• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • OUTFIT CREEPERS

  bukse//crocker  genser//gina tricot  smykke//cubus  jakke//carlings  sko//dna  øredobber//diverse  earcuff//glitter ring//ebay
  Tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e~

  KAKEKOS
   

  Hei vakre mennesker ♥
  Idag har jo min nydelige Sigrid vært på besøk - var så utrolig hyggelig å mimre at vi skal finne på et eller annet etter at hun har spist fiskegrateng hos bestemoren sin. Haha. Kjenner jeg savner litt hjemmelaget mat iblant jeg også gitt. Nu skal jeg prøve å gjøre det samme - bortsett fra at min mat ikke er like hjemmelaget som Sigrids. Hu har bodd i Oslo en stund nå - er flinkis å studerer. Litt hat at så mange av de gode vennene mine flyttet til Oslo. Digg å ha hu heime litt.  Hun hadde med kake til oss - jeg stod for kaffe og te. Blir ekstra glad når jeg får kake som jeg slipper å bake selv ettersom jeg hater å rydde opp etter at jeg har bakt. HAHA. Im lazy. 
  NU skal jeg fikse håret. For det ser jævlig ut. 

   


  Har noen av vennene dine flyttet for å studere?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  COFFEE TIME  Hei nydelige. Nu sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe, venter på at ei venninne av meg skal få ræva i gir å komme på besøk (:  Idag blir det bare sløving, noe husarbeid og kanskje litt serietitting ettersom jeg var ute i hele går. Formen idag er ikke helt i hundre av en eller annen grunn - håper jeg klarer å riste det av meg !   Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C ha r l o t t e ~ 

  CAMBEFOREBED
  Beklager de superdårlige cambildene. Men jeg er trøtt. Og vil ha en kopp te før jeg legger meg..!

   

  Sov godt og drøm søtt alle sammen ♥

   

   

  Hatt en fin dag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SUNNY FOREST PHOTOS

   

  Tycks ? 

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~

  OUTFIT IN THE WOODS
  strømpebukse//h&m  knestrømper//bikbok  topp//carlings  smykker//ebay&gina tricot   ringer//ebay,gina tricot, bikbok  sko//dr.martens   jakke//cubus  levis vintage shorts//carlings+hjemmelaget.

   

   

  Hei søte lesere ! Kom hjem for ikke alt for lenge siden - har nyti dagen ute med Amandapus. Var utrolig koselig! 
  Vi dro inn i en bitteliten skog i nabolaget hennes, slappet av og tok masse bilder. Kommer flere bilder av det senere. Nu skal jeg spise middag alene - ettersom kjæresten jobber overtid. Så blir det nok filmkveld alene også gitt. Bra jeg i det minste har amerikansk popcorn! :D
  Hva har dere gjort i knallværet ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  FOREVER YOUNG
  God morgen søte mennesker ! 
  Jeg våknet av at det var ett stykk sykt irriterende pus som prøvde å drepe tærna mine. Men jeg ble glad når jeg fikk åpnet øynene ! Helt ekstremt nydelig vær idag - vurderer sterkt å gå meg en tur for å få tatt noen naturbilder. Ellers skal jeg kose meg med den nye teen min ! Forever young fra Yogitea - utrolig god. De har så mange morsomme smaker og navn! Nu skal jeg få ordnet meg litt mat i magen før det blir en tur ut på terassen med boka mi. 

   

   

   

  Har du prøvd Yogi Tea? 

   

   

     ~ I d a C h a r l o t t e ~

  DAGENS BILDEDRYSS

   

   

  Hei nydelige ♥
  Idag har jeg fått gjort ganske så mye fornuftig - både levert cv og nå har jeg kommet meg hjem fra svømmehallen også ! Til og med ryddet en del :D Wee. Feeling flink. Har hatt en super dag - nu skal jeg ha total avslapning !  Hva har dere gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  OUTFIT COOL JEANS

  sko//dna  bukse//carlings  flanellskjorte//vero moda  skinnjakke//carlings  ringer//gina tricot&bikbok  bullet kjede//ebay

   

   

  Hei søte ! Idag har jeg vært flink jente - har fått levert søknad hos Carlings ! Etter det har Nanna og jeg surra rundt, kosa oss og vært på biblioteket å hentet et par bøker. Det var kos (: Gleder meg til å lese ! 
  Nu skal jeg straks løpe til Mamma - vi skal svømme idag. Blir digg med litt trening (:

   

   

  Hva tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  COLD MORNING PHOTOS  God morgen søte mennesker ♥
  Okei. Når jeg våkner er det fordi jeg er helt iskald. Dyna hadde forsvinni på gulvet, og når jeg så ut vinduet var det grått, vått og kaldt. BAH. Ikkelike. Etter den nydelige dagen igår var jeg hundre prosent sikker på at dette også kom til å være en nydelig dag - men jeg tok grundig feil. Håper all snøen som har kommet smelter i løpet av dagen, vinteren tar drepen på alt humøret mitt. + Jeg helst begynne å gå i sommerklær snart.

   

   

  Tycks om bildene ?

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 
  OUTFIT SILVER NAILS
  topp//gina tricot  bukse//urban  genser//fått av mamma  jakke//cubus  smykker//gina tricot,marked  sko//dna ringer//gina tricot&ebay 

   

  Hei søte mennesker ♥
  Det fine været har gitt meg en skikkelig energiboost - nu skal jeg få gjort noen småting før vi skal til Mamma for å spise den ukentlige middagen hos dem. Blir koselig ! Liker Søndager (:


  Hva pleier dere å gjøre på Søndager?
  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  SILVER NAILPOLISH
  Hei søte mennesker ! Jeg sitter nå med ansiktsmaske og skal legge neglakk på de helt utrolig slitte neglene mine. Det er helt nydelig vær ute - så jeg har prøvd å få sugd til meg mest mulig dvitaminer ved å sitte med ansiktet mot sola å lest. Elsker vår. Elsker varme. Ahh. 

   

   

  Tycks om neglakken ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TUMBLR


  //tumblr  Tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  GOOD MORNING B&W


  God morgen søte lesere ! 
  Nå sitter jeg å nyter en kaffekopp eller 5 før jeg stikker på jobb. Rett etter jobb idag blir det hyttetur med jobben - jeg for min del håper jeg slipper å sove over. Må jo ta med en svær bag uansett hvor jeg drar - huff. Kjenner at jeg ennå mangler en del energi gitt. Håper kaffen kicker inn. 
  Men blir koselig å være sammen med menneskene på jobben - de er søte !
  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e~ 

  GOODNIGHT B&W  gamle bilder, men ca sånn jeg ser ut nå..

   

  Nu er jeg egentlig kjempesliten. Av en eller annen grunn så fryser jeg så jeg sjelver! Trenger varme. Sårt. Hater å fryse. BAH!.. Imorgen skal jeg på hyttetur med jobben etter at jeg har vært på jobb. Kan bli spennende !
  Nu skal jeg straks kravle under dyna å prøve forgjeves å bli varm. Ih.

   

   

   

  Noen flere som fryser ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BESØK


  Hei søte - nu har jeg besøk av Tove, Remi og Dina. Utrolig koselig at de kommer innom en tur når først Dina er her! Hun er verdens søteste ♥ Nu skal jeg spise litt nudler - så blir det jobben ikveld ! 

   

   

  Hva skal du idag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  GOOD MORNING COFFEE


   

   

  God morgen vakre! 
  Nå sitter jeg å nyter en kaffekopp fra min Dolche Gusto. Utrolig godt med kaffe når det ikke er så alt for lenge siden man våknet ! Sola glimter til idag - superdigg ! Skal sette meg på verandaen så fort kulda fra natta har forsvinni.
  I natt hadde jeg de rareste drømmene ever. Når en drøm starter forventer man at den skal ha en logisk slutt. Men det har ikke drømmene mine. De tvinner seg inn i hverandre - helt umulig å finne ut noe som helst av dem.
  Jaja. Nu skal jeg mate min furtne kattepus som sitter å piper på gulvet - så skal jeg gjøre noen småting før jeg skal på jobben litt senere idag. Kjenner at det skal bli digg å jobbe litt !

   

   

   

  Drømmer du ofte ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GUESS WHAT IM WATCHING?


   

   

   

   

  Vampire Diaries ! Har blitt helt hekta. Haha. Føler meg max nerd. Nu skal jeg nerde et par episoder til. WEE!

   

   

  Liker du Vampire Diaries ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TODAYS PHOTO&MUSIC


  Awolnation - Sail

   
  Wolfmother - Joker and the thief 

   


  Depeche Mode - Personal Jesus

   
  Radical Face - Ghost Towns    

   

   

  Tycks ? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~

   

  OUTFIT PANTHER
  jakke//cubus  tights//bikbok  topp//bikbok  skjorte//jack&jones  thors hammer//var bestefar sin  bergkrystallkjede//marked  sko// dna  ringer//ebay, gave og gina tricot

   

   

  Hei søte mennesker. Jeg sitter å storslægern for øyeblikket. Solen forsvant - og det samme gjorde tydeligvis rastløsheten min også.  Jeg gadd ikke engang sminke meg ordentlig - hoppet over mesteparten av trinnene så nu har jeg kun maskara og øyeskygge på. Feels wierd - og jeg ser trøtt ut. Håret ser ut som om en høystakk - sånn er det når man kun grer det.. Haha. Nu skal jeg se på Vampire Diaries, since i have no life atm. Vurderer sterkt å lage vafler til meg selv ikveld. OMNOMNOM!

   

   

   

  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SUNNY MORNING
  God formiddag søte lesere!
  Nå sitter jeg å nyter en kopp kaffe - å vurderer å sette meg på verandaen for første gang for å nyte morgenkaffen i år. Været er nydelig, jeg sov som en stein i natt. Lykke ! 
  Idag har jeg faktisk null planer. Bortsett fra å brette klær.. Bah. 

  Hvordan er været hos dere ?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~

  THIRED BLACK&WHITE   

  En smule sliten nå merker jeg. Mamma og jeg var nemlig på vannaerobic - trodde jeg skulle dø av latter. Eldre damer, eldre menn, damer som akuratt har født. Også Mamma og  meg. Vi fniste som fjortiser igjennom mesteparten av timen for å si det mildt ! Kunne heller ikke unngå å komme med et latterbrøl så alle så på meg - når den eldre mannen begynte å jogge noe innisatan fort i vann! SLOWMO! Ekstremt. 
  Men bra trening var det hvertfall - ga alt jeg hadde. Nu skal jeg walk like a zombie til senga - lese et par sider i boka mi, så blir det nattinatt.  

   

   

   

  Har du prøvd vannaerobic før ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CRASH 1 ÅR BILDEDRYSS
  Idag har som sagt nydeligste Crash bursdag!
  Gratulerer med dagen til verdens beste katt ♥
  Han er seriøst den katten jeg kjenner med MEST personlighet. Haha, han er rå. Love him!♥
  Hva synes dere om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT FLOWER CROSS  genser//gina tricot   shorts//levis vintage  sko//dr.martens  jakke//cubus  ringer//gina tricot&ebay  øredobber//gina tricot


  Hei søte mennesker ! Nå sitter jeg å prøver å manne meg opp. Skal snart ut på veiene å kjøre - så det lureste er vel egentlig bare for alle dere andre å låse dere inne i en bunker. Med proviant. 
  Idag har jeg gjort ytterst lite - jeg har tatt meg god tid på badet, vasket klær å sett med smale øyne på syvsoveren i senga - og pusen i sofaen. Pusekatten vår ble faktisk 1 år idag ! Søte pusetatt.

  Nu skal jeg hive i meg no for. Og være farlig on the road. YEAH.

   

   

  Tycks om antrekket ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  SUNSHINE BILDEDRYSS  Idag har det vært helt SUPERT vær - var deilig å kunne være litt ute ! Var å shoppet, slappet av på cafè og nøyt været til det fulle med Amanda tidligere idag - superkoselig. Nå har jeg vasket gulvene - vært flink jente. Så skal jeg nå fordype meg inn i en bok med en kopp kaffe ♥

   

   

  Hva gjør du ikveld ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  NEW IN

  1.gina tricot 2. gina tricot 3. bikbok   

   

  Digger alle sammen. LOVE!

   

   

  Hva synes du ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~

  OUTFIT BURGUNDER FLANEL
  sko//dna  bukse//gina tricot  topp//gina tricot  skjorte//vero moda  strikka genser//fått av mamma   ringer//gina tricot&bikbok  smykke//ebay  earcuff//glitter  øredobber//glitter 


   

   

  Tycks ?

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  GOOD MORNING SUNSHINE !

  God morgen søte ♥
  Jeg våknet idag til en utrolig koselig følelse - en følelse av vår ! Det satt en ekstremt hissig liten pippipp utenfor vinduet mitt til morgenen å sang. Når jeg gikk ut for å se hvordan temperaturen var - så var det jo helt herlig mildt ! WEE. Likerliker. Solsolsolsol. Dette skal jeg benytte meg av - så skal til byen for å shoppe opp gavekortenene mine senere ♥ Men først skal jeg ut å nyte en kaffekopp i det milde været !

   

   

   

  Er det mildt hos dere ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DAGENS INNKJØP
  pudder//clinic  lommebok//friis  burgunderød flanellskjorte//vero moda 
  Hva tycks ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SVERIGETUR BILDEDRYSS
   

   

  Hei søte ! Dagen idag har gått i ett - vi har nemlig vært på ¨harrytur¨ med Color Viking idag ! Var en kjempekoselig dag - til og med tanta mi ble med i siste sekund. Har ikke bilder av henne over - hun er ikke så glad i å bli tatt bilder av. ^^ Jeg har både fått kjøpt meg en ny skjorte, nytt pudder, røyk og godis. Superkos ! 
  Det som ikke var så alt for kos var jo at det begynte å blåse ganske heftig på slutten - Nora og jeg lå rett ut en stund. Haha. Typisk oss ! Hatt en strålende dag med familien min ♥

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?
  Blir du fort sjøsyk ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CROSS EARCUFF

  earcuff//ebay. 

   

   

  Tycks ? 

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  FASTELAVEN BILDEDRYSS

  God kveld søte mennesker ! 
  Nå sitter jeg å slapper helt av - var utrolig koselig hos Mamma idag ! Vi har jo feiret fastelaven. Noe jeg absolutt ikke visste hvorfor vi feiret. Så jeg sjekket det på Wikipedia ! Det viser seg at det er en type vårfest, at vi spiser og koser oss før vi visstnok skulle hatt en fastetid. Ikke det at vi faster - liker mat alt for godt til det..
  Og noe jeg ABSOLUTT ikke visste - var at fastelavensris som man lager for å pynte opp på denne dagen egentlig er et hedensk symbol på fruktbarhet. Wikipedia - hva skulle jeg gjort uten deg !..
  Nu skal jeg glo på serier, slappe av å kanskje legge ut noen bilder av den nye earcuffen jeg fikk i posten !

  Visste du hvorfor vi feirer fastelaven ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  MY PINUP OUTFIT

  shorts//vintage levis 501  skjorte//poco loco fra carlings  strømper og strømpeholder//h&m  bandana//ebay  Hei søte mennesker ! Beklager utrolig dårlig blogging igår - men jeg hadde rett og slett ikke tid til det. Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld med en haug med mennesker jeg er glad i og som gjorde kvelden min fantastisk. ♥
  Har nå ryddet bort alt tomgods, alt som mangler er at jeg skal vaske gulvet. Sitter fast for hvert skritt jeg tar.. Haha.
  Det var jo pinup party - ikke alle hadde ordnet seg like mye men alt i alt var det mange fine mennesker der uansett pinup eller ikke ! 


  Takk til dere som gjorde kvelden min fin ♥

  Hva syntes dere om antrekket ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GREY MORNING

  God morgen søtnoser ! Nu sitter jeg å nyter frokosten min - skal snart på jobb. Senere ikveld blir det pinup party ! Gleder meg masse til å kle meg ut. Har nesten hele planen klar ! :D

   

   

   

   

  Har du vært med på Pinup Party noen gang ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MAKING JELLY SHOTS  Nanna og jeg har vært flinkiser ! Har troen på at de ble litt i overkant sterke - men det funker. 

   

   

  Har du laget det før ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT RED FLANEL  poco loco skjorte// carlings  bukse//monki  sko//dr. martens  øredobber//glitter  topp//gina tricot  jakke//cubus  ringer//kappahl&gina tricot  Hei søte ! Nå sitter jeg med Nanna - vi skal prøve å få laget litt geleshots før hun flyr avgårde. Nydeligste været idag - blir så glad når det er sol ute ! :D WEE.

   

   

   

  Hva tycks om antrekket ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  STARBUCKS MORNING  God morgen søtnoser ! ♥ 
  Eller - egentlig er det jo langt ifra morgen.. Haha. Nå sitter jeg å nyter min iskaffe fra Starbucks mens jeg venter på at baguettene mine skal bli ferdige i ovnen. Idag skal jeg lage jellyshots - til festen imorgen ! Imorgen blir det feiring av meg selv - pinup party for alle penga ! Wee! 
  Elsker temafester og å kle meg ut. Likerliker. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~

  SOME OF MY GIFTS


  søt miniramme ♥


  hjertekopp♥


  kakeboks ♥


  øredobber ♥


  rar pusekatt pyntesak ♥


  tredelt bilde av bjørketrær ♥


  Alle Harry Potter filmene på Bluray ♥


  En nydelig rose ♥

   

   

  Jeg fikk jo en del andre ting også - men orket ikke ta bilder av alt. Fikk også støvletter, gavekort, showergel, kakeform formet som et hjerte, rosa muffinsformer, penger +. Er superfornøyd med det jeg fikk ! Også får jeg jo bestille Jeffrey Campbell sko når de kommer inn! Weee!
  Dagen idag har vært kjempekos. Har vært med en kompis - surra i evigheter med en lampe for å få den til å fungere å henge på plass. Haha - Ida got skills ! Nu skal jeg se noen episoder av The Vampire Diaries - så blir det vel senga (:

   

   

   

  Hva synes dere om det jeg fikk ?

   

   

  ~   I d a C h a  r l o t t e ~  

   

  BIRTHDAY BILDEDRYSS   

  Jeg hadde en fantastisk koselig dag igår ♥ Jeg fikk masse fint - og jeg skal snart bestille mine første Jeffrey Campbell sko ! Gleder meg noe helt ekstremt. Mamma er snill ♥ Fikk også søte gaver fra venner, familie og av kjæresten fikk jeg jo pc som var både julegave + bursdagsgave (: Mamma fyrte på litt mange lys samtidig - derfor ble det en insane flamme..  Hva tycks om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

   

  BIRTHDAY OUTFIT


  Hei søte ! Dagen idag har vært veldig velykket - jeg har hatt den sammen med verdens beste jenter ! Og familie ikke minst. Har kosa meg ut av dimensjoner ! Bildene fra dagen idag kommer imorgen - nu er jeg utslitt å skal glo på en serie & spise pizza for å avrunde dagen. Kjæresten har allerede sovnet - hører snorket igjennom ørepluggene. Mine besteste jenter, familie, kjæreste og solskinnet - I THANK UUU ♥

   

   

   

   

  Hva tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  BIRTHDAY PHOTOS  God morgen søtiser ! Nu har jeg bursdag - hihi. 21 år today. Idag skal jeg en liten tur ned til byen for å drikke kaffe - så blir det til et kaffelslaberas her ikveld med familie og venner. Nu skal jeg nyte muffinsen min, lage meg litt ordentlig frokost og drikke kaffen min før jeg hiver meg i dusjen! 
  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e   ~

  STRAWBERRY

  Hei søte ! Bah, blogg.no har hatt masse surr idag merket jeg. Derfor kommer innlegget så sent. 
  Jeg var søt jente - laget sjokolademuffins med jordbærglasur til kjæresten. Og jeg har fått vasket hele leiligheten, lagt på nytt sengetøy og vasket haugevis med klær. Feeling flink. Mc donalds mat ble min belønning - nu skal jeg nerde litt - merkelig at om rett over en halvtime er jeg 21 år. Haha. Getting old!

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW SILVER RING

  Se hva jeg fikk i posten !    

  Jeg elsker tommelringer - så jeg bestilte en fra ebay for evigheter siden. LOVE IT!

   

   

   

  Hva synes du ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RANDOM TUMBLR   
   
   
    
   
   
    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  *  //Tumblr

  Hei søte. Nå er jeg egentlig bare sliten - vil spise junk å glo på serier. Sorry for at jeg er litt sucky idag - men det er den type dag det er. Hope u enjoyed the pictures ! ♥ Slenger med en sang. Awsomeness.

   

  Carolina Liar - Coming To Terms

   

   

   

  Noen flere som har en dårlig dag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT DENIM SHORTS


  shorts//bikbok  jakke//vero moda  genser//cubus  sko//dr.martens  ring//gina tricot  skull øredobber//glitter  Nu skal jeg bare hive i meg litt mat - så blir det en tur til Mamma !

   

  Hva tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  HAFJELL BILDEDRYSS


  Hei søte ! Det ble ikke så alt for mye blogging fra hytta - internetten funket nemlig dårlig. Men vi hadde en fantastisk tur - jeg beveger meg som en 100 år gammel dame etter jeg stod på snowboard i et par timer. Men jeg hadde det utrolig morro, det er ikke siste gangen jeg skal stå i bakken på brett ! 
  Nå skal jeg komme meg i dusjen - kanskje musklene mine klarer å slappe litt av.   Hva har du gjort denne helgen ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  UT PÅ TUR

  Hei søte mennesker! Nå ligger jeg rett ut i den fine hytta. Internett er det jo ikke her - ikke som vi får til å funker hvertfall. Så da blir det mobilblogging. Dagen idag har vært kjempekoselig! Vi har gått tur, slappet av, spist god mat og nu blir det litt alkohol i glassa! Imorgen blir det en tur i bakken - skal stå på snowboard for første gang på 7 år.. hæhæ. Wish me luck..!


  Hva skal du i helga?  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BEAUTIFUL SUN !
   

  God morgen søte ! 
  Nå sitter jeg å er en smule stresset, har en gretten Kjæreste som akuratt har våknet og en kaffekopp som jeg tviholder med begge hender. Det er vakkert vær ute - sol. Blå himmel. Føler meg omtrent fri når jeg ser ut av vinduet!  Blir glad av sol. Jeg vet ikke om det er internett på hytta - men hvis det er det får jeg nok blogget. Hvis ikke får dere nøye dere med mobilbilder (:


  Da drar jeg til Hafjell ! Sjåast!

   

   

  Er det fint vær hos deg ?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~  

  PRETTY TUMBLR PIX

  //TUMBLR

   

   

  Do u like them ? ♥

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT OWL&WOLF  tskjorte//gina tricot  tights//h&m  levis 501 shorts//homemade vintage  cardigan//vero moda  ring//ebay  bandana//ebay

   

   

  Hei søte ! Nå kommer jeg fra Mamma - måtte hente meg lue og slike ting. Jeg bruker jo ikke slikt at all.. Haha. Spennende å være sporty. Ehm. Pakkingen har stått på pause nå mens jeg har vært der - så nå er det fullt pakkestyr her.. 

   

   

  Hva tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HEY HO

   
   

  God morgen solstråler! 
  Idag er den store pakkedagen. Imorgen reiser vi til Hafjell for å bli der til Søndag - og når jeg pakker for både meg og typen er det ganske så mye som må pakkes ! Først og fremst skal jeg nyte frokosten min, kaffe og stillheten før jeg setter på høy musikk og skal prøve å finne frem de tingene vi ALDRI bruker.. Jeg skal stå på snowboard for første gang på mange år. Jeg har en følelese av at jeg kommer til å tryne noe helt insane.. haha. Ida eier ikke balanse - og burde egentlig bare sitte på akebrett. Slenger med en sang som jeg ikke får ut av hodet..

   

  Hinder - Hey Ho

   

  Hva står du på ?
  Hva synes du om sangen ? 

   

   

  ~ I d a C h a  r  l o t t e ~

   

   

   

   

  NEW IN: NAILPOLISH


  ebay

   

   

   

  Like it ? I do !

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT SKULL TEE

  tskjorte//carlings  bukse//urban  kjeder//marked&ebay  earcuff//glitter  ringer//ebay, kappahl, gina tricot  Idag føler jeg at uansett hva jeg gjør med håret så blir det feil. Uansett hva jeg tar på meg, bytter jeg det ut. Dårlig dag sånn sett. Så dro tskjorta over hodet å daffa ut i stua. Gir opp. Føler at jeg ser forferdelig ut idag. Nu skal jeg sitte å furte på tumblr. Og lage meg kaffe.

   

   

  Noen andre som kjenner seg igjen?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~

  BLACK&WHITE LIGHT

  Hva tycks ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD MORNING   

  God morgen søte mennesker ! 
  Nå sitter jeg å nyter min 3 kopp kaffe allerede. Skal snart hoppe i dusjen - idag er nemlig dagen da jeg skal gjøre veiene utrygge ! Haha. Neida - jeg vil tro at jeg er ålreit til å kjøre..neida.jodaa.ehm.
  I natt har jeg sovet ekstremt dårlig, så trenger masse kaffe idag. Våknet mange ganger å var helt våt av svette - så jeg har dusjet allerede to ganger i natt. Utrolig hvor godt sovehjerte Kjæresten har !
  En kaffekopp til - så får jeg gjøre meg klar for å vise kjørelæreren hva jeg kan !

   

   

   

  Tar du kjøretimer?
  Eller har du lappen?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  GIRLS DAY BILDEDRYSS
  Hei søte ♥


   Idag har jeg kosa meg masse med jentene mine - Amanda og Nanna ♥ 
  Vi har spist tomatsuppe, hørt på musikk, hatt total latterkrampe opptil flere ganger å bare hatt det awsome. Har til og med fått vasket klær idag.Flinke meg.  Nu skal jeg straks labbe meg inn i senga for å glo på tumblr. Fryser.IKKELIKE..

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT BANDANA IN HAIR  bukse//crocker  skjorte//jack&jones  tshirt//gina tricot  bandana//ebay  sko//dna  smykke//ebay  ringer//gina tricot&h&m  Nå sitter jeg å har besøk av verdens beste jenter. Koser oss masse, danser og kødder. Loove. 
  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TUMBLR IN THE MORNING

    

   


   

   

   

   

   

   

   

   

  Todays inspo. Like it ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MUSIC FOREVER  Jeg har en ganske variert musikksmak - egentlig. Har jeg funnet ut. Sitter nå å hører på The Cure, Depeche Mode og Van Halen. Men noen dager vil jeg bare høre på Paramore. Eller In Flames. Eller Iron Maiden. Eg e rar.

  Elsker musikk i hvert fall. Den sier hva jeg føler for meg - så jeg slipper å si ordene selv.


  Har dere det sånn med musikk?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  A PERFECT SNOWFLAKE

  Hei nydelige mennesker ♥
  Idag har det snødd. MASSE. Og selvom jeg ikke liker at det snør - kan jeg ikke se bortifra at det er utrolig vakkert.
  Jeg klarte til og med å få tatt bilde av en snøkrystall :D WEE. Aldri fått det til før - var morro å få et greit resultat !
  Jeg har ikke helt fått varmen i meg ennå - etter at jeg gikk til Amanda tidligere idag. Men antar at jeg blir det snart, kosebuksa skal PÅ. Gidder ikke sitte i ubehagelige klær når det finnes joggis. Nu skal jeg sitte på Tumblr (som dere kan følge HER) å se på sommer bilder. Jeg vil til Thailand. Ellerno.
  Hva er din mening om all snøen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT SPIKED COLLAR  bukse//h&m  genser//cubus  belte//second hand  skjorte med nagler//homemade vintage ringer//gina tricot  earcuff//glitter  Hei søte! ♥ Nå sitter jeg å glor i senga til Amanda - har akuratt gått hit. I snøstormfaenskapet. Ida = kald og sliten! Tok meg hele 3 kvarter - 20 minutter lenger enn vanlig fordi de ikke hadde måka fortaua. Maiskorn.
  Amanda vasker badet - jeg ligger i senga hennes. Haha.
  Ikveld blir det middag hos Mamma - men først skal jeg skravle med beste Amanda (:Og forhåpentligvis drikke kaffe så jeg endelig blir varm igjen..

   


  Hva tycks ?

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BREAKFAST


  God morgen folkens! Eller - stod jo faktisk opp for et par timer siden. Men sitter nå å nyter frokosten min! Elsker bringebærsyltetøy, kaffe og ro når jeg spiser det første måltidet. Fingeren min verker av en eller annen grunn ennå. I takt med pulsen. Insane irriterende! Og det snør. Som faen.
  Hva spiser du til frokost ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GLITTER IN THE AIR PHOTOS


   

  Nå skal jeg sove. Fingeren min verker av en eller annen merkelig grunn. Dunker som satan. 
  Jeg er lei. Og trøtt.
  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT RED & FEATHER
  bukse//carlings  genser//h&m  ring//bikbok  fjærøredobber//ebay  smykke//ebay  Hei søte mennesker ! Nå sitter jeg å er temmelig sliten - men vi skal straks ut av døren forde. Må ha vaskepulver, middag og annet kjedelig pjus. Sitter bare å venter på at min kjære skal bli ferdig på badet, gitt. 
  Dagen idag har egentlig vært bra - det var nydelig og merkelig vær på vei til jobb idag. Det så ut som om det lå små glitterkorn i lufta - det snødde og var sol samtidig. Supereventyraktig.Like ! Prøvde å ta bilde av det, det kommer senere ;) 

  Hva har du gjort idag ?


   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  THIS IS HOW I FEEL


  Grumpy. Thired. Want to sleep.

   

  Hva tycks om bildene ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD MORNING SNOW
  God morgen ♥
  Av en eller annen merkelig grunn våknet jeg sliten idag. Utslitt - rar i kroppen. Ikkelike. 
  Når jeg skulle titte ut døra - ble jeg omtrent snødd ihjel ! Selvom det er sol - kom det masse snø. Bah. Håper snøen smelter vekk snart.. Nå skal jeg prøve å få i meg litt frokost - selvom jeg egentlig ikke har lyst på at all. Så blir det jobbing om et par timer.

   

   

   

   

  Snør det hos deg ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DO I LOOK LIKE HER ?

  Hei søte. En kommentar jeg får ofte er at jeg ligner på Ke$ha! Så nå vil jeg høre med dere fantastiske lesere:

  Ligner jeg ?

   

  Ke$ha:


   
   

   

   

   

   

   

  Meg:   Da har jeg gitt dere masse bilder fra forskjellige tider. Jeg har null peil. Kan se noen likheter her og der - så da er det opp til dere å dømme! Altså ansiktet. Ikke stilen vi snakker om ;)

     Ligner jeg litt på Ke$ha?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT SPIKED SHORTS  levis 595 shorts//hjemmesnekra  genser//vero moda  fjærøredobber//ebay  ringer//ebay&gina tricot

   

  Hei søte ! Nå sitter Amanda og jeg her å loker. Var kjempekoselig at hun kom innom en tur. Har satt nagler på shortsen min idag ! WEEE. Liker. Vet ikke om jeg skal ha noen flere.. 

   

   

   

  Tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD MORNING PHOTOS


  God morgen søte mennesker ♥

  Da er jeg straks på vei til jobb. Deilig å være tidlig ferdig idag ! 
  Jeg furter temmelig hardt idag. Jeg fryser omtrent ihjel! Skjedde med at det plutselig ble 12 minus?!.. Jaja. Coffee will keep me warm. I natt våknet jeg utallige ganger av at det bråket utenfor, men jeg har null idè om hva det faktisk var. Nyskjerrige meg forsvant ut døra i tøfler, morgenkåpe og joggis. Nydelig syn kl 4 om natta.. Haha. Men bråket sluttet, jeg gikk inn å la meg igjen. 10 minutter senere begynte det igjen - men da var jeg så frysen at jeg ble i senga..! H a t e r å f r y s e.
  Hva skal du idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e   ~ 

  TUMBLR WHEN IM THIRED

  Hei søte mennesker. Nå er jeg så sliten - så da blir det et tumblr innlegg til dere !  


       

   
  Jeg elsker tumblr. Jeg blir inspirert på alle måter - livet, klær og bildetaking. Loveit ♥
  Hva synes du om bildene?
  Et du likte spesielt godt ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e~ 

  EN LITEN SKADE


  Her er min lille skade. Som dere ser er det en kul under kneet ^^ haha. Nydelig. 
  Teite is - og teite komunen som ikke har strødd grus !
  Noen flere som har tryna i vinter?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  ZUMBA MORNING  God morgen søte ! 
  Idag følte meg meg ganske så kvikk når jeg våknet - så jeg startet dagen med en time Zumba i stua. Utrolig morro - får dagen igang. Nå skal jeg ta meg en kaffekopp før jeg løper i dusjen - så får jeg kaffebesøk før jeg skal på jobb senere idag (:

   

   

   

  Danser du zumba eller noe lignende ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  PAKKER I POSTEN

   


  1.Nagler 2.Fjærøredobber 3.Ring med rød stein 4.Kamera ring alt er fra EBAY

   

   

   

  Nu skal jeg spise dipp og glo på serier før det er natta !

   

   

   

  Hva syntes du om det jeg fikk i posten?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~

  PICTURES TODAY
  Hei søte lesere ! Da var det ikke så alt for lenge siden jeg datt inn døra her. 
  Idag har jeg vært en tur i byen med Nanna - møtte også Linda og Karoline på kafka. Det var koselig - men ekstremt kaldt. Jeg trodde jeg var mann med masse klær på - men det holdt visst ikke i evigheter. Etter turen i byen dro jeg til Stemoren min og broren min for å være litt med dem. Ser broren min alt for skjelden! Han blir så utrolig fort stor.. Jeg skal faktisk låne snowboardet hans når jeg skal til Hafjell ! Haha. Det er kult når han er 10.. Føler meg max liten. MEN! Nu er det en dipp som venter på meg. Også skal jeg ta bilder av det fine blåmerket å vise det til dere. Ja jeg er geek. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT OLD TSHIRT  gunsNroses tshirt//vintage  skjorte//jack&jones  jakke//ellos  levis501 shorts// hjemmeklippet  sko//dr.martens  bullet kjede//ebay   trippelskull ring//gina tricot


  Nu skal jeg løpe til byen for å møte Nanna ! Toodles ♥

   

   

  Tycks ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  IN THE MORNING B&W
  God morgen søte mennesker ♥
  Nå sitter jeg med stort hår og morratryne. Skal straks hoppe i dusjen - må bare få i meg litt mer kaffe først. 
  I natt har jeg sovet veldig urolig - og kneet mitt har fått ny farge og form i løpet av natta. Det gjør vondt som !">¤%&!!!
  MEN! Skal ikke klage fordeom. Barelitt. Haha. Vet ikke helt hva jeg skal finne på idag - får se hva dagen bringer. 
  Noen av bildene ble forferdelig dosete etter redigering - men dere overlever vel. Likte atmosfæren.  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits