• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • VACATION OUTFITS

  Hei kjære, søte lesere! 
  I det siste har det blitt litt lite blogging - jeg er fullstendig klar over det. Mye av grunnen er fordi kameraet mitt har tatt kvelden - og jeg må få levert det inn til forsikringa idag. Men jeg skal prøve å få lånt et kamera mens det er vekk - så vi håper på det beste ! Nå sitter jeg nydusjet og klar for litt mat før jeg forsvinner på jobb i noen timer. Har snakket med lånekassen idag - ser visst ut som om alt skal gå på skinner ! WII!
  Oslo til høsten♥  

  Og siden jeg ikke har noen bilder å vise - her er outfitsene fra Tyrkia!


  shorts//levis 501 laget selv  topp//bikbok  jakke//cubus  smykke//marked

   


  sko//h&m  bukse//københavn  topp//bikbok  jakke//cubus  vest//laget selv  ringer//bikbok


  (ikke se på det merkelige ansiktsuttrykket) shorts//levis 501 urban outfitters  topp//gina tricot  armbånd//tyrkia marked

   

   

   

  Likte du noen av dem? 
  Hva har du gjort enn så lenge i finværet ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TATTOO - BEACH - STORT BILDEDRYSS

  Imorgen skal vi hjem - er ekstremt solbrent og evig trøtt så skriver mer imorgen ♥

   

   

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  TIRED IN ALANYA

   

   

  Idag er vi en smule slitne etter gårdsdagen - hadde en utrolig festlig kveld ! Ville egentlig på marked idag - men vi var rett og slett for utslitte. Så får heller dra dit når jeg skal hit igjen om en måned! Elsker å gå på markedene her - de har alt fra krydderier til rare sko, frukt og grønnsaker, nydelige vevde tepper, rare teer og klær i haugevis. 
  Selgere som roper rare ting til hverandre - mens de prøver å slepe menneskene inn i bodene. Idag ble lunsjen nudler som er tatt med hjemmefra - og kaffe fra nescafè ^^
  De søte lommebøkene har jeg kjøpt i en bod på vei til sentrum - shopping gal som jeg er skulle jeg virkelig ønske jeg hadde mer penger når jeg er på et sted som dette - men det kommer jeg jo også til å ha når jeg kommer tilbake hit. Gleder meg allerede - mest av alt til solen. 

  Nu skal jeg sove en time - føler meg som en gammel tante som bare sover, soler meg og spiser mat ^^

   

  Hvor skal du i sommer? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  WALKING DOWN TOWN ALANYA

  Hei nydelige ! Idag våknet vi til dårlig vær og ganske heavy vind. Derfor ble det total avslapning på hotellet istedet - leste en god del av boka mi mens jeg lå på senga. Etter litt halvsoving og lesing dro vi til byen for å glo litt - så da ble det mc donalds og starbucks! Vi er på hardleting etter en veske til Sigrid - så skal tilbake dit ikveld for å lete videre etter det og noen gaver til de hjemme. Er så morsomt å gå rundt i gatene, ser både kameler, aper og andre dyr + at Tyrkerne som står langs bodene sine er helt besatt på å få deg inn til dem. Noen av de blir faktisk forbanna hvis du nekter! Haha. Nå skal jeg dusje - føler meg en smule støvete etter dagens tur. Så blir det tilbake til shoppingen! 

   

   

  Hva liker du å kjøpe i utlandet?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  TYRKIA BILDEDRYSS #3
  Gårsdagens outfit: haremsbukse//københavn marked  sko//h&m  jakke//cubus  ringer//bikbok  

   

   

  Hei nydelige ! 
  Dagen idag har vært herlig - selvom jeg måtte ligge i skyggen mesteparten av dagen på grunn av min meget solbrente bakende..
  Igår var Sigrid og jeg i sentrum - masse mennesker og masse å se ! Herlig by. Anbefales virkelig. Nå skal jeg gjøre meg klar til grillparty på stranda med søte mennesker :D

   

   

  Hva synes du om bildene ? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TYRKIA #2

   

  Hei søtnoser ! 
  Nå sitter jeg en smule solbrent - dagen idag har vært himmelsk ! Og det var kvelden igår også - selvom vi var ekstremt trøtte. Vi satt å spiste ved vannet, drakk Pina Colada og Mojito før middagen og bare nøt det.
  Hadde ekstremt fin utsikt også -  utover en gammel borg med masse lys rundt. Etter en utrolig god middag gikk vi innom et par butikker, kjøpte noen småting og vraltet hjem gode og mette. Litt vel mette for å si det sånn.. Haha. spiste alt for mye av den gode maten. Nå skal jeg få smurt den solbrente huden - så skal vi ut å spise middag og muligens ta den lokale bussen her for første gang! Spennende.

   

   

  Har du vært i Tyrkia før? 
  Hvor er ditt yndlings feriested ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  VI ER I TYRKIA   

  Hei søtnoser! Nå er vi i Tyrkia - det var to trøtte jenter som kom frem inatt. Reisen gikk fint - et stykk hyperaktiv  Sigrid som absolutt ikke ville jeg skulle sove så å si hele turen. Endte med at jeg fikk et stykk dytt i sida - jeg ble selvfølgelig pottesur. Jeg er en person som trenger søvna mi for å si det mildt! Idag har tiden gått for det meste til å ligge i sola å steke, bada i bassenget og på stranda og nå skal vi snart ut å utforske! Sigrid har nemlig valgt et hotell som ikke ligger i nærheten av Cleopatrastranda - så jeg har null peil på hvor vi befinner oss. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?
  Hvordan er været hjemme?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  OUTFIT SONDREDRAKT

  Hei søte ! Beklager ekstremt dårlig blogging de siste dagene - har bare skjedd så utrolig mye at jeg ikke har hatt tid.
  Om drakta mi - som dere ser har jeg ikke en normal bunad. Jeg ville heller ha middelalderdrakt - eller Sondre drakt som det heter fordi jeg rett og slett har familie i både Danmark, Sverige og Norge. Kjolen har jeg arvet av Mamma, sammen med mesteparten av smykkene. Den øverste sølja mi er fra Farmor - er ekstremt glad i den! 
  Imorgen drar jeg da til Tyrkia - gleder meg noe helt ekstremt ! Driver egentlig å pakker nå men måtte ha et lite blogginnlegg før jeg fortsetter. Så nå blir det hardcore pakking ! 

   

   

  Hva slags antrekk bruker du på 17 Mai? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~
   

  BLUE EYED MONSTER   

  Hei nydelige. 
  Nå sitter jeg en smule sliten etter frokost og fiksing. Har søkt skole idag - Sonans privatskole i Oslo ! Gleder meg masse - blir deilig å få unnagjort litt skolegang. Selvom det også er veldig skremmende..
  Så nå sitter jeg å funderer på det, og hvordan det kommer til å gå. Kroppen min er utslitt etter alle de mentale påkjenningene som jeg har fått de siste dagene. Øynene er såre, nakken er grusom og det kjennes ut som om kroppen ikke følger med på hva hodet sier til den. Dagen kjennes litt endesløs ut - nå skal jeg gjøre noe så spennende som å få vasket klær. Ting jeg har å glede meg til fremover er sydentur med bestevenninnen min, enda en sydentur senere i sommer og ikke minst skole til høsten. Men alt føles så langt unna akkurat nå.. 

   

   

   

   

  Skal du gå skole til høsten?
  Hvordan er dagen din idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FUCK

   

   

  A really bad day. 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT OUT TONIGHT
  sko//jeffrey campbell lita spike  bukse//crocker  jakke//cubus  vest//laget selv  guns n roses tee//laget selv  earcuff//glitter  ringer//ginatricot&bikbok

   

   

   

     Hva synes du om antrekket ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  GARDEN

   

   

  Hei søte ! Nå kom jeg akkurat fra Mamma og stefar - har nyti frisk luft og sol mens jeg har sett på dem jobbe i hagen. Kaffe fikk jeg også ♥ De er så søte ! 
  Nå skal jeg springe for å gjøre meg klar for fest ikveld - jentene mine skal være med meg ! Heidi kommer fra Oslo - blir så utrolig koselig. Dette blir bra kveld :D

   

   

   

   

  Hva skal du ikveld ?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OWL COFFEE

   

  God morgen sunshine !
  Nå hiver jeg i meg siste rest av frokosten, så blir det et par timer på jobb. Ikveld blir det deilig å pynte seg, være litt ute i sola og drikke en kald øl ! :D
  Er helt ekstremt hvor mye jeg gleder meg til det - ettersom jeg har jobbet hele uka så kjenner jeg at jeg gleder meg mer enn vanlig. Det er deilig ♥
  Igår var jeg hos Mamma og stefar på middag - utrolig koselig å sitte der å høre på musikk og prate med dem etter maten. Og maten- den er alltid god ! Er så digg å kunne dra dit når jeg ikke orker å lage middag selv^^ Nå får jeg løpe - å håpe på at jeg ikke går på noen snegler idag. De er OVERALT!

   

   

   

  Hva skal du i dag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PINK CUPCAKES

  Hei søte ! Se på disse nydelige søte minicupcakesene jeg fikk av Lotte igår ♥  Namnamnam. Har allerede klart å jafse i meg 3 stykker - men sparer den siste til ikveld. Jeg er bestanding er godterisugen rett før jeg skal hoppe i loppekassa..  Idag har jeg vært på jobb - og hatt besøk av verdens søteste jenter - nemlig Silje og Silje! De tok spontantur fra Oslo og hit igår - hygge!
  Jeg skal nå straks en tur til Mamma for å spise en koselig middag med dem - og etter det aner jeg ikke hva som skjer. Muligens gåtur hjemover^^ 
  Spreke Ida. Eller bare ikke.  

   

   

  Hva skal du denne fredagskvelden?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  ALANYA OM 9 DAGER   

   

   

  Cant wait ! Sigrid og jeg skal på jentetuuur ♥ Har vært der 2 ganger før - men aldri med kun en venninne. Så dette blir bra! 
  Skal dere på ferie i nermeste fremtid ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  STRAWBERRY`S AND FRIENDS

  Hei søte ! Nå sitter jeg en smule trøtt - har hatt besøk av en venninne jeg ikke har sett på evigheter ! Er så koselig å se henne igjen - sånn er det hver gang (:
  Så nå har jeg fått stripet håret hennes, vi har spist ost, kjeks og jordbær, skravla og ledd oss halvt ihjel. Love it ! Nå skal jeg og kattepusen legge oss - han har allerede sovnet halveis over tastaturet.. Det gjør det jo litt vanskelig å skrive for å si det mildt. Imorgen er det siste senvakta mi - så er det kort vakt på lørdag - så helg! WEE!

  Har du det sånn med noen av vennene dine ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PRETTY FLOWERS AND DROPS OF WATER

   

   

  God morgen nydelige!
  Nå sitter jeg totalt trøtt i trynet. Holdt på å sovne på personen ved siden av meg på vei til å vekke søss idag tidlig ! Haha - dere skulle sett ansiktet hans. Har aldri sett en så nervøs person i hele mitt liv ! Han trodde sikkert det var noe seriøst galt med meg. Døør. Men nå skal jeg få meg litt søvn - vil ikke at det samme skal skje på vei til jobb senere idag ! 

  Flere som er trøtte om morgenen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TURN IT DOWN

   

   

        

   

       ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  YESTERDAY

  Hei søte ! Igår var jeg med Nanna etter jobben for å skravle, drikke kaffe og kose oss. Ser bestejenta mi alt for skjelden - hun jobber så ekstremt mye ! Men håper det blir bedre snart ♥ Grunnen til at jeg ser ekstremt skeptisk ut på bildet er fordi Nanna mente jeg så ut som en barbie. Noe jeg ALDRI gjør. Jeg kan ikke sammenlignes engang ^^ 

  Etter at vi hadde kosa oss i byen dro Amanda og jeg hjem til meg for å spise pizza, halvsove og skravle mer. Haha. Synd jeg glemte å ta bilder! Koselig dag etter jobb♥

   

   

  Nå skal jeg på jobb igjen !

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUMMER CLOTHING WANTS

   

   

   

   

   

  Nastygal.com

   

   

  Desert  kjole HER                                                           Fargerik kjole HER                                                                  Sort kjole HER

   


  Motörhead tshirt HER    Azteka topp HER     Tiered topp HER


  Every Night shorts HER             Guipil Rodeo shorts HER                                 Indian Summer shorts HER  Tribal Collor kjede HER                                            Santa Fe ryggsekk HER                                                      Pyramid Skinny belte HER

   
  Nelly.com /Gina Tricot

   

  Bodycone Studs kjole HER         Rita Printed dress  HER

   

  Mena Dress HER         Abbie Topp HER  Fridali Topp HER    Lollo topp HER
  Madde Shorts HER       Sofia Skirt  HER
   
  Inception Bikini HER        Tatanka Mid Shoes HER  Lalla Head Jewek  HER                Hippie Chic Star øredobber HER
     Aah! Er så utrolig mye fint. Wish i had it all! Synd lommeboka ikke klarer å få med seg alt dette. 
  Noe du likte ? 

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

               

  SLEEPY KITTY   

  Hei søte ! Idag våknet jeg med denne lille karen over hele ansiktet mitt. Hah. Kan vel si at han har savnet meg en smule - han har vært på tokt i et par dager ! Så når han kom hjem til morgenen var det full fres med å få vekk alt av flått før han fikk sove. Rart at han ikke hater meg ^^ Haha. Nå har jeg endelig fått tak i flåtthalsbånd - så da blir det å få på det før jeg drar på jobb idag. Jobber alle dager denne uka - det er deilig!
  Nå skal jeg hoppe i dusjen, inn i klærne så blir det jobb frem til kl 20 ikveld.

  Noen flere som våkner med kjæledyr i ansiktet ?
  Jobber du? I tilfelle - med hva ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  STRAWBERRY SUNDAY

     Hei søte ! Idag har dagen vært lang - men koselig. Først var det middag og kaker hos Mormor, hun er så søt ! Sammen med tante, mamma, stefar og lillesøss. Men siden magen min følte for å være teit, satt jeg i konstant frykt over å spy på iskaka eller oppi potetene. Det er akkurat som om jeg er støl i hele magen - pluss at kvalmen var hardt tilstede tidligere på dagen^^ Men men - det var lett verdt det ettersom kvelden igår var såpass bra!  Etter at vi hadde kosa oss hos Mormor dro vi hjem til Mamma - der ble det jordbær og kos på kjøkkenet.
  Nå holder øynene mine på å hysteriske rykninger fordi jeg er så trøtt - så senga neste !

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Har du spist jordbær i år ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT SUMMER DRESS

   


  kjole//h&m  kjede//ginatricot  sko//creepers fra dna  jakke//cubus  vest//laget selv

   

  Fikk denne kjolen av Mamma her om dagen - ELSKER den!! Bilder fra dagen idag kommer litt senere.

   

   

  Hva synes du om antrekket?
  Har du kjøpt deg noen sommerkjoler ennå ?

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  EN SMULE REDUSERT

   

   

   

  Ok. Igår - ble en helt utrolig bra kveld! Kosa meg masse - og dansa så å si skoa av meg. Huff - jeg blir så klomsete når jeg har fått et par glass - tror jeg veltet en hel haug med mennesker. Hahaha. De var sikkert meget glad i meg etterpå. Er jo ikke stø til vanlig engang! Men formen idag er vel hva man kan kalle en smule sliten. Er helt død i kroppen og hodet har blitt overkjørt av en lastebil. Så nå skal jeg drikke vann, sminke meg og håpe på det beste!

   

   

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  OUTFIT PARTY TONIGHT


  bukse//crocker  ringer//gina tricot  jakke//cubus  sko//jeffrey campbell  topp//gina tricot  smykke//gina tricot 

   

   

   

  Hva skal dere ikveld ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  YESTERDAY OUTFIT BLUE FLOWERS
  sko//converse  bukse//urban  topp//ginatricot  ring//ginatricot  skjorte//h&m  jakke//cubus

   

   

  Hei søte ! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb - rakk ikke poste antrekket fra igår før nå ! Ikveld blir det ut - men før det må jeg shine opp leiligheten. Og ikke minst meg selv!

  Hva synes du om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~  

  EARLY

  God morgen søte ! Sovet godt? Det har ikke jeg.. Men nå er det jobbtid! Eller - vekke søss. Så skal jeg på jobb et par timer før jeg kommer hjem igjen for å få en time på øyet^^
  Pus har fått haugevis av flått! Eww.. ikke koselig. En som var liten som bevegde seg rundt - føler jeg klør overalt !.. Ikke like. Må få kjøpt flåtthalsbånd eller noe.   

   

  Har pusen din fått flått i år ? 
  Hva er dine planer for idag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  SNACKTIME

   

  Nå er det litt kaffe og snack før jeg stikker på jobb! Dere får ha en flott dag videre ♥

   

   

  Liker du Starbucks kaffen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  AT THE BEACH

  Hei søte !
  Igår var jeg ute hele dagen. Først var det soling på terassen - så dro vi til stranda for å ligge der å få litt sommerfølelse. Det var litt surere vind der - så ingen bading på meg desverre! Men kosa oss masse alikevel.
  Var så deilig å være ved havet igjen - love it. Etter en runde der dro vi til byen for å ta en kaffe med Sigrid. Hun ville som vanlig ha brownies - så da ble det 1etg ^^
  Etter skravling, kaffe og kos med Amanda og Sigrid dro Amanda hjem - og Sigrid og jeg dro hjem til meg for å spise nudler, høre på musikk og skravle videre. Var en utrolig koselig dag !
  Når jeg våknet idag hadde jeg hatt mareritt i hele natt. Det startet igjen hver gang jeg sovnet - hater når det skjer. Var helt skjelven når jeg våknet ! Hater mareritt..
  Nå blir det litt frokost, så blir det en liten ringerunde for så å være engstelig for kattepusen min som vanligvis kommer hjem etter få timer - men som har vært borte nå siden igår. Bahh.. Ikkelike. Så jobb kl 15 - 20 (:

  Hva gjorde du igår ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFIT DREAMCATCHER
  shorts//levis 501 urban outfitters  sko//converse dna  topp//bikbok  solbriller//ginatricot  armbånd//kappahl og marked  drømmefanger//kroatia

   

  Beklager dårlig hårdag folkens ! 

   

   

   

   

  Hva syntes du om antrekket ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OUTFITS IN APRIL

  Noen av dem i alle fall ! 


  Hva synes du?
  Har du en favoritt ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 

  BEAUTIFUL MORNING  Hei nydelige♥
  Når jeg gikk ut idag tidlig - så var det faktisk varmt ! Det var en sval bris mot ansiktet, blomsterduft i lufta og klarblå himmel! Kjente jeg fikk mer energi bare av å tenke på hvor deilig det kommer til å bli idag. 
  Jeg skal nemlig tææne! Haha. Skal slappe av å sole meg frem til Amanda kommer - så stikker vi på stranda for å slappe av der i sola. Og hvem vet - kanskje jeg faktisk bader idag ! AAH! ELSKER SOMMER! Blir i så ekstremt godt humør at det faktisk er litt skremmende. No kidding - folk blir nervøse.. Har vanligvis badet før 1 Mai - men i år har jeg vært litt treg. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å bade 2 mai istedet! Er foresten ikke pusen til Mamma nydelig? Whiskey heter han - og han har blitt solbleika. Haha. Både katten til Mamma og min katt er rødhårede - nå er de mer eller mindre blonde begge to. Holdt på å dø av latter! Frokost - kaffe - tæææne!

   

   

  Har du badet ennå i år?
  Har du fått sommerfølelse i det siste ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

   

  HAWAIIAN TROPIC

     Hei nydelige ! ♥
  Nå sitter jeg en smule solbrent å spiser konfekt. Brukte en utrolig god body butter etter tanning idag. Rosa Hawaiian tropic.  Det lukter Hawaiian tropic av hele meg - sommeren er her !Elsker de produktene - de er kjempebra og lukter himmelsk. Kokos!  Idag har været vært nydelig - har til og med vært så flink at jeg har klippet gresset!
  Så totalt sminkeløs idag. Som man kan se. Øyebryna er litt røde - fortsatt mye sår og slikt i dem men det har blitt så mye bedre ! Happy trooper. Har liggi å sola meg, lest bok og bare kosa meg. DIGG! Etter en liten dusj kom Stine - vi har sett Istid, slappet av og catcha up på de nyeste tingene som har skjedd i vårt liv. Haha. Vi  har verdens beste humor når vi er sammen!
  Nå skal jeg straks sove litt - blir trøtt av all sola :D

   


  Har du sola deg idag?
  Liker du Hawaiian Tropic sine produkter?

   

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  NEW IN: JEFFREY CAMPBELL   

  SEEEE!!! Nå er de endelig her. Eller - fikk prøvekjørt dem ganske hardt igår. ELSKER dem! Kjøpte dem på Solestruck - fordi jeg ikke trodde sko hadde toll. Det hadde de - så ble lik pris som alle andre steder egentlig. Eneste som virkelig er bra med Solestruck er at de har så mange forskjellige typer av JC der! Mine første Jeffrey Campbells ♥ Lita Spike er HELT meg :D
  Hva synes du om Jeffery Campbell skoene?
  Liker du Lita Spike? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits