• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • NOT ALL WHO WANDER ARE LOST  Gårsdagens sightseeing i egen by! Utrolig koselig. Fikk shoppet og skravla oss halvt ihjel. Var deilig, ettersom jeg nå er på jobb. 14 dager på sjøen før jeg får muligheten til å gjøre noe sånt igjen - og da er det ekstra ålreit med en sånn dag! 
  ADIDAS BERMUDA

  jeans\\h&m  sneakers\\converse  adidas bermuda tee\\urban  snapback\\urban  leather purse\\glitter  sunnies\\market
  Bildene er tatt av Linda A. Nymoen - redigert av meg. 
  Dette har egentlig vært en utrolig koselig mandag! Dagen har gått til venninne kos, litt shopping og sightseeing i egen by - virkelig etterlengtet,
  Nå har jeg bare et hav med oppvask og støvsuging som jeg utsetter med dette innlegget. Crap. Også beklager jeg at jeg ser retard ut på dansebildet - håper ikke jeg faktisk har tunga ute når jeg danser på byen?!.. Hahahah
   

   

   

  NEW IN & A CAT
  Paper towns av John Green (norli), Bralette`s - H&M,  Chokers - Ginatricot  Top&Skirt - Bikbok  
  Ettersom det var markedsdag fikk jeg (til rimelig pris) endelig kjøpt meg noen behagelige bher! Jeg har jo nesten ikke pupper, så for meg er det faktisk nesten ikke vits i å ha noe annet om sommeren. Utrolig komfortabelt!

  Ikveld blir det ut med ei utrolig god venninne som jeg ikke har sett på evigheter ! Gleder meg utrolig mye!


  Hva gjør du denne lørdagen?  

  CLOUDY TOP & GOLDEN DETAILS
  bukse og topp\\ bikbok  sko\\nelly trend  smykke\\ginatricot  klokke\\casio

  STRAWBERRY MORNING

  Idag stod jeg opp ALT for sent. Herregud. Våkner først kl 09, tenker at siden jeg var så hard på shoppingen igår, så trengte jeg en time til. MEN NEIDA. 
  Fire timer senere - kl 1245, våkner jeg. Men jaja - antar kroppen trengte det. Ettersom jeg hadde så dårlig samvittighet ovenfor meg selv, har jeg allerede klart å tørke støv, støvsuge og rydde. Dør av meg selv. 
  Om ikke alt for lenge kommer min kjære Nevø og beste venninne, Linda! Så da blir det is og kos på brygga i Tønsberg! 

  VINTAGE SHIRT AND DESTROYED JEANS

  bilder tatt av Nora Kristoffersen \ Redigert av meg
  Idag har vært en utrolig lang, men koselig dag - fylt med en smule mye shopping. Markedsdag i lille Sandefjord, med en masse salg! 
  Nå skal jeg tumle inn i senga - rett før øyelokka faller igjen.    

   

  Har dere lyst til å se hva jeg kjøpte ?

  NEW RIB TATTOO & LACE BRALETTE  bh\\h&m


  Igår tok jeg enda en tatovering. Og jeg absolutt elsker det. Har nok blitt en ganske grei avhengighet! Denne gangen tok jeg et celtisk kors med Pappa, som står for far og datter. Pappa tok den på armen, jeg tok den på ribbeina! 

  Og det var faktisk ikke så vondt som jeg trodde det skulle være! 


  Har du tattoveringer? 

  THE VAGABOND OUTFIT  veska er fra Glitter, smykket er fra gullsmed. Og jeansen er egentlig mørkeblå - men jeg bleket den i en bøtte klor her om dagen! Bildene er tatt av Amanda med Canon Eos 600d 50mm f//2.8

   

   

      

  BEAUTIFUL BENGAL


  Canon eos 600d 50mm f/2.8

   

   

  FOUR FESTIVAL OUTFITS FOR YA

  Hei og god mandag! 
  Er det en ting jeg gleder meg spesielt mye til om sommeren, så er det festivaler. Livet, menneskene, klærne og musikken - får nesten gåsehud. 
  Så her har jeg satt sammen litt forskjellige looks til festival livet - det må selvfølgelig være fresht  og komfortabelt!


  Sunglasses - Le Specks (here)  Dress - Minkpink (here) Fringe Boots - Nelly (here) Flowerband - Nelly (here) Kimono - Ebay (here)
  Small Triangle Necklace - Mint by Timi (here)   Leather purse - H&M (here)

     Bestie boys tshirt - Sheinside (here)   Highwaist denim shorts - H&M (here)  Rocker denim jacket  - H&M (here
  Arrow earings - Bikbok (here)  High shaft boots - Nelly (here) Message in a bottle necklace - Mint by Timi (here)  Rayban Round Metal - Nelly (here)


  White top - Sheinside (here)  Long satin skirt - H&M (here)  Kimono - Sheinside (here)  Le Specs sunnies - Nelly (here)  Golden Hairchain - Nelly (here)
  Metallic Sandals - Vagabond (here)  Cuff - Nelly (here)  Bag - Ginatricot (here)

   


  Adidas Palm tank - Urban (here)  Denimshorts - H&M (here)  Nixon Watch - Urban (here)  Penny board - Urban (here) Socks - Nelly (here)  
  Vans U Old Skool - Nelly (here)  Reebok backpack - Nelly (here)  Neff caps - Junkyard (here)  Rayban Aviator - Nelly (here)  Adidas Varsity Jacket - Nelly (here)

   

  Dette er alle antrekk jeg kunne funnet på å hatt på meg, haha. Splitta. 
  Men! Det viktigste å ha på seg på festival: Gode sko, en grei størrelse veske (til regnponsho, solbriller under konsert, vannflaske (om du får smuglet med deg en) og ikke minst refreshment kit. Etter konstant hopping med en mengde svette folk - ja da er det litt digg med deo. 
  Jeg er så heldig at jeg skal jobbe backstage på Slottsfjell i år! Jobber en dag - får resten fri. Gleder meg som en liten kid. Skal selvfølgelig ta så mange bilder som mulig, så jeg får min egen lille festival inspo å vise dere !   Skal du på festival i år ? Og hvilken?

  IN THE SUN\\BY THE SEA OUTFIT

  Idag har vært den perfekte Søndag. Kaffe, Cosmo og lillesøss. Bare slappet av, solt oss på verandaen og spist burger ved havna - blir faktisk ikke bedre! 


   

  CLEAN SUMMER SAILING  tatt med Canon EOS 600d 50mm f.2.8

   

  Endelig kom sommeren. Eller, litt i alle fall ! Igår klarte vi til og med en liten tur på stranda, før skyene tok over. 
  Dette er den sommerparfymen jeg har sverget til i år! Den lukter så fresht, samtidig som den minner meg om saltvann og sommer. 
  Og er det en ting jeg elsker, så er det saltvann, strender og sol!


  Hvilken parfyme bruker du i sommer? 

   

   

   

  CARNATIONS AND CAKE

  Igår hadde min fantastiske mor bursdag - så vi feiret henne med kake, ballonger og blomster! 
  GRAFITTI WALLS AND WHITE SNEAKERS


  canon eos 600d 50mm f.2.8  Planen idag var jo egentlig å dra på stranda - men ettersom den teite vinden her ikke roer seg ned, så endte vi opp med en liten bytur istedet. (Derfor dårlig hårdag - trodde man skulle på stranda.. )
  Rett før jeg boikotter Norge - stikker til Bermuda. Neida. Joda. Håper vi. 

   

  Hvor skal du i sommer ? 

   

   

  GOOD MORNING BATMAN
  God morgen, morgenfugler! Eller, nå er det jo faktisk ikke morgen lenger. 
  Sånn ser jeg altså ut med en gang jeg har våknet. Bustete hår, bustete øyebryn og hovent øye. Litt sovemerker her og der. 
  Men vet dere hva ? Det er helt greit. Jeg har ikke noe problem med det lenger. For et par år siden, før forsvaret, fikk jeg helt noia av å gå uten sminke. På bloggen, ute på butikken, ja egentlig for naboene også. Nå derimot driter jeg i det. For til syvende og sist, så er det meg selv det går utover. Og litt dere nå da, ettersom dere får se skrekk eksempelet. Men vi våkner jo ikke sånn som de gjør på amerikanske tv-serier! Med øyevippe extensions, lipgloss og freshe tenner.  Jeg ser ut som noe som er dratt opp fra sluket på badet!  Men jeg tror det er best å bare være happy uansett hvordan man ser ut når man akkurat har fått ¨skjønnhets søvnen¨ sin. 
  Trøtt og jævlig.


  BOHO TASSEL BOOTS & A VOLKSWAGEN BUS

  Fant min indre hippie idag.    

  HOME BOOTY DAY


  treningsbh\\h&m  treningsshorts\\puma (hawaii)


  God morgen (formiddag).. !
  Dagen idag begynte med en liten rompe oppstrammer. Dette er noe jeg har tenkt til å gjøre hver morgen, ettersom jeg ikke har fått skaffet meg et nytt treningssenter i Tønsberg ennå. Det å trene gjør hverdagen min så utrolig mye bedre! Jeg føler meg freshere, og forhåpentligvis over tid ser det sånn ut også. Jeg trener for det meste styrke - og når jeg plutselig får et lite kick, så løper jeg meg en tur. Da holder jeg stort sett på å få hosteanfall, så jeg må absolutt forbedre kondisjonen min.  Jeg synes det er viktig å trene - men på riktig grunnlag. Man skal også spise sunt, og nok. Ingen sultestreik her for å si det sånn!


  Trener du? Og hvorfor?

  THE NAVY GIRL \\ BANQUET


  For dem som ikke har fått med seg det, så var jeg i førstegangstjenesten i fjord. Det var den beste tiden jeg har hatt i mitt liv, samtidig som det var den tøffeste.
  Jeg fikk utrolig mange venner, gode venner. Sånne man aldri mister.  Jeg fikk føle på presset. Fra de i troppen, de jeg jobbet med senere på fregatten - og ikke minst de hjemme. De savnet meg, og jeg savnet dem - men jeg hadde det så bra, til tross for hardt arbeid, lite søvn og det å konstant være på vakt. 

  Vakt ja. Brovakt. Gardevakt. Ordonansvakt. Å være på vakt. 

  Jeg var utrolig heldig når jeg var i Forsvaret. Jeg fikk være med på så mye! Mitt første seilas var til Syria. Jeg ble ettersendt, ettersom jeg kom inn i Januar ifjord. Haha, tenk det. Januar i fjord var jeg på rekruttskolen - på Madla leir. Det føles ut som om det er et helt liv siden.
  Men etter to måneder på Madla, var det å dra til Haakonsvern. Der ble det rett på diverse kurs. Bli kjent med fregattene. Fikk kart og skriveblokk. Måtte lære sikkerhet, våpen og hvordan det er å leve på en utrolig liten plass med en haug med andre mennesker. Jeg bestod eksamenene, ble sendt på vedlikehold.
  Der lærte jeg hvordan man skulle være en Dekksmann i forsvaret. Jeg hadde aldri vært noe lignende før - og var full av spørsmål, og maling. Hadde grønne striper i håret i flere måneder. Jeg savner faktisk de stripene.

  Så fikk vi vite det. Anniken og jeg, og to andre fra vedlikehold - skulle til Syria.
  Vi måtte ringe hjem. Skrive under papirer på at vi skulle på et internasjonalt oppdrag. Og at muligheten for at vi faktisk ikke skulle komme hjem igjen -
  den var der. De sa det til oss. ¨Det har ikke skjedd noen store episoder, og det er rolig - men det er en risiko¨.
  Jeg var så stolt. Utrolig stolt av å kunne gjøre noe for landet mitt. Jeg skrev under med et smil og en iver jeg aldri tidligere har kjent på noe område før.

  Flyturen var utrolig lang, med tre mellomlandinger. De hadde bestilt feil mengde bagasje på det siste flyet - så det ble masse oppstyr.
  Vi lå på gulvet på flyplasser, prøvde å få litt hvile. Sommerfuglene i magen sluttet ikke. Alle så på hverandre - det siste flyet, så er vi der!

  Så var vi der. Vi kom rett inn i alt - måtte hive på oss uniform, og hjelpe til å løfte forsyninger ombord. Alle var så hyggelige, selvom de var slitne etter å ha vært der en måned allerede.Så kom  øvelsene - og de var mange. Klar til strid. Havari. Brann. Alle skulle vite hvor de skulle være, hva deres oppgave var. Hjertet banket som aldri før. Det gikk som tannhjul i en klokke.
  Den første brovakten min Jeg var så nervøs for å gjøre noe feil. Kikkerten hang rundt halsen på meg. Jeg klamret meg til den, speidet etter fare.  Det kunne faktisk gått ille om jeg ikke hadde fått den opplæringen og gode medsoldater. Jeg ble sett på som en rookie - den nye jenta. Men det gjorde ikke noe.  Jeg følte jeg gjorde en forskjell.  Jeg var en del av noe. Og etterhvert, så kom alt - og alle. Vennene. Mine Offiserer som støttet oss, og som jeg følte et brorskap med som jeg aldri har følt med noen før. 


  Etter en måned i Syria dro vi hjem. Jeg kommer aldri til å være den samme igjen. Alt er liksom forandret nå.  Hvordan jeg tenker, hva jeg føler om verden. 

  Men en ting er sikkert. Jeg savner det.

  Dette feiret vi i helgen. Et år etter Syria, eller OPRECSYR - så møttes vi alle igjen. Det var utrolig godt å se alle sammen. Et år har gått.
  Vi fikk vite hva som hadde skjedd i ettertid. Og hva de skulle videre.
  Og jeg skulle ønske jeg skulle dra med dem.

   

   

  NEW IN: VANS OLDSCHOOL
  Etter bare noen timers bruk så klarte jeg faktisk å få flekker på dem.. De ble ikke akkurat bedre etter en tur ute på byen i Bergen heller! Men utrolig fornøyd med dem - in love. 

  BOHEMIAN RHAPSODY \\OUTFIT

  Endelig ble det sommer! 

   

  BREAKFAST AND LILACS  En stille og rolig frokost med søsteren min - og James Bay. Hundre prosent forelsket i stemmen hans. Snart blir det ut å glo i finværet! 


  ♦ 

  POMPOM FLORAL SHORTS\\BABY BLUE NAILS

  canon eos 600d 50mm f1.8\\tatt av Nora Emilie 

   

   

  Dagen idag har egentlig vært veldig chill. Har pakket ut resterende pappesker, vasket, laget middag med søsteren min og nå sitter vi alle å gomler i oss nybakt brownies. Og de som sa jeg ikke var konemateriale.. Haha.

   

   

   

  BABY BLUE & FLORAL SHORTS SNEAKPEAK
  SHORTS\\BIKBOK

   


  NEW TOWN, NEW HOME

  Da har endelig tiden kommet - jeg har blitt roomie med en av mine beste venninner, Amanda! I verdes søteste lille strøk, blomster overalt, utrolig sentralt og ikke minst rett ved slottsfjellet! Så festivalen i sommer kommer til å bli kanonbra! Kan ikke forklare
  hvor deilig det er å endelig ha litt space for seg selv igjen. Utpakkingen har gått iherdig for seg, ettersom jeg er litt vel glad i å få sånne type ting på plass. Så etter innkjøp av to nye kommoder, båret et høyt tall med pappesker opp to evige trapper, vasket og slitt - så kan man kalle det hjemme!
  Heretter kommer det til å komme mange bilder, ettersom både Amanda og jeg er noen heite knipsere - så stay tuned. 

   

  details fra rommet og nabolaget

     Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits