• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • MUSIC IN MY EARS

   

  Musikk jeg liker. Hører ofte på disse sangen før jeg legger meg? 

   


  Sia - Breathe Me  Damien Rice - 9 Crimes

  Lana Del Rey - Born To Die


  In Flames - The Chosen Pessimist 
   

  Lifehouse - Storm

  Alter Bridge - Ghost Of Days Gone By


  Rise Against - Hero Of War

  Ghost Brigade - In The Woods

  ?


   

   tumblr   

   

   Prøvde å legge ut dette innlegget igår kveld - men det funket visst dårlig for blogg.no..   Hva synes du om bildene og sangene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  BAKING GIRL

  Hei søte ! Dagen idag har vært utrolig kos - har hatt besøk av min søte Linda, drikki kaffe, gått på butikken og laget Chocolatechip Cookies ! Var egentlig litt artig å lage - ill do this again ! Mens jeg ventet på dem i ovnen ble det ventenudler, wordfeud med søss og en kopp kaffe til. Herre - kommer til å vibrere bortover gulvet om jeg drikker mer snart. Haha. Får snart besøk av en kompis som jeg ikke har sett på en stund, derfor jeg bakte idag faktisk. Snille meg.

  Hva har du gjort idag ? 


   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  RELAX

  Hei søte !
  Idag har formen vært litt klein - derfor har jeg bare kosa meg med kaffe, lest blader, lakka neglene mine og glodd på Vampire Diaries.. Haha. Deilig å slappe helt av for en gang skyld - kjente jeg trengte det. Driver å stresser en del med å finne meg et sted å bo i Oslo - har så lyst til å bo med noen jeg kjenner fra før av.. Men er godt mulig det blir fremmede mennesker - og da får jeg jo bare bli kjent med dem^^ Bah. Håper alt går som smurt.
  Neglakken heter foresten 712 Ocean Drive for dem som lurte på det. Likte fargen - minner meg om sommer.

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TRØTT MORGEN BILDEDRYSS   

   

  Okei. En smule trøtt. Fin morgen - håper den er like fin etter at jeg har sovet en time.. Er så trøtt at øya glir igjen, munnen glir opp og jeg våkner av min egen snorking. Følte meg meget fresh. Slik kan det gå når det er teite lyder utenfor vinduet mitt - som pågår HELE natta. Bah. Sovetid.
  Synes om bildene?
  Er du trøtt om morgenen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT PILOT


  bukse//carlings  topp//gina tricot  skinnjakke//cubus  sko//dna  ring//gina tricot  earcuff//glitter  briller//bror sine

   

  Hei søte! Beklager at det ble litt mye outfit idag - hadde visst ikke tid til å ta bilder av så mye idag. Har vært den store blåsbortdagen idag - derfor ga jeg opp håret. Har hatt en god svømmeøkt, 1,5 km idag! Føler meg litt sprek - sofagris som jeg er. Nå skal jeg beglo pcen litt før jeg tusler i seng - opp kl 06 00 as usual. MAIS.

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GÅRSDAGENS OUTFIT


  strømpebukser//h&m  shorts//vintage  topp//gina tricot  sko//dna  olaskjorte//h&m  belte//lindex  smykke//marked  tommelring//ebay  turkisringer//glitter&ebay

   

   

  Hva synes du om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  WARM DAY BILDEDRYSS

  Hei vakre mennesker !
  Idag har vært den beste på lenge. Varmt vær, mye god kaffe, franske makroner, vakre blomster og verdens beste venninne Linda! ♥  Alt for lenge siden jeg har sett ho, må få til dette her oftere. Har til og med fått litt farge og fregner på armene og i ansiktet - håper været blir like bra imorra!

   

   

  Tycks om bildene?
  Hva har du gjort idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

     

  WARM MORNING

  Hei søte ! ♥Idag gikk dagen som vanlig til å dra å vekke min søster evig tidlig - for så å dra hjem å sove en bitteliten time. Er så trøtt i trynet at det føles som om jeg aldri skal få opp øya ordentlig. Nå skal jeg hive på men noe klær, få i meg en kaffekopp - så er jeg ready for å sleike sol på cafè ♥ Er så digg at det er over 10 grader klokka 7 om morgenen !
  Er det varmt hos deg?

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPY CAT   

   

  Tycks om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  BLUE FLOWERS SUNDAY  Hei søte mennesker ♥
  Idag ble bra Søndag med masse innhold. Alt fra grillmat, til laks og vafler - jeg tror jeg kommer til å være mett i flere år fremover! Jeg har vært utrolig trøtt de siste timene - blir straks senga på meg. Sånn er det når man blir gammel å må stå opp kl 05 30 HVER morgen.. AAHHHH. Jaja. Var kommet enda flere nydelige blomster ute ! Ble lykkelig når jeg så blåklokker (Eller hva de heter?) og Mamma hadde skaffet seg noen søte inne også. Må få skaffet meg flere blomster i leiligheten - selvom jeg helt sikkert kommer til å ta livet av dem som vanlig..  Nå skal jeg gomle i meg litt sjokolade - snart ser jeg ut som en hval.

   

   

  Hvordan var din Søndag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT BURGUNDER JUMPSUIT


  jumpsuit//bikbok  ring//kappahl  armbånd//ebay&glitter  earcuff//glitter  sko//dna

   

   

   

  Nå forsvinner jeg på fest for å gjøre byen en smule mindre trygg. SKÅL! 

   

   

  Hva skal du ikveld ?
  Synes om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KOSETID  Nå sitter jeg godt planta i sofaen med ELLE, starbucks og pcen. Ble evig sliten av jobben idag - var alt for lite å gjøre. Tiden går så utrolig sakte, selvom Maria var der å gjorde dagen min bedre. Det fulgte med Maroccain Oil med bladet - så jeg gleder meh max til å prøve den ! Skal få kjøpt meg en flaske bare pengeboka blir litt  fullere. Fikk også bytta min Dolce Gusto idag - til en rød en! Den er SÅ mye kulere - retrostyle. Meliike. 

  Leser du Elle?
  Hva slags blader leser du?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WORKING WOMAN  Hei søte ♥
  Fikk sove lenge idag - det var ekstremt deilig. Idag blir det først å hjelpe Pappa i hagen igjen - vi skal hente mer grus for å få plassen ute fin. Etter det blir det et par timer på jobben før det blir en rolig kveld. Jeg sitter mye å drømmer for tiden, jeg skal jo tross alt gå skole til høsten ! Gleder meg som en unge til å gjøre dette her, men er jo en smule nervøs også. Skal gå på skole i Oslo, da blir det jo enten bofelleskap eller å dele en leilighet med noen jeg kjenner ! Så får ta en skikkelig ringerunde for å se om noen tør å bo med skumle meg. Haha. 
  Hva skal du til høsten ?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e  ~ 

  GARDEN  Hei nydelige♥
  Har vært ute i så å si hele dag. Pappa trengte litt hjelp i hagen - og jeg trengte å bevege på meg. Passa bra ! Har fått vekk løv, barnåler osv. Og lagt litt grus (: Ble virkelig bra ! Også var det så utrolig varmt - gikk i singlet hele dagen. Likerliker ! Men det jeg egentlig skulle idag var jo å shine leiligheten.. Så nå må jeg ta vaskefilla fatt - litt i allefall. Ellers har jeg kjøpt potetgull og har planer om å stappe i meg det senere.

   

   

   

  Hva har du gjort idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  EARLY ON

  God morgen søtnoser. Idag startet dagen min kl 05 30 - og jeg var faktisk ganske så våken. Zombien Ida var fraværende for en gang skyld, og jeg var ved godt mot da jeg satte meg på bussen for å dra å vekke søss. Det første som skjer er at det setter seg noen ved siden av meg stoppet før jeg skal av. Hater når det skjer - er superkleint når personen akkurat har satt seg ned - mens jeg fyker opp som en rakett for å hoppe av bussen. 
  Føler meg også superfresh uten sminke når alle de andre sitter nydusjet og ferdig sminket - men jeg rakk ikke det så tidlig. Etter et par kopper kaffe og en smule amper lillesøster sitter jeg nå tilbake i leiligheten å er stuptrøtt - derfor blir det en time på sofaen før jeg skal shine leiligheten, vaske klær, pakke opp litt flere ting fra pappesker å nyte enda flere kopper kaffe. MÅ ha kaffe.

  Hvordan var din morgen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  TODAY PHOTOS

  Idag har det vært VÅR. Skulle bare ønske det ikke blåste - da hadde været vært perfekt. Middagen hos Mormor var utrolig koselig - fikk snakket om masse rart. Jeg har flydd rundt å tenkt masse idag - jeg skal nemlig søke meg inn på skole i Oslo ! For å bli ferdig med videregående, tar alle 3 årene på 1 1\2 år. Sonans er plassen ! Så vi får se - dere får krysse fingerne for meg. Nu blir det total avslapning - Nav med stemor ♥ Også ansiktsmaske. Må til ! 

   

   

  Hvordan var været hos deg idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT DREAMCATCHER COLOR TEE


  topp//gina tricot  shorts//cubus  kjede//cubus  jakke//vero moda  

   

  Beklager for ræva bilder idag. Jeg glemte rett og slett å ta bilder mens det fremdeles var lyst ute - så da ble det sånn her. MENMEN! Idag har egentlig dagen gått i ett - gleder meg til ansiktsmaske og en kopp te nå. Redigerer bilder fra dagen idag også - så de kommer vel bittelitt senere. 
  Hva synes du om antrekket ?
  Hva gjør du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SNEAKPEAK OUTFIT


   

  Da går straks turen til Mormor for å skravle, drikke kaffe. Også får jeg middag.Omnomnom!


  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  CITY NIGHT   

   

  Har kjøpt noen søte ting idag - viser dere senere ! 

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SPRINGFEELING  Hei søte! Nå skal jeg straks til byen for å handle noen småting nå som lønninga har tikket inn. Utrolig deilig vær har det vært idag også - er så deilig når man kan gå i skinnjakka uten å fryse ihjel!  Idag har jeg sovet en hel del - tror jeg trengte det..   Hva har du gjort idag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  GANGS OF NEW YORK


  //alle bildene er fra tumblr  God kveld skjønninger !♥
  Nå har jeg akkuratt sett en av mine yndlingsfilmer - Gangs Of New York! Elsker den filmen - den har absolutt alt som en god film trenger - pluss masse ekstra finsaker. Anbefaler denne filmen fordi den gir deg en fin følelse etterpå - og en kampglød. Merkelignok. Nå skal jeg og pus legge oss - han har vært flink idag å jaga bort nabokattene. He is THA boss! Sov godt ♥


  End of credits theme
  Har du sett den ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PRETTY PINK FLOWERS


  Bildene er tatt med Fujifilm Finepix HS10


  Det er så deilig ute nå. Bortsett fra den kalde kalde vinden da.. Fant masse søte blomster på det ene treet i hagen til Pappa istad ! Var så deilig å se litt farger igjen - å ha sol samtidig ! Likerliker. Gleder meg til sommer som en liten kid. Allways ?

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT FLOWERS AND BURGUNDER


  bukse//monki  skjorte//vero moda  genser//ginatricot  earcuff//glitter  smykke//cubus  sko//dna  ringer//glitter&ebay

   

   

   

   

  Nå skal jeg straks farte til byen ! 


  Hva synes du om dagens antrekk?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 

   

  PINK RADIO
  God formiddag søtnoser. 
  Nå sitter jeg med radioen på fullt mens jeg nyter en kaffe å venter på at frokosten min skal bli ferdig. Våknet med et rykk idag tidlig - forsovet meg selvfølgelig. Men fikk søss på skolen likevel ! Snille naboen som plukket meg opp å kjørte meg. Skulle egentlig ta verdens tregeste buss.. Idag blir det en liten tur til byen - etter det har jeg ingen planer.. Får se hva dagen bringer! Utrolig digg vær - så håper på å få tatt en del bilder :D

   

   

   

  Hva skal du idag?

   

   

   ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  GÅRSDAGENS&DAGENS BILDER

  Igår: Så tok jeg bilder mens jeg gikk mot byen. Elsker å gå langs havna. 
  Jeg satt på cafè med Mamma, Rolf og søsteren til Rolf - Siv! Var kjempehyggelig. Fikk til og med Fish&Chips av Mamma & Rolf ♥ Pratet om alt mulig. Så fikk jeg endelig ordnet meg busskort. Gleder meg hardt til jeg får lappen.   

  Idag :
  Har jeg gått sminkeløs. Sitti i sola. Spilt Drawsomething med Pappa, Marianne og Adrian. Kosa meg masse. Laga mislykket Ostekake som rant nedover i kjøleskapet sammen med Marianne - som smakte vanvittig godt. 
  Hadde et festlig søndagsantrekk som vi måtte ta bilde av. Spist nydelig mat. Fått besøk av søteste jentene. Drikki kaffe av verdens beste kopp - som jeg fikk av Nanna ♥

   

   

   

   

  Hva har du gjort i helgen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  EYES ON FIRE

   

  Hva synes du om bildene ? ♥

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  YESTERDAY IN B&W

  Haha. Silje klarer jo ikke være alvorlig på bilder - eller smile. Digger de to jentene - de gjorde kvelden igår helt fabelaktig. Love them. Nå sitter jeg forsåvidt bare å slapper av, hører på musikk med masse stearinlys rundt meg og redigerer bilder fra de seneste dagene.. Skulle vel egentlig støvsuget - men det får jeg heller gjøre imorgen ! Trenger å nyte kvelden litt. 

   

   

  Hva gjør du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT RUSTRED IN MY BEDROOM


  shorts//bikbok  sko//dr.martens  jakke//cubus  vest//hjemmelaget  genser//cubus  ring//ebay  øredobbe//vintage  belte//lindex 

   

   

  Nå skal jeg komme meg en liten tur ut til byen for å møte Mamma, stefar og søsteren til stefaren min som er på besøk. Skulle egentlig ha spist litt først - magen romler som en gal men håper på å få smisket til meg noe mat når jeg kommer meg ned. Haha. Beklager dårlig blogging, men jeg er rett og slett ikke meg selv for tida. Igår tok Silje og Silje med meg ut en tur på byen - hadde det kjempefestlig. Og koselig ♥

  Hva tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  MAPLE SYRUP  Hei søte mennesker. Nå har jeg akuratt hivi i meg 4 pannekaker - og nå skal jeg fortsette å pakke ut av eskene mine. Må bare få Pappa til å bære dem inn.. haha. Svake meg. 
  Jeg elsker pannekaker american style - ingenting er bedre !
  Etterpå kommer også Mamma på besøk - blir koselig ♥

   

   

  Hva skal dere idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY DAY BILDEDRYSS

  Idag har Nanna og Nora hjulpet med å få humøret mitt litt opp. Nanna kjøpte til og med en utrolig søt cupcake boks med nydelig cupcake kaffekopp inni ! Blir helt satt ut av vennene mine. Jeg er så heldig som har dem. Og familien min som støtter meg. Til og med pus gjør dette bittelitt lettere - selvom jeg fremdeles har alt for mange tanker i hodet konstant. Er ensom uansett for øyeblikket.. Håper det blir bedre etterhvert. 
  Sov godt alle sammen ♥

   

  Synes om dagens bilder?  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT NATURAL MAKEUP
  bukse//urban  topp//bikbok  briller//bikbok  skjorte//jack&jones  jakke//cubus  vest//hjemmelaga  skjerf//vero moda  sko//dna 

   

   


  Tycks? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  NEW HOME

  Igår skjedde det. Jeg flyttet - i en leilighet under Pappa. Jeg får ikke sove om natta, det er for tidlig ennå. Jeg savner han - håper jeg får det bedre snart.  Det virket ikke som om det gikk innpå han.. Er helt ødelagt..


  får bli et gammelt bilde ettersom jeg ser ut som et vrak atm!

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  SUNNY BILDEDRYSS

  Idag har dagen vært lang - men utrolig koselig. Jeg har vært på cafè med to søte jenter, en ny venn og en gammel. Jeg har grilla hamburgere å nyti sola. Har slappet av med bror og stemoren min. Var deilig å være litt med dem igjen. Jeg har tenkt mye. Vært i min egen verden. Som mange andre dager.
  Men det har vært en koselig dag. Det har det!  Hva synes du om bildene ?

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT KURT COBAIN CONVERSE  bukse//gina tricot  sko//converse kjøpt på dna  vest//hjemmelaget  topp/vintage hjemmesnekra  skinnjakke//carlings  hettejakke//carlings  ringer//gina tricot&kappahl   smykke//cubus  


  Hei søte ! Nå skal jeg ned til byen for å møte en venninne jeg ikke har snakket med på evigheter ! Gleder meg masse til å se hu igjen. Etter det vet jeg ikke hva som skjer - tar det litt på sparket ! 

   

   

   

  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TSHIRT FIX!

  Okei. Jeg ble litt vel ivrig - så ble ikke så mange bra ¨før¨  bilder. Men ! Noen ble det - så jeg hiver med alle sammen. Hvordan du gjør disse tingene som jeg har gjort med noen gamle tskjorter finner du HER på Salinabear sin channel. Jeg elsker tskjorter - men hater ofte formen på dem ! Enten ser man helt firkanta ut - eller så er de rett og slett bare kjedelige og sitter altfor stramt rundt halsen. IFIX!

   

  Ca før.


  Her har jeg klipt av armene og kuttet ut et større halshull. Haha. Også klipte jeg den kortere siden det var XL tsjorte.


  umodifisert


  Klipper ut halslinningen så det blir bredere hull. 

  Har en til - men den glemte jeg helt å ta førbilde av..Ehm.

   

  Etter:

      

  Pus endte med å holde meg med selskap når jeg skulle mekke bilder av tskjortene. Som dere så fikk jeg ikke tatt førbilde på den første tskjorta - som jeg ble mest fornøyd med ! Var veldig lett - så for dem som har lyst på de samme tingene gå på Salinabear sin channel. Hun har så utrolig mye kult du kan gjøre med tskjortene dine ! Ble helt satt ut igår når jeg så det. Veldig inspirert som dere kan se. 

  Hva synes du om hvordan tskjortene ble ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  OUTFIT GUNSNROSES


  bukse//crocker  topp//fått av stefar - modifisert den selv  hettejakke//carlings  denimvest//fått av mamma - modifisert av meg  øredobber//glitter&ebay  ring//ginatricot  smykke//marked  sko//dna  

   

  Hei søte ! Istad fikk jeg modifisert en gammel tskjorte om til toppen ! Har kun brukt saks for å få det til. Love it ! 
  Jeg var med søsteren min i skogen å tok bilder - var utrolig koselig ♥ Nå skal vi grille i det fine været !
  Hva tycks om antrekket?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 


  DREAMCATCHER


   

   

  Hei søtinger ! Stod opp superseint idag - men til et kjempefint vær ! 
  Idag har jeg finni frem Kurt Cobain conversene mine - blir deilig å bruke dem igjen. Etter frokost skal jeg begynne å modifisere et par tskjorter og en denimjakke ! Håper det blir bra. Gleder meg til å vise dere dem! 

  Hva skal du idag ?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~  

  SUNNY SUNDAY  Idag har vært en god dag. Jeg har på en måte vært litt trist - men på en annen måte veldig glad. 
  Det var deilig å få kommet seg ut av leiligheten og ut i bassenget. Følte at jeg fikk så mye mer ut av denne dagen - bare fordi jeg trente først. Det som jeg synes er mest morro er at jeg allerede ser små resultater av det! Fått fastere lår allerede. Motiverende! Ellers idag har jeg bare hengt med familien, tatt bilder og kosa meg. Hadde verdens diggeste frokost idag også foresten - føltes ut som påskefrokost! PLUSS at jeg fikk ostekake :D Haha. Matvraket. Nå skal jeg prøve å få hodet mitt til å slutte å koke. Snart kommer det vel damp ut av ørene og øya detter ut. 
  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT VINTAGE 501  shorts//levis 501 homemade  tshirt//gina tricot  smykke//cubus  jakke//carlings  hettegenser//carlings  sko//dna  ring//bikbok  skjerf//vero moda

   

   

  Hei nydelige ♥
  Nå sitter jeg en smule utmattet og fresh etter å ha svømt 1,3 km !
  Slækkern hos Mamma for øyeblikket med søss ♥ Så blir det digg middag og OSTEKAKE!!!! på meg. :D

   

   

  Tycks om antrekket?

   

   

  ~  I d a C h a r  l o t t e ~
   

  YESTERDAY NIGHT  God morgen søte du ! 
  Igår gikk kvelden sånn: Linda ba meg med på Kino. Vi skulle bare ha jentekosekveld og slappe av, se en romantisk film og skravle litt etter den. Så foreslo Linda at vi kunne ta en øl, jeg var helt med på dette ettersom tanken hadde slått meg til og med før vi dro på kinoen! Det ble en øl eller to, så var pengene vekk og vi dro hjem. Bare turen hjem var utrolig bra - lo og skravla hele den lange veien. Var helt ekstremt koselig ! Og jeg fikk verdens beste gigant kjærlighet med smak av fersken og krem! Den er helt ekstremt digg. Hekta for å si det mildt. Filmen var også veldig bra - selvom jeg egentlig trodde den skulle suge bånn. En av de bedre jeg har sett i det siste! Når vi var på byen skjedde det litt av hvert - folk jeg ikke har sett på evigheter dukket opp, vi ble sjekket opp av to tullinger og jeg fikk oppleve alle de rare fulle menneskene - mens jeg ennå var ganske så edru! Det var en artig opplevelse. Haha. 


  NÅ skal jeg svømme med Mamma - så kommer det oppdateringer senere.
  Hva gjorde du igår kveld ?
  Synes om bildene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT KISS  bukse//crocker  kiss topp//gina tricot  sko//converse  skjorte//carlings  ringer//kappahl&glitter

   

   

   

  Det blåste helt insane. Haha. Og jeg er slækk idag! Men slik ble det nå.

   

  Tycks?

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PINK COFFEE CUP


   

  God morgen nydelige du!
  Okei. Idag våknet jeg til et grått og kjedelig vær - men når jeg kom ut fra badet var det skinnende sol ! Utrolig deilig at den tittet frem. Selvom jeg skal på jobb. Trynet mitt har vel egentlig nesten aldri vært trøttere. Jeg beveger meg som en zombie - stanger stadig borti ting og om noen prøver å fjerne kaffen fra mine hender er de døde. And i mean it. Blir bare 3 timer med jobb idag - noe som er deilig på en måte, og teit på en annen måte. Lite penger - mer lørdag. Jappjapp. Nå skal jeg hive innpå et dusin kaffekopper å spise frokosten min. OMNOMNOM. ehm.

   

   

   

  Hvordan er du om morgenen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TUMBLR WHEN IM TIRED


  //Tumblr

   

   

   

  Sliten. Mais. IKKELIKE. Irriterende tanker. Da ser jeg på tumblr ♥
  Synes om bildene ?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e  ~

  I MISS THIS
  Sol i ansiktet. Å være brun. Være ute til langt på natt med venner. Stranda. Saltvannshår. Sydentur. 

  SOMMER!!

   

   

  Savner du sommeren?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPY  Hei søte lesere ! Kom litt sent hjem igår - derfor ingen oppdatering. Igår hadde jeg det veldig artig - spilte både bowling og biljard. Biljard ble fort kjedelig for gutta - de byttet over til fastball (hva det nå enn er). Da skulle visst den hvite ballen alltid være i bevegelse  - så de løp rundt bordet som to tullinger. Ekstremt bra underholdning for både meg og resten av bowlingfolka. Haha. Inatt har jeg sovet helt ekstremt dårlig - jeg som egentlig pleier å sove som en stein no matter what. Men ikke idag ! Så en smule sjanglende skal jeg nå spise frokost, dusje, fikse meg - så blir det jobb noen timer ikveld. 

   

   

  Hva skal du idag ?
  Synes om bildene ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  OUTFIT BURGUNDER NAILS
  flanellskjorte//vero moda  bukse//monki  sko//dr.martens  belte//lindex  earcuff//ebay  ringer//gina tricot&ebay  topp//gina tricot  kjede//ebay


  Okei. Jeg har NULL peil på hvorfor håret mitt står merkelig ut på det ene bildet - men slik er nå jeg. Full av feil. Når jeg kom inn hadde den tydeligvis lagt seg ned igjen. Teite håret. Nå skal jeg spise middag snart - for så å dra for å spille biljard med noen dudes. Blir nice!

   

   

   

  Tycks ?
  Hva skal du ikveld ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLAPSEDAPSE  God formiddag vakre du! 
  Av en eller annen grunn har KONY2012 satt seg helt fast for meg. Jeg MÅ hjelpe - på alle de måtene som jeg kan. 
  Ble virkelig helt gira etter å ha sett videoen. Håper dere føler det samme som jeg gjør. Mannen må stoppes - han kan ikke fortsette å kidnappe barn! Men over til mitt ekstremt kjedelige liv. Idag er været bånn. Det er masse våt snø, ergo mange steder jeg kan havne på ræva. Jeg har nemlig ekstremt dårlig balanse - og når det finnes masse glatte overflater er sjansene større på at jeg kommer til å ha et stykk gigantisk blåmerke på skrævsylta. Mindre hyggelig tanke. Det må komme vår snart - så jeg kan vralte rundt uten muligheten for å dø.  En litt hyggeligere tanke er at jeg skal spise en god lunsj straks - matvrak som jeg er. Kommer til å ende opp som en hvalross. 

   

   Btw.. Gratulerer med kvinnedagen idag jenter ! ♥

   

  Har du sett videoen?
  Flere som tryner rundt i snøen?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  OUTFIT CUTE HAT
  genser//cubus  smykke//ebay  belte//lindex  skinntights//bikbok  hatt//h&m  øredobber//glitter ringer//h&m,gina tricot 

   

  Nå har jeg vært i svømmehallen med Mamma! Svømt en hel km - føler meg litt sporty altså. Jeg har nemlig liggi på latsida i flere år - endelig fått trent litt. Diggdigg. Nå skal jeg lage middag - Løvbiff med ris og bearnais! 
  Kjenner jeg er skikkelig hol etter svømminga.  Trener du?
  Isåtilfelle - hva? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HIGHEST WANTS

  Bildet er lånt fra Livingdoll og kan kjøpes HER


  Smykke fra BJORG finner du HER

   


  Jeffrey Campbell Lita Spikes (de får jeg så fort de kommer inn på lager av min kjære Mamma :D ) finnes HER


  Image 1 of ASOS Oversized Retro Sunglasses

  Retrosolbriller fra Asos finner du HER

   
  Militærjakke fra Urban Outfitters finner du HER


  Shorts fra Runawaydreamz - finner du HER

   

   

  Hva synes du om tingene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  STORMFULLT


  Hei søte lesere! Sov alt for lenge idag - våknet egentlig kl 07 00. Men så tenkte jeg med meg selv - hvorfor skal jeg stå opp nå når jeg egentlig ikke skal noe før kl 16 ? Så da endte det med at jeg sov ALT for lenge. Hater når det skjer. Skulle sove en time til liksom. Jaja. Været er jo ikke akuratt noe happyvær idag - det blåser, hagler og er skikkelig innevær. Derfor tenkte jeg med meg selv at jeg tar en ansiktsmaske før jeg hiver på meg antrekk og diverse ! Utrolig digg maske, den lukter nydelig. Anbefales ! Er veldig stor fan av produktene fra Formula 10.0.6.
  Om ikke så lenge kommer Nanna ♥ Og da tenkte jeg at vi skulle se en Harry Potter film, drikke te og spise amerikansk popcorn. WEE! Skal være litt sporty idag da - svømming med Mamma senere ♥

   

   

   

  Hvordan er været hos deg ?

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OLD CAMERA&PRETTY THINGS


  Hei søte mennesker !
  Idag har jeg vært hos Mamma og min søte lille syke søster. Der fant jeg et kjempesøtt lite kamera som jeg tok bilde av - pluss at mamma har masse interiørting som jeg kan knipse litt av ! Var i skikkelig fotohumør idag - men var så lite dagslys igjen ute at det ble vanskelig å ta fine luftige bilder. Var deilig å sitte der å skravle med dem og drikke kaffe ! + at Mamma kanskje skal finne frem en olajakke som jeg kan lage om til vest! Det hadde vært awsome. Har leita etter en fin olajakke lenge - kun for å lage den om til en vest!.. Ehm. Nagler&shit.
  Når jeg egentlig bestemte meg for å dra hjem fikk jeg en melding av min gode venninne Sigrid ! Dermed gikk turen på cafè istedenfor hjem. Elsker å prate med Sigrid - er så lett! Vi har kjent hverandre i evig mange år. Sikkert derfor.

   

  Nu er joggisen på, maten er nesten ferdig og vampire diaries venter på meg.   Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT DREAMCATCHER TEE

   


  shorts//levis 595 hjemmemekka  tskjorte//gina tricot  ringer//kappahl, h&m, gina tricot  smykke//cubus  øredobbe//glitter

   

   

   

  Nå skal jeg nyte lunsjen min - så løper jeg avgårde til Mamma! Kanskje jeg finner noe fint å ta bilder av ♥  Tycks om antrekket?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MORNING BIRD   

  God morgen fantastiske mennesker ! 
  Jeg har sovet fantastisk godt - våknet for et par timer siden til en haug av nydelige kommentarer på det forgje innlegget. Blir så glad ! Dere som kommenterer nydelige ting til meg hver dag - makes my day !
  Jeg har akuratt vært ute å matet de stakkarslige små fuglene med fine farger. Nå skal jeg fortsette å drikke kaffen min, høre på musikk og kanskje etterhvert lese litt før jeg hiver meg i dusjen.

  Har fått helt dilla på denne sangen!  

  Susanne Sundfør - White Foxes

   

   

   

  Er du en kaffedrikker?
  Likte du sangen ?

   

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  JELLYBEANS

  Nu sitter jeg å nyter tumblr, te, jelly beans og potetgull. Eg likar ! Den teen fra Yogi er så utrolig god - også er det så søtt at det står forskjellige budskap på hver tepose! Har aldri sett noe lignende før. 
  Blir vel snart senga - formen suger for øyeblikket så vurderer å stable meg i senga med pcen. Føler meg og ser ut som en zombie. Jappjapp. 

   

   

  Drikker du te eller kakao ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT SUN AND MOON NECKLACES
  jakke//carlings  solsmykke//krakow marked  månesmykke//alternativmesse  bukse//gina tricot  sko//dna  topp med frynser//bikbok  belte//lindex  

   

   

  Hei søtinger ! 
  Beklager litt dårlig kvalitet på disse bildene - det var for mørkt til at kameraet mitt fungerte noe særlig uten blits. Liker ikke å ta med blits heller - ser ut som om jeg er klistret på ! Har fått gjort en del som jeg skulle idag faktisk - til og med hatt på ansiktsmaske mens jeg vasket! haha. Jeg er kul. neida.jooda.
  Nå skal jeg straks lage litt middag - spagetti bolognese. Jeg suger til å lage mat - men denne retten får jeg faktisk til.  Uten at noen dør. Ehm. Ikveld blir det kosekveld - jeg skal se på Vampire Diaries, spise amerikansk popcorn og drikke te. Kjenner at formen er litt sjanglete - så er like greit at jeg tar det med ro. Og koser meg som en mais.  Hva skal du ikveld ?
  Hva synes du om antrekket? 

   


   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  


  INNKJØP ALTERNATIVMESSE

  1.Måneanheng av perlemor
  2.Kjempegod røkelse som varer en stund. 
  3.Ring til tommelfingeren av blodstein.
  4. Rødbrun drømmefanger

   

   

  Hva synes du om innkjøpene?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  MORNING FACE PHOTOS  Hei vakre mennesker ♥
  Nu er jeg en smule irritert på blogg.no igjen.. Jeg skulle legge ut disse bildene for ca 2 timer siden - har prøvd jevnlig siden da å legge de ut. Men opplasteren har tydeligvis en attitude mot meg - den nektet plenty. Jeg stod forsåvdt opp ganske så tidlig idag av meg selv - nu skal jeg få gjort noen småting her så det blir rent og fint (: Så kommer innkjøpene i neste innlegg ;)

   

   

  Synes om bildene ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e~ 

  BURSDAG&ALTERNATIVMESSE BILDEDRYSS

  Først idag var det en utrolig koselig bursdag med nydelige mennesker og utrolig god mat! Etter en stund med prating, spising og synging gikk jeg bort til Park Hotell for å være med på Alternativmesse med Mamma ! Det var kjempefestlig - elsker å være der. Innkjøp fra alternativmessa kommer imorgen ♥


  Tycks om bildene ?
  Har du vært på alternativmesse?

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT SILVER&BLACK KNIT


  bukse//gina tricot  sko//dr.martens  genser//cubus  skjorte//vintage homemade  ringer//ginatricot,bikbok&ebay  smykke//cubus  Hei søtinger ♥
  Nu sitter jeg en smule frustrert her - fikk såvidt lov til å laste opp bilder på blogg.no IGJEN! Max irriterende når man har dårlig tid. Idag skal jeg i bursdag til mormoren til kjæresten. Også skal jeg på Alternativmesse etterpå - gleder meg til begge deler ! Er alltid så mye rart å se på en Alternativmesse - og Mormoren til kjæresten er supersøt. 
  Håper på å få tatt haugevis av bilder i både bursdagen og på messa. Wee! 

   

   

  Hva skal du idag ?
  Tycks om antrekket ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  IDA SJUKLING  Hei nydelige mennesker♥
  Nu sitter jeg å er rett og slett utslitt. Av ingenting! Utrolig frustrerende at øret fremdeles verker, det verker ikke like mye som tidligere idag men likevel. HATER å ha øreverk!!
  Men uansett - idag har jeg stort sett sover, sløvet, drukket te og spist nuggets. Kjæresten min var søt å spanderte litt junk på meg nå som jeg er sjuk - det liker vi! Fant ut istad at det står forskjellige koselige ting på teposene! Visste du det ? I had no idea. Kult var det hvertfall !
  Nu skal jeg fortsette å drikke te, slappe av og muligens smekke på meg en ansiktsmaske. 

   

   

  Hvordan har dagen din vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  COLORFUL COFETTI NAILPOLISH
  Fargen heter Cosmetic 139 kjøpt på EBAY

   

  Synes den er så søt :D

   

  Tycks ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  TEA IN THE MORNING


   

  God morgen søte mennesker ! Idag blir det en liten tur på jobb - men først skal jeg fortsette å hive i meg frokosten min. I natt har jeg våknet flere ganger enn jeg har giddi å telle. Det ene øret mitt gjør fryktelig vondt - jeg er skikkelig redd for at det er ørebetennelse igjen. BAH. Vil IKKE!... Menmen. Har skylt øra og slikt, og enn så lenge føles det mye bedre ! Ellers idag har min kjære Linda bursdag, så forhåpentligvis blir det ut en tur å spise med bursdagsbarnet ikveld. Gleder meg til det ! 

   

   

  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT RED & PANTHER  sko//dr.martens  bukse//urban  flanell skjorte//vero moda   panter topp//bikbok  hodeskalleøredobber//glitter ringer//gina tricot,bikbok

   

   

  Tycks?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SUNFUNDAY BILDEDRYSS


  Hei søte mennesker ! Idag har jeg fått vært ute i sola så å si hele dagen. Utrolig digg - selvom temperaturen ikke var like høy som igår. Sitter supermett og sliten etter dagen - sånn er det når man har en liten nevø som er i konstant bevegelse. Linda, Dennis og jeg stakk en tur til Mamma idag for å hilse på - hun hadde som alltid kaffen klar. Desverre var det soyamelk som var alternativet idag, så jeg var glad for at jeg hadde med meg en starbucks. Soya smaker IKKE bra. Nå skal jeg slappe av i 2 sek før jeg skal en liiiten tur på senteret. Må nemlig ha gave til søte Linda som har bursdag imorgen ♥ 

   

   

  Synes om dagens bilder ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  FIREFLY  God morgen søte lesere ! Eller - har jo forsåvidt vært oppe i et par timer, og morgen er det vel absolutt ikke. MEN! Frokosten er hvertfall igang, det er en vidunderlig sol ute og jeg skal nyte den til det fulle! Med ny bok, kaffe og firefly. Den er egentlig utrolig god ! Blitt helt hekta jeg altså. 
  Så jeg skal altså sitte sminkefri å prøve å få litt farge i ansiktet. Jeg trenger det sårt - jeg er hvit/gjennomsiktig. Like a ghost! Haha. Jeg får få ut baggisene mine før de brenner opp - håper dere har like fint vær som jeg har !   Har du smakt Firefly?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  ROMWE WANTS

  Paillette Embellished Silver T-shirt

  HER

   

  Letters Printed Batwing Lacing White T-shirt
  HER

   

  Cross Batwing White T-shirt

  HER

   

  Riveted Shoulders Black Dress

  HER

   

  Textured Sleeveless Wine-red Dress
  HER

   

  Floral Inner Rinse Threadbare Light-blue Denim-shirt
  HER

   

  Retro Ruffle Black Skirt
  HER

   

  Palm Eye Pendant Necklace
  HER

  Red Crystal Spike Pendant Necklace

  HER

   

  Multilayers Triangle Diamonded Ring

  HER

  New Style Rock Ring

  HER

  New Style Feather Earrings

  HER

   

  Pink Style D-rings Detailed Bracelet
  HER

   

  SPRING FEELING BILDEDRYSS


   

  Hei søte ! Nu sitter jeg stappmett etter å ha hivi i meg 15 fiskepinner. Haha. YUM.
  Idag har jeg hatt en utrolig koselig dag - steika i sola, drukket masse kaffe og skravla som bare vi kan.
  Beste dagen jeg har hatt på lenge ! Evig lykkelig når det er sol ute. Linda og jeg ble sittende i over 2 timer på brygga - kun for å få det siste glimtet av sol. Skal nå beglo litt Vampire Diaries - så må jeg gjøre noe fornuftig(:

   

   

   

  Hva synes du om dagens bilder ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT SUMMER SPIRIT  shorts//levis 501 homemade  sko//dna   jakke//vero moda   topp//cubus  smykker//marked  ringer//utlandet, bikbok,ginatricot   belte//cubus  Tycks ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  FEBRUAR BILDEDRYSS
  Hei søte ! Nu skal jeg straks til byen med Linda og Sigrid ! Blir deilig - er fantastisk fint vær ute og jeg er i glimrende vårhumør ! Man ser godt på klærne mine idag at jeg er klar for sommer. Det får dere jo selvfølgelig se etterpå! Haha. Jeg får få ræva i gir - så vi kommer oss avgårde.

   

   

  Hva synes du bildedrysset ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits