

  Jepsipepsi! Da sitter jeg å hiver i meg en brødskive, høljer nedpå med oboy og knyter skolisser samtidig. OG skriver her! Omg. Multitasking is tha shit!
  Kjørelæreren min ( som er EVIG streng) kommer straks å håper på at jeg har øvd på hjemmeleksene mine.. som jeg for øyeblikket ikke finner engang!.. Ehm. Leste på dem her om dagen og nu er de søkkvekk.
  Får håpe jeg ikke gjør alt for mye feil idag - vil bli ferdig med lappen asap. Haaater å ikke ha lappen..
   

   

  Har du lappen?
  Hvordan var læreren din på kjøreskolen?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ALANYA OM 9 DAGER   

   

   

  Cant wait ! Sigrid og jeg skal på jentetuuur ♥ Har vært der 2 ganger før - men aldri med kun en venninne. Så dette blir bra! 
  Skal dere på ferie i nermeste fremtid ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN PHOTOS

  Hei skjønne lesere ! Beklager ekstremt dårlig blogging - men jeg har nemlig et stort problem. Bildene jeg ha tatt vil ikke komme seg inn på hverken Farfars pc, eller stemoren min sin selvom de begge har SD kort leser. FRUSTRERT! Hadde tenkt til å oppdatere dere jevnlig hver dag - og gledet meg veldig til det. OG. Hva i huleste maiskorn har skjedd med blogg.no? Jeg får jo ikke til å midtstille denne skiten engang. MONG! Ikkelike.  Jeg har forsåvidt kost meg veldig frem til nå, har vært på tivoli, vært å vatandret i byen - de har verdens nydeligste arkitektur her. Har tatt mange bilder - får vel heller vise dere når jeg kommer hjem Søndag. Eller får lånt meg en annen pc .

  Har dere vært borti at SD inngangen ikke fungerer ?
  Hva gjør dere i Påsken ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  GÅTUR

  Hei søtinger. Det ble visst ikke noe øvelseskjøring på meg idag - så jeg vandrer en tur ut for å ta litt bilder. Vi hadde akuratt et møte med familien - vi skal nemlig til hafjell om en uke ! Ettersom jeg har null balanse blir det nok bare en tur i bakken. Men jeg burde vel få cred for at jeg prøver?Ehm.. Eller bare ikke. 
  Nu skal jeg ta litt bilder ute på veien til Linda - evigheter siden jeg har sett henne så da er jeg flink jente å går. Ettersom jeg ikke har lappen ennåååå. Gleder meg til den er i boks.
  Ble egobilder med cam. Sorry folkens - men dere får heller se noen fine bilder fra gåturen ♥

   


  Du skal ikveld ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  I KNOW

  Hei søte !

  Ja jeg vet det. Jeg har ikke blogget noe særlig i det siste, men siden det er Jul er det faktisk en del andre ting jeg heller har gjort enn å sitte å være usosial. Men imorgen derimot kommer det en haug med bilder fra julaften og alle gavene jeg fikk ! Følte meg temmelig teit - satt midt i en gigantisk haug med pakker etter at alle var delt ut. Svigers så litt rart på meg for å si det sånn! Men jeg har fantastiske venner, en nydelig familie og en kjæreste som tydeligvis liker å skjemme meg bort ! For guess what ....


  JEG HAR FÅTT NY PC AV KJÆRESTEN !!! WEEEE! Det er noe jeg virkelig trengte. Har plaget han en del med å bruke hans pc ^^ Så da var han så snill at han ordnet en ny en til meg :D Jeg fikk så utrolig mange fine gaver - Kamerastativ, sminke, hjemmestrikkede sokker, ting til leiligheten vår osv ♥  Er så utrolig takknemlig ! + at av Pappa fikk jeg et helt glass med coctail bær :D lovelovelove ♥  Nu blir det senga ! Så kommer det masse innlegg imorgen og bilder av hva jeg har fått og gjort  ♥

   

   

   

  Hva har du fått til Jul ? ♥

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW ON MY DOOR

  Se så søt ! Litt dårlige bilder men det ser ut som m det er frost over hele kransen. 

   

   

  Love frost!


  Har du krans på døra ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  SENSATION

  Okei. Snart - altså til uka. Forhåpentligvis mandag, så får jeg HTC Sensation :D 
  Jeg gleder meg som en liten unge til å få ny telefon. Har hatt en liten mais av en Sony Ericsson i et par år, den har vært snill mot meg frem til nå. Hvis jeg ringer noen så høres de ut som E.T! Helt vilt. 

   

  Soon you will be miiiine! 

  Også sikler jeg på en haug av deksler fra Ebay. Lovelovelove EBAY!

      

   

  Beklager shitty bilder og sliten Ida, men slik kan det gikk. Nå skal kjæresten min ta livet av pcen, for så å gjenopplive den igjen ! Spennende å se om det hjelper noe, vifta har nemlig begynt å ta kvelden. Blir stille og rolig ikveld, håper på at pcen lever etterpå så jeg får gitt dere et innlegg til før det blir kvelden ♥ 

   

  Hva slags telefon har du ? ♥
  Hvilken ville du valgt av dem som er på markedet? ♥

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

  STRESSENDE MORGEN

  Hei søte ♥  Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut et innlegg til morgenen idag, men det rakk jeg ikke. Jeg våknet nemlig kl 09 30 - da jeg skulle være på jobb! Superstressa begynte jeg å samle sammen tingene mine, prøvde hardt å sminke de igjennklistrede øynene mine og klarte å ta på meg skoene med en sokk - ikke to. Endte med at jeg løp tilbake for å få på meg en sokk til. Hadde heldigvis ikke kommet meg så langt.. Herre - jeg trodde jeg skulle få hjerteinfarkt etter å ha løpt til jobben. Men det gikk bra, har vært en bra dag på jobben alikevel (: 

   


  Jeg vil ha ordentlig vinter med snø og frost ! .. 

   

  Nå skal jeg prøve å slappe av et par minutter, før jeg skal finne ut hva det blir til middag. 

   

   

   

  Hva har dere gjort idag ?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  ET SMIL

  Okei. Dere har helt sikkert gjort det samme som meg flere ganger - jeg smiler nemlig til tilfeldige mennesker langs gata for å se reaksjonen deres ! For det meste ser de overasket ut og smiler tilbake. Men jeg har også møtt noen som rett og slett har sett livredde ut! Ser ut som om de har sett en seriemorder eller noe slikt. I Jula er det mange som er alene, som ikke har familie eller så nære venner. De trenger ditt smil. Så hva gjør du? Blir du redd, eller smiler du tilbake?

  Et smil til en du ikke kjenner kan faktisk gjøre dagen dems bedre.


  Beklager shitty cam.

   

   

  Do you want to smile back? 
  ~  I d a C h a r l o t t e  ~

   

  EBAY

  Hei søte! I natt klarte jeg å sitte på ebay til kl 03.45.. Sånn går det når man virkelig vil ha det man byr på. Er så mange bra julegaver, juleting osv der. Så da blir man  jo litt hekta når man kan handle fine ting til 1 dollar. Etter at jeg hadde hatt lillesøster her på frokost, gikk jeg å la meg igjen. Men det endte jo med at jeg sov til kl 14 00 idag! Pleier IKKE å sove så lenge, veldig uvant. Så nu skal jeg hive meg i dusjen, spise litt ¨frokost¨ og så være flink jente å vaske litt (:    

  Shopper du på ebay?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KOSEKVELD

  Hei søte mennesker ! 

  Nå har vi akuratt satt oss ned, Christoffer henger med hodet, pus ligger i den ene sofaen for seg selv og jeg - jeg blogger. Idag har Kjæresten min vært kjempeflink ! Han har hengt opp en lampe for mormor, koblet om og hele pakka. Flinkflink. Så forstår at han er sliten og trøtt. Jeg for min del skal nå lese Nemi og se på oppskrifter til jul i magasinet ¨God Mat¨. Ålreit med gratismagasiner fra Kiwi.Likerliker.    

   

   

  Hva skal dere ikveld ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OMG! NO MAKE UP

  Okei. Jeg.Våknet.NÅ! Hvor teit er det? Jeg hadde på vekkerklokke og hele pakka, men alikevel klarer jeg å forsove meg. Ikke det at jeg skulle så alt for mye, men hadde gledet meg til å henge med en kompis idag. Nå ser det ut som om det blir sofaen resten av dagen. Når jeg la meg var nesa helt tett - nå kan jeg puste, men kjenner at det er litt av forkjølelsen som henger igjen. Så planen resten av dagen er:

  Kose meg med varm sjokolade♥
  Lese reklame ♥(Det er noe av det beste jeg vet!..Hvor lame er ikke det..)
  Se på Gossip Girl♥
  Lage noe godt å spise ♥
  Lakke neglene mine♥
  Sitte i sofaen♥   Jeg vet at jeg ser ut som en kid på 10 år uten sminke. Men jeg er syk, så håper dere ikke blir scarred for life. 

   

   

   

  Hva skal du idag ? 
  Liker du å lese reklame ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  FARSDAGEN

  Gratulerer med farsdagen til alle fedre idag ! 

  Og spesielt til min Pappa ♥

   


  Bildene er fra USA turen vår for et par år siden.

   

  Jeg har laget et en liten ting til Pappa idag, som jeg skal få gitt når jeg har vært på dugnad (: 

   

  Jeg er kjempeglad i deg, Pappa ! ♥


  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

  BLOGGER JEG LESER

  Livingdoll

   

  FrkReyes

   

   

  Caroline Maria

   

   

  Nora Alba

   

  Queenof

   

  Marthe Borge

   

  Angelica Blick

   

  Victoria Törnegren

   

   

   

  Nå får jeg løpe til jobb! Leser du noen av disse bloggene?
  Hvilke blogger leser du?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  HARD DAY

  God kveld ♥

  Idag har jeg vært på tur med familien til Sverige ! Fikk kjøpt masse nødvendig, men må si at jeg er totalt utslitt. Så det kommer bilder og slikt imorgen ! Beklager dårlig blogging, men sånn blir det når man er ute av leiligheten kl 09 00 og tilbake nå.

   

   

   

  Sov godt !

   

   

  Hva har dere gjort i helgen?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MOVEMBER

  Hei nydelige mennesker ! ♥

  Har dere hørt om Movember? For mannfolk er det om å gjøre å gro størst bart i løpet av hele November. Eller å få flest til å gro bart - og gi penger til forskning på prostatakreft ! Så hvis dere vil støtte saken trykk HER.
  De som støtter saken får jo også kule kallenavn. Jenter blir Mo-siss (søster) som støtter saken ved å f.eks bruke smykker med bart på, ettersom det hadde vært en smule vanskelig for de fleste av oss å gro en bart. Mo-Broes = Mannfolk - så for dem er det på med barten !  Synes det er morsomt og bra (: 

   


   

   

  Skal du støtte saken på noe vis ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CONGRATZ NORA !!

  Gratulerer med dagen til verdens beste lillesøster ♥

  Bloggen hennes finner dere >her< 

   
  Se så pen hun er da ♥ She is amazing!

  I love you!

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HALLOWEEN MOVIE LIST

  Okei, denne helgen er de jo som dere vet Halloween ! Eller, egentlig så er Halloween på mandag. Men det er mange som vil ha litt på forkant, så her kommer en liste av filmer som jeg synes passer godt til denne høytiden !

  Jeg har sortert dem etter barnevennlig og ikke barnevennlig ;) 

   

  Nightmare before Christmas 
  (Fungerer både til jul og halloween) 
  Corpse Bride

   
  Hocus Pocus

   

  Ikke barnevennlig:


  Sleppy Hollow

   

  Interview With A Vampire

   

  Urban Legend

   


  Sett noen av filmene?
  Hva skal du på halloween?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GIFT PHOTO

  God morgen alle søte ♥

  Idag skal jeg en snartur på jobben et par timer, før jeg drar over til min ekstrapappa Kjetil for å ta en kopp kaffe, slå av en prat og ikke minst gi han bursdagsgave ! Jeg elsker å gi gaver, synes det er kjempespennende og morsomt å se på at noen åpner noe som er fra meg. Det jeg egentlig synes er mest morsomt, er å lage gavene selv. Så det har jeg gjort denne gangen ! Jeg lager alltid kort, men denne gangen har jeg laget det som er inne i gaven(:

  Hva tror du jeg har laget?

   

   

   

  Hva skal dere idag?

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DØD OG FORDERVELSE

  Okei. En ting er å våkne, å ikke føle seg bra. En annen ting er å våkne med hodepine gange 1000, kroppen føles mørbanka og man fryser som f...!
  HAT! Jeg vil IKKE bli syk, så jeg ligger å slapper av, spiste en god frokost og nå er det te, hodepinetabeletter og ansiktsmaske som gjelder.

   
   

  Arghh. Jeg hater å føle meg sånn her. 
  En bra ting med idag er at Linda og jeg skal gå til Nille for å kjøpe noen småting til Halloween. Gleder meg !
  Hva gjør du idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  WORKING MAN

  Eller bare woman. Altså meg. Jeg skal da snart ta fart og løpe mot jobben. For å være der i 3 timer. Ehm.

  Igår kveld var jeg hos Pappa å spiste middag, møtte kjæresten til Onkelen min og tok et par glass med vin. Så det endte med at jeg tok taxi hjem, noe som var helt ålreit. Men for en snakkesalig taximann! Han sluttet ikke å prate før jeg hadde stått utenfor taxien i 5 minutter etter at jeg hadde betalt og egentlig sagt hade! Jaja, hyggelig mann. Han var tydeligvis veldig fasinert av at mange jenter ble ondkapsfulle i fylla. Jeg sa: Velkommen etter. 

  Nu skal jeg på jobb ! 

     Ha en flott dag alle søte vakre ♥

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  INNKJØP OG OUTFIT


  Topp/Gina Tricot
  Topp/Cubus


  Topp/Gina Tricot


  Bukse/ Carlings  Sminkebag/H&M

  Parfyme/H&M

   

  Kunne ikke dy meg med å kjøpe Bambi tingene. Elsker disney ♥ Flasken er så søt :D

   


  Skinnleggings/Gina Tricot  Poncho/ Vero Moda  Ravn ring/Gina Tricot  Belte/Fått av mamma

   

  Nå får jeg vel snart komme meg avgårde, tenkte å si hei til både Mamma og Pappa idag. Så blir først en tur hjem til Papsen, før jeg setter nesa mot Mamma igjen. Gleder meg til jeg har bil og lappen, for å si det sånn ! Blir jo helt gal av å farte frem og tilbake med buss. 

   

  Hva tycks om klærne og outfiten? (:

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  S TOWN

  Hei folkens ! Idag har jeg kosa meg masse i byen med shopping, lillesøss og venner. Var utrolig deilig med en sånn dag ♥ Innkjøp kommer senere når jeg har kommet meg hjem ! Nu er man hos mamma å får snart mat :D

   

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  SO EXITED !

  Okei. For dere som ikke vet det, har jeg levd som en forsvunnet beboer av planet jorden den siste måneden omtrent. Rett og slett på grunn av jobb og mangel på penger. Imorgen skal jeg shoppe, være med jentene i byen og bare kose meg :D YAY!
  Orker ikke legge ut bilde av hvordan jeg ser ut nå. Da hadde jeg skremt vettet av dere alle sammen.

  Nå skal jeg spise, se Hellcats og surfe på nettet ♥

   

   

  Blir du superglad når lønningen kommer ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

   

  BIL VERSUS BIL

  Okei. Jeg skal snart få meg bil, men har NULL peil på hva jeg vil ha. Jeg vil ha en liten søt bil som jeg kan putre rundt i, for hvis jeg har noe som går fort fort mister jeg bare lappen. For jeg vil egentlig kjøre fort..

  Så jeg fant verdens søteste bil :D

   

   

  Morris 1800 s 1967 modell ! Superskjønn, null servo og fungerer nok ekstremt dårlig i norske forhold..

  Pris 28 000.

   

  Subaru Imprexa 1.8 GL 1994 ca 17 000 

   

  Volksvagen Vento 1.8l 90hk  10 000 

   

   

  Jeg ser jo hvem jeg må velge, men jeg kan jo drømme om en nydelig bil ♥

   

  Mini One Cooper 1,6i R50 ♥ Søtesøte bilen. Ikke så dyr heller egenltig, men for dyr for meg. Ca 85 000 

   

   

   

  Hvilken hadde du valgt ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

   

   

   

  HAPPY DAY, FREM TIL..

  Dagen idag har egentlig vært kjempebra. Hatt besøk, dro på mot jobben. Linda hadde litt vondt i magen, var ikke helt i form, så ble litt redd for at hun måtte på legevakta, men det ordnet seg visst. Skulle bare en bitteliten tur innom butikken - og der skjedde det. Jeg gikk rundt for meg selv (Helt i min egen verden som vanlig), lurte veldig på hvor de hadde en spesiell knekkerbrødtype. Jeg spurte damen som tilfeldigvis stod ved siden av meg, om hun visste hvor den var. 
  Ida: Unnskyld, men vet du hvor har du det knekkerbrø...
  Damen: Unnskyld meg her og unnskyld meg der - ser du ikke at jeg er opptatt ?!?!?!
  Ida: Ehm..
  (Damen hevet stemmen ytterligere): JEG JOBBER FOR TORO!! JEG ANER IKKE HVA F#¤%&/ DU LETER ETTER ENGANG!
  (Ida rynker øyebryna, fullestendig klar for å kjefte tilbake)Ida: Hvis jeg bare hadde fått spurt deg ferdig, hadde...
  Damen: Din lille oppsnasne berte, skal du ha spesial behandling eller ? ? ? ! 

   

  Så gikk jeg bare. SKUMMEL DAME! Sikkert rundt 60 år med verdens merkeligste humør. Skulle tro hun var litt søtere, med det utseendet. Krøllete hår, typisk søt bestemor. Alle kundene rundt oss stirret på henne som om hun var fra en annen verden. Jeg endte med å gå ut av butikken tomhendt. 


  Etter dette ble jeg da inspirert, så jeg tok noen bilder av hvordan hun så ut. Omtrent.

  Naboen kom ned med et artig helikopter. Pus var den som likte det best av alle !

  Pus liker veldig veldig godt(: 


  Imorgen blir det full rulle, først kjøretime - så skal jeg jobbe fra 15 00 - 20 00. Kjenner jeg gleder meg allerede..
  Nå får jeg gripe tak i ¨Veien til førerkortet¨ boka mi å lese litt til imorgen. Blir artig med popquiz mens man kjører med en gal svenske !

  Har du opplevd noe sånt i en butikk ? 
  Hva syntes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

   

  KJÆRESTEKOS

  Nå sitter Kjæresten og jeg å slapper av. Snart skal vi spille Fable 3,  spise skillingsboller og høre regn på vinduene. Er superdeilig !Lise og jeg fikk skravlet ferdig istad,eller det gjør vi jo egentlig aldri.. Hun forstod ikke bæret av Gossip Girl, det ble visst litt for mye for ¨the blond brain¨ ^^ Prøvde å forklare alt for henne, men det funket visst dårlig. Er ikke verdens beste å forklare heller, men likevel.Gossip girl er ikke så komplisert!!
  Nå får jeg løpe å ta ut siste brett med skillingsboller så blir det begynnelsen av Fable 3! ♥

   

   

  Har du spilt Fable 3 ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  DONE

  Da har vi vært på Sandefjord - Sandnes Ulf fotballkamp! Ble desverre 1-1 :(


  Onkel, Adrian & Pappa ♥

  Sandefjord♥


  Nå skal jeg spise god middag hos Mamma, så er resten av kvelden lagt opp med film og kos♥

   

   

   

  Har dere vært på fotballkamp idag ?
  Hva syntes du om bildene?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  RELAX

   

   

  Take it eeeaassyyyyy!^^ 
  Haha. 

  Ikveld blir det totalt kosekveld. Har lest reklame og bare slappet av med Kjæresten♥ Hadde laks til middag, te til dessert.
  Var egentlig veldig sliten når jeg kom hjem fra jobben istad, så jeg sov en liten time etter maten. Var superdigg å sove! Bare utrolig slitsomt å våkne av at du er så varm at man skulle tro jeg hadde kommet i overgangsalderen.    

   

  Så skal jeg glane litt på forskjellige blogger før det kanskje blir Gossip Girl sesonger på tv ♥

   

   

   

  Hva skal dere ikveld ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  STRESS

  Litt forsinket nu, ha en flott dag alle sammen ! 

     Workworkwork!

   

   

   

   

  Skal dere på jobb idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD NIGHT

  Sov godt mine supre, kjære, søte lesere. Dere gjør dagen min magisk ♥

      

  Har dere søte lesere ? 

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WTF?

  Hva skjer ?! Jeg våkner idag, som vanlig litt kaldt ettersom vi har for få varmeovner i huset. Men jeg våkner til JULEMUSIKK!? HVA SKJER? Fikk panikk når jeg våknet, trodde det var julaften. Det var det da ikke, jeg hadde bare drømt. Huff. Tenkte på at jeg ikke hadde handlet julegaver, at det ikke var pyntet her osv. OMG. Elsker julen, den skal være igjennomført (: Så nå sitter jeg jo igjen med litt julestemning, da. Hm. Hva skal man finne på til julegaver ? What to do...

  Nå skal jeg lage meg litt kaffe å fundere på dette. Kanskje det blir litt scrapbooking senere, vil lage julegaver hjemmelagede julegaver til noen, det er så koselig (: 
   


  En liten boks jeg laget til leiligheten ♥

   

   

   

  Hva synes du om jul og det å lage hjemmelagede julegaver ? 
  Hva synes du om boksen ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  ANBEFALING

  Hei cutiepies ! 
  Her kommer en ansiktsrens anbefaling, kjøpte den for ikke alt for lenge siden. Den har gjort huden min veldig mye bedre i løpet av få uker !

   

   

   
  So totally clean! Fra Formula 10.0.6

  Den er perfekt til ung hud. Min hud har humørsvingninger hele tiden. Enten er den for tørr, eller så er den for fet.
  Det som er litt morsomt med denne er at denne oppskriften ble laget i 1933! Oljen gjør huden klar, fri for urenheter og myk. Den har en litt spesiell duft, men den går fort bort. Den gjør ikke at huden blir oljete etter bruk - noe som er et stort pluss i forhold til andre produkter jeg har prøvd !


   

  Slik skal den brukes:

  Etter at du har tatt øyesminken bort med en annen type ansiktsrens. Må ikke komme i kontakt med øynene.

  Påføres med en bommulsdott. Ta bort all ansikts sminken og rester som kan være igjen. Gjør det hver kveld, isteden for å bruke servietter ! 


   


   

  Koster 99 ,- hos Vita!

   

   

  Likte dere anbefalingen?
  Har dere prøvd den ut ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LIGHT PHOTO
   

  God morgen søtinger ! Da har jeg fått sovet litt ut, finally. Kaffekokeren står å bråker,  mens jeg går igjennom mail. Er helt utrolig hvor mye trashmail jeg får !! Bare fyller seg opp. 
  Hvis det er noe noen lurer på, er det bare å sende en mail til : Idatoldnaes@hotmail.com (:

  Idag skal jeg jobbe fra 14 - 20 00. Igår var jeg så sliten at jeg trodde at jeg skulle falle sammen i en haug på gulvet. Jeg var helt ødelagt. Så glad jeg ikke skal jobbe så mange timer hver dag, hvertfall når det skjer lite. Da går tiden så utrolig sakte.. 

  Nå skal jeg ordne med litt papirer, spise frokost og kanskje ta noen bilder før jobb(:

   

  Hva skal dere idag ? ♥
  Hva synes dere om bildet ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  PHOTO YESTERDAY

  Nora og jeg var i Svømmehallen igår, så er max støl idag ! Ble ganske mange runder med svømming. Og idag skal jeg jobbe fra kl 09 30 - 20 00..
  Jaja, får vel gått det av meg. Her er da bildene fra igår      Etter sjokomelk, chips, kulor og brus dro vi hjemover. Nora fant seg en venn på veien, som het Sirius ♥ Kjempesøt pus. Den hadde verdens rareste mjau. Hørtes ut som om katten hadde fått i seg helium!


   

  Nå skal jeg kose meg litt med kaffe og blogger før jeg drar til jobb (:

  Hva synes du om bildene ?  
  Liker du svømmetrening ?

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  BEAUTY AND THE BEAST

  Da er jeg endelig ferdig med jobb, oppvask og andre småtterier ! 
  Har spist en god middag som kjæresten min laget til meg - heldige meg ! :D
  Har sitti å lest litt i reklame, drukket kaffe og slappet av. Nå er det klart for Skjønnheten og Udyret på Bluray - og ny Tv!
  Blir morsomt å se den filmen, er evigheter siden jeg har sett den ♥

     Elsker reklame!

     Disney Magic ♥

   

   

  Liker dere denne filmen? 
  Hva har dere gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 


   

   

  LAST NIGHT

   

   Vi dro på Bighorn steakhouse med Kristin og Terje (Svigers) for å nyte litt mat og et par glass vin. Jeg spiste så mye at jeg følte meg som en hval som vagget rundt ! Veien videre gikk til James Clark, selvom jeg trodde vi bare skulle ta en drink for så å dra hjem (Jeg var utslitt igår), så endte det hele med en kveld på byen! Resten av bildene kommer senere ♥  Nå skal jeg hoppe i dusjen, ordne meg, så løpe en tur til Mamma (:

   

     Hva gjorde dere igår ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  UGLE ØREDOBBER


  Jeg fikk nydelige ugleøredobber av lillesøsteren min Nora her om dagen ♥

   

     En noe sliten Ida. Jeg vet jeg ser ut som om jeg er 10 år gammel, jeg har visst en tendens til det innimellom ^^ 
  Nå skal jeg spise Taco med min kjære, ettersom jeg er så sulten av det høres ut som om det tordner!
  Så blir kosekveld med kjæresten idag, så jobb igjen imorgen.
  Hva skal du ikveld ?
  Hva syntes du om øredobbene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THIRED  Idag har det egentlig gått ganske radig. På en måte. På jobben var det ikke alt for mye å gjøre, så det ble en lang dag. Jeg småordnet med ting hele tiden, men tiden hadde lyst til å stå helt bom stille. 
  Jeg føler for å trene, for å bli fit. Men energien er ikke helt til stede så da utsetter jeg det. Men jeg burde trene for å få mere energi ! I know that. MÅ bli flinkere til å trene, spise bedre mat og ta vitaminene mine. Mål: Få mer energi!

  Nå skal jeg tumle trøtt inn i senga, der kjæresten ligger å venter på meg ♥

   

   

  Trener dere for å få mere energi?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  WAKYWAKY

  God morgen vakre mennesker (: 
  Nå sitter jeg å spiser yoghurt, drikker kaffi å glor på andre blogger. Idag er det jobb atter en gang, etter jobb kommer Nora en tur :D  Håper på å få skaffet meg et kamera stativ idag. NEEDS IT. Store planer inne i hodet mitt på hva jeg skal gjøre videre med bildene mine.    

   

  Nå skal jeg spise.. ehm. Der klarte jeg å dytte resten av yoghurten på gulvet, så nå skal jeg visst bare drikke kaffe !
  FML.  Ha en flott dag idag ♥

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NO LEAVES

  Føltes ut som om jeg hadde tusenvis av mareritt inatt som aldri tok slutt. Er mer sliten enn når jeg la meg. 
  Får prøve å få til en powernap etter jobb (:
  Nu får jeg løpe på jobb. 

   
  Ha en flott dag alle sammen ♥ 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LOPPEMARKED INNKJØP & PHOTOS

  Da har jeg fått kjøpt litt småsaker ! Var utrolig mange fine ting, men så fort at det var bare å hive seg over det som man ville ha. Hadde en krangel om en mini gyngehest med en gammel dame, men hun sa at jeg trengte den vel mer enn henne. Jeg spanderte en liten lysdings på den gamle damen, som hun så på. 5 kr ! 
  Nevøen min er en liten ramp.


  En del av markedet.

   

  Innkjøp:


  Fylte en pose for 50 kr. Vase og metall fat.


  Posekjøp.


  Posekjøp.


  10 kr ,-
  Digger den veska !


  Posekjøp.

   

  Kjøpte en del julepynt også, men det gjemmer jeg bort til jul (: Resten av posen var vel fyllt med det. Vi hadde det kjempedeilig. Sola skinte, vi spiste burger og drakk kaffe. Masse rare koselige mennesker som snakket med deg om hvor fint det var at ungdommen var på loppemarked. Enda mer kaffe, rare bøker og mystiske kofferter fulle av rariteter. 


  Nå skal jeg drikke kaffe, lese blogger å kose meg (: Kl 19 00 er det som vanlig Søndagsmiddag hos Mamma ♥

   

   

  Hva har dere gjort denne Søndagen?
  Hva synes dere om innkjøpene ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LOPPEMARKED

  God morgen folkens ! Nå sitter jeg å nyter en frisk frokost, før jeg skal på loppemarked med Linda ! Gleder meg :D 
  Igår tok jeg masse fine bilder av bursdagsbarnet og festen, som kommer litt senere idag. 

      Hadde også en koselig lunsjdate med Keff, som jeg ser så alt for skjelden. Koselig å skravle litt (: 


  Beklager for uferdig design, må endre på det når jeg kommer hjem igjen. Ble noe feil med innlegg. BAH. HATER HTMLS!!!!!! Btw, er bare å si ifra hvis noen av dere vil fikse designet for meg. NEED HELP!
  Nå får jeg hive i meg resten av frokosten ! 


  Skal dere på loppemarked idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  DETAILS OUTFIT  Hei alle sammen ! Nå skal jeg straks ned til byen for å kjøpe gave til lille Dina ♥ 3 år har hun blitt (:

   

   

  Hva skal dere idag ? 

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  IDA PÅ GODT OG VONDT #1

  Jeg tenkte jeg skulle ha noe hver andre uke. Rett og slett. 
  Dere kan godt spørre meg spørsmål som dere lurer på i dette innlegget, så kan jeg svare neste gang (:


  Fakta om Ida:

  ~ Jeg takler ikke mennesker som ikke hører etter, da får jeg spader! Eksempel: Kjæresten min spør meg om noe, jeg svarer - det går 5 minutter. Så spør han om hva jeg sa.

  ~ Jeg elsker ugler. Jeg synes de er kjempe vakre! Har ugle smykker, tskjorter, dingser, og pynteugler.

   

  ~ Jeg går ofte med hatt fordi jeg synes hodet mitt har litt merkelig fasong. Og fordi de er søte.

  ~ Kjæresten min og jeg eier leilighet sammen i Sandefjord.

  ~ Elsker å ta bilder og bli tatt bilde av - linselus!
  ~ Jeg elsker å hjelpe andre. Uavhengig om jeg kjenner dem eller ikke.

  ~ Jeg mistet Farmoren min i år og Bestefar ifjord. Savner dem veldig. 

  ~ Hele navnet mitt er Ida Charlotte Loriann Toldnæs, men Mammaen min forandret det til Ida Charlotte Toldnæs, så skal få Loriann tilbake.

   

   

   

  Hva syntes dere om faktaene ?
  Skal jeg gjøre dette hver andre uke ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~    

  OUTSIDE PHOTOSHOOT

  Nå skal jeg straks utpå jordet for å ta bilder dere ! Gleder meg til å vise dere dem etterpå.

   


  Sneakpeak. 

   

   

  Skal dere på fotoshoot idag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NAILS&FACE

  Ikveld har jeg egentlig bare slappet av med kjæresten min. Har tatt ansiktsmaske, lakket negler og fått sett Ylvis på tv. 
  Drikker også kaffe, selvom det er sent på kvelden. Elsker kaffe. Kan ikke noe for det, men svart kaffe med melk har blitt en vane på kveldstid. Likevel sovner jeg som en stein. LIKAR KAFFI. Jappjapp. Over til noe helt annet: 

  Jeg kom  på en idè for noe jeg kan gjøre ukentlig ! 
  Hva sier dere til at jeg forteller et personlig fakta hver uke ?
     Følte meg freshere i ansiktet enn hvordan det så ut! Men men. Nå skal jeg få meg litt beautysleep, for imorgen skal jeg prøve å få tatt bilder til ny header og litt slikt ! Haha. Høres helt ubeskrivelig teit ut.

   

  Hva har dere gjort ikveld ?
  Hva synes dere om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GOD LØRDAGS

  Morgen? Hm. Ikke helt, men nesten hvertfall. Jeg sitter å slapper av før jeg skal vandre mot jobben. 
  Igår gikk det fra å være en god dag, til en veldig dårlig en av mange grunner. Jeg trengte en klem, men fikk ingen.
  Idag håper vi på en bra dag hele dagen igjennom!

   
  Trøtt og ekstremt dårlig outfit. Haha  Slutter heldigvis 16 00 idag, og ikke sent på kvelden. 

   
  Jobber du idag ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  KOSELIG KVELD MED NABOENE

  Ikveld har vi hatt middag med våre gode naboer, som også er broren til kjæresten min, dama hans og sønnen dems. 
  Familien vår ♥ Ble laks til middag og gulrotkake til dessert ! (Virkelig på tide at jeg ba dem ned til oss, ettersom de gir oss mat tritt og ofte)Etter dette ble det Kaptein Sabeltann på youtube som var høydepunktet for Dennis (: 

   


  Kun sabeltann som er artig, tante Ida er ikke like spennende. 

   
  Etter at de gikk opp til leiligheten sin, fortsatte vi kvelden med Fristet og noen andre programmer som var artige :D


  Washywashy pooooz.  Hva har du gjort ikveld ? 
  Liker du familiekvelder like godt som jeg :D ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  GOOD NIGHT

  Jeg elsker egentlig å være våken om natta. Det er noe magisk ved det hele. Gå turer, alt er så stille å rart. 
  Men det får jeg spare til en annen høstkveld, for ikveld blåser det så ekstremt at jeg bare vil ligge i den gode varme senga mi sammen med kjæresten(:

   

   

   Sov godt søte mennesker ♥

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  IM BAKIN

  Da sitter jeg å nyter en skillingsbolle og en kopp kaffe mens jeg venter på at kjæresten min skal bli ferdig med sovestunden sin. Haha stakkars, begynner å bli sliten allerede på Tirsdag..
  Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Har ordnet rundt i leiligheten, glodd på tv å sitti på facebook. Have NO life ! 

  Noen som har noen gode middagstips ? Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal lage ikveld. 

   

   

   

   

  Liker du skillingsboller ? (: 
  Hva annet pleier du å bake ?  

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  JEG TRENGER HJELP!

  Jeg trenger sårt å endre designet mitt. Kan noen hjelpe meg å gjøre om noen html koder osv for meg ? Jeg vil gjøre innleggene bredere, gjøre sidebaren mindre og mer riktig. Den er helt på skeiva, stakkars.
  Jeg har desverre ingen penger å gi ut, men jeg kan sende en bloggshout og skrive en anmeldelse av bloggen til den som har finest design å gi meg ! 

   


  Hjelp ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  MAKEOVER

  Har noen av dere prøvd makeover på www.Taaz.com? Var egentlig ganske morsomt ! Du setter sminke på deg selv fra dems merker. En perfekt måte å finne ut hvilke farger som kler deg(:  Prøv da vel !

  http://www.taaz.com/makeover


  Før og etter. Hvilket likte du best ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  VASKEDAG

  God morgen koselige menneskene ! Idag skal jeg vaske, rydde og ordne i leiligheten. Blir deilig å få det gjort !
  Det føles som om jeg har hatt et tusentalls drømmer i natt, trodde jeg egentlig var et sted i Caribien når jeg våknet. Sugde hardt når jeg våknet opp i senga, det regnet ute og det eneste som var varmt på soverommet var katten min som lå inntil hodet mitt. Haha.

  Igår satt jeg å så en del på tv, så på de forskjellige dokumentarene om 9\11. Visste dere at det er mennesker som dør av kreft på grunn av at de pustet inn det giftige støvet i ruinene ? Det er fremdeles brannmenn som dør per dags dato på grunn av 9\11.. Håper på å kunne dra til NY å få se de nye bygningene. Hadde elsket å dra til New York. 
  Det rant tårer nedover kinnene mine når jeg så på dokumentarene. Har ikke grått på grunn av det som skjedde den dagen før nå egentlig. Var så sterkt å høre historiene fra den beryktede dagen. 


  weheartit

   

  Nå får jeg begynne å vaske litt ! 

   

  Så du på dokumentarene igår ? 
  Hva skal du idag?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~
   

  GOD MORGEN!

  Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at jeg må traske mot jobben. Det ser ut som om det kommer til å bli knall vær idag alà høsten. Kaffen har blitt kald, pus er ute å speider etter fugler og jeg er trøtt. 


  Bilde er fra i sommer..

   

  Ha en flott dag idag folkens !

     Hva skal dere idag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 


   

  WHEN I LAY

   

  When I lay with you

   

  I could stay there

   

  Close my eyes

   

  Feel you're here forever

   

  You and me together

   

  Nothing gets better

   

   

     Elsker deg.

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  IM SO SICK

  Ikke for å klage folkens, men å være syk SUGER!
  Hodet mitt føles ut som om det veier et tonn, mens resten av kroppen bare svinser avgårde i egen fart.
  Jeg føler meg som en marionettdokke !

   

  I know, i look like crap. Men da vet dere det, at når jeg er syk, ser jeg SLIK ut. 

   

  Hadde kjøretime idag også, som gikk veldig bra ! Jeg skremte livskiten ut av læreren kun en gang ! Ny rekord !! :D


  Nå skal jeg hive en pizza i ovnen, sette på en kopp te, ta cvitaminsjokk å glo på tv. Bilder fra turen kommer når jeg orker å redigere dem. 
  SYKDOM - JEG HATER DEG!!....

   

   

  Noen andre som har blitt syke ?


   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  WOLF RING

  Hei folkens ! Nå er man tilbake fra tur. Sa foresten feil, var ikke Color Fantasy, men Magic jeg har vært på !

  Har blitt sykis, ordentlig sykis. Før helgen kjente jeg meg dårlig, men ble bra igjen etter et cvitaminsjokk, te og masse tid i sofaen. Nå hjelper ingenting ! BAH. Det kjennes ut som om jeg har en kaktus i halsen.

   
  Noen av innkjøpene mine fra Kiel. Sko - H&M  Ring - NewYorker

   

  Nå skal jeg hive i meg mer kaffe, før kjørelæreren kommer  ! 
   

   

  Hva har dere gjort denne helgen ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MORNINGCAM


   

  Her loker man hardt om morgenen ! Driver å småstresser litt, kjæresten er vanskelig idag. Nekter å stå opp ... 
  Bah. Nå går turen til Oslo, for å ta Color Fantasy(: Gleder meg til å henge med familien,feststemning og shoppingen :D............ShoppiiIiiIIinngg... Silke.
  (Haha.)  Kos dere masse mens jeg er borte, i will miss you all

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LARVIK BY BILDEDRYSS

  Idag har Nora, Nanna og jeg vært i Larvik for en gang skyld ! Hadde det utrolig morsomt idag, takk til dere jentene mine ♥

   


  Nei jeg er ikke sur, jeg ser bare nada på grunn av sola..   

  Imorgen drar jeg på Cruise til Kiel ! Drar med Color Fantasy for andre gang, er veldig ålreit (: Men denne gangen nekter jeg å ha køyeseng, detter jo bare ned.. 

  Så da kan det hende at det ikke blir noe særlig blogging før søndag. Skal ta masse bilder ! :D


  Har dere vært på Color Fantasy eller Magic ?  
  Hva syntes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~  

  LIGHTS OUTFIT


   

  Outfit for today. Nå skal man til Larvik med søss og Nanna ♥ ! 


  Hva syntes du om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GOD NATT

  Fra verdens mest awsome mennesker. LOVER DEG!
  SMACK!

   

  Natta folkens ! 

  Er dere også natteranglere ? (:

  IM AN OWL!..

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LAKS MY WAY OPPSKRIFT


  Laks my way. 

  2 prs.

  Det du trenger:

  4 stk laksefileter frosne
  Toro parisienne fiskesaus med sjalottløk og persille
   4 poteter
  2 gulrøtter
  Fiskekrydder fra apoteket
   

  (Dette gjelder frossen laks)
  Sett ovnen på 160 grader.
  Legg laksefiletene i aluminiumsfat\ovnfat.
  Stek i 20 minutter.
  Mens dette pågår koker man potetene.. ( ca 20 - 30 minutter, kommer ann på størrelsen)

  Etter 20 minutter lager du sausen, tar ut filetene å setter dem på benken.  Strø deretter fiskekrydder (eller det krydderet du vil bruke, gjerne med sitron i.) over alle filetene. 
  Hell saus over  filetene, så alt er dekket av et tynt lag saus. Ta oppi et par klyper til med fiskekrydder.
   


  (Siden kjæresten min er KRESEN så måtte jeg lage brun saus og ris til han, ettersom han ikke liker poteter og å hadde lyst på brun saus. Jeg er snill!!)

  Sett inn i 10 minutter til, på 200 grader. 

  Server med raspet gulrot, kokte poteter og resten av sausen ! 
  (Vet at jeg er helt udugelig til å fortelle om oppskrifer, men man prøver !)

  Det er foresten min kjære stefar sin originale oppskrift, men en litt annen saus og tilbehør(:

   

  Wanna try it ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SØNDAGSMARKED INNKJØP  Tegning av rådyrkalv 15,- Loppemarked  Søtt brett med fugl på håndmalt fra portugal 15,- Loppemarked  Nydelige selbuvotter 200,- Marked  Vikingsmykke i tinn 138,- Marked

   

   

  Hva synes du om innkjøpene ? 
  I love them ♥ 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CURLY HAIR

  Idag har jeg klart å rydde, vaske og ordne masse i leiligheten. Ganske deilig! Har lest en del også, leser for tiden Milennium serien til Stig Larson. Har selvfølgelig sett filmene, men jeg ville lese bøkene også. 
  Egentlig en ensom dag. Glad jeg har kjæresten som snart kommer hjem. Og pus som holder meg med selskap når jeg ser på Bones ♥

   


  Crash♥

   

  Hva har dere gjort idag ? 

  Hva syntes dere om bildene ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

  LAKSELAKSEN

  Da skal man lage laks for første gang ! Haha. Og koke poteter. Husmortendenser.

   


  Skal fortelle dere oppskriften om den blir god ! 


  Tjalabais. 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

   

  PLEIE HÅR

  Håret mitt er som dere sikkert har sett ¨a mess¨. Jeg er fullstendig klar over det, men prøver hardt på å spare for å få langt hår. Det tar tid og noen gode midler for å komme dit ! 

  Nye innkjøp av pleie til håret : 

  Care fra Björn Axèn er en skikkelig god hårkur som fungerer best hvis man tar en plastpose\håndkle over hodet mens man har den i. Den skal sitte i 5 - 20 minutter, før den skal renses godt ut. Etter en god shampoo gjør denne virkelig underverker ! Har bare brukt den 2 ganger ennå, men den fungerer virkelig godt. Den ble anbefalt meg på Vita, så da tenkte jeg bare ¨Det blir sikkert ikke værre enn hva det er nå¨.. Det ble en helt annen følelse i håret, mye mykere og friskere !Prisen brenner heller ikke lommeboka deres, den ligger på rundt 100 kr.   Jhon Frieda ¨Frizz ease¨

  Etter at jeg har renset ut hårkuren, lager jeg en liten ert av denne i håndflaten, fører hendene mine sammen så jeg har det over hele overflata av hånda, så tar jeg det jevnt i håret som skal være veldig fuktig. Ikke ta på deg håndkle på hodet engang ;) Denne skal få lov til å være i. Hvis du vil ha bedre effekt av denne, skal du ta den i, føne håret litt, så ta litt til i håret før du føner det helt tørt. Prisen ligger på rundt 130 kr.   Noen flere som sliter med tørt hår ?
  Kunne dere tenkt dere å bruke disse ? 


  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  FEATHER TOP

   


  Hatt-H&M Topp-BikBok Kjede-Lindex

   

  Kom akuratt hjem fra Farfars lille selskap, ettersom han ble 70 år idag !
  Gratulerer igjen, Farfar(:

  Nå skal jeg hive i meg noen nudler, ettersom jeg ikke fikk spist mer enn et kakestykke etter jobb.
  Noen som har merket at jeg har spist MYE nudler i det siste ?
  Det har jeg.. NUUUUDLLEEEER!

   

   

  Hva tycks om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PARTY BILDEDRYSS

   

  Etter den koselige kvelden hos Sindre (bildet ovenfor) dro man på byen å hadde det enda mer moro !

   


  Hva syntes man om bildene ?
  Liker man blånyansen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GOD MORGEN

   

  Jeg våknet merkelig nok tidlig idag av meg selv, selvom jeg la meg sent. Jeg som alltid har vært en sovegris til tusen, føler meg nokså våken i de tidlige timer.  

  Her er bildene fra byturen med Tove, Pia og Nanna, litt forsinket (:  

  

  Vi satt først å slappet av, sladret litt og drakk kaffe og te. Etter dette gikk vi å vindusshoppet, ettersom vi ikke får lønning helt ennå.  Vi fant derimot en utrolig stygg jakke som vi MÅTTE prøve..   Nyyyydelig jakke altså, med masse små roser på og som føltes som pels. ÆSJ. Hahahaha. 

   

  Nå skal jeg løpe inn på badet, for å sminke meg, så skal jeg lete meg grønn etter arbeidsavtalen min. 


  Ja jeg er et monster før jeg våkner, får kaffe, røyk og en god dose baderomstid. 

   

   

  Sjalabais!

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   


  

   

  SUMMER

  Jeg savner sommeren allerede, selvom den siste resten av den fortsatt er her. 
  Jeg vil ha det VARMT + MYE SOL.. Norge = Kaldt og forblåst. Teite Norge.

  Kroatia 2011
  
  Får bare jobbe på, så kanskje jeg får meg en sydentur igjen snart. 
  Klarer meg simpelt ikke uten sol i lengre perioder. Høsten er grei, men jeg vet at vinteren venter.. 
  Idag har jeg vært med Nanna og Tove i byen, vi vindusshoppet i hele dag ! Glad jeg snart får lønning. (: 
  Pictures will be here tomorroooow !
  Sov godt.
   
  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  

   

  KJØRETIME - JEG!?

  Ja dere, da er dagen kommet. Jeg skal ha kjøretime hos Eians. 

  HOLD DERE UNNA VEIENE I SANDEFJORD !!!.....

   

  Haha.. Jeg er en smule nervøs kan man si. Det hjelper jo heller ikke at første gangen jeg skal kjøre, er det regn og torden ! Japp. Gleder meg til å vandre veien ned til kjøreskolen!.. Ehm.   

  HJELP!

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  THE ATTIC


  Noen spurte meg om jeg kunne vise meg uten sminke. Nei, jeg kan ikke det, for det sitter konstant maskara rester i øyevippene mine ! (:  Men her er et bilde med så godt som ikke noe sminke. 

      

  Avril Lavigne - Slipped Away

  In Flames - The Attic

   In Flames - Where The Dead Ships Dwell

  Paramore - Monster

  SKREKK

  Sånn, da kom man akuratt inn døra før det begynte å styrtregne. For 20 minutter siden var det nemlig nydelig sol og en varm bris. Nå tordner det som f.. ! 

  Men nok om det. Har akuratt vært ute å øvelseskjørt med stemoren min, som fikk sin skrekk da jeg satte meg bak rattet. Det burde egentlig alle ha når jeg kjører, ettersom jeg ikke har peiling på hva jeg driver med. Bakkestart ble jo en kjempefin greie, ettersom jeg nesten fikk den nye Volvoen til Marianne i buskaset. Great job Ida! 
  Etterhvert gikk det bedre, jeg holdt på å kjøre ned en spurv (!?) Men den overlevde.


  Siden jeg ikke hadde noe bilde å poste fra hvordan man ser ut nå, så ble det fra kvelden i Kr.sand (: 
   

  NÅ skal jeg finne meg noe mat. Jeg er sulten ! Som alltid.. 

   

  Er det flere som er en fare på veien ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TRAVEL OUTFIT  Beklager shitty kvalitet. Men lyset gjorde det umulig så tidlig om morgenen, så måtte stille det opp litt. 

  Pus er med som alltid ♥

   

  Nå stikker jeg til Mamma for å  ta morgenkaffen ! 


  Hva skal dere idag ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  KRISTIANSAND

  Om ikke alt for lenge tar jeg fatt på den 3timers lange etappen fra Sandefjord til Kristiansand sammen med Mamma og Rolf, noe jeg gleder meg masse til ! Der blir det familiebesøk, dyreparken, shopping og (forhåpentligvis) sol! 

  Igår var jeg på stranda med Lise ♥  Vi lo oss skakk av alle de rare pensjonistene som prøvde å baksnakke oss. De sa at Lise kom til å få kreft, fordi hun smurte seg MENS hun var i sola. Ja jøss. Hun hadde jo smørt seg flere ganger tidligere. 50 + i solfaktor for den fine porselenshuden til Lise. Søtesøte Lise ♥


  Trøtt i trynet mongo. (:   I ♥ my nailpolish


  Masse rare mennesker på stranda!  

  Hadde en superkoselig dag på stranda  :D


  

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  THE BEACH !

  Nå turer en venninne og jeg snart utover mot Vøra (en nydelig strand i Sandefjord )
  Gleder meg, har ikke vært på stranda mer enn en gang i år i Norge !

   

  Skal dere på stranda idag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  PURSE

   

  Nå sitter man å nyter stillheten mens jeg sakte men sikkert blir mer og mer sulten. Kjæresten har nemlig sovnet som en stein, han trengte en time på puta. Mens jeg er egentlig bare sulten.


  Fikk awsome veske av Mormor ! Frynser ♥
    


  
   Nå skal jeg nyte en kopp kaffe på verandaen, mens jeg leser nok en bok. Må få skaffet meg flere bøker snart, føles ut som om jeg har lest alt minst 10 ganger. Bokhylla er nesten full, så det gir meg enda en unnskyldning til å kjøpe møbler :D Gleder meg til mat om en time. MAT!!!!


  Hva skal du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  MORGENSTUND


  Kaffe!! Det er et stort must hver morgen for meg, uten kaffen våkner jeg ikke. Rett og slett. Jeg går rundt som en zombie frem til jeg skal legge meg igjen (Kanskje en liten overdrivelse, men likevel) 

  I LOVE COFFEE!

  Etter et par kaffekopper er det jobb. 

   

  Hva skal dere idag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 
  

  BLOGLOVIN

  <a href="http://www.bloglovin.com/blog/2768478/idct?claim=xaeqe9jj9ju">Follow my blog with Bloglovin</a>

  Siden jeg endret blogg, må jeg endre denne også !  Wanna follow me ?

   

  

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  FOTO TUSENFRYD  

  Jeg og min kjære var jo i Tusenfryd fornøyelsespark for ikke så lenge siden, så her kommer litt forsinkede bilder fra turen vår !

      
  Rakk ikke smile før man tok bilde, gitt.

    


      Dumme sure is !!
   HATER sure ting !
  Den überstressa dragen !
  

    
  

  Vi er like dårlige til å prøve å vinne de finefine bamsene.


  Jeg elsker disse karusellene, they are like magic.

  Den dagen i tusenfryd var helt utrolig varm, en av de første ekstremt varme dagene. Begynnelsen av hetebølgene, kan man vel si. Jeg elsker fornøyelsesparker. Alt ved dem er kos !
  Har du vært i tusenfryd ? Hva er din yndlingsatraksjon ?

  Min er Speed Monster !

  Da skal jeg om ca en time dra til jobben, og jobbe frem til kl 16. Det nydelige været gjør så jeg egentlig har lyst til å dra på stranda, men slik er det ! Penger i kassa. Kanskje jeg får smygi meg bort til stranda etter jobben..

   

  Hva skal dere idag ?

  Liker dere tusenfryd ?

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~
  

  DA ER DEN NYE I GANG!

  Nå skal jeg kun blogge herfra, ettersom jeg følte at den gamle var så rotete. Hatet bloggnavnet mitt, ettersom det var så langt, så her er jeg nå ! 

   

     


   Kommer dere til å fortsette å lese bloggen min, selvom jeg har skiftet ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NY BLOGG

  På grunn av at jeg var litt misfornøyd med den bloggen jeg hadde, har jeg nå laget en ny en. 
  For dem som vil lese bloggen min er det bare å legge meg til som venn eller lignende, slikt er bare koselig. Da kan jeg også få lett tilgang til deres blogger.

  Nå skal jeg forsette den trege og kjedelige prosessen av å endre HTML koder. HATE IT !

     
  Etter at jeg har fått endret litt mer, skal jeg falle i koma. 

  Den gamle bloggen

   

  Kommer dere til å fortsette å lese meg selvom jeg endret bloggnavn osv ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits