• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • BRAIDED TOP

   

  Hei vakre du! ♥
  Nå føler jeg meg flink. Vasket, skuret, støvsuget og ordnet idag - og ikveld blir det en bra kveld. UT! Selvom ansiktet mitt fremdeles er litt skada - er det tross alt natt til 1 mai !
  Har en storliten kleskrise da. Men det er virkelig ikke noe nytt når det gjelder meg.. Vil ha på meg denne bodyen (på bildene) men aner ikke med hva.. Digger den - fra Bikbok ifjord elns. Fikk den av Amanda ♥
  Har også lest ferdig nr 2 bok i Hunger Games nå - utrolig bra ! GLEDER meg virkelig til å lese neste bok. Står på venteliste på biblioteket - as usual. Kult når de som jobber der bare spør: Hvilke bøker skal du ha idag da Ida? Har du noen anbefalinger som vi skal bestille? Haha. NerdeIda.
  Så nå skal jeg bare pleie meg selv, lakke negler ordne ansikt og hår - så får jeg håpe at jeg ikke ser ut som et monster ikveld. Haha.
  Hva synes du om toppen? 
  Skal du noe spesielt ikveld ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUNNY SUNDAY BILDEDRYSS  Hei nydelige mennesker ♥
  Idag har det vært knallvær - vi har sitti i sola i så å si hele dag. Utrolig deilig ! Har til og med fått litt farge. Sprada rundt i aladdindrakta mi i solsteika. Haha. Hevelsen rundt øynene er borte - så det er absolutt litt hyggeligere å se meg selv i speilet - og ikke minst å kunne se ordentlig.. Selvom det er brannsår rundt øyebryna..Håper de gror fort !
  Frem til den tid er det sminkefrie Ida som gjelder. Bah. Eller - litt sminke klarer jeg sikkert å få på. Vi har grilla  idag - flintstek, løkringer, mozarellasticks osv. DIGG! Så alt i alt en superdeilig dag. Nå skal jeg lese litt til i boka mi - insane spennende!  Senere blir det ut på ville sprell. Ellernoesliktnoe!
  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  INSPIRE ME

   
     //Tumblr 

   

  Du kan følge min tumblr HER

   

   

  Hva syntes du om bildene ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  SLOW SATURDAY  Hei søte♥
  Nå har jeg sitti å plundra med blogg.no i flere timer. Måtte laste ned internet explorer for at det skulle funke ! BAH.
  Idag har jeg - sovet, sett min bror bjørnen, spist cherios, tatt litt bilder av mine mislykkede negler, liggi rett ut. Er så fysen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg
  - Starbucks Coffee, melon .. BAH. skulle ønske jeg hadde guts til å gå på butikken - siden ingen andre har meldt seg frivillig.. Har heldigvis Nemi og Elle som jeg ikke har lest ferdig ennå♥
  Nå har jeg fått litt besøk - deilig å se mennesker !

   

  Hvordan er din lørdag?
  Liker du Nemi?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

   


   

  PRETTY CAT   

  Hei søtnoser ! 
  Idag våknet jeg av at stemor kom kvitrende inn til meg - sola og varmen var nemlig her ! Jeg fikk Soldiers til frokost (passe kokt egg med toast ved siden av. Skjærer toasten i biter og dypper i egget. NAMNAM)
  Utrolig koselig gjort av henne ♥ Jeg satt en stund i sola på verandaen med stemor - men det ble rett og slett for kaldt etterhvert. + At jeg mister energi så utrolig fort - det ene sekundet er jeg full av energi å føler for å vaske hele leiligheten min - i det andre sekundet ligger jeg her. Som et slakt. Og beglor tumblr mens blogg.no har problemer. BAH. 
  Ansiktet mitt er fremdeles hovent. Gliper til øyne, store sår rundt øyebryna og rødhet.. Jappjapp. Jeg kunne lett vinni hvilken som helst skjønnhetskonk jeg nå.. ehm ^^
  Nå skal jeg se om jeg får gjort noe fornuftig. Som å sove. Eller beglo tumblr. Eller en serie. Eller hive i meg flere piller.. Håper dette går vekk snart - jeg blir gal ! 

   

   

  Hva gjør du når du er syk ?
  Har du smakt Soldiers?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  MY FRIDAY NIGHT
  Kort oppsumert så er kvelden min slik: Lakkere negler. Glo på serier.  Drikke Chai Latte ♥
  Ta flere piller. Lese bok ♥ 


  Skal prøve å kose meg litt selvom jeg ikke føler meg helt i form! Viktig å gjøre det beste ut av det (:
  Har drukket flere glass med smoothie og gått en liten tur i hagen for å få litt frisk luft. Hater å sitte inne en hel dag egentlig - men siden det er så dårlig vær er det vel like greit !


  Liker du Chai Latte?
  Hva er dine planer for kvelden?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ANBEFALING: THE BODY SHOP BRONZER
  tror prisen var 295,- fra the body shop ( ikke sponset )

  Hei søtnoser!

  Tenkte at siden livet mitt er så utrolig kjedeig atm - at jeg kom med en liten anbefaling til dere !

  Denne bronzeren sitter lenge, legger farge på de riktige stedene og har små glitterkorn i seg. Man får også kjøpt en børste som legger på et akkurat passe lag med pudder -
  det er alltid viktig med en god børste for å få et bra resultat!
  De små glitterkorna er kanskje ikke for alle - jeg for min del syntes det ble litt mye med en gang. Men etterhvert når jeg hadde vendt meg til dem, fant jeg ut at det ikke ble for mye alikevel. Denne er perfekt - sverger meg ikke til noen annen ettersom jeg har en ekstremt sart hud og fordi denne legger seg perfekt på huden. Man får automatisk en gylden glød med denne.  Love this!

   

   

   

  Har du prøvd denne ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DOCTOR, DOCTOR   

  Hei nydelige ♥
  Jeg våknet idag med hva man kan kalle et redusert syn. Hevelsen rundt øynene har i løpet av natta og morgenen bare blitt værre - så nå sitter jeg med en blanding mellom kvasimodo og en kineser.
  Som har blitt banket opp av to mannfolk på 200 kg. Lett. Når jeg kom til legen istad så hele venterommet helt forskrekket ut - det så ut som om de nettopp hadde sett et monster. Og det er faktisk sånn jeg ser ut for øyeblikket. Helt jævlig. Doktoren ga meg en haug med medisiner - hun sa selv at det var en hestekur^^ Haha - godt tegn!


  Nå skal jeg hive i meg piller, legge meg i senga med vann og The Walking Dead. Å håpe på at en magisk fe kommer med snop og frukt til meg. HAHA.

   

   

  Har du noengang fått allergisk reaksjon fra hårfarge?
  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TEA TIME BABY  God kveld søtnos!
  Nå sitter jeg ferdig innsmurt med en bodylotion som lukter kokos, tekopp i den ene handa og bloggen i den andre. Har fått lest litt i boka mi idag også - elsker å lese!
  Den teen jeg drikker nå er helt ekstremt god, har blitt helt avhengig. Yogi har mange forskjellige smaker også - gleder meg faktisk til å prøve flere av dem.  Og for å si det slik: jeg liker IKKE te. Med mindre jeg har en haug av sukker i den, eller hvis det er frukt te. Så denne er absolutt å anbefale! 
  Jeg ser fremdeles ut som et uhyre i ansiktet, derfor ingen bilder av det. Vil ikke gi dere mareritt for resten av livet! Kan si at jeg gruer meg til å måtte vise meg i offentligheten imorgen på jobb..  Nå skal jeg tilbake til boka mi, teen min og en varm pusekatt som ligger ved fotenden av senga♥ 

   

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Har du smakt Yogi te ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SOME OF FAVORITE RINGS
  1: bikbok, kappahl, ginatricot
  2: ebay, ginatricot
  3: ebay
  4: ginatricot, ebay, ebay
  5:bikbok, ukjent, glitter, ebay  Siden jeg ikke hadde så mye annet å gjøre så fant jeg ut at jeg skulle vise dere noen av favorittringene mine!
  Vil dere kanskje at jeg skal vise dere noe annet også? Favoritt topper, sko ? Just say the word!(:
  Hva synes du om dem? 
  Noen du likte ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  RAINDROPS

   

  Sitter å prøver å finne nye måter å redigere bildene mine på ettersom jeg nettopp har begynt å bruke Photoshop.
  Er egentlig ganske artig å holde på med - men akkurat nå funket det dårlig. Ser jo nesten ingenting! Hater at øyet mitt monger. Nu skal jeg prøve å få sove litt - siden hele ansiktet dunker.. Blæh. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FLOWER COFFEE CUP   

  God morgen søtnoser !
  Idag våknet jeg med.. TADAAAA! Et så å si helt igjenklistret venstreøye. Føler meg som Kvasimodo fra Ringeren i Notre Dame. LETT. Mangler bare ryggen.
  Det ser ut som om jeg har fått en så på tygga at øyebrynet mitt står litt ironisk oppover. Haha. Kan jo ikke gjøre annet enn å le - selvom det er temmelig ubehagelig. Mildt sagt.
  Nå sitter jeg å nyter kaffen min, lillesøss stresser for å rekke bussen. Og pus lukter Diesel. Altså må han dusje.. Bah. Kommer til å se ut som en nålepute etterpå. Idag skal jeg egentlig en tur til byen for å gjøre noen ærender - men får se det litt ann. Sånn som jeg går nå klarer jeg jo nesten ikke å se noe - ender jo med at jeg enten: Snubler, går på noen eller noe, blir påkjørt eller rett å slett får noen til å få hjerteinfarkt.
  Hvordan er din morgen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TIRED

   

  Feel like crap, look like crap. Søss er her å holder meg med selskap - men jeg er så død at jeg vurderer å legge meg snart. Har ekstremt vondt i panna og øyepartiet - no good!
  Ellers har jeg prøvd å kose meg litt idag med den nye boka jeg har lånt, 2eren i serien ¨The Hunger Games¨ ! Utrolig spennende den første boka, håper nr 2 er like spennende.
  Nå skal jeg være teit å glo på The Walking Dead litt til, drikke en kaffe å bare prøve å slappe av (:

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY EYES HURTS

  Hei nydelige ! Idag våknet jeg til hovne øyne. Altså gliper til øyne - med store poser rundt. Gjør supervondt å ta på området rundt øyet. Bahh. At jeg aldri lærer !
  Jeg skulle nemlig farge håret til en venninne igår - det gikk forsåvidt fint. Det som ikke gikk så bra var at jeg tok farge på øyebrynene mine bare for å sjekke om jeg fremdeles var allergisk mot hårfarge.
  Det er jeg tydeligvis absolutt ! Jeg hadde fargen på i rundt 5 minutter - dette skal man da altså ikke gjøre igjen ! Spiste en ålreit frokost for ikke så alt for lenge siden - vaniljeyoghurt med energimusli(:  Likerliker. Nå skal jeg beglo The Walking Dead - å prøve å ikke klø meg i øynene.. Det gjør vondt som ....! Aghh..

   

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Noen fler som er allergiske mot hårfarge?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  INSTAGRAMFUNBUN!

   

  Okei. Har blitt ekstremt bitt av basillen! Idatold på instagram - du kan også se bildene på instagrid.

   

   

  Har du instagram?
  Tell me ! Så har jeg flere å følge ♥ 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT SUMMER FEELING


  shorts//levis 501 urban outfitters (kan kjøpes HER)   topp//gina tricot (kan kjøpes HER)  ringer//ginatricot&bikbok  sko//dna  øredobber//risøe  choker//ginatricot  armbånd//kappahl

   

  Dagen idag begynte grå å trist - men ble til superdeilig sommeraktig vær! Kjenner energien kommer tilbake med sola. For øyeblikket sitter jeg å glor på katten min som er som en tornado rundt i stua. 2 fluer har nemlig klart å lure seg inn mens jeg luftet istad - one down, one to go! Han er på jakt kan man si. Veltet både blomster, og lysdingser og  jeg - jeg fikk en ny sveis da han fant ut at hodet mitt var i veien..  

   

   

   

  Hva synes du om antrekket ?
  Får du ny energi når sola kommer?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW IN


  flettet armbånd//kappahl 20,-  langt kjede//kappahl 20,-  kopp//kremmerhuset 29,-  øredobber// 27,90,-  choker//gina tricot 40,-

   

   

  Kan ikke si at man ikke liker salg! Følte jeg fikk mye fint for lite penger igår. Det er ikke dumt! Og den søte koppen - elsker kopper. Har nesten bare forskjellige, er jo så koselig !   Hva synes du om tingene jeg har kjøpt ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  DROPS OF WATER

   

  Hei nydelige ♥
  Dagen idag begynte med dårlig vær og så tykk tåke at det var like før jeg smalt inn i en lyktestolpe på vei til bussen. Den har heldigvis lettet nå -
  sol :D  Har Amanda på besøk - hun har farget både bryn og hår hos meg idag. Haha - ser insane fresht ut ! Men er så snill at jeg ikke legger ut bilde ;)
  Etterpå skal jeg hive hele meg oppi diverse pappesker for å finne en venninne sin teoribok.. Bah. Håper jeg finner den med en gang! 
  Hva gjør du idag ?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t te  ~ 

  CHERRY TREE BLOSSOMS

   

  God kveld søtinger !
  Idag har jeg vasket, ryddet, vært i byen å tatt masse bilder og shoppet noen småting.  Amanda skulle finne gave til moren sin idag - det gjorde hun ! Hun blir nok veldig glad (:  Så gikk vi innom mange søte butikker - blant annet Kremmerhuset. Elsker Kremmerhuset ! Gaah. Så mange søte ting der at jeg tror jeg dør litt for hver gang jeg er der inne. Haha. Vi var på mc donalds idag å spiste middag - utrolig digg når man ikke har smakt det på en stund! Selvom det er superjunkfood. ^^ Kjøpte meg noen småting på salg idag -  i will show u in the morning ! Nå skal jeg beglo The Walking Dead til jeg sovner. Haha.

   

   

  Hva har du gjort idag ? 

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT WOLF TSHIRT
  topp//ginatricot  øredobber//fått av Amanda  skinnjakke//cubus  jeansvest//laget selv  ringer//kappahl&ebay  bukse//urban  sko//dna

   

   

  Haha. Klarte selvfølgelig å ta på meg en sort sokk og en mørkeblå. Følte meg temmelig fresh! 

  Tycks om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  SO FAR   

   

  Hei nydelige ! Enn så lenge har vært hos lillesøss å vekket hu, venta en evighet på bussen, sett en episode av The Walking Dead, ryddet litt og vasket litt.
  Om ikke alt for lenge drar jeg ned til byen for å hjelpe Amanda å finne en gave♥  Senere ikveld har jeg egentlig ingen planer.
  Blir nok date med meg og pcen - serier for livet ! Haha. Ille å være hekta på The Walking Dead etter kun en episode - men hvilke jenter sier vel neitakk til gørr, blod og spenning? NOT ME!

   

   

   

   

  Hva skal du idag?

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  OUTFIT MINT SWEATHER


  genser//bikbok  skinntights//bikbok  jakke//cubus  sko//converse dna  belte//lindex  skjerf//vero moda  earcuff//glitter

   

   

  Beklager blurry bilder - var litt sent og kameraet gikk tom for strøm mens vi tok bildene igår.. Men bedre enn ingenting ! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, etterfulgt av en haug med kaffe. GAAD jeg er trøtt.


  Hva synes du om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPY SUNDAY   

  Hei nydelige ! Ble et litt sent innlegg dette her - ettersom blogg.no ikke ville samarbeide med bildene.. Ehm. 
  Men nå funker det visst ! Idag har jeg sovet. Evig lenge. Egentlig rart at jeg klarer å sove så mye som jeg gjør - så hvis du ser meg sove en gang, ikke bli overasket. Jeg klarer å sove så å si ANYWHERE.
  Men etter at jeg våknet fant jeg ut at alkoholen fra igår hadde satt noen spor, så det ble rolig frem til jeg dro til Mamma på middag - taco&nachos! Namnam. Nå ligger jeg i senga med sovespillelista mi på fullt.
  Selvom jeg sov umennesklig mange timer idag er jeg atter en gang trøtt. Heldigvis.
  Hvordan var helgen din?
  Hva har du gjort idag?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT LAST NIGHT
  topp//ginatricot  skjørt//monki  strømpebukse//h&m  belte//gina tricot 

   

  Beklager max dårlige bilder. Bah. Sånn går det når man tar bilder så sent på kvelden - etter et par drinker! Nå skal jeg gjøre meg klar for middag hos Mamma,
  har sovet en evighet idag. Haha.

  Hva synes du om antrekket ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  YESTERDAY SHOPPING


  genser//ginatricot  bodylotion//h&m  bodylotion&deo garnier//h&m  cupcake servietter//h&m

   

  Jeg var jo som sagt en liten tur i byen igår med Sigrid - disse søte tingene ble med meg hjem. Elsker fargen på genseren! Den er superfresh - blir enda bedre når jeg blir LITT brunere. Hahaa. 
  Jeg er jo albinoen selv. Nå skal jeg hive i meg frokost, dra en bitteliten tur til byen for å ordne noen småting, dra på jobb en bitteliten tur - så blir det kos med venner og alkoholen senere.

  Hva synes du om innkjøpene?


    ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  NEW AT THIS

   

   

  Hei nydelige ! Beklager null blogging igår - dagen gikk helt ekstremt i ett. Bah. Sliten ennå ! 
  Idag har jeg vært på jobb, stod opp en smule tidlig så kjenner jeg er småtrøtt allerede.
  Etter jobben ble jeg hentet av Sigrid - vi tok en tur på cafè, prøvde rød skinnbukse og igjennomsiktige topper, smilte og lo til tross for det sure været og kosa oss med litt småshopping.
  Jeg har da begynt med photoshop - noe jeg egentlig suger til. Eller. Jeg finner ikke ut hvordan jeg skal lage en ordentlig signatur - prøver å lære meg dette nå men det ser helt fjernt ut. Beklager dette folkens! Men redigeringsprogrammet mitt har sluttet å funke - Picnik. Bah. Mye lettere - dårligere kvalitet også forsåvidt - men det var lettere. Håper jeg blir pro etterhvert. Haha.
  Hva har dere gjort idag ?
  Er du flink til photoshop?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RELAX WITH A BOOK

   

   

  God kveld søte lesere♥
  Nå sitter jeg i verdens slækkeste genser, har det evig varmt på grunn av alle stearinlysene, leser bok og vurderer om jeg skal lakke neglene. Har en god del neglakker - vanskelig å velge hvilken farge!!.. Bah.
  Fikk svømt idag - pluss tatt sol ! Fikk en fin liten skille - gleder meg til å få litt farge igjen. Ser ut som et lik. ZombielikIda. Dårlig kombo. haha.
  Så dagen ble bedre ut mot kvelden for å si det slik. Imorgen har jeg fullt opp fra morgenen av - må drikke haugevis av kaffe for å overleve dagen. Vurderer sterkt å ta med min private termos på veien mot kontorer og skit imorgen. Hahaha. Og bok. Må kose seg litt (:
  Nå skal jeg gå innom Tumblr for å få litt inspirasjon ! Bruker du tumblr? I tilfelle kan du følge min HER (:

  Hva har du gjort idag ?
  Leser du bok ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT CROSS RING


  sko//dna  bukse//urban  jakke//cubus  topp//bikbok  olavest//hjemmelaget hoodie//carlings  ringer//ginatricot 

   

   

  Hei søte ! Nå skal jeg straks ta turen til svømmehallen for å svømme litt. Håper jeg får slått forgje ¨rekord¨ som var på 1,5 km. Haha. Svømmer sakte men klarer mer og mer for hver gang og det er litt artig ! 
  Har prøvd i en evighet for å få noen OK bilder til dere.. Har ille hårdag, det regner så får ikke tatt bilder ute - men fant til slutt en plass
  i stua der det var litt bedre lys enn ellers i leiligheten. Finally.  

  Hva syntes dere om antrekket ?
  Flere som får dårlig hårdag i regnet?

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  RAINY DAY   

   

  Hey søtinger ♥
  Idag regner det. Ganske mye også ! Skulle egentlig ordne en del ting i byen idag - men hadde ikke papirene jeg trengte før imorgen.
  Irriterende egentlig - men da får jeg jo i alle fall gjort det imorgen! Dagen idag skal gå til å legge ny neglakk, ordne noen papirer, vaske litt og ordne litt i småsakene mine. 
  Er så deilig etter at man har rydda og vaska - alt er så mye bedre da. Så skal jeg trene litt senere også. Flinkis idag !


  Hva skal du idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT WHITE ROSE


  shorts//vintage  sko//dna  topp//ginatricot  skjorte//vero moda smykke//cubus  øredobber//fått av Amanda

   

   

  Hei nydelige !
  Nå sitter Amanda og jeg å tar en snack - skal snart en bitteliten tur til byen. Beklager det sinna utrykket på bildene - lyst for øynene ^^^
  Idag har vi egentlig bare slappet av, nerdet på hver vår pc å slækka enda mer(:  Også fikk jeg pakket ut litt småting fra pappesker da. Det var digg !

   

   

  Hva syntes du om antrekket  ?

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUGAR INSPO
    
   
  Tumblr

   

   

  Synes om inspirasjonsbildene ?

   

   

  Du kan følge meg på tumblr HER  (: 

   

   

  ~  I d a  C h a r l o t t e ~

  SUNNY MORNING

  God morgen nydelige ! 

  Nå sitter jeg med kaffekoppen min, pcen, radio og en småtrøttt Amanda. Det er skikkelig sterk sol idag selvom det var en smule kaldt når jeg var ute.
  Håper det blir varmt i løpet av dagen så jeg kan bli litt brunere ! Skal fortsette å nyte kaffen min før vi får i oss litt frokost - så blir det litt utpakking å sjekking av hva i all verden jeg egentlig eier forno. Jeg har jo ikke pakket ut alt siden jeg flyttet - kan bli litt spennende å se hva jeg har for rariteter.. haha.
  Hva skal du idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPOVER   

  Hei nydelige! Nå sitter jeg sammen med Amanda å glor på Paradise hotel. Eller - hun glor mens jeg følger halveis med ettersom jeg ikke har fulgt med i år. Vi har foreløpig spist bringebær med krem, slappet av, glodd på tumblr å skravla jenteprat ! Koser oss med hver vår pc - selvom Amanda sin lever sitt eget liv. Slår seg av og på, er vel like før den løper av gårde. Haha. Snart er det ansiktsmaske tid - er så deilig å få litt pleie når man alikevel bare ligger å sløver.
  Nå skal jeg hente meg litt is - Bjørnebær og eggelikør <3 NAM.

  Hva gjør du ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HEADER CHANGE

  Det var virkelig på tide med en ny header - men tror den blir litt midlertidig. Vil så gjerne ha en fin en som jeg kan ha en stund ! Har egentlig lyst til å endre hele designet - men jeg er så dårlig på html koder..
  Så hvis noen skriker ut som frivillig blir jeg verdens lykkeligste menneske (:


  Gammel header   

   

   

  Ny header

   

   

   

   

  Hvilken likte du best ?
  Hva synes du om den jeg har nå?

   

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  SWEET SUNDAY

   

   

  Hei nydelige ♥
  Igår var jeg hos Mamma på middag - noe som alltid er like koselig. Vi skravla, spiste kjøttkaker, drakk god kaffe som stefar hadde laget og spiste vafler. Omnomnom!
  Mamma og Rolf hadde vært på blomstersanking - de elsker hagearbeid. Så da var det et par blomster jeg kunne ta bilder av ♥
  Nå holder jeg på med mindre spennende papirarbeid - blir en liten times søvn så jeg klarer å fortsette!


  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT BURGUNDER LEVIS


  levis 501// urban outfitters  sko//dr.martens  ring//kappahl  topp//gina tricot  kjede//marked

   

   

  Hva synes du om dagens antrekk?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  100 YEARS

   

  Siden Titanic sank. Utrolig å tenke på egentlig ! Okei - dette er sikkert ekstremt jentete av meg men filmen om denne båten bergtok meg første gangen jeg så den. Og det gjør den ennå ! Men første gangen jeg så den handlet det bare om en film. Story. Ingenting annet. Jeg tenkte ikke på at alle de menneskene som faktisk døde den dagen båten sank. Helt sykt å tenke på hvordan det må ha vært når den forsvant ned i dypet. Når jeg ble litt eldre skjønte jeg jo dette her - og greit nok at det er mange år siden men tanken gjør meg fremdeles trist når jeg ser filmen. 

   

   

   

  Hva synes du om Titanic?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RED AND WHITE ROSES

   

  Hei nydelige ♥
  Nå har jeg hatt besøk av Mamma og Rolf et par timer - var utrolig koselig å skravle, drikke kaffe å skravle enda litt mer!  Også fikk jeg roser ! Wee :D
  Elsker å få blomster - blir så glad av å se på dem.  Nå skal jeg få i meg litt etterlengtet mat. Muligens nudler.. som om det er noe nytt ! Tyter snart nudler ut øra på meg. 
  Ikveld blir det nok rolig - formen er MYE bedre, men jeg vil ikke riske noe ved å bli verre. Så får man se hva man orker !

   

   

  Hva gjør du ikveld ?
  Liker du å få blomster? 

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  HEART COFFEE

  Hei nydelige ♥
  Jeg stod opp for ikke alt for lenge siden. Okei - skal jeg være ærlig har jeg fremdeles sovemerkene i trynet og lengter etter en dusj. Formen idag er en hel del bedre - den var ikke det da jeg våknet tidligere idag, så bestemte meg for å sove en time til. Det ble hele 5 timer til. Ble en smule snurt når jeg våknet - men kroppen trengte det tydeligvis! Nå skal jeg drikke kaffen min - Cortado ♥ Namnam. Så skal jeg liste meg inn i dusjen.   Hva er dine planer idag?
  Hva er favorittkaffen din?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SLEEPING BEAUTY   

  Hei nydelige ♥ Har holdt sofaen i hele dag. Pus og jeg har sovet om hverandre, jeg har glodd på Vampire Diares og lastet ned The Walking Dead sesong to. Gleder meg til å se. Er ekstremt fysen - har lyst på alt fra smoothie til grønn pringles at the moment! Ekstremt irriterende å ikke få gjort noe med det. Nå skal jeg beglo tv litt til før jeg eventuelt køyer. Håper på at jeg blir bedre imorgen ! 

   

   

  Hva har du gjort idag ? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~

  NEW IN: LEVIS BURGUNDER
  Levis 501 burgunder//Urban Outfitters  Levis 501 Original//Vintage  Levis 595//Vintage 

  (På de to som er vintage har jeg klippet av bena og satt på nagler selv)

   

  Jeg er utrolig fornøyd med den nye shortsen min - elsker fargen og passformen ! 
  Nå skal jeg fortsette med å bunkre meg i sofaen - har en liten djevel i øret som har full party der inne. 
  Hva synes du?
  Liker du Levis shortsene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THIS HURTS   

  Okei. Idag suger litt faktisk - skulle egentlig jobbe men har ekstremt vondt i det ene øret! Dunker liksom samtidig som hjerteslagene. Hurts. 
  Så nå har jeg satt meg til rette i sofaen - skal lese i boka mi, drikke kaffe og furte litt over helsa. Vurderer sterkt å vise dere Levis 501 shortsen min idag - den nye. Want to see?
  Alltid Amber er faktisk ganske så bra foresten - skal lage et innlegg om den når jeg er ferdig med boka.

   

   

   

  Flere som har øreverk?

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #3   

  Hei søte. Da var det siste bildedrysset fra København endelig her ! Herre - har tatt meg litt tid å redigere bilde og velge hvem jeg skulle ha med. Pluss at jeg da har vært drit dårlig - hodet sprenger snart! Så beklager dårlig med oppdateringer - håper formen blir bedre snart. De to siste dagene våre var kjempekoselige. Den ene dagen var det så dårlig vær - så vi hadde max avslapning med lesing av bøker og blader, god mat og film på tv. Neste dag dro vi på shopping der jeg fikk den nye Levis 501 shortsen min fra Urban Outfitters ♥ Marianne var så søt som kjøpte den til meg. Ellers møtte vi Onkelen min, lillebror begynte å lese The Humger Games når jeg var ferdig også ble det en rolig kveld før vi dro neste dag. På flyplassen fant jeg starbucks - og den største kaffe latte`n jeg har hatt i hele mitt liv. Haha. 


  Nå skal jeg sove litt før jeg skal på jobb kl 15 00! Kan ikke si at jeg gleder meg - hater å være syk på jobb.

  Flere som er syke ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SHITTY WEATHER   

  Hei nydelige ♥
  Dagen idag begynte ganske heavy for min smak. En liten forsovelse, stress med sminke som fant ut at den skulle være teit, vind som drepte håret mitt og en dame som stod å ventet på bussen sammen med meg - som klødde seg konstant i ræva. Mindre hygge. Ble en del bedre når jeg hadde fått i meg en kaffeskvett og fått gomle på nystekte rundstykker. NAM.
  Så var det jobb - noe som ikke gjorde meg noe i det ekle været. Blir heldigvis jobbing hver dag denne uka - stakkars lommeboka mi som det sirkler møll ut av. Og garderoben min som jeg føler at krymper. Haha. 
  Nå skal jeg straks glo på Vampire Diaries - så lager Pappa spagetti ♥ Bortsjemt når man bor i leiligheten under Far !

   

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Regner deg hos deg? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #2

   

  Dag to. 

  Utforsking av København på hardt nivå. Vi vandret rundt å så flotte bygninger, drakk kaffe støtt og stadig, så fotballentusiaster som protesterte og måtte holdes tilbake av Politiet. Vi var inne i en nydelig kirke - følte meg noe liten der inne. Vi vandret langs havna mot Den lille havfrue, så masse militære skip, spiste lunsj på nyhavn og hadde perfekt vær. På kvelden dro vi på verdens beste Italienske restaurant der jeg smakte perlehøne, kamskjell og en nydelig rødvin. Har aldri smakt så god mat ! Perfekt ending på en kjempekoselig dag. 

   

  Nå sitter jeg en smule utmatta med en stor kaffe, masse stearinlys og spotify. Borte bra - hjemme best!

   

   

  Synes om bildene ?
  Har du vært i København ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN BILDEDRYSS #1

  Hei folkens ! Da er man heime - og ser her at hele blogg.no har forandret seg temmelig heftig. Så det ikke så godt på den pcen jeg brukte i København - glad for å ha min pc igjen. Når jeg drar på tur neste gang blir min pc med - så jeg kan oppdatere mens jeg er der.. Irriterte meg grønn over at jeg ikke fikk gjort det.. MEN ! Her kommer første delen av bildedrysset. Det er fra den dagen vi ankom og dro på Bakken Tivoli ! Hadde det helt ekstremt koselig. Tok haugevis av turer med bror, spiste sukkerspinn og knipset bilder konstant ♥

     Jeg har klart å lese hele The Hunger Games i løpet av 3 dager. Utrolig bra bok ! Anbefales. Bror vant en apebamse. Stemor og Farfar hygget seg på flere av restaurantene mens vi fløy rundt - men Marianne ble faktisk med på en tur med bror! Stolt. Haha. Nå skal jeg fortsette å redigere bilder til neste bildedryss - har tatt over 500 bilder på den fantastiske turen vår. Farfar ville desverre ikke være med på bloggen - derfor ingen bilder av han. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene?
  Har du hatt en fin Påske?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KØBENHAVN PHOTOS

  Hei skjønne lesere ! Beklager ekstremt dårlig blogging - men jeg har nemlig et stort problem. Bildene jeg ha tatt vil ikke komme seg inn på hverken Farfars pc, eller stemoren min sin selvom de begge har SD kort leser. FRUSTRERT! Hadde tenkt til å oppdatere dere jevnlig hver dag - og gledet meg veldig til det. OG. Hva i huleste maiskorn har skjedd med blogg.no? Jeg får jo ikke til å midtstille denne skiten engang. MONG! Ikkelike.  Jeg har forsåvidt kost meg veldig frem til nå, har vært på tivoli, vært å vatandret i byen - de har verdens nydeligste arkitektur her. Har tatt mange bilder - får vel heller vise dere når jeg kommer hjem Søndag. Eller får lånt meg en annen pc .

  Har dere vært borti at SD inngangen ikke fungerer ?
  Hva gjør dere i Påsken ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PAKKEDAG

  Dagen idag har enn så lenge vært ganske slow. Formen min suger litt - men jeg SKAL bli frisk til imorgen. Så det at jeg sjangler litt får bare gå. Har begynt å pakke litt - fant først en koffert. Den var så liten at sminka mi omtrent ikke fikk plass. Den andre var litt bedre - en bag denne gangen. Får håpe den er stor nok ! Hater små kofferter - hvorfor er det ikke en mellomting?.. Bah. Jaja, pus har sovet på meg, på bordet, på pcen og overalt ellers idag. En smule trøtt. Jeg for min del får straks besøk av ei venninne jeg ikke har sett på evigheter ! Gleder meg ♥

  OSLO BILDEDRYSS #2  Festen ble en suksess - frem til 3 av 7 endte opp på doskåla. Drikkeleken tok litt av. Det ble en gjeng på 4 som dro på byen i Oslo, hadde det utrolig festlig! Dagen etterpå var de fleste helt bånn i bøtta - mens jeg var hyperaktiv. Derfor fikk jeg en liten tour av Oslo med samboeren til venninnene mine. Var kjempeålreit å få gått litt rundt å ta bilder !
  For en koselig tur ♥

  Nå får jeg hive meg i dusjen - så skal vi vaske klær å pakke til imorgen! København :D

   

   

  Hva synes du om bildene?
  Hva skal du i Påsken ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OSLO BILDEDRYSS #1

  Det er så mye rart i Oslo - jeg kommer jo omtrent fra bygda sammenlignet med dette stedet. Jeg har jo ikke vært i Oslo på mange år - så var morro å få en liten tour! Vi fant loppemarkeder, fine bygninger, rare mennesker og loppemarked på den lille tiden vi var rundt å gikk. Gleder meg til å bo i denne byen!

   

   

   

  Hva synes du om bildene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  AWAY  Hei nydelige ! ♥
  Blogg.no var visst nede en del igår - prøvde å legge ut disse bildene når jeg kom hjem - men var visst null sjans. Bah. Kom ikke hjem før i 23 tiden - det er jo vanlig at det er problemer rundt den tida.
  På Lørdag dro jeg nemlig til Oslo for å overaske ei venninne! Hun skulle ha bursdagsfest - jeg kunne egentlig ikke komme fordi pengene ikke strakk til. Men kjæresten hennes gjorde det hele mulig ved å spandere på meg tog, mat og alt annet! Hun er så utrolig snill. Hadde en fantastisk tur. Det beste var å se ansiktet til venninnen min da jeg smøg meg inn i leiligheten. Haha. Kommer et gigantisk bildedryss senere (:
  Nå skal jeg drikke kaffe - trøtt i trynet.

   

   

  Du har gjort i helgen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits