• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • FEBRUARY RANDOMS \\


   

  Februar har vært en rar måned, egentlig. Jeg har jobbet, en del. Jeg har fylt 25 år - som jeg egentlig ikke følte for å feire. Og når den ble feiret, følte jeg den ble feiret feil. Jeg er bortskjemt, jeg vet. Men jeg følte jeg fortjente en muffins med et lys på. Ellernoe. Er jo tross alt et kvart århundre, halveis til 50 osv. Vet ikke hvor mange ganger jeg fikk høre det den dagen. Er sikkert ikke så mange på min alder som får muffins med lys på. Men jeg gir det i alle fall til de jeg liker når de har bursdag. 

  Ellers har pcen min gått dundass, så min kjære roomie har lånt meg pcen hennes i natt. Men den forsvinner igjen imorgen tidlig. Og når den gjør det, har jeg en merkelig mellomting mellom en pad og en telefon, halvparten så stor som en pad, dobbelt så stor som en telefon. Hurra. Netflix. 


  Hater reperasjoner av elektriske duppedingser. Føler heller for at de bare skal fungere - ikke inn på rep hver tredje måned fordi skjermen nesten datt av. Igjen. Lenovo er sikkert finfint egentlig - men elkjøp har ikke reparert den ordentlig. Jeg sendte den inn for en stund tilbake siden - og vips fikk jeg den tilbake. Litt bedre, men ikke helt fikset. Det vil si, den manglet flere skruer, som nå har gjort så halve skjermen min datt av når Lillesøster skulle åpne den. Går det an å være så komplett idiot? Dette er jo en hatløsning. Hatløsninger er ålreite der og da, men ender med hat. Nå hater jeg mer enn litt. 

  Nå skal jeg fortsette å redigere inn i natten, ettersom det er kun nå jeg har mulighet. Imorgen skal jeg luske rundt å ta bilder i Oslo, drikke kaffe - og finne meg ny bok. Lest ut alt utenom fjodor dostojevskij - og la oss bare innse det. Jeg er ikke smart nok ennå. I en alder av femogtjue. 

   

  - Ida 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits