• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • PRETTY THINGS&PICTURES`N`SHIT  Tumblr - min finner du HER

  Følte for det. Bare with me!
  Trening next.

   

   

  NUDE

  Morgenens bilder. Nå er det skole - så trening!

   

   

   

  Hva er dine planer idag?

   

  NO SLEEP FOR THE WICKED
   

  ALWAYS ON THE MOVE  Jeg har hele livet følt meg som en nymoderne sigøynertype. Ikke har jeg store øredobber, eller sjal. Eller mangler et sted å bo. Men jeg flytter på meg. Ofte.
  Stort sett blir det frem og tilbake mellom Oslo og Sandefjord - der jeg har mange av mine kjære. Men ikke minst har jeg flyttet mye på meg når jeg var yngre - så mange ganger at det faktisk ikke går ann å telle på to hender. Jeg har levd med pappesker og bagger i mange år - og nå, når jeg skal være litt her og litt der, sjelden sove på samme sted over lengre tid, ja da trives jeg faktisk. Jeg liker å reise rundt. Jeg liker å sitte å glo på alle de teite, stressa menneskene (selvom jeg vet at jeg ofte er en av dem selv.) som skal få ned baggasjen sin fra hyllene, eller finne seg et sted å sitte. Å se dem trippe rundt når de skal ut fra toget.  Eller bare det at jeg får den stillheten som jeg sjelden får ellers. En ro. Musikk på øra, snus under leppa og et virvarr av landskap som svirrer foran øynene.

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  TODAYS BLACK&WHITE  Har hatt en utrolig koselig dag med søster, fått tatt trikk, tbane så buss, for så å busse i en evighet. Med musikk.
  Når jeg er sliten, er noe av det beste jeg vet å høre på favorittmusikken min - å kjøre buss. Lenge. Jeg vet jeg er rar.

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  SILENCE

  Is the most powerful scream.

  THE LINE OF MY HOMETOWN

   

  Savn♥

   

   

  Bestilte akkurat billetter.. Til dropkick murphys! YAY! Gleder meg som en kid. Da braker det løs på Onsdag - med meg og mitt kjære kamera. Og to awsome mennesker. Likerliker.

   

   

   

   

  Har du vært på konsert i det siste?

   


   

   

  INSTAMONTH

  Ble visst instamonth istedetfor instaweek - vært utrolig dårlig til å bruke det i jula!  Haha. Men skal være flink fra og med nu (:

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   ◊

   

  KITTY AND ROSES


   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  SISTERWEEKEND  Denne helga har jeg besøk av verdens beste lillesøster ♥
  Så idag har vi vært på shopping, cafèturing og vandring i lillestore Oslo - veldig ålreit egentlig. Fikk til og med kjøpt meg to par med boots - på salg!
  Evig digg med salg. Så innkjøps innlegg antageligvis imorgen. Ish.

   

   

   

  Hva gjør du denne helga ?

   

   

   

  PRETTY CAT

   

  Søte pjusken som bor hjemme hos Mamma.  Savner alle 3 pusene - spesielt min, som heter Crash♥ Desverre sitter han ikke fullt så rolig som pjusken - altså bare skurrete bilder. 

   

   

  Hva synes du om bildet ?

   

   

  FORNUFTIG SA DU?


   

  Hei og hå!

  Hva er det som skjer? Jo det, skal jeg desverre fortelle dere. Ettersom jeg har et ekstremt spennende liv, så skal jeg formulere dette greit for dere. Som gidder å lese.
  Det siste døgnet har dette skjedd: Jeg har klart å dope ned Siri, så hun ikke kom seg på skolen. Smertestillende for en jente på tom mage er altså ikke å anbefale - da kan hun finne på å sove i hvertfall 12 timer.. Og våkne litt skranglete. Jeg har vært fornuftig idag. Trent zumba og løpt halen av meg i trapper - stoltstoltstolt. Dette skal da gjentas hver tirsdag - ettersom jeg har fri. Hvor digg. Sminkeløs-dagen. Og jeg vet du digger den utrolig fine genseren min. Såå.. Forberedt meg til norsktimen imorgen - atter en gang flink. Også spist en hel pose med potetgull da. Og noen sjokoladekjeks som tilfeldigvis lå litt for nærme når jeg leste.. Ehe. Før jeg spiste en utrolig digg middag med jentene - som ingen ringere enn Martine diska opp ♥  Så - all trening er da til ingen nytte. Great. Nå er det koma!

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  SOMETIMES


   

  Idag ligger man i senga. Det er kaldt - frostrøyk på soverommet. Magen min har bestemt seg for superterror. Noen dager skulle jeg virkelig ønske jeg var mann!

   

   

   

  Hvordan er din dag?

   

   

   

  EYES PHOTO


   

  Jaaa - da var bloggpausen ferdig gitt! Har levd i min egen lille boble hele ferien min - så nå er det back on track.
  Beste julen noensinne. Og trolig den lengste juleferien i manns minne.

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits