• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • BLACK&WHITE AT NIGHT

  Hei søtinger. Jeg kom hjem for ikke alt for lenge siden - det tok litt lengre tid enn hva som var tenkt. Det var utrolig koselig hos Linda og Steffen, det ble vin, agurk og dipp. NAM. MEN! Over til at det tok litt tid.. Jeg klarte nemlig å tryne så ekstremt på veien at jeg haltet halve veien. Linda var supersøt som fulgte meg - rett etter at hun snudde for å gå hjem igjen klarte jeg å tryne.. Lang historie kort - nå er kneet mitt grønt. 

  Nu skal jeg furte, drikke kaffe og se på det ekstremt hovne kneet mitt. Kanskje jeg til og med viser det stygge beinet mitt til dere. Hahahaha. 

   

   

   

  Noen flere som er klomsete ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GÅTUR

  Hei søtinger. Det ble visst ikke noe øvelseskjøring på meg idag - så jeg vandrer en tur ut for å ta litt bilder. Vi hadde akuratt et møte med familien - vi skal nemlig til hafjell om en uke ! Ettersom jeg har null balanse blir det nok bare en tur i bakken. Men jeg burde vel få cred for at jeg prøver?Ehm.. Eller bare ikke. 
  Nu skal jeg ta litt bilder ute på veien til Linda - evigheter siden jeg har sett henne så da er jeg flink jente å går. Ettersom jeg ikke har lappen ennåååå. Gleder meg til den er i boks.
  Ble egobilder med cam. Sorry folkens - men dere får heller se noen fine bilder fra gåturen ♥

   


  Du skal ikveld ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  OUTFIT NATIVE INSPIRED
  sko//dr.martins  native inspired tshirt//gina tricot  bukse//crocker  jakke//ellos  ringer//kappahl&gina  smykke//h&m

   

  NEEDS COOOFFEEE. Ser det på det trøtte trynet mitt.
  Tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  FILMKVELD BILDEDRYSS
  De første bildene er lånt av Amanda - bloggen hennes finner dere HER!

   

  Hei søte mennesker ♥
  Igår var jeg hos Amanda å så Harry Potter og Halvblodsprinsen. Var kjempekoselig - bare skravlet og spiste salsadipp. Jeg var hyperaktiv etter alt for mange kopper med kaffe ^^ Haha. Ikke det at det er noe nytt. Etter at vi hadde sett filmen tok jeg turen til Jarl der vi så 8mile. Insane lenge siden jeg har sett den filmen - love it.  
  Nå sitter jeg å nyter en kaffekopp - sov alt for lenge idag. Så nu blir det fiksing av meg selv før jeg vurderer å ta meg en tur til Pappa (:  
  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THE SUN MAKES ME SMILE  Det var så deilig med sol idag. Jeg trengte virkelig å se at det kan være lyst ute ! Er lei av grå himmel. Jeg blir skikkelig deppa når det er konstant gråvær.. Men denne dagen ga meg litt piffen tilbake ! Tror jeg trenger en ferie i varmere strøk snart - vinteren tar jo helt knekken på meg.. 

  Flere som gleder seg til sol og sommer ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT LEATHER KNIT  skinntights//bikbok  genser//cubus  kors//ebay  ringer//ginatricot&h&m  jakke//vero moda  belte//cubus  Hei nydelige ♥
  Nå sitter jeg å prøver å få meg selv varm igjen etter den lille utflukten Linda og jeg hadde. Vi fikk tatt både outfitbilder og bilder av de flotte dyra våre. Jeg ser en smule forbanna ut på egentlig.. alle bildene. Men er ikke det ! Sun is in my eyes. Katten min har  en tendens til å følge etter meg.. OVERALT!.. Japp. Så da kommer det bilder av han senere. Nå skal jeg hive i meg noe mat - har nemlig vært superflink å ryddet idag. Klappesegselvpåhodet.
  Hva tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT FEATHER AND CROSS  tshirt//gina tricot  smykke//marked  earcuff//glitter  bukse//urban  ring//ebay

   

  God kveld søte lesere ♥
  Nå sitter jeg å bruker resten av Søndagskvelden min i sofaen med kaffe og pcen ! Diggdigg. Var kjempekos på middag hos Mamma idag - deilig å kunne dra dit hver søndag å få mat, koselig selskap og prating om ting som skjer i hverdagen. Mulig jeg skal kure håret mitt idag - dere ser jo selv hvor tørt det er. Men sånn er det bestandig desverre. Vinteren er mongo mot alt for tida. Jeg fryser hele tiden - går nesten mot en depresjon fordi jeg savner sommeren. Så håper den kommer snart! At resten av månedene før sommeren går fort. Nu skraaavler jeg. AGAIN.   

  Hva gjør du denne søndagskvelden ? ♥ 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GÅRSDAGENS OUTFIT
  levis 501 shorts//carlings homemade  strømpebukse//h&m  topp//sisters  kors//ebay  ringer//gina tricot  fjærøredobber//ebay


   

   

   

  Hva tycks ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PARTY BILDEDRYSS  Hadde en superkoselig kveld <3 

   

  Hva gjorde du igår?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TUMBLR IN MY HEART

   

   

   

   

   
   

     Hei søte mennesker ! 

  Kvelden igår var en suksess - skal redigere bildene derfra nå for å vise dere (:  Jeg er temmelig sliten - sov lenge. Haha. Og ser ut som om jeg har detti ned fra månen. Great. Skal lage meg kaffe nå så jeg klarer å våkne. Weehu. 

  Du kan følge meg på tublr om du viiiil ! HER..  Hva synes du om bildene? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  YESTERDAY OUTFIT  strømpebukse//bikbok  topp//second hand  skjørt//monki  ringer//bikbok&kappahl  smykke//marked  Hei søte mennesker ! 
  Nu sitter jeg å nyter en nydelig frokost med nystekte rundstykker. Omnomnom! Skal om ikke så alt for lenge en tur på jobben. Jeg har sovet helt kjempe dårlig i natt - våknet ca hver time! Drømte noe helt voldsomt.. Merkelige greier. Så får drikke masse kaffe idag !! Selvom jeg egentlig gjør det hver dag.. ehm.. 

   

   

  Hva synes du om gårsdagens?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BIGHORN BILDEDRYSS


  Hei nydelige ♥

   

  Nå sitter jeg stuptrøtt - er helt fucka i øynene. De glir igjen. Gang på gang!.. Skulle egentlig legge ut både 100 things i love igjen idag + outfit - men jeg får gjøre det imorgen.... Jaja! 
  Idag fikk jeg kjørt med Pappa - noe som var utrolig deilig å få gjort. Etter det var det noen timer med jobb - før vi dro på bighorn steakhouse! Er utrolig god mat der - Mormor, Mamma, Rolf, Nora, Christoffer og jeg var der fordi vi ikke hadde feiret Rolf helt ordentlig ennå ! Han hadde bursdag for ikke så lenge siden. Nå skal jeg legge meg før jeg sovner på pcen. Å knekker den. Imorgen er det jobb igjen - så skal vi feire bursdagen til Odd Arne imorgen :D

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  IGÅR BILDEDRYSS
   

  Hei søte mennesker ! Igår gikk egentlig hele dagen. Jeg kom ikke hjem før rundt kl elleve på kvelden! Så derfor blogget jeg ikke noe særlig igår. Jeg fikk vært med noen venner i byen - vi vandret for det meste rundt. Men jeg fikk kjøpt meg et par ting som jeg viser ikveld ! Etter det dro jeg på middag til Pappa - for så å ta en kaffe hos Mormor. Mamma hadde kjøpt en jakke til meg - så jeg tok en siste svipptur innom Mamma før jeg tok kvelden. Jeg var helt utslitt når jeg var ferdig med ¨runden¨ haha. Idag skal jeg øvelseskjøre med Pappa - så skal jeg på jobb til kl 20 00 ikveld. Etter det blir det middag ute - så det gleder jeg meg til ! Skal feire at stefaren min hadde bursdag (: 

   

  Nå skal jeg hive i meg noe mat, dusje, ringe pappa så forhåpentligvis få kjørt litt før jobb. Bah - første gangen jeg skal kjøre på snø.. ! Skuuummelt.
  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT GREY KNIT
  genser//carlings  levis shorts//home made  boots//dna  lue//h&m  ringer//new yorker&gina tricot  smykke//marked

  Hei nydelige mennesker ! 
  Nå sitter jeg å hiver i meg en kopp kaffe før turen går mot byen for å titte litt. Er grusomt kaldt idag + dårlig hårdag. Derfor lue. Haha ser jo ut som en hobo! Wee.. Senere idag kommer bilder og et innlegg i serien 100 things i love. Så følg med ;) Må lage meg en kaffekopp til - fullstendig avhengig.. KAFFEEEEE!

   

   

  Drikker du kaffe ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ICE ICE BABY


   God natt søte mennesker ♥ Byen imorgen så må få meg litt søvn.

   

   

  Hva tycks om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r  l o t t e ~

  FEELING FRESH

  God kveld nydelige  ♥

  Nå sitter jeg å gjør meg klar for å kose meg litt. Formen er bedre (!?) etter å ha tatt en dusj og fresha meg opp litt. Funker så å si alltid for meg ! Er jo ikke kurert ennå - men det skal vi fikse nå. Idag har jeg stort sett gjort det samme som igår : Beglodd pcen min for serier. Er ikke så alt for mye annet man kan gjøre hvis man er syk og teit? Anyways. Nå skal jeg beglo Once Upon A Time :D Weee! Insane spennende. Love it ! Så har jeg gulrøtter, dipp og potetgull ved min side. AWSOMENESS. Kjæresten min var så snill som skaffet meg dipp etter at jeg spammet facebook med det. Hihi. Han sitter foresten i stua å spiller Starwars som vanlig. Hører de vanlige ¨PEWPEWW¨ lydene.. Pus ligger som vanlig i koma.

   

   

  Ser du på Once Upon A Time?

   

   

   

  ~ I d a C h a r  l o t t e ~

  MY FAVORITE RINGS ATM


  1/bikbok 2/glitter 3/GT 4/GT  5/bikbok 6/new yorker  7/GT  8/ebay

   

  Nå sitter jeg å er skrubbsulten. Ble det helt plutselig - fikk ikke noe forvarsel! Teite kroppen min tar livet av meg med vilje. Bah.  Sitter å lukter fiskegrateng i hele leiligheten nå - blir digg når den endelig blir ferdig.. fint at det tar en evigheeeet. 

  Hvilen ring likte du best ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GOODNIGHT


  bildet er tatt ifjord høst.

   

   

  Japp. Nu er det natta ! Skal jo faktisk prøve å bli friskis.. Bah. 


  Sov godt nydelige leserne mine !

  I♥u!

   

  Hva tycks om bildet ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY DAY IN BED B&W  God kveld søte mennesker ! Og tusen hjertelig takk for alle god bedring kommentarene - tror faktisk de hjalp litt. Føler meg alltid mindre pen når jeg er syk - så var koselig av noen av dere å si at jeg var pen selvom. Men jeg vet jeg ser ut som en mais uten sminke altså.Haha.
  Idag har jeg egentlig bare sett på Once Apon A Time, spist popcorn, sovet et par timer og redigert gamle og nye bilder. Er deilig å kunne være i senga hele dagen når formen suger. Hvertfall når mitt lille nøste holder meg med selskap hele dagen ♥ Er litt  bedre i kroppen nå - ikke fullt så vondt i ryggen heller. Det er deilig ! Men det kan ha noe med den ibuxen.. hm. Haha. Nå skal jeg drikke opp resten av rettikoppen suppa mi - så skal jeg surfe litt på tumblr! Hvis noen vil følge meg - gjør de det HER.

   

   

  Hvordan har dagen din vært ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

  SICKNESS IN BLACK&WHITE


  Okei. Nå furter jeg veldig - men jeg hater å være syk. Eneste jeg gjør er å ligge i senga - jeg røyka til og med ut vinduet for litt siden ! Det er første gangen det har skjedd.. Orket rett og slett ikke gå ut i kulda. Var kaldt nok å stå ved vinduskarmen. Så da får kjæresten kjefte på meg når han kommer heim. BAH. Føler meg som jeg er 13 år å smugrøyker. Jaja. Nå skal jeg beglo pcen - lese blogger, høre på musikk og drikke kaffe. Hodet mitt går det greit med nå - men resten av kroppen har tatt helt kvelden. Slapphet! Og fryser som om jeg aldri skal bli varm igjen. Håper dere har det bedre enn meg for øyeblikket.. 

   

   

  Hva gjør du idag ?

   

     Slenger med en sang.

   

   Taylor Swift - Safe And Sound

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MAKING LEVIS BILDEDRYSS

  God morgen søtnoser !
  Formen min er litt rar idag - hodet verker, magen er rar og jeg er svimmel konstant. Kjempekos..
  Igår laget jeg jo Levis shortsene mine ! Ble kjempefornøyd med det foreløpige resultatet. Jeg har bestilt en haug med nagler fra ebay og skal lage slitte effekter rundt omkring på shortsene når det kommer i posten. Men enn så lenge kan de være som de er (:  De kommer til å være awsomeness når jeg blir ferdig!! weee. Idag skulle jeg egentlig henge med Pappa - dra til tatoveringsstudio for å høre om de kan ta en gratis touchup på meg. For min tatovering er mong - den har blitt blass etter bare et halvt år ! Ikkelikeeee. At all. Nu skal jeg drikke kaffe - og prøve å bli i bedre form..

  Bildene er lånt fra Amandas blogg som du finner HER!

   

   

  Nå skal jeg furteburte å ta med meg pcen og kaffen i senga for å bli frisk. Kult at jeg vandrer rundt som en svimmel zombie på tur - skulle hente meg en pille i skapet. I Vinduet ved siden av står en gammel dame å ser ut som om hun har sett et spøkelse.. Hahahaha. Føler meg lekker nå !

   
  Noen flere som er i dårlig form?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  CRASH PHOTOS

  Nydeligste pusen i hele verden ♥
  Nå skal jeg straks sove. Bare slappe av litt til så skal jeg flette håret mitt så det  blir krøllete imorgen :D

   

   

   

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LEVIS SHORTS OUTFIT  shorts//levis home made  topp//gina tricot  ringer//gina tricot&bikbok  earcuff//glitter

   

  Nå skal jeg ture en tur til Pappa ! Kommer bilder senere om hvordan jeg laget shortsen - og noen kjempesøte bilder av pus ♥ weee. Har kosa meg masse med Amanda idag - bare surra på youtube, tumblr og virra rundt. Likerliker. Nerds together. Haha.

   

   

  Hva tycks ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FEIRING AV BURSDAG

  Hei søte ! Igår hadde vi jo vår egne lille feiring av Rolf sin bursdag som var på fredag med kake og god middag (:  Skal jo selvfølgelig ut å spise neste helg - for å feire han skikkelig. Var en kjempekoselig søndagsmiddag <3
  Jeg fikk desverre ikke legge ut bildene av Mamma igår.. ♥ Men hun er med hun også altså (:   Nå skal jeg farte litt rundt i leiligheten for å rydde litt - det ser av en eller annen merkelig grunn ikke ut her.. ehm. Så blir det en dusj.

   

   

   

   

  Hadde dere en fin søndag igår ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT BLOODRED & SILVER

  bukse//urban  topp//second hand  ringer//gina tricot  earcuff//glitter sko//dr.martins

   

   

  Nu blir det innpakking av gaven til stefaren min - han hadde nemlig bursdag på fredag ! Søndags middag hos Mamma om ikke alt for lenge - men før det skal jeg nerde litt (: 

   

   

   

  Tycks ?    ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  METRO NIGHT BILDEDRYSS
  Hei søte mennesker ! 
  Nå sitter jeg fremdeles i slækkeklærne å har prøvd å få lagt ut disse bildene i over 2 timer. En SMULE frustrert over blogg.no sine problemer om dagen - virker som om de har det hver gang jeg skal legge ut bilder. FML. Men ja - hadde en utrolig koselig og morsom kveld igår med naboene våre - er heldig som har storebroren til Chris og dama hans som naboer ♥ Linda og jeg ville slå gutta ned i støvlene - det funket dårlig. Jeg slo Christoffer en runde i bowling - men jeg tapte hardt når jeg spilte biljard. Holdt på å slå Christoffer - men som dere kan se på det siste bildet klarte jeg å få 8 ballen i feil hull. MAIS. Jaja.  Preben ville ikke spille mer - han ville slutte mens han var på topp^^ Hahahahaha.  Og ja brussaken er større enn hue mitt ! Trodde ikke den skulle være så giga. Nå skal jeg endelig få ordnet meg - så er det ut i snøfaenskapet.


  Hva gjorde dere igår?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW TSHIRT OUTFIT

  tskjorte//carlings  bukse//crocker  kors ring//ebay  sølvring med stein//glitter   fjærøredobber//ebay

   

  Nå blir det bowling&biljard ! Weehuu. Teite snøen gjorde så jeg ikke kunne ta outfitbilder ute.. Bah. Nå blir det på med varme dr.martins og ut i snøværet ! 
  Hva synes du om outfiten?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  INSPO 2101


   
   

   
  tumblr/weheartit  Nå sitter jeg å hiver i meg en pizza - skal snart på bowling med noen venner ! Så det blir bra. Må bare få i meg mat og dusje først.. Kjæresten lot meg nemlig sove lenge over tida - skulle sove 1 time men ble 2 1/2.. bah. 


  Hva skal du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  COFFEE SNOWSTORM  Nå skal jeg ut i å teste balansenerva mi. Antageligvis kommer jeg til å tryne noe voldsomt - votter og skjerf er på. Håper den gigantiske dunjakka mi tar for fallet.. Ser ut som hufsa for øyeblikket. Ønsk meg lykke til!

   

   

   

  Hva synes du om bildet ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 

  IGÅR BILDEDRYSS  God morgen søtnøser!
  Igår var jo Amanda og jeg i byen en tur for å ordne litt småtterier. Glemte selvfølgelig å hente toppen jeg hadde holdt av på Gina - så håper den er der til uka ! Da skal jeg nemlig vandre litt rundt for å kanskje få meg en jobb til. Need the cash! Og noe å gjøre. Går jo på veggene snart. Når jeg ser hvor fint vær det var igår blir jeg nesten enda mere deprimert når jeg ser ut vinduet idag. I natt har det snødd - og nå høljer det ned store mengder vann !  Regn på snø = GLATT. Og jeg har null balanse. Hva ser dere for dere da ? JO! Ett stykk våt og kald Ida som trasker bortover og detter for hvert 3 skritt hun tar. Hjeeelllp...

  Nå sitter jeg for øyeblikket mett. Kaffen er på plass - så er det jobb fra 12 - 16 idag. 
  Hvordan er været hos dere ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  MY LEVIS PROJECT

  God kveld søtinger ! 

  Nå sitter jeg å slapper helt totalt av. Er av en eller annen grunn veldig sliten. Jeg fikk byttet levisbuksene tidligere idag - så nå blir det  en 501 shorts og en 595 :D WEEEE. Gleder meg :D Skal nemlig gjøre dem om til superkule shortser. Skal bleke, sette på nagler og slite dem i filler (: 

  501 skal: Blekes og lages ¨ filler¨ nederst. 
  595 skal få nagler og slites litt her og der (: 

  Jeg vil at shortsene skal få en spesiell look - for inspirasjon har jeg gått på Runawaydreams (HER) - der har de utrolig mange fine shortser ! Jeg skal prøve å lage min egen versjon - og ønske meg et par av dem fra runawaydreams til bursdagen ♥
  Hva synes du om planen min&vintage jeans  ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

  CROSS OUTFIT

  genser//cubus  bukse//gina tricot  sko//dna  ringer//ginatricot+bikbok  jakke//vero moda  øredobber//glitter  skjerf//only  solbriller//h&m

   

  Hei søte !
  Jeg kom hjem for ikke alt for lenge siden - måtte bare ta litt bilder med Amandus ♥
  Nå skal vi chille - se gamle bilder og høre på musikk. Fikk foresten byttet buksene :D Så nå har jeg tenkt til å lage Levis 501 shorts :D WEEEE. Gleder meg som en kid. Må bare få kjøpt litt nagler og slikt til den. Den ene er i mørkt olastoff - burde jeg bleke den ? Vurderer å bleke den nederste delen :D  Jaja inspirasjon er det nok av på nett så skal beglo det litt før jeg lager den.   Hva synes du om bildene ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~      BIRDS FLY FREE  God morgen søtnoser ! 
  Om ikke alt for lenge farter jeg ned til byen for å prøve å få ordnet meg levis501 i litt større strl. Hope its there!
  Har sovet litt for godt i natt - kroppen er uthvilt og jeg kjenner at det er deilig å være våken så tidlig.


  Hva synes dere om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT LEATHER JACKET

  boots//dna  bukse//monki  jakke//veromoda  genser//bikbok  skjerf//only  bullet kjede //ebay

  Vet jeg ser supermongo ut på noen av bildene. 

   

  Tycks?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SHOPPING WITH MY GIRLS  God kveld søte mennesker. 

  Idag har jeg vært i byen så å si hele dagen - bare kosa meg og kjøpt meg søte ting. 
  Jeg kjøpte meg 2 bar levis bukser - men dem må jeg desverre bytte :\ Håper de har dem i min strl når jeg drar dit first thing in the morning ! Levis 501 bukser.. BAH! Trodde jeg skulle dø når de ikke passa. Neeesten så jeg begynte å grine^^  Jaja. Ellers har vi drukket for mye kaffe, ledd så mye at vi har fått kramper i magen, tatt hauger av bilder og rett og slett nytt hverandres selskap ! Lillesøster kom også etterhvert - når hun hadde fått fikset et par erender å vi hadde gått berserk på gina tricot dro vi hjem til Mamma for å lage en overaskelse til Rolf (stefar) som har bursdag imorgen ! Så imorgen blir det bytur for å ordne et par ting da også. Plutselig måtte jeg bevege masse på meg gitt ^^ Haha. Nå skal jeg nyte en pære mens jeg redigerer outfit bildene ♥

  Amanda`s blogg finner dere foresten HER

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  DETAILS OUTFIT  ringer// ginatricot,new yorker, glitter & h&m

  Hei nydelige (:

  Nå skal jeg straks ned til byen med en skokk av folk. Skal sitte på cafè så skravle, slappe av og nyte det fine været vi har fått idag. Nå skal jeg hive i meg en pære før jeg blir hentet av en gal, øvelseskjørende Linda. Kryss fingerne for at jeg overlever svippturen til byen ! Neida - hun er så flink så ♥ Tror jeg... 

   

   

   

   

  Hva skal dere idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BOKEH FOREVER
  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  VAFLER PHOTO


  Sååå fin jeg var på det bildet.. ARGH.. IRONI.. Ser ut som en maaaannn. 

   

  Hei søte mennesker ! 
  Nå sitter jeg å redigerer bilder å slapper av på Tumblr ( Du kan følge meg HER
  Har ikke vært så flink til å poste bildene mine der - men jeg skal bli flinkere :D
  Når jentene mine var her istad ble det jo vaffelsteking - men man kan jo si at det var litt spesielle vafler.. De ble ikke sprø - men mer vasne. De smakte digg - men så helt insane jævlige ut. Helt uten farge ! Og det luktet feeeet vaffel i hele leiligheten. Tror det gjør det ennå - men jeg har vel bare blitt vant til det.. Prøvde først - Ida tenker; ¨Kanskje jeg bare skal frese på mer varme?¨  Det funka det. Men like bleike vafler ble det. Hahahah.  Nanna syntes også det var ekstremt morsomt at jeg brant meg støtt og stadig. Vi ble til slutt så mette at vi ble asosiale med wordfeud. Og kaffe med sjokolade. NAM. 

   

   

  Nu skal jeg nerdeeee. MASSEEE.. Digg.

   

   

  Har du prøvd de vaflene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   


  OUTFIT CLOUD JEANS  bukse//monki  genser//cubus  belte//lindex  kjede//ebay  sko//dr.martins  jakke//vero moda  ringer//gina tricot & bikbok  Hei ♥
  Idag har Nanna, Amanda og jeg slappet av, skravlet, tatt bilder og laget Moods Of Norway vafler ! Kommer bilder i et nytt innlegg. Orker ikke ha for mange bilder i et enkelt innlegg.. jeg er sær. Nå sitter Amanda og jeg å glor på pcen og hører på musikk. Koskos - p3 ♥ Skal se om det har kommet noen kule nyheter på Nelly.com og noen andre sider som ble anbefalt meg i det forgje innlegget !

   

   

  Hva tycks?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

   

  TODAY`S WANTS

  Find it HERE

  Find it HERE


  Find it HERE

  Find it HERE


  Find it HERE

   

  Find it HERE

  Find it HERE

  Le Specs Lost Boys Sunglases

  Find it HERE

  Find it HERE

  Il_570xn.303400459_large

  Finner ikke denne shortstypen noe sted. Tips meg gjerne om du vet hvor jeg kan kjøpe en Levis 501 litt rocka. WANTS.. 

   

  En del av dette MÅ jeg ha. MÅMÅMÅ. Jeg får et par Jeffrey Campbell sko til bursdagen min neste mnd <3 Wee. Men jeg vet ikke helt hvem av de to jeg skal velge ennå. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg får besøk ♥ 

   

   

   

  Hva syntes du om mine wants ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  A GOOD DAY

  Hei søte mennesker. 
  Må si at jeg er en smule irritert for øyeblikket - blogg.no vil nemlig kødde med innleggene igjen. BAH..
  Jaja. Idag har jeg hatt besøk av Jarl&Alex - så jackass 3. Haha - for en film. Dør inni meg hver gang jeg ser den - når de værste scenene kommer må jeg bare snu meg vekk.. Etter kos med gutta gikk turen til  Nanna&Odd Arne. Der ble det digg middag - pasta med urtesaus og pølsebiter ! Omnomnom (:  Odd Arne spilte spill - mens vi jentene pratet for det meste. Nanna kunne ikke dy seg til tider å måtte overta kontrollen^^ Søtt at hu er så ivrig på å spille Mario :D Jeg var vel den som var mest ¨med¨ å satt stort sett med åpen munn å fulgte med. Spenning med stor S! Hahahaha. Fikk lyst på wii jeg også gitt.  Var i det store og hele en kjempefin dag - nå sitter jeg med ansiktsmaske og te - skal glo på Once Apon A Time før det blir senga for meg også ♥
  Vurderer om jeg skal ta challenge : 100 things i love. Skal jeg ?

     Hva har du gjort idag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 


   

   

  OUTFIT FEATHER  bukse//crocker  sko//dr.martins  fjærøredobber//ebay  kjole//fått av Amanda  ringer//h&m + gina tricot

   

   

  Hva tycks? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BEAUTIFUL FROST  Elsker å ta bilder av frost. Magisk. Får straks besøk av to raringer - så jeg får redigere outfitbildene & drikke kaffe imens. I natt har heldigvis nakkeplagene mine blitt bedre - jeg kan faktisk bevege hodet ! AMAZIING. Haha. 


  Hva synes du om bildene ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TODAY PHOTOS & SONG
  Jappsi. Nå skal jeg nerde litt rundt, høre på musikk å game wordfeud. Så sove. MY LIFE. Hahh.. 

   

   

   Radical Face - Ghost Towns ♥

   

   

   

  Likte du sangen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   


  COOL SWEATER OUTFIT

  sko//dr.martins  ringer//gina tricot + glitter   genser//ginatricot(fått av Amanda♥) smykke//marked

   

  Hei søte mennesker !

  Idag har jeg tatt livet med ro i heimen å fått besøk av både Stian, Amanda og Nora (: Superkoselig. Amanda sitter å stresser med wordfeud for øyeblikket mens jeg sitter her. Kommer et par bilder fra når vi spiste nudler istad. HAHA. Nå skal vi straks kjøre Amanda hjem - så skal jeg ut å gå tur med Linda ♥ skulle vel egentlig ha støvsuget og vasket idag - men jeg har hvertfall vært flink som har ryddet pittelitt i skapet !?.. 

  Har du det alltid ryddig og pent ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

  SUMMER INSPO

  //weheartit
  Jeg vil ha sommer ! 
  Do you ?

   

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FREAK OUTFIT

   

  topp//bikbok  bukse//carlings  belte//lindex  smykke//marked  ring//fått av Amanda ♥

   

  God kveld nydelige mennesker ♥

  Jeg sitter nå helt utslitt med en verkende nakke. Det er min egen feil - jeg headbanget meg igjennom flere sanger enn jeg burde igår. Idag har jeg fått vært hos Pappa - var kjempekoselig å henge litt der. I tillegg fikk jeg verdens beste ostekake ! NAM. Etter det dro jeg til Mamma for å spise søndagsmiddag. Der fikk jeg nydelig laks og en RÅ tzatziki. Koser meg alltid så hos Mamma - er jo hjemme der også på en måte. Igår hadde Amanda og jeg . byttekveld.  Fikk masse  klær, neglakker, ringer og smykker. Jeg fikk mer enn ho da. Så følte meg litt teit der jeg stod med alle de tingene og hun en god del mindre. Menmen - hun har awsome smak ! Og har jobbet på både Bikbok og Gina Tricot - så da har hun jo kjøpt seg en del (: Amanda er så søt. Er så morsomt at vi har fått kontakt igjen ! :D

  Nå skal jeg nerde. Slappe av. Massere nakken min. Dø litt - fordi nakken er teit. Og nerde litt til.


  Det siste bildet viser den virkelige meg. Im so pretty... Eller bare ikke ! Hahahah.

  Hva har du gjort idag ?  
  Har du noengang vært på byttekveld ? 

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  LAST NIGHT FUN


  Siste bildet er tatt fra Amanda sin blogg ♥

   

   

  Hei søtnoser !  Det ble en kjempekoselig kveld igår - der jeg både fikk byttet klær og hengt med supersøte Amanda. Etter litt fiksing av sveis, noen drinker og noen bilder ble det byen for sjekke ut om det var noe liv. Det var det absolutt ! Dansa og hadde det kjempemorro både på byen og på nach igår ♥


  Nu skal jeg fikse meg - så blir det kaffikos hos Pappa ♥

   

   

   

   

  Hva gjorde dere igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PRETTY SKY   

  Hei søte mennesker (: 
  Nå skal jeg straks hive meg i dusjen - så går turen til Amanda for byttekveld ! Blir artig. Har stappet en hel bag full med ting og tang som jeg er lei av  ! Også skal vi kose oss med Taco og litt alkohol. Det er niiiice ♥  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  PINK SUNSET   

  God morgen folkens ! Nå sitter jeg å nyter iskaffe og soloppgangen utenfor. Superfin ♥
  Beklager at jeg ser ut som om noen har knytt igjen øynene mine - men jeg ser visst sånn ut hver morgen.
  Nå blir det jobb til kl 15 og ikveld skal jeg være med Amanda for å ha byttekveld, taco og vin. Da blir det skravling, småsjangling og annet kos ♥Weehuu! 
  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  NEW IN

  Hei søte ! Kom hjem fra jobben for ikke så alt for lenge siden. Deilig å jobbe litt igjen ! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden mens kjæresten gamer Star Wars ^^  Så blir det muligens noe så spennende som tomatsuppe til kvelds.. Haha. Fikk foresten denne i posten idag fra Ebay ! 
  Langt smykke til 8 kr eller noe ^^ haha. Ebay♥  Kjøper dere ting på ebay ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  THE LION KING

  Hei søte (: 

  Igår endte jeg opp med sjokolade & løvenes konge på kveldinga. Kjæresten gikk å la seg - jeg satt å sippa mens jeg så på Løvenes konge. Haha. Utrolig lenge siden sist jeg så den filmen - love it still ♥  Bildet er egentlig ikke så blått - jeg redigerte dem litt. Nå skal jeg hive i meg noe mat før jeg drar på jobb om et par timer. Needs coffeeeee... 

   

  Liker du Disneyfilmer?

   

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

   

  HEADER

   

  Skulle egentlig sovet for lenge siden - men jeg får rett og slett ikke sove godt for tida. Aner ikke hva som feiler meg -jeg har alltid klart å sove som en stein .. Nå skal jeg hvertfall krabbe til køys - etter å ha lest noen sider i boka mi. Får håpe den duger som sovemedisin - har prøvd å lese lengre enn et par sider i flere uker nå - den er særr gørrkjedelig. Altså. Læreåkjøreboka ;) Hat.
  Flere som sliter med søvn for tida ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

   

  MY TATTOOS

  Hei nydelige lesere(: 
  Siden det var noen som ville se tatoveringene mine tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt også.. Så .. 
  Ja - her kommer historiene om tatoveringene mine. Enjoy!  Choice/Destiny

  Den første tatoveringen jeg tok ble et ambigram. Jeg likte den effekten av at det så ut som et ord ene veien og et annet den andre veien. Denne tok jeg når jeg var 17 år sammen med Pappa. Han tok en som er nesten helt lik - eneste forskjell er at på hans står det Faith/Dream. Vi dro dit sammen rett etter bursdagen min - jeg hadde ønsket meg den i bursdagspresang. Det tok rekordkort tid - og det gjorde ikke vondt. Jeg var overasket. Den svenske jenta som tattoverte meg lurte på om jeg kjente noe - men det var som å bli tegnet på med kulepenn. Jeg kjedet meg når jeg ventet på at Pappa skulle bli ferdig med sin - den var litt større enn min. Så endte med å ta piercinger i begge nipplene. Det gjorde heller ikke spesielt vondt - ømt ja. Men heller ikke så vondt som jeg hadde trodd.  Grunnen til at jeg tok denne tatoveringen var fordi jeg ville minne meg selv på at det er jeg som må velge de riktige tingene å gjøre i livet - å velge min egen sjebne. Velge hvilke veier jeg selv vil gå. Hver gang jeg ser på den tenker jeg jo også på Pappa som har en som nesten er lik, vår felles ting sammen - the passion for tattoo`s. 


  Ad astra (Til Stjernene)

   

  Denne tok jeg ifjord i Februar. Det var en hard tid - jeg var veldig sliten og deprimert. Farmoren min som jeg hadde hatt så tett på meg hele livet var i ferd med å visne bort. Kreften hadde satt for dype spor. Da bestemte jeg meg for å vise henne at jeg aldri kom til å glemme henne den dagen hun ble borte. Det er en svale som flyr avgårde - med en nøkkel på banneret der det står Til Stjernene på latin. Jeg satt i 4 timer - med store smerter denne gangen. Det var sent på kvelden - Rikke var med meg for å støtte meg og gi meg sjokolade når jeg trengte det. Jeg var utslitt før vi begynte - den feilen gjør jeg ikke igjen. Må ha spist mat først + at det burde vært tidligere på dagen. Var ferdig kl 01 om natta. Fikk vist henne den - hun sa at det var den fineste tatoveringen hun hadde sett. ♥

   

   

   

  Hva synes du om tatoveringene ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  OUTFIT BLUE  bukse//gina tricot  skjorte//jack&jones  topp//gina tricot  sko//dna  smykke//ebay

   

   

   

  Hei nydelige skapninger (: 
  Jeg sitter fremdeles hos Mamma - Nora har nemlig blitt syk. Så da må storesøster passe på så hun får i seg masse veske og litt mat. Og selskap selvfølgelig. Det var noen som ville se bilder av tatoveringene mine - det kommer et eget innlegg med dem senere ! Nå skal jeg inn til søss for å glo på tv (:
  Hva tycks om outfiten?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  TATTOO INSPO

  Bilder fra we♥it/tumblr
  Jeg ♥ tatoveringer ! Jeg vil ha mangemange fler.. hihi. 

  Hva slags tatovering vil du ha ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CHILLIN WITH MY SISTER

  Hei nydelige mennesker ♥
  Nå sitter jeg å slapper av - stapp mett. Spiser alltid meg alt for mett, blir jo som en strandet hval etterpå ! Som ligger å kaver.. men ja. Nok om det ! Ikveld har Nora og jeg bare sitti å nerda på hver vår pc, spilt wordfeud og hørt på musikk. Superdigg. Er foresten såpeglatt ute - så for dem som er ute å går: Stakkars dere. its horrible !!! Trodde jeg skulle dø mens jeg gikk. Jeg har forsåvidt ikke balanse for en femmer - men hvem som helst hadde kava rundt som meg idag.
  Tror jeg hvertfall. Ehm.. Har foresten fått meg FB side ! Weee. Henger litt etter kan man si. Den finner dere hvertfall HER - for dem som vil følge med på det ♥  Nå skal jeg fortsette å game wordfeud med Amanda :D WEEEE. Får serr verdens værste ord og bokstaver. Hahahah... Føler meg som verdens største nerd.

   

  Hva skal du resten av kvelden ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  DRAMATIC SEPIA


  Hei søte lesere ! Nå sitter jeg å redigerer bilder for harde livet. Bildene som Linda og jeg tok tidligere idag.
  Fikk også hilst på Silje idag ! Det var kos. Hun måtte flytte over tingene sine til Oslo - siden hun nå har flyttet dit med den søte Kjæresten hennes♥ Så hun ble nødt til å kvitte seg med en del klær (Bildenr1).. Haha stakkars. Litt leisegsmurf - men det gikk bra. Vi kjørte også tur - så jeg fikk tatt bilder og Silje prøvde å ikke være kvalm. Stakkars Silje - auau i magensin. :\  Nå skal jeg høre på musikk før jeg sover. 

  Sov godt ♥

   
  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TODAY PHOTOS

  Hei søte mennesker ! Nå har jeg sitti å kosa meg litt i heimen, drikki litt kakao og lata meg skikkelig. Digg. Siden jeg ikke fikk tak i Jarl istad endte det med at jeg kastet snøballer på ruta hans til han svarte. Haha - et noe trøtt tryne som møtte meg. Fikk piercet øret hans - ble så fin så ! Han snakket støtt og stadig om at han var mann - at det ikke gjorde vondt osv. Tror egentlgi det gjorde det.. Haha. Jeg var den mest nervøse av oss. Så chilla vi med Star Wars film etter terroren. Likerliker Starwars! Og nå om ikke så alt for lenge går turen til Silje for å glo på at hun flytter ut av leiligheten sin (Hun har nemlig forlatt meg - flyttet til Oslo :\  ) Bare så det er sagt : Har tatt 6 av 9 hull som jeg har i øra - så har gjort det før ;) Nu skal jeg stappe i meg mat. Omnom.. 

  Max teit i trynet..

   

   

  MAT. Alltid spennende å finne ut hva jeg skal spise.. Hater å finne frem mat. 
  Har du piercet øret selv ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~    

  LINDA&ME PHOTOS

  Hei søte ! Nå ble det litt fort å galt her - men Linda og jeg har vært i ¨skogen¨ i nabolaget å tatt bilder ! Skal snart til Jarl for å slappe av litt med han i det nydelige været (: 


  Ida: genser//cubus  smykker//ebay&marked  bukse//urban  jakke//vero moda sko//dr.martins  hatt//h&m
  Linda: bukse//kappahl  topp//bikbok  smykke//solid ringer/ebay&h&m  jakke//ellos  sko//bianco   Nå skal vi forte oss ut døra - jeg har fremdeles ikke fått tak i Jarl så freaker litt (: 
  Skal muligens pierce øra hans idag ^^

   

   

  Du skal idag ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

  THE MOON AND ME
  Også pus da. Han har en tendens til å følge etter meg hvor jeg enn går - nå for eksempel prøver han hardt på å ta over plassen til pcen. Sjokk. Skal nu lage meg en kakao og se Once Apon A Time. Elns. Vet at jeg ser mais ut med håret oppsatt - men klarte virkelig ikke ha det ned lengre. Blir GAL. Også kjeder jeg meg - kjæresten har nemlig sovnet. Så er da foreveralone again. Pus teller ikke - han sover nemlig nå han også.

   

   


  Vet du om noen bra serier jeg kan se ?  


   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT BLOODRED DETAIL


  jakke//vero moda  skjerf//husker ikke  bukse//urban  sko//dna  topp//gina tricot  fjærøredobber//ebay  ringer//bikbok&gina tricot 

   


  Det snør ! MASSE ! Helt villt. Er så deilig å være ute når det snør - er helt stille. Jeg hadde egentlig sett frem til sommeren jeg nå. Men det er helt greit - snø er bedre enn regn. På en måte. 
  Nå kommer straks kjæresten hjem - da blir det nok litt middag. Etter det vet jeg ikke hva jeg skal - gå tur i snøværet & ta bilder kanskje? Kan ikke si at jeg ikke er rastløs for tiden - vil så gjerne dra avgårde. På reise - på tur. Roadtrip uten destinasjon. Må seriøst få meg den lappen snart - så kan jeg bare kjøre avsted. Som sagt - rastløs. Vil ha FERIE. 

   
  Har dere fått snø idag ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  MORNING IN BED PHOTOS
   

  God formiddag søte lesere ! 
  Idag lå jeg godt under dyna - det snør nemlig ute ! Så dagen idag går til å vaske og ordne litt - før jeg tenkte at jeg skulle ut i snøværet for å ta bilder. Foresten - det er utrolig mange som synes sånne bilder som jeg la ut ovenfor er litt på kanten. Hvorfor ? Man ser meg faktisk med mindre klær på stranda.  Og med like lite sminke - meg uten sminke kan egentlig skremme hvem som helst av veien! Haha.   Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  GIVEAWAY

  Okei. Det er en supersøt jente som gir bort disse sykt fine skoene i strl 36! MY SIZE! SiKlEeE.... Hun har en kjempefin blogg som jeg nå skal begynne å følge (:


  Konkuransen finner du HER ♥

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GOOD DAY

  Hei søte ! ♥
  Beklager for dårlig oppdatering idag - har egentlig vært på farten siden jeg fikk på meg maska idag ¨tidlig¨.
  Jarl kom å hentet meg - vi skulle nyte en kaffe fra kaffemaskinen til Mammaen hans at his place. Turen dit var full av liv som vanlig - Jarl er en kjempegla person som alltid får meg i like godt humør som han ! Gromt. 
  Så mens vi sang høyt - og skingrende ettersom jeg har null stemme mens Jarl`s er rå, fikk han meg i gohumøret. Ble jo ikke så veldig mye værre når jeg kom hjem til han å fikk kalkun av hans søte Mamma. Hun er seriøst en nydelig dame. Alle brødrene til Jarl liker den nye telefonen min - så den måtte jeg jo gi vekk rett etter maten for at alle skulle ha en telefon hver å spille på. Sånn går det når det er 3 yngre gutter som elsker å spille spill !
  Så etter at maten var fortært, gode samtaler var snakket, en fin film var sett og enda flere samtaler senere dro vi å spilte biljard med Hansi&Vujan (ikke drep meg om jeg skrev dette feil.. ) Jeg vant over Jarl (Fordi han fikk tatt med 8ballen..) Jeg vant over Voo (fordi jeg hadde flaks) og tapte mot Voo ! Hadde det supert - max koselig kar som stod bak disken som lot oss høre på den musikken vi ville. Må si at jeg ble litt hekta på biljard. Så alt i alt - en utrolig koselig dag ! (Og beklager for møe skrift.) 
  Vel. Gutta fikk 700-800 poeng. Jeg derimot fikk 72. HAHA. Svakt menneske. Som bommet.

   

  Life is a highway ♥

   

   


  Spiller du biljard ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 


   

  POLAROID PHOTOS

  Hei søte mennesker ! Da kom jeg hjem fra Linda for ikke alt for lenge siden. Det ble visst litt for kjedelig for meg å sitte her å nerde i all evighet - så jeg måtte ut å traske litt i den fine friske lufta. Tok noen bilder på veien - skikkelig tabilder humør for øyeblikket ! Helt ille.. Hadde det superkoselig hos Linda - har ikke sett henne på evigheter ! Føles egentlig ut som om jeg ikke har sett noen andre enn pc`n min siden jul - og menneskene på jobben. Jeg har gått helt i min egen verden som vanlig. Poff - Ida borte.   Linda hadde selvfølgelig kjøpt en masse godteri og potetgullet (jeg spiste opp mesteparten..) så nå er man godt over gjennomsnittet hyperaktiv. Great! 
  Nå skal jeg.. ehh... det finner jeg ut !
  Hva har du gjort ikveld ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BEFORE I DIE


  weheartit/tumblr

  + masse annet :D 


  Hva vil du gjøre før du dør ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT DEAD BIRD


  genser//bikbok  sort skjorte//gammel  skinntights//bikbok  creepers villain sko//DNA  deadbird smykke//ebay  øredobb fjær//ebay

   

   

  Hei herlige mennesker ♥
  Nå sitter jeg å nerder. Og det tror jeg at jeg skal fortsette med store deler av kvelden - er så deilig å høre på musikk, glo på serier og slike ting når formen ikke er helt på topp. Hvis ikke noe annet skjer som er mer spennende da. Kan også hende jeg må rydde litt i smykkene mine idag - det er ekstremt rotete så jeg finner nada. Ikkelike. Vil aller helst ha alle smykkene på stativer på soverommet - men har ikke fått opp noe hyller eller slikt der ennå. Så det får komme senere (:  Kjøpte også noen søte ting igår som jeg skal vise dere senere ♥ Ja. Er sulten også - så blir vel boksmat tenker jeg. Orker ikke dra på butikken ^^
  Hva skal du ikveld?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  

  LAST YEAR MEMORIES #7

  Her kommer siste delen ♥
  Nyttårsaften!

     Da vi kom til Aadne var som vanlig maten litt sent ute - det virker som om det blir en tradisjon å dra dit hvert år. God mat, kjempesøte mennesker og masse fyrverkeri! Liker fyrverkeri - er så magisk å se på♥

   

   

  Nå skal jeg straks på jobb - bare få orden på høystakken først. (Håret)
  Det står ut som om det er en nisse som har knytt knuter i det ! Idiotiske nisse.
  Noen andre som våkner med masse floker i håret?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  INSPO 07 JAN  weheartit


  Nå skal jeg ut i frisk luft for å høre på musikk&ta en røyk. 

   

   

  Likte du bildene ?

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  JEFFREY CAMPBELL FOR ME?

  Hei herlige mennesker ! 
  Okei. Her kommer det store spørsmålet - hvilet skopar skal jeg velge som første Jeffery Campbell sko ? Har 3 par jeg står imellom - egentlig har jeg lyst på mangefarget glitter men finner dem ikke noe sted som det er ålreit shipping.
  Får nemlig lov å ønske meg disse av Mamma og Rolf til bursdagen min som er 15 Februar :D Heldige meg ♥

   

   

  Lita Multiglitter

   

   

  Lita Pewterglitter

  Lita Silverglitter

   

   

   

  Skal få meg flere etterhvert - men jeg vil starte med et glitterpar!
  Skal fortsette å beglo skoene en stund - så skal jeg nerde blogger. Så hvis du har noen å anbefale er det bare å si ifra ;) 


  Hvilke skal jeg velge !?

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  BELIVEINLOVE OUTFIT


  bukse//monki  sko//villain DNA  tskjorte//gina tricot  jakke//ellos  skjerf//vero moda  ring//gina tricot  øredobber//h&m

  Hei søte ! 

  Beklager teit kvalitet på bildene - slik går det når jeg har dårlig tid + at det er sorte natta ute..
  Nå skal jeg straks bli henta av Mamma&Rolf ! Vi skal på Bohus å se på salget der (:  Så et sett med bilder som jeg gjerne vil ha på veggen ♥ Så håper på at det er der. Trenger flere bilder både i stua og på soverommet. Haha - har nesten ingenting på veggene sjenerelt !
  Ønsker dere alle god helg ♥

   

  Hva syntes du om  antrekket?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LAST YEAR MEMORIES #6

  Okei. Jeg stresset noe helt sykt idag tidlig - jeg forsov meg og rakk jobben akuratt såvidt det var. Heldigvis har jeg en utrolig snill sjef som ikke tok det så tungt ! Her kommer Desemberbildene fra ifjord ♥


  Desember:

  Dette var en måned der jeg tok ekstreme menger med bilder. Måneden startet med verdens beste julekalender som jeg fikk av Pappa&Marianne - jeg fikk en nydelig hårbøyle i første pakka (: 
  En tradisjon som jeg aldri bryter er at jeg leser Harry Potter bøkene hver jul. Og ser filmene ♥
  Vi tok en tur på byen - Kenneth hadde bursdag! Der tok jeg lysbildet. Også så vi en alt for full mann på et utested som danset med bardisken. Jeg fikk dilla på snowglobes, kjøpte meg 5 stk i Desember. 
  Opp med julelys og juledekorasjoner - leiligheten var full av nisser og røde duker.
  Jeg fikk ny telefon - Htc Sensation ♥  Mamma, Nora og jeg lagde sjokoladekuler ♥
  Sverigetur med masse morsomt på Søstrene Grene ! Tok mange søte bilder :D   Flinke Nora hadde fotoshoot med meg. Det ble headerbilder ♥ Det kom snø - som jeg trodde ville ligge til jul. Det gjorde det desverre ikke.
  Vi var på Julebord med jobben til Kjæresten, noe som alltid er koselig. Dro tidlig hjem - jeg hadde vært våken siden kl 04 00 den dagen på grunn av sverigeturen. Trodde jeg skulle dø av utmattelse den dagen - jeg klarte nemlig å spy på båtturen selvom det bare var 3 meter bølger..  Vi bakte pepperkaker, pyntet pekkerkaker, hadde juleverksted både her og hos Mamma. Når Julaften kom sov Nora hos meg. Vi hadde julemorgen sammen - så tre nøtter til askepott og bare kosa oss. Det ble masse pakker, god mat og ett stykk hyperaktiv Dennis. Var rart å feire uten Farmor. Romjulen var grei - jobbet noe - resten døste jeg av. Rett før Nyttårsaften fikk jeg møtt både Jarl og Lotte&co igjen ! Noe jeg syntes var ekstremt koselig. Hadde ikke sett Jarl på 6 mnd. Vi løp rundt etter sossiser, spilte wordfeud, spiste en utrolig hyggelig middag med familien hans og så serier med popkorn ♥ Han har fine gitarer på rommet sitt - prøvde å ta mange bilder men var insane dårlig lys. Ikkelike.
  Etter å ha slappet av med Jarl en del timer fulgte han meg til Lotte - der skravlet vi noe helt sykt, før vi begynte å spille Scrabble. Cordelia er dårlig taper, jeg har nesten aldri spilt det før og Lotte starter med ordet ¨Drage¨ Haha. Søte Lotte. Og søte Desember - Elsket den mnd.
  ♥♥♥♥♥

  Nå skal jeg dusje - vaske klær og skifte på sengetøyet ! Wiihuuu... Insane kjedelig når jeg egentlig vil ta bilder og nerde. Haha. 

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW SHOES

  Hei søte ♥
  Da sitter jeg her å omtrent sikler på de nye skoene mine. Jeg ELSKER dem! Dagen idag har vært koselig - dro til byen med Onkel, Tante, Mamma og Mormor idag ! Fikk gavekort på 1.200 kr på DNA (Min yndlings skobutikk♥) Så shoppet meg to par. Velger å vise dere det ene paret nå - fikk ikke tatt så fine bilder av det andre paret. 


  Villain sko //DNA


  LOVELOVELOVE♥

  Etter jobb idag har jeg egentlig bare nerda. Som vanlig (: Og spist tomatsuppe i søt suppekopp :D

  Og nå skal jeg høre på et par sanger før jeg legger meg. Tross alt jobb imorgen i et par timer! Deilig å jobbe tidlig forsåvidt.


  Sov godt alle sammen ♥

   

   

  Likte du skoene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  FOTOKONK   

   

  Er med i fotokonkuranse ! Hvilket bilde likte du best ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LAST YEAR MEMORIES #5  November:

  Fargene ute var som i et eventyr. Elsker høsten og dens farger. Frosten kom for fult - trolsk stemning og inspirasjon kom plutselig tilbake. Nora hadde bursdag - vi hadde en kjempekoselig kveld på restaurant ♥
  Det ble noen dager med kafè og byturer - måtte sniktitte i butikker å se hva som hadde kommet av juleting! Fikk roser av Kjæresten min ♥ Prøvde for første gang ut confettineglakken fra h&m ! Likerlikermasse. Skulle ønske den kom i mangefarget glitter også!  Vi dro til Sverige for å shoppe litt - jeg fikk søte ting av Mamma&Rolf til juletreet (:
  Frosne roser på bestefars grav. Savner han. 
  Dennis sin bursdag - jeg var mer sliten enn han når det var ferdig!.. Tok bilder ut av den nye leiligheten til Mormor - fine utsikten og trærne  ♥  Kjæresten og jeg dro ut på kjøretur om natta - tok en hel haug med bilder med selvutløser. Kosa meg masse den kvelden. Nora tok bilder av meg i hagen til Mamma når det var mørkt - det irriterte meg max at ingen av dem var helt klare - det var så fine farger i dem. 
  Nå skal jeg lage mat til latsabben og meg selv ♥ Muligens blir det tomatsuppe.. weehiiii.......  Hva gjorde du i November?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 
   

   

   

  DETAILS OUTFIT

  Hei folkens! Dette ble litt fort og ikke fullt så fint - men slik går det når man har dårlig tid. Skal til byen for å ordne noen småting før jeg drar på jobb idag ! Når jeg kommer hjem kommer November innlegget ut (:  
  Nu skal jeg hive i meg et glass melk før jeg går. Får håpe jeg ikke stikker ut med melkebart.. 
  Btw - det er snø ute :D


  Kos dere masse♥

   

   

  Hva skal dere idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  LAST YEAR MEMORIES #4
  Oktober:

  Okei. Dette gikk litt over stokk og stein - jeg skulle egentlig bare ha halvparten av de bildene her ! MEN. Jeg hadde lyst til å legge dem ut - så da får jeg heller bare legge ut flere innlegg med bilder. Haha. Men ja, Oktober var en bra måned. Slushdrink på byen. Crashphotoshooter så det holdt! Ikke for kaldt for å bruke skinnjakke♥
  Kjempekoselig tur i skogen med lillesøss♥ Masse regn. Ikkelike. Så skjønnheten og udyret for første gang på mange år, noe jeg så absolutt elsker. Disney in my heart! Morsom fest med beste menneskene ever. Fine farger på bladene. Halloween ♥  Hadde litt store forventninger selvfølgelig - lagde 3 brett muffins. Det endte med at ingen unger kom - men alle på jobben til kjæresten ble glade^^  Også den superkoselige turen i skogen med Linda ! Hadde det superkos når vi tok bilder. Ble litt trolsk stemning (: 

  November kommer... Når jeg har sovet et par timer. Toooodleees ♥
  Uff. skuff. Trodde at jeg skrev Nooodleeees der et øyeblikk. Ble jeg sulten.

   

   

  Hvordan var din Oktober?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  JUST CLOSE YOUR EYES  Nå sitter jeg å storkoser meg max. Huden min er babymyk ! Finefine ansiktsmaska har fikset det for meg. Har foresten funnet meg ny yndlingssang som jeg helt tilfeldig trykket på! Har egentlig aldri likt Taylor Swift - litt for .. ehm. Soft for meg. Metalchick really.
  Men denne teksten og sårheten traff meg. Virkelig. Vilvisedereeee ♥


   

   Taylor Swift - Safe and Sound

  I remember tears streaming down your face
  When I said, I'll never let you go
  When all those shadows almost killed your light
  I remember you said, Don't leave me here alone
  But all that's dead and gone and passed tonight

  Just close your eyes
  The sun is going down
  You'll be alright
  No one can hurt you now
  Come morning light
  You and I'll be safe and sound

  Don't you dare look out your window darling
  [ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/t/taylor_swift/safe_and_sound.html ]
  Everything's on fire
  The war outside our door keeps raging on
  Hold onto this lullaby
  Even when the music's gone
  Gone

  Just close your eyes
  The sun is going down
  You'll be alright
  No one can hurt you now
  Come morning light
  You and I'll be safe and sound


  Nå skal jeg kose meg litt mer med sangen og isteen min ♥Omnomnom. Foresten superteit at jeg får smilehull med ansiktsmaske - og ikke uten. Skuffa!


  Hva syntes du om sangen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  COLORFUL LIGHTS

  God kveld søte mennesker ! 
  Nå sitter jeg å slapper av - skal straks få på meg en ansiktsmaske å nyte litt musikk, iste&redigering av bilder (:
  Var ekstreme mengder mennesker på jobb idag - helt villt med kunder ! Tiden gikk superfort. Liker det !
  Eneste som var ekstremt kjipt var at flere av kundene hadde feil spørsmål. Altså - de var i feil avdeling ! Og de trakk lapp hos meg. Så jeg følte meg kjempesmart der jeg stod å trøkte vekk halvparten av tallene.. Haha. 


   

     Hva tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  KEY OUTFIT
  genser//second hand  bukse//urban  belte//cubus  neglakk//midnight passion h&m  ringer//gave&ebay  sko//dr.martins  øredobber//ebay

   

   

  Tjohei søte mennesker ♥ 

  Nå sitter jeg å nerder å hører på radio hos Mamma - om litt er det et par timer på jobb før kvelden kommer for meg også. Har hatt en kjempekoselig dag med Mamma idag - sitter å skravler på kjøkkenet å sluker alt med koffein - kommer til å være hyperaktiv på jobb. 

   

  Kos dere masse videre ♥

   

   

  Hva tycks om outfiten?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LAST YEAR MEMORIES #3
   

  Juli:

  Sola steika, lange late dager i hagen eller på besøk hos Mamma. Det ble mange turer på cafè i det fine været!
  Vi hadde en kjempekoselig sverigetur med familie+kjæreste. Tok bilder ved goksjø - å fant en minifrosk :D
  Kurt Cobain Converse sko. Sorg i Norge på grunn av Utøya terroren. Husker at jeg stod på jobben med Beate - vi hadde ikke hørt noe før en av kundene sa hva som hadde skjedd. Fikk sjokk når jeg gikk inn på VG på nettet! Hele Norge var i sjokk. Nydelige solnedganger som Linda og jeg løp ned til brua for å se. Fester med de beste menneskene. Verdens råeste båttur - med en liten gummibåt klarte Jarl å ro oss fra stranda til en liten øy. Var temmelig sikker på at vi kom til å velte - men vi kom oss igjennom det å hadde en råkoselig dag ! Kommer aldri til å glemme synet av alle gummibåtene som rodde over. Haha,for en gjeng ! (siste bildet)

   

  August:

  En superkoselig tur til Kristiansand med Rolf og Mamma. Hadde det supermorsomt når jeg tok bilder på den turen! Sene kvelder på verandaen med bok og en kopp te. Fester der det var varmt nok å stå ute å prate. Late dager hjemme i leiligheten når kjæresten hadde fri.  Var avhengig av kaffe lattè fra Starbucks. Kjempekoselig lunsjdate med Keff - som jobbet alt for mye den sommeren. Solfulle dager på cafè med Tove og jentene mine ♥
  Pusen min som var supermammadalt på den tida ♥

     September: 

  Dette var en fartsfull måned! Piratfest med jobben - der jeg selvfølgelig var ¨Mrs Jack Sparrow¨. Bladene som skiftet farger, den merkelige vinden som enten var helt stille - eller som spant rundt som en storm rundt oss. Da det begynte å bli skikkelig høst ble det en del gåturer i området med Linda og Felix, og det hendte også at Pus ble med ! Han fulgte etter oss i over en time - langt unna der vi bor. Lufta begynte å bli friskere. Vi dro med Color Fantasy til Tyskland med hele familien - en kjempekoselig opplevelse ! Vi har hele familien til Kjæresten + følge. Kjøpte meg nye fine sko i Tyskland - som svigerfar insisterte på å betale. Alt det fine å ta bilder av å se på inne i båten og utenfor. Priceless.


   

  Beklager at dette kom så sent på kvelden\natta. Men sånn går det når det er så insane mange bilder å gå igjennom ! Nu skal jeg gå å sove - zombie style. Nattifnatt. 
  Har du et favorittbilde fra innlegget ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  SKULL OUTFIT

  God kveld kjære lesere ♥ Beklager dårlig blogging idag - men idag har jula forsvinni ut vinduet ( eller bare verandadøra..) !!! Jeg har vært superflink å stått på i hele dag for å få alle spor av jula vekk fra leiligheten. I natt sov jeg så i si ikke heller - våknet ca hver halvtime. Så var et stykk sliten Ida dere får se idag. Og jeg vet at jeg ikke kler hestehale - men hadde ekstremt dårlig hårdag.

  topp//gina tricot  skjerf//vero moda  earcuff//glitter  ringer// bikbok&gina tricot  bullet kjede//ebay

  Nå skal jeg nerde å redigere bilder fra igår. Tjoheituduludei!.. Ehm. I have no idea where that came from!
  Hvordan var deres dag ?

   

   

  ~ I d a C ha r l o t t e ~ 

  LAST YEAR MEMORIES #2
  April: 

  Nanna og jeg gikk en nydelig tur i bøkeskogen. Jeg tok masse trebilder, vi snakka og kosa oss som aldri før.
  Det ble ekstremt varmt - jeg begynte å rydde i hagen min for første gang. Den første gangen vi grilla ifjord blåste det omtrent orkan - men grille skulle vi! Pølsegrilling på hardt nivå med verdens beste naboer og venner. Love it. Jeg hadde superdilla på mønstrete strømpebukser, Thomas tok tatovering, Dennis var støtt og stadig i hagen med Crash og Felix. Nydelig tid. Vår! Og selvfølgelig superkoselige Vrådal i påsken ♥ Varmeste påsken jeg har vært med på!

   

  Mai: 

  Vi fikk vår nydelige Crash! Uten han hadde verden vært et kjedelig sted. Pusepusen min♥ Felleskosetur på bowling, varme late dager på cafè med Nanna, Tove, Linda og Nora, første isen på brygga ♥
   Første turen på graven til Farmor - sammen med Nanna. Besteste. 
  De nydelige knoppene på epletreet i Mamma`s hage. 17 Mai med masse god mat, søte mennesker og morsomme kjoler. Jeg for min del liker vikingdrakta mi godt.    

  Juni: 

  Hagen vår var kjempenydelig - så lunt og fint midt imellom alle de andre husene. Kjempefin Kroatiatur som varte i 14 herlige dager med verdens beste mennesker og familie. Kaldt vann, varme rullestener, brun hud, billig mat og drikke og en utflukt med Linda, Preben og Kjæresten som jeg aldri kommer til å glemme så lenge jeg lever. Preben tok blant annet å drakk av en iste - som var full av sneiper.. Var rett før han spydde ned halve båten. Båten hadde foresten verdens mest harry musikk - og Linda skravlet ihjel en tysker.

   

   Var litt vanskelig å få samlet alle bildene - har jo byttet pc!.. Men prøver å få med så mange høydepunker som mulig ♥

   


   

   

  Dagen idag har vært vanskelig. Moren til stefaren min døde i morges - jeg visste ærlig talt ikke hva jeg skulle gjøre. Det hele endte med at jeg hadde en så snill sjef som sendte meg hjem til familien min. Jeg løp innom en blomsterbutikk for å få med meg en bukett med blomster fra oss til han. Det er vondt å se dem man har glad i ha det vondt, men jeg synes det er veldig viktig å vise at jeg er der.  Man må stå sammen i vanskelige tider.  Nå skal jeg få meg et par timers søvn.


  Hva syntes dere om innlegg nr. 2 i Memories ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  LAST YEAR MEMORIES #1


  Januar : 
  Jeg tok masse bilder, redigerte dem i haugesvis med tekst på og det hele. Jeg savnet bestefar, som døde rett før Jul. Vi dro mange turer til Oslo for å få innredet den nye leiligheten som vi flyttet inn i tidlig den mnd. Jeg prøvde å feiliet når jeg laget makroner, var visst bare jeg som likte dem. Søsteren min Nora støttet meg masse - hun visste hvordan det var. Jeg var deprimert og lei - men alikevel glad for å ha flyttet sammen i hjemmet til Kjæresten og meg.

   
  Februar: 

  Dette var en måned som det skjedde masse ! Jeg var ofte hos Farmor som var veldig syk av kreft. Jeg prøvde å henge så mye jeg kunne med venner. Jeg sluttet på jobben - fordi den tok mer enn hva den ga. Dennis ble tiger i barnehagen når det var tid for karneval. Jeg tok tatovering for Farmor. Ad astra betyr "Til Stjernene". Jeg hadde gode venner som støttet meg, spesielt Tove, Nanna og Linda. Kjæresten min var mitt fjelll, jeg holdt fast for harde livet.  Jeg hadde en kjempekoselig bursdag - Nanna kom tidlig å var med meg hele dagen♥ Nora&jeg var på alternativmesse, å så på alle de rare menneskene. Vi fikk Mamma til å komme ned til slutt også. Vi hadde den første festen i leiligheten - der daten til venninna mi sølte over hele gulvet. Det var klissete i over 3 mnd.
  Mars:

  Lillesøster inspirerte meg til å ta dråpebilder. Tok masse bilder av trær. Var på photoshoot. Var dagesvis hos Farmor. Hun døde 10 Mars - jeg trodde jeg skulle dø jeg også. Dagen før hadde jeg bestemt meg for å dra hjem den kvelden - men i siste minutt ombestemte jeg meg da jeg knakk totalt sammen. Pappa hjalp meg masse. Den dagen var det total stillhet. Jeg husker at jeg var kvalm av alt for mye kake og kaffe. Tårene hadde stoppet opp.
  Nå måtte jeg være sterk for resten av familien. De støttet meg masse - jeg måtte støtte dem også. Jeg fikk nydelige blomster av venninnen min Lotte, som kom å besøkte meg. Jeg var i sjokktilstand frem til begravelsen - da tårene begynte igjen. Alt var vondt. Det kjentes ut som om jeg hadde spist knust glasskår.

   

   

   

   

  Neste del kommer om ikke så lenge (: 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  ME&MY CAT PHOTOS

  Kjæresten min var så snill - han skulle ta outfit bilder av meg. Men pus ville være med også ! Ble noen koselige bilder. I love my crash ♥
   

  Se fine pusen da ! Vet at det ser ut som om jeg terroriserer han - men egentlig koser jeg bare under haka hans på ene bildet. Ser jo ut som om jeg river av han hodet ^^ Haha. Trøtte rare pusen ♥

   

  Nå skal jeg rydde unna litt av litt julepynt - nu skal alt vekk igjen ! BAH.

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT RUSTRED


  genser//cubus  skinntights//bikbok  belte//cubus  ringer//ebay   fjær-øredobber//ebay

   

   

  Digger den nye genseren min fra Cubus ! Lovelovelove♥ Elsker fargen og at den er så ekstremt god å ha på.
  Har foresten stresset noe sykt her nå - blogg.no har tydeligvis problemer ! Har prøvd å legge ut dette innlegget i 2 timer nå. Sykt irriterende..Like før jeg reiv av meg alt håret, løp skrikende rundt og hylte. (Eller bare nei).
  Skulle jo egentlig ha et par timers mellomrom mellom dette og neste innlegg - men vi får se om det ikke blir et par rett etter hverandre ^^    Har dere hatt problemer med blogg.no?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  NYTTÅRSAFTEN BILDEDRYSS

  Hei søte ! Igår hadde jeg en utrolig fin kveld. Det ble en masse fyrverkeri, fine mennesker,  god mat og masse drikke i glassene. Alt  i alt en kjempkoselig kveld! ♥

   
  Haha. Funny kveld ! Nå skal jeg fikse meg litt - har blitt en nokså sløv dag idag. 

   

  Hvordan var din kveld igår ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits