• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • THE HAND OF FATIMA


  Bildet er tatt av Nora Emilie Kristoffersen

   

   

  Når man er her nede er det nesten umulig å ikke bli litt orientalskinspirert. De har så mange nydelige smykker, sjal og vesker her ! 
  Jeg fant meg dette nydelige anhenget og smykke hos en sølvsmed her i Tyrkia - det skal bringe lykke hvis man tror på historien om The hand of Fatima.
  Idag ble det en ekstremt varm dag på Cleopatra Beach - ergo jeg spant fort hjem til hotellet for å sitte her. Internett ♥ Tror også det var den beste dusjen jeg har hatt i hele mitt liv - iskald!
  Nu skal jeg nerde. Jappjapp.

   

   

   

  Har du hørt om ¨The Hand Of Fatima¨ ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  UNIVERSE ON THE BEACH


  Bildene er tatt av Nora Emilie Kristoffersen AKA min søss. Yeah.

   

  Hei godtfolk og annet rart!
  Idag har dagen gått tiiiil.. waaait for iiiit... Stranda. Japp. Så en av de neste dagene har jeg lurt med Mamma til å bli med meg på quadsafari! Wiii! Litt action i hverdagen er sannelig på tide. Blir jo helt hval av å sitte så mye stille ! Skal kjøre firehjuling oppover i ødemarka og i elva :D
  Ikveld skal jeg romstere rundt i en Billabong butikk og muligens skaffe meg noen nye Converse. Var visst på tide ^^

  Hva synes dere om bildene ?
  Hva gjør dere i ferien?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~   

  TO THE CASTLE


  shorts//laget selv  belte//h&m  topp//ginatricot  smykke//marked tyrkia  sko//dna  veske//fått av Amanda ♥

   

   

  Hei nydelige♥
  Igår gikk turen opp til borgen - eller slottet som de kaller det her. Ruiner, mange flotte utkikkspunkter og en flott restaurant med utsikt utover hele byen! Inkludert små markeder på veien ned - der jeg både fant en awsome veske, strikka sokker og en merkelig blomsterkrans til hodet! Så kan jeg være superhippie når jeg kommer heim. Hihi. 
  Ellers ligger jeg vel egentlig bare å sløver, spiser og leser bok. Altså - im going to get fat! Så idag er det ut å se etter joggesko (:
  Hva syntes dere om gårsdagens bilder og antrekk ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BILDEDRYSS TYRKIA #1


   JEPP! Jeg er i Tyrkia atter en gang. Denne gangen er jeg med familie - og nettet her er så tregt at jeg ikke har fått til å blogge før nå.. og dette lille innlegget tok evig tid. 
  Jeg har masse bilder å dele, men blir alt for mye med alt på en gang! Så derfor en liten blandings fra dagene her! Vi har enn så lenge bare kosa oss på stranda, spist gode middager og shoppet.
  Blir vel en eller to utflukter etterhvert også - håper virkelig det blir firehjuling safari! Selvom jeg heeelt sikkert kommer til å kjøre i en fjellvegg.. EHM. Meg og min evig klomsete kropp. 
  Kommer bedre update imorgen - nu er jeg lei av det evig trege nettet som gjør bildeopplastningen mongo - og dermed mitt humør til mais.
  OG. Jeg har blitt brun! WIIII!

   

   

   

  Skal du på ferie i sommer?
  I så tilfelle hvor ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TOWN&MY NEW BIKINI  Tjoohei!
  Idag ble dagen en smule lang. Vekket søss evig tidlig, vasset rundt som en zombie i evigheter før jeg faktisk forstod at jeg måtte få opp farta!
  Lille pusen min måtte nemlig avkappe sin manndom idag, så nå ligger han å furter på badet. Og sjangler som en fyllik.. 
  Fikk kjøpt meg et par søte ting mens pusen var hos dyreklinikken - og møtt de søte jentene mine. Evigheter siden jeg har vært i byen - så følte meg fri som en fugl! I to timer.. Før jeg da måtte traske hjemover (eller rettere sagt ta taxi fordi pusekatten var ned dopa og jeg ikke orket å bære han hele veien i buret), sitte en liten stund å chille med Linda før det ble trasking (for real this time!! eg e sprek.....) Bikinien fikk jeg her om dagen - jeg har bare vært lat. Innkjøpene kommer imorgen ! Og ja. Nå sitter jeg her i zombiemodus mens Eluveitie går på full guffe i headsettet. 
  Og det skal jeg fortsette med en liten stund før jeg faller om i koma (: 

   

   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  GOING TO WORK
  Hoppsann&Heisann! 
  Nå er jeg trøtt, klein og rar. Slik er jeg om morgenen - i hvert fall hvis søvnen er på et minimum. Av en eller annen grunn kom det en haug med fugler utenfor vinduet mitt i natt som fant ut at det var hysterisk morsomt å ha korøvelse kl 04 om morgenen. YAY. Ikke var det vakkert heller.. Haha. 
  Idag er den store dagen pusekatten min skal miste manndommen sin - stakkars. Han har blitt helt vill i det siste, og når han skal bo med Mamma`s katter mens jeg er i Oslo må han komme overens med de eldre, allerede kastrerte og slappe kattene. Nå skal jeg vralte bortover til jobben!

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TUMBLR WHEN IM TIRED


   

   

  Jeg. Er. Sliten. 
  Bahbahbah. Derfor - lite inspirasjonsinnlegg ! Im out - dusjesovebortevekk. Så tidligvakt!

  mintumblrherrrr. 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KAKEMONSTER

  Ja det er nettopp det jeg er. Et kakemonster! Føler at jeg har spist ekstreme mengder kake denne helga - og mer skal det bli.. For når jeg kommer hjem fra jobb idag venter nemlig et kingsize gulrotkakestykke å venter på meg!  Yay :D  Nå sitter jeg å drikker den siste kaffeskvetten før jeg tusler avgårde til jobb. Kjenner at jeg har mest lyst til å gjemme meg under dyna å bli der - men nu er det tid for jobb! Bring it on!

   

   

  Er du glad i kake?
  Hva er favorittkaken din?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MY WEEKEND BILDEDRYSS
  topp//bikbok  shorts//self made  ring//ginatricot  jakke//cubus
   

  Har hatt en nydelig helg med hardcore bursdagsfeiring av Mamma bårde på Lørdag og Søndag. Lørdag spiste vi ute på Da Vinci før jeg dro på byen å hadde en knall kveld! 
  Søndagen var man litt redusert - men den var veldig koselig den også♥

   

   

  Hvordan var helgen din? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

  STRAWBERRY CUPCAKES YEAH   

   

  Jeppjepp. Jeg har bakt ! Sjefen har bursdag imorgen, Mamma har bursdag på søndag og jeg hadde lyst. Men jeg skal IKKE skryte av at jeg klarte å lage de helt selv - jeg sverger til ferdig box set. 
  For det første - mindre rot. For det andre - mindre klumper. (!?)  Og jeg har aldri alle tingene jeg trenger ^^ Haha. Jeg lager jo selvfølgelig fra bunn innimellom - når jeg har tid å får bakekick !


  Men litt søte ble de jo!

   

   

  Hva synes du bildene?
  Bruker du ofte ferdig blanding?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GOOD MORNING U SAY?  Sov som en stein i natt. Trøtt som en snøsokk nå. Dustete vær - vil ha sommer og sol.
  Dagen idag: Jobb - kjøpe gave til Mamma - bakebake - besøk!
  For øyeblikket er min eneste tanke KAFFE. Og at lillesøster er treg på badet.

   

   

   

  Hvordan er din fredag?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~

  BREAKFAST FOREVER

  Sitter å skjelver, feber, hodepine og jævelskap. Skulle ønske alle sykdom kunne forsvinne! 
  Jeg prøver hardt å få i meg frokost - det tar en evighet føles det ut som.. Jeg har lyst på mat - men kroppen vil liksom ikke. 
  Hater å være syk. FML!

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  TUMBLR LOVE


   

  Min tumblr finner du HER

   

  Summerinspo ♥ Hva synes du?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  Nå er det jobb!

  CIRCLE AND CIRCLE THE EARTH
  Lite søvn for å si det mildt. Kattepuser som bråker in the middle of the night er mindre koselig - hvertfall når min katt skal prøve å være med på fighten igjennom vinduet i stua mi!
  Nu blir det artige morgenrutiner - redigering av bilder og ikke minst KAFFE.. omg. Kommer til å bli en lang dag.

   

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?
   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  INCEPTION BESTILT !!!

   
  The Inception Nature Bikini HER

  YAY! Hvert år får jeg bikini av min utrolig søte mor og stefar. I år hadde jeg ekstremt lyst på denne fra Nelly - men den ble borte med en eneste gang. 
  Når jeg så den idag løp jeg rundt som en gal - Mamma, naboene, Amanda og alle andre må ha trodd at det hadde klikka fullstendig for meg.. Hahaha. Hvordan kan man bli så glad for en bikini?
  Shopping makes me happy :D  + at denne bikinien er RÅ. Elskerelskerelsker den :D Gleder meg til den kommer i posten. Nå skal den syke kroppen min fortsette å hvile litt - nerdes skal det.

   

   

   

  Hva synes du om bikinien? 

   

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e  ~ 

  BAD TIMING  Hei søte! 
  Ja det kan man si. Gjett hvem som har blitt sjuk ? Feber, rar i kroppen og oppkast har blitt min dag idag. Ble sendt hjem fra jobben - hater når jeg er sjuk og jobber. Får så dårlig samvittighet av at jeg må dra..
  Nå føler jeg meg NASTY, død og fordervelse, hodepine til tusen osvosv. Klageklageklage - i know. Men humøret blir bedre når jeg får litt mer søvn - jeg ble nemlig hardt plaget av kråker som absolutt skulle plage katten min. Dere skjønner - katten min prøver veldig hardt på å prate med dem - men det vil ikke de ha noe av. Han vil ikke spise - bare sitte å mjaue til dem. Wierdcat. Dette var hvordan det hele hørtes ut:

  Pipp-pipp ¨KRÆÆKRÆÆÆÆƨ krafsekrafse på taksteinen.
  Pusekatt ¨MRAUERRRAAUUMRRRRAIII¨
  Pipp-pipp¨KRÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆƨ (angriper omtrent katten)

  trenger jeg si mer?...  Nå skal jeg SOVE. Forhåpentligvis har alle pipp-pipper gått å lagt seg..

   

   

  Hva har du gjort idag?
  Noen flere som er syke?

   

   

    ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  FOTOSHOOT MED ANNELI


  Alle bildene er tatt og redigert av Anneli Rutefjord

   

   

   

  Hadde det utrolig morsomt igår ! Jeg for min del synes Anneli er utrolig flink til å ta bilder, Astrid var utrolig flink til å få oss til å slappe av (og blende oss med reflektoren..) Stephan ser stunning ut på alle bildene og jeg er en liten mongo som ikke klarer å få alt frem riktig. Men sånn er det ^^ 
  Tskjortene er Anneli`s design - bare så dere vet det!

   

   

   

  Hva synes dere om bildene?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~
   

  FINALLY A LITTLE LESS OF A MESS

  Hei nydelige mennesker!
  Idag har vært en artig dag. Har vært på fotoshoot med søte mennesker, fått orden på rommet mitt og spist supergod mat med familien! Diggdiggdigg. Liker Søndager godt for tiden - siden det er eneste dagen jeg har fri.. Haha.  Blir bra med litt cash før jeg flytter til Oslo - så skal ikke klage. Men tilbake til fotoshooten! Var en søt jente ved navn Anneli som trengte en modell til en innlevering på skolen - og jeg som har så å si null erfaring følte meg jo ganske så random og teit. Men morsomt var det - tskjortene hennes var tøffe, mange rare blikk og samtaler, både jeg og den mannlige modellen følte oss ganske så teite til tider.. Haha. Pluss en hel haug med klatring i Jeffrey Campbells i fjellet. Ikke rart man ler!
  Har fått ryddet skikkelig på rommet etter det - så slang med noen pictuuuuress. 
  Nå skal jeg beglo tven litt - perfect ending of today ♥

  Hva synes du om bildene?
  Hvordan har din søndag vært ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  PRETTY BLUE FLOWERS AND HARD WORK  Man kan jo si at jeg er en SMULE sliten for tiden. Igår sovnet jeg omtrent over alle klærne som jeg skulle rydde inn i skapene her. Haha. 
  Man kan jo også se det ganske så godt i ansiktet - ser jo ut som om jeg har sovet i mange hundre år..
  Nå er det 4 timer med jobbing før det også blir helg for meg ! TJOHEI! Crap.. det rima.

   

   

   

  Noen flere som jobber mye for tiden?


   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  2 HOUR WALK  Hei søte!
  Igår var Linda og jeg på tur - vi vandret med hunden hennes i over 2 timer! Og vi fikk sett haugevis av flaggermus! De er så morsomme :D  Fløy rett over hodene på oss.
  Mens vi gikk fikk vi pratet om alt mellom himmel og jord, mens myggen holdt på å spise oss opp. Var koselig - men neste gang må vi ha med vannflaske ! Haha. Linda og jeg leita evig lenge etter en kran som ikke fantes. Sånn er det når det er varmt å gå ! Nå skal jeg løpe på jobb - atter en gang!

   

   

   

  Hva gjorde du igår? 
  Pleier du å gå tur på kvelden?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  BY THE OCEAN   

  Hei søte! Igår var jeg ute på en liten fototur. Med søsters kamera selvfølgelig - mitt kommer ikke før rundt den 20 Juni! Crapcrap. Men jeg får Canon Powershot SX40 - håper det er ålreit. Så skal jeg jo kjøpe meg Canon Eos 600d når lommeboka sier ja til det - det er noe jeg virkelig ser frem til ! Endelig et bedre kamera. ^^ 
  Våknet i natt av et helt ekstremt teit mareritt - alt var drama, skyting og plutselig dukker det opp en PINGVIN i alt dette. Wtf? Bisarre drømmer = Ida er smågal i hodet for tiden. 
  Btw - Pinvinen saved the day. Hahahhaah.
  Nå skal jeg være litt datanerd før jobben kaller - synd jeg jobber så sent. Føler at jeg får null ut av dagene når jeg jobber fra kl 13 - 20!
  Hva synes du om bildene?
  Har du noen rare drømmer du vil fortelle om ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SUNSUNSUN!

  Hei søte ! Nå har jeg sitti ute i sola i noen timer før jobben - utrolig deilig med litt sommervær! 
  Føler meg totalt naken uten kameraet mitt, men er heldig som får låne både Mamma`s kamera og lillesøss sitt.
  Dagene går ekstremt fort for tida - føler at jeg ikke får gjort det jeg skal. Vil jo nyte litt av sommeren også men virker som om det kan bli en smule vanskelig. Bra jeg skal til Tyrkia enda en gang!
   Men nå får jeg løpe i dusjen! Få av meg litt sololje - føles ut som om jeg sklir overalt her. Haha.

  Er det fint vær hos deg ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  WHEN IM LIKE THIS

   

  Sliten. Sliten. Sliten. Rar i hodet. Vil spise mat selvom jeg egentlig ikke er sulten. Flyttegreier overalt. Vil rydde - orker ikke. Tanker i hodet som dreper hjerneceller. Valg som må tas som jeg ikke vil ta. Finne leilighet med masse ukjente mennesker. Flytte rundt på ting. Legge ting i skap.  Har ingen plass. Gleder meg til ferie - gruer meg til andre ting. Føler meg litt forlatt av noen - litt for godt tatt vare på av andre. Altfor mange tanker i hodet. 

  I WANT TO SLEEP.

   

   

   

  Noen flere som er slitne om dagen? 
  Liker du å sovne til musikk? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  LANTERNS IN THE TREE  Hei søtnoser. Igår hadde vi en utrolig søt kveld hos Mamma - satt ute i teltet med evig mye klær, spiste god grillmat og drakk kaffe med baileys. Stefaren min pyntet treet med søte lys - kjempe stemning! Også  hadde vi et bål som knitret og bråka noe helt insane. Haha. 
  Men over til noe litt mindre avslappende - idag er den store pakkedagen! Har enn så lenge ikke fått pakket noe annet enn ansiktsmasker og skit fra kommoden - og idag skal jeg klare å pakke resten.
  Så blir det å bo hos mor frem til skolen begynner til høsten - noe jeg tror kommer til å bli koselig ♥  Så nå er det bare å hive på seg jobbklær - nu skal det pakker, wrappes osv. Bare passe på så ikke pusekatten forsvinner ned i en av eskene - han liker det litt for godt i dem..

   

   

   

  Hva gjør du denne søndagen ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  NO TIME

      

   

  Hei nydelige !
  I det siste føler jeg at jeg ikke har tid til en skit - selvom jeg egentlig har det. Denne uka har gått helt ekstremt fort - og jeg har heldigvis fått lånt meg et kamera av min supersnille lillesøster. WII!
  Idag går dagen til å jobbe - og når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen sakene for å flytte til Mamma for en periode. Huff, gruer meg til pappesker og slit enda en gang - ikke så lenge siden jeg flyttet sist.
  Men skal bli deilig å komme en del nærmere jobben da.. Haha. Crash blir selvfølgelig med - våknet idag av at han stod å hylte på gulvet og fløy frem og tilbake(Katten altså.). Alt for ville tilstander så tidlig om morgenen for min smak - og i tillegg var det jo annleggsarbeidere hos naboen. OG - Jeg våknet litt senere med en flått på meg! Den hadde ikke satt seg fast - men nå føler jeg jo at det kravler små kryp overalt.. Issh. Hater flått.

  Nå skal jeg dusje - håper å bli kvitt småkryp følelsen. Så erre jobb atter en gang!

   

   

  Hvordan har uka di vært ?
  Føler du at tiden løper fra deg?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits