• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • ARMY LIFE

  Hei - long time, no see! Her har ting gått i ett siden jeg kom. Og ikke fant vel jeg ut at jeg kunne koble mobilen til pcen, for nettverk.. før nå. Så nå sitter jeg på kaserna, slapper av i sivilklær etter en helt ok dag her på Madla rekruttskole! Den siste tiden har jeg lært utrolig mye om meg selv, og om mange i troppen min. Jeg absolutt elsker det her! De første ukene var det mye venting, testing og slikt. Helvetesuka var ikke så ille som jeg trodde den kom til å være - og feltuka var bare en utrolig herlig tur (Bortsett fra siste natta - som da absolutt var pyton.)  
  Og nå er de siste dagene her. Utrolig trist, egentlig. Alle blir splittet - etter å ha bodd oppå hverandre i to mnd. Det har vært en hel del beduggede kvelder på byen - men mest av alt har det vært lange kvelder i peis stua der vi har sett film, etter film, etter film. Haha. Og ikke minst har man vært en del på Madla Amfi (Kjøpesenteret - som heldigvis bare er 5 minutter unna.)  Jeg kommer til å savne det her - men jeg gleder meg utrolig mye til jeg kommer til mitt neste tjeneste sted - som da er Bergen! Jeg har da vært så heldig at jeg kommer videre på Fregatt - og har fått dekkstjeneste! Er i himmelen. Dette var da førstevalget mitt, så tårene var ikke langt unna når jeg stod på en skytebane langt inni skogen, og fikk dette fortalt.
  Fikk da tatt med et lite kamera - som tok dårlige bilder, langt inni skogen på feltuka. Men alikevel var dette bedre enn ingenting! 

   
   ♦

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits