• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • LIGHT UP MY LIFE   

  BEIGE SWEATER CRYSTAL NECKLACE
  genser\\carlings  smykke\\marked

   

   

   

  Da går turen inn til Oslo - og imorgen skal jeg ta ferdig resten av tattisen min! WIHU!

   


   


  LATEST INSTA  1. Båttur for å besøke Pappa  2. Artig boks fra Kremmerhuset  3. Utsikten på vei hjem til Sandefjord  4. Linda, Tove og jeg forbereder oss for en tur på byen!   5. Fikk hesteblad i posten. uten grunn. 6. Martine fikk roser på bursdagen sin.  7. Båttur nr 2.  8. Katten min Crash - som sover sånn på fanget mitt.   9. På vei ut i det fine været i påsken.  10. Drømmer meg vekk i Costume.  11. Feirer Remi sin bursdag!  12. Full fart utenfor leiligheten i Oslo.

   

   


  ANTIQUE AND ART MARKET PHOTOS


  Idag var vi på et marked i Stavern, der de hadde alt fra rare duppeditter, bøker, gamle skipsinstrumenter, radioer og mye mer. Mamma og jeg endte opp med en gigantisk pose full av bøker - så nå har jeg lesestoff for en stund fremover! Etter den koselige runden på markedet og inne på en kunstutstilling, og ikke minst etter at jeg fikk meg ny allværsjakke (Har så snille foreldre ♥ )
  gikk turen videre opp til fjellet for å finne et sted å grille pølser.. Dette tok da over to timer, før vi fant ut at det rett og slett ble litt umulig. Alle var en smule oppgitte etter den evige kjøreturen, men alt i alt var det en velykket tur! 

   

   

  Nå vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Muligens bare glo.   Har du vært på marked i det siste?  

   


  BLACK AND WHITE STUDS AND DENIM

  Noen bilder fra arkivet - ettersom jeg straks skal ut på antikkmarked i Stavern! Blir spennende - elsker gamle saker og ting. Hadde jeg fått det som jeg ville, hadde jeg vært Ghost Whisperer og hatt den fine butikken som hun har. Gaahd. Hadde jeg gjort, lett. 

   

   

  Liker du antikke\gamle ting? 

   

   


   


   

   

   

  EASTER FEELING  Totalt slækk dag idag med familien, har til og med blitt litt solbrent!  Ikveld blir det ut å tute med gode venner atter en gang,
  for så å beglo heite mannfolk. Ikveld blir det utkåring av Sandefjords deiligste mann! 

   

   

  Hva gjør du i påsken? 

   

  SUNNY DAYS GO BY
  But i`m freezing. 

   

   


   


  SPRING INSPO


  Tumblr

   

  Jeg vil ha vår. Eller sommer. NÅ. 

   

  SPONTANT

  Da kom jeg akkurat hjem fra hyttetur - som var superspontan! Dro et par timer etter at jeg ble spurt på lørdag, og trodde da at jeg skulle være til dagen etter. Heldigvis er jeg jente, så tok jo med meg en liten mengde klær.. Haha.  Etter en del med alkohol, mye dansing og en ekstrem mengde med latterkramper, så er det et stykk sliten jente som læxer`n på sofaen resten av kvelden.  
  Hadde det utrolig koselig, eneste som irriterte meg grønn var at jeg glemte minnekortet. IGJEN. Gahd, ble så irritert. Men noen bilder ble det likevel - med verdens mest sugne HTC kamera. JUHU.

   


   

  Selvom bildene suger balle - var det en tur jeg sent kommer til å glemme! Har fått flere kallenavn på denne turen enn jeg har hatt i hele mitt liv. Kall meg herved Kjell Ida ISH. Ehm. 

  Sofa + musikk + kaffe står for tur. Diggdigg. 

   

   

  DIY NAGLER + GENSER = SANT

  1. Klippet vekk hals-linningen.
  2. La nagler på - for å se hvor mange jeg ville ha. (kan hende jeg setter på flere)
  3. Brukte en smørkniv for å bøye naglene på.

  TADAAA! Haha. Nå skal jeg løpe ut døra!


  Hva synes du om hvordan genseren ble?

   

   


   

   

   

  EN SØT KOPP, EN FISK OG ET TRØTT TRYNE
  Det var i alle fall morgen når jeg tok disse bildene. Haha. Nå sitter jeg, fremdeles trøtt i trynet, å drikker kaffekopp på kaffekopp mens jeg hører på P3 på det koselige kjøkkenet til Mamma. 
  Så blir det å dra å møte den muligens nye sjefen min, og beglo etter mitt nye hjem. Som jeg vil skal være koselig og hvitt - men som helt sikkert kommer til å være mosegrønt uten vinduer. Og med rare naboer.  Neida. Joda. Påskeferie er det i alle fall! 
   

  Hva gjør dere idag?
  Har dere fått Påskeferie?

   

  ◊ 

  JEEZ, JUST GIVE ME SOME ROSES AND A GLAS OF WINE
  Sånn som jeg ser ut på det bildet ovenfor, er sånn jeg føler meg. Jeg har hundretusenting i hodet, stresset setter seg nesten fast i halsen på meg! 
  Gleder meg til jeg får ordnet alt. Så skal jeg kjøpe en bukett roser til meg selv, feire med rødvin og det nyeste Costume. 

  Gi meg styrke. 

   

   

  HAPPINESS IS
  Da spretter jeg straks bortover til Oslo! 

   

  Hva synes du om bildene?

   


   

  MITT STØRSTE FORBILDE

  Min nydelige Farmor. Hun døde for litt over 2 år siden, men tenker på henne nesten hver eneste dag. 
  Hun var den sterkeste, morsomste personen noensinne. Kunne sitte å skravle og drikke kaffe i timesvis!


  Savner deg ♥

   

   

  THE SEA, ONCE IT CASTS ITS SPELL


  Bildene fra igår!  Hadde en ganske fartsfyllt dag - etter at jeg hadde vært å besøkt min kjære far, dro jeg til Farfar og bror å spiste fiskepinner. Faktisk superdigg! Eller, alt blir bra med dansk remulade. Haha. Så ble det kaffe med mine søte jenter, så sol og en times vandretur med en annen søt venninne. Så absolutt en bra dag! 

   

   

  Hva synes du om bildene? 

   


  RUNNING TO THE SEA


  Da løper jeg bokstavelig talt mot havet. Eller småsnubler, i alle fall. Besøke Pappa ♥

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

  TWO BLOGS LINKING

  Hei og hopp søte! 
  Da trakk jeg tilfeldig to blogger (faktisk den eldgamle metoden med papirbiter i bolle.. følte meg original.) som jeg linker og skriver en liten notis om!

   

  Matilde Bang   

  Matilde er ei supersøt jente på 14 år fra Meløy - liker designet hennes godt, fine bilder og en hel haug av oppskrifter på smoothie`s !
  Jeg synes det er veldig ålreit at hun har forskjellige innlegg - anbefalinger, hverdag og mote. Flinkis!

   

   Bysanni  Bloggen til denne jenta likte jeg veldig godt - sukkersøt! Sandra er glad i mote, og viser det på bloggen. Hun har mange tips og triks til interiør og soverommet! 

   

  Nå skal jeg fortsette å beglo film med familien - så blir det tur til Sverige imorgen for å få handlet litt småtteri! 

   

  Hva synes dere om bloggene?

   

   


  MY BABY

  Min nydelige katt, Crash. Som jeg desverre ikke får hatt hos meg selv mens jeg er i Oslo :\  Savner babyen min! Gleder meg til å i alle fall ha denne lille gutten når jeg er hjemme igjen. Eller, heller gigantiske jævelen som han har blitt. Større enn bikkja til Linda, haha. Nå skal jeg se på film med familien, slappe av og muligens ta litt sol på enden av kvelden. Got to love sundays! ♥

   

   Btw - husk at jeg har linkrunde som jeg avslutter ikveld! HER

   

  Hva synes du om bildene?

   


  THE ALL SEEING EYE OUTFIT  bukse\\h&m  smykke\\glitter  øredobbe\\glitter  tshirt\\veromoda  sko\\h&m

   

   

  Nu blirre rødvin! TJOHEI. 

   

  LINKRUNDE x2

  Hei og hopp søte mennesker! Nå vil jeg prøve å ha en liten linkrunde. 
  Alt du trenger å gjøre for å være med er å like facebooksiden min HER - og kommenter at du er med i kommentarfeltet! Jeg trekker to blogger litt senere idag (eller imorgen, kommer ann på hvor mange som blir med) , og jeg kommer også med min mening om bloggene som blir trukket (helt tilfeldig)! 

   

  Er du med?

   


   

   

   

  CAFÈ & MY FAV STORE PHOTOS   

  Hadde en kjempekoselig dag med Nanna idag, var så godt å se henne igjen! Hun er så nydelig. Idag var vi innom Kaffespesialen - en utrolig søt butikk der de har alt innen te, duppeditter og interiør. Bortsett fra Carlings og de andre klesbutikkene jeg absolutt digger, så er dette den perfekte butikken. Absolutt elsker den! 

  Ikveld har jeg tatt sol, gått lang tur med søte Linda og drukket rødvin. Ha en fin helg! 

   


   

  NEW IN: JEWELLERY  Er så deilig når det er salg! Smykkene er fra bikbok og glitter.

   

   

  Så du noe du likte? 

   

  BACK TO MY HOME TOWN PHOTOS  Da var jeg hjemme i byen min igjen! Liker å komme tilbake hit. Selvom jeg til tider synes Sandefjord er et høl i bakken. På en måte.  Oslo har så mange muligheter, mens Sandefjord har nesten ingen. Her er alt rolig. Pensjonisttilværelse, om du vil. Men hyggelig å se vennene mine igjen! 
  Idag har jeg hengt med min søteste Nanna - så kommer bilder fra turen i byen senere. Og av de fine smykkene jeg har kjøpt idag!


  Hva har du gjort idag? 

   


  SESJON DEL 2

  Jeg er jo en smule etter på dette - men idag har jeg vært på sesjon! Så i Januar 2014 skal jeg inn i Sjøforsvaret! :D Gleder meg som en kid. Blir utrolig morro!
  Så jeg vurderer hardt å blogge derifra. Hva hadde dere synes om det? 

   

  En smule sliten - og ettersom jeg ikke tok med meg kameraet så ble det instagram. Sorry. 

   

  Idatold på instagram 

   

   

   

   

  Skal du inn i forsvaret?

   


  It makes my heart sick when I remember all the good words and the broken promises.

  Fack.

   

  RØD TREKANT

  Dette er da det jeg skal leve på fremover. Så jeg skal bli kvitt bronkittvirushelvette. JUHU. Smaker bæsj, blir søvnig og sjenerelt suger balle. 
  Å så glad jeg er!  Eller. Jæ, blir vel det etter at jeg ser litt sex og singelliv episoder,  spiser ben&jerry`s og drikker te. Kanskje. MÅ bli frisk før jeg skal på sesjon imorra..
  Også fikk jeg pakken fra Junkyard idag - gleder meg til å hente den! 

   

   

  Noen som vet om noen bra serier? 

  HEADERCHANGE

  Japp. Det var kanskje en smule på tide. Egentlig vil jeg forandre hele designet mitt, for jeg føler ikke at det representerer meg overhodet. MEN, så har det seg sånn at jeg ikke eier tålmodighet med html. Ender rett og slett med at jeg sitter å banker hodet mitt i veggen i rein frustrasjon over shiten. Får det til, til slutt. Men ORK. Så om noen av dere har noen tips til meg, eller tilfeldigvis har lyst til å lage design, så spytt ut. Jeg blir VELDIG glad. 

   

   

  VISIT FROM A FURRY FRIEND
  Vakre Roxy ♥ Hun satt jo ikke så veldig stille - så helt klare ble det absolutt ikke tid til, ettersom jeg måtte løpe avgårde til legevakta. Der jeg ble sittende i hele 2 1\2 time, til sammen. 
  Eneste morsomme som skjedde, var en unge som konstant poket en gammel mann i armen. De hadde absolutt ingen automater med mat eller snacks i, så jeg satt der med murrende mage. Som jeg følte at absolutt HELE legevakta hørte.  Så etter endelig å ha kommet inn, får jeg beskjed om at jeg må ta et stikk i fingeren - er ikke redd for blod eller slikt noe, men jeg var så sulten at jeg faktisk ble en smule rar når jeg så blodet. Svaret fra legen ble da altså bronkitt virus. Jaha? Jeg skal i alle fall drikke hostesaft. Med morfin. Ehm..

  Nå skal jeg ENDELIG legge meg ned med costume, etter å ha vært på den faens legevakta i gokk. 

   

   

  Hva gjør du ikveld? 
  Hva synes du om bildene? 

  GOODIEBAGS AND RELAXATION

  Her er da en del av tingene jeg fikk i goodiebaggene fra Tamponsforfree eventet på fredag! Jeg fikk så utrolig mye fint - og det er også noe som mangler på dette bildet, ettersom jeg har på meg den superbehagelige trusa vi fikk fra Röhnisch. Den er himmelsk. Det er bilde i linken. Vi fikk også vitaminvann fra vitamin well.

   


  Te\\Herbaria, øyeskygge, motemagasin, vitamin mask og glitterliner\\makeupstore, rosa hjerte og hvitt hjerte\\Kremmerhuset   masse herlige velpleieprodukter\\sebamed   motemagasin\\costume
  såpe\\bymalenebirger  tamponger\\tamponsforfree  rose\\euroflorist


  Nå skal jeg snart en tur ned på legevakta, ettersom lungene mine aldri får en pause fra konstant patetiske hosteanfall. Nå hører det nemlig ut som om jeg skal dø, hver gang jeg hoster. Haha. 
  Etter det er det velpleie, lesing av costume og ikke minst spising av ben and jerry`s isen som jeg har liggende å vente på meg i frysern. 

   

   

  Hva skal du idag? 

   

   

   

   


  TAMPONSFORFREE EVENT PHOTOS

  Hei og hopp!
  Da var jeg endelig ferdig med bildene. Er ikke helt fornøyd, for å si det sånn - men det var en fantastisk kveld med nydelige mennesker!
  Jeg spant jo ganske greit rundt meg selv på fredag, men jeg er så utrolig glad for å ha vært der. En kveld jeg sent kommr til å glemme♥
  Det er jo selvfølgelig flere bilder enn dette som skal inn til Tamponsforfree - men jeg orker rett og slett ikke å legge ut 170 bilder. Så da ble det helt random! 
  Nå skal jeg konsentrere meg om å bli frisk før sesjon på torsdag! Wææ - jeg grugleder meg, sitter nesten litt apatisk når jeg tenker på det.

   

   

  Hva synes du om bildene?
   

   

  EDITING AND EDITING PHOTOS: TAMPONSFORFREE

  Derfor har det vært stille fra meg de siste dagene. Og fordi jeg har feiret Martine sin  bursdag. Og vært syk. 
  Det er faktisk en helt ekstremt dårlig kombinasjon! Så nå sitter jeg å redigerer bilder til den store gulmedaljen - så jeg får levert bildene til tamponsforfree imorra!


   

   

   

   

  Har du lyst til å se bildene? 
  Hva har du gjort i helgen? 

   


   

  OUTFIT: EVENT @ MALENE BIRGER  denimvest\\vintage self made   skjørt\\ginatricot   topp\\bikbok  ringer\\h&m  neglakk\\depend silver  creepers\\dna  smykke\\ginatricot   veske\\h&m  sminke\\mac

   

  Hadde det absolutt fantastisk igår! Eventet som var i samarbeid med blant annet sebamed, Tamponsforfree og By Malene Birger, var en stor suksess i mine øyne. Det var haugevis av cupcakes, nydelige klær, en haug med søte jenter med et mangfold av bloggere og masse bra underholdning! Var helt insane kult. Jeg var jo da fotografen for eventet, så jeg fløy rundt å tok snikbilder av folk som hadde det hyggelig, så på eventet og ikke minst de søte folkene som jobbet med arrangementet. Jeg ser en smule stressa ut på bildene - og det var jeg nok også! Jeg ble helt satt ut når det kun var meg som skulle fotografere eventet, og når jeg i tillegg fikk så mye skryt at jeg ble på gråten - ja da ble jeg faktisk en smule rar. Apatisk, om du vil. Skulle ta bilder av Shackles - i en trapp. Dette endte da med at jeg nesten klarte å tryne i både ledning og det lange skjørtet - så jeg satte meg ned. Midt i trappa, der alle da nistirret. Har en følelse av at fargen på ansiktet mitt kan beskrives som tomatrød! Min nydelige Sigrid, som jeg også bor med, var min +1, min veskebærer, min cavaholder, min fotograf og ikke minst min store støtte! Takker henne i vildensky for dette! ♥  Skjønner fremdeles ikke helt hva som skjedde - men jeg hadde en uforglemmelig kveld! 

   

   

   

  Hva synes du om antrekket? 

   


  SNEAKPEAK EVENT OUTFIT

   

  Da stikker jeg på event med tamponsforfree hos By Malene Birger! Wish me luck ♥

   

   

  IN THE MORNING LIGHT PHOTOS

  Idag er da altså dagen jeg skal på bloggevent hos By Malene Birger! Gleder meg noe helt villt. Dere er sikkert drittlei av å høre om det, allerede. Haha. 
  Nå skal jeg dusje og ordne meg litt, før turen går ned til MAC for sminketime - var så heldig å få time når jeg var å så etter yndlings leppestiften min sist! 
  Når man er student, er alt som er gratis fantastisk. Gleder meg veldig til dagen jeg får faste lønninger inn på kontoen igjen, kan man si. 

   

  Og ikke minst - til alle dere nydelige, vakre, supre, herlige, fantastiske jenter der ute: 

  Gratulerer med kvinnedagen! 

   

   

  VINTAGE SHOPPING&OUTFIT

  tights\\bikbok  sko\\converse  jakke\\vintage  hals\\pieces  genser\\veromoda

   

  Idag gikk vandreturen nedover Grünerløkka, for å finne vintagebutikker. Vi dro selvfølgelig innom Velouria - men der var det en smule oppspist på det jeg var ute etter. Nemlig et stykk langt skjørt, og en topp som jeg kunne matce til. Men vi fikk prøvd litt, sett på morsomme småsaker før turen gikk til sentrum. Min søste søter Caroline hadde nemlig ikke tid til å valse rundt å lete etter flere vintagebutikker - noe som sikkert var like greit ettersom jeg hadde dårlig tid med å finne ting. Endelig har jeg funnet ut hva jeg skal ha på meg! 

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   


  BLOGGEVENT @ BY MALENE BIRGER IMORGEN!

   

     random bilder fra igår og her om dagen. nu ser jeg ut som en dott. 

   

  Som dere kanskje husker (mest sansynligvis ikke, men man kan jo håpe.) så skal jeg på et bloggevent hos By Malene Birger imorgen! (innlegg HER)
  Jeg er da en av fotografene som skal lulle rundt der. Gleder meg som en liten kid. Yah.
  MEN. Så kom det store spørsmålet - hva inni grotta skal jeg ha på meg? (Har fått så mange kommentarer på at jeg banner så fælt - så da ble det inni grotta. Dunnowhy.)
  Så nå blir det vandring rundt på Grünerløkka for å finne det perfekte antrekket. Og kameraet mitt er selvfølgelig med!  
  Ettersom jeg er på lavbudsjett, kan jo dette bli meget spennende.  

   

   

  Hva skal du idag? 
  Skal du på bloggeventet hos By Malene Birger imorgen?

   

   

  ◊ 

  AND WITH THIS....


  .....I say goodnight.

  God natt!♥

   

   

  IN THE LIGHT SELF PORTRAIT

   

  Syk. Vil finne kjole til bloggeventet på fredag. Kroppen vil ikke. Faen.
   

   

   

   

  ◊ 

   

   

   

  LATEST INSTAGRAM  Følg meg på instagram: Idatold

   

   

   

   

  Jeg ligger rett ut. Kanskje en smule teit å ¨trosse¨ sykdommen, sånn som jeg gjorde igår? Jaja. Jeg kjente jeg ble mer og mer frustrert jo senere det ble igår - til slutt så jeg på klokka. Da var den 05 30. Så absolutt for lite søvn, kan man si... Dumme hoste!  Så nå blir det full avslapning, litt oppgavegjøring og masse titting på historiske dokumentarer. 

   

   

   

  Hva skal du idag? 

   

   

  ◊ 

  BJORG JEWELLERY 2013  Alle bildene er fra Bjorg`s lookbook

  Jeg absolutt elsker Bjørg sine smykker. Selvom jeg faktisk likte 2012 kolleksjonen bedre - så er det alltid så utrolig mye fint! 

   

   

  Agree?

   

   


  WINDOWSILL MORNING LIGHT
  Hoster og hoster. Våkner hele tiden om natta, fordi jeg nesten ikke får puste. Hater det. 
  Men jeg trosser hele jævelskapen - nå skal jeg på trening, så blir det oppgavejobbing etter det! 

   

  Hva skal du idag? 

   


   

   

  WORKOUT
   

   

  Sliten. Gahd. Hatt både kondisjon og styrke idag - så nå er det å slappe av med en serie før jeg slukner. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   

   


  TOMATO AND GARLIC LUNCH

  Tomatsuppe + hvitløksbrød ♥
  Formen vingler som faen - men lekser er blitt gjort ( en del av, i alle fall) og nå er det bare å få på seg treningstøyet!  Trener du?  

   

   


  FOTOSHOOT: RICHARD ENGELSTAD


  Her er noen av bildene som ble tatt igår! Jeg har redigert dem - Richard har tatt dem.  Hva synes du? 

   

   


  BAK KULISSENE FOTOSHOOT

  Nå kan man vel si at jeg er mer enn passe sliten. Sitter å halvsover - kanskje ikke så rart når man har vært i studio i mange mange timer! 
  Hadde en utrolig artig shoot med Richard Engelstad - en hobbyfotograf fra Kolbotn, og det er også han som har tatt bildene av meg ovenfor. Ettersom jeg dro alene, var han så supergrei å ta noen med mitt kamera, så jeg hadde noe å vise dere :)
  Dere får se bilder litt senere - disse er bare tullebilder for å vise settet.
  Nå er det total sløvesøndag resten. WUHU!

   

   

  Hva har du gjort idag? 

   


   

   

   


   

  GOING TO A FOTOSHOOT
  Jeppjepp. I studio. På en Søndag. Og jeg er trøtt.  Ønsk meg lykke til! 

   

   

  HEALTHY SATURDAY LUNCH
  Eller så kan man jo late som. Nå er det straks trening, så kosekveld!

   

  Hva skal du idag?

   


  FLOWERS AND SPIKES OUTFIT

  jakke\\vintage  genser\\ginatricot  øredobbe\\bikbok  tights\\bikbok  sko\\converse briller\\vintage 

   

   

  Litt sent. Men her er bildene fra dagens! 

   

   

  Hva synes du?

   


  SNEAKPEAK FLOWERS AND SPIKES


   

   

  Idag har jeg gjort lekser. MYE lekser. Nå blir det ut en tur for litt luft - så kommer resten av antrekket senere! 

   

   

  Hva synes du? 

   

   


  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits