• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • SLOTTSFJELL COLLAGES

  Hei søtinger!
  Siden jeg ikke fikk lagt ut noe særlig bilder rett etter Slottsfjell fikk jeg hvertfall smellt sammen noen collager til dere nå. Ikke verdens beste - men orket ikke legge så alt for mye inn i det akkurat nå. Var utrolig morsomt å være der, både når jeg hadde fri og når jeg var frivillig. Har ikke redigert frivilligbildene ennååå.. men de kommer!
  Dagen idag har gått til å sitte mye i telefonen, møte og selvfølgelig lese til teoriprøva. BAH. Gleder meg til jeg er ferdig med den ! Er verdens mest gørrkjedelige stoff å lese. DØØØR.Ehm..
  Nu skal jeg hoppe i dusjen, dø mer ved å lese til førerprøven for så å  spise mat. Ja jeg er et matvrak og koser meg med det. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  TO THE MOON AND BACK  Gahh. Da er jeg utmatta i hodet etter ekstremt mye lesing av ¨Veien til førerkortet¨ - men kvelden ble bedre med en liten luftetur og skravling med ei venninne. Lite som skal til ! 
  Nå skal jeg spise opp en hel plate med firkløver, drikke te og beglo Game Of Thrones til jeg havner i koma. Ja jeg vet jeg er kul..

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r  l o t t e ~  

  AWAY  Hei alle sammen! Jeg beklager at jeg har vært totalt fraværende - grunnen er vel fordi at det er sommer, jeg har falt for noen, det skjer ting hele tida og snart er jeg på vei til Oslo ! Dagene går så fort at jeg nesten ikke klarer å henge med. Men jeg er i et utrolig godt humør, har savnet gofølelsen ! Men..
  Kameraet mitt suger balle. Så inspirasjonen til å ta bilder har forduftet ganske heftig.. Men den kommer tilbake! Nå sitter jeg å prøver å la vær å sovne - teoriprøva skal tas denne uka så da er det hardcore lesing på menyen. Og muligens en ansiktsmaske når jeg er ferdig - må jo unne meg noe mens denne utrolig kjedelige dagen fortsetter!

   

   

  Hvordan har dere hatt det så langt i sommer ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~

  FESTIVAL INPSO

  Hei alle sammen. Imorgen drar Linda og jeg til Slottsfjell! Så her er litt festivalantrekk inspo.   

   

  Gleder meg som en unge! Kommer en god del bra band + at jeg håper jeg finner meg noen nye favoritter :D
   

   

  Hva synes du om inspoen?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~ 

  FOTOKONK LION


  Løvebilde tatt i Kristiansand Dyrepark

   

  Da er jeg med i fotokonk på http://lenebekkemellem.blogg.no/ ! 

   

   

   

  Hva synes du om bildet  ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  DREAMCATCHER  Hei søte♥

  Dagen med kjørelæreren gikk bra - og han er triveligere nå som han føler seg litt sikrere på hvordan jeg kjører ^^ Haha. Hatt mang en latterkrampe! Han hadde det tydeligvis så festlig at han glemte tiden - så jeg fikk 3 kvarter gratis. Det er ikke dumt! Måtte nesten vise dere den fine drømmefangeren min som jeg kjøpte i Tyrkia. Har 6-7 stk som henger litt her og der ^^
  Nå skal jeg ordne litt med papirarbeid angående skolen - så skal jeg finne frem teltet og slikt til Slottsfjellfestivalen! Aner ikke hvor det er.. haha.

   

   

  Liker du drømmefangere?
  Har du vært på festival i år ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

   

  DRIVING GIIIIRL


  Beklager sucky cambilde - hadde ikke tid til annet.. 

  Jepsipepsi! Da sitter jeg å hiver i meg en brødskive, høljer nedpå med oboy og knyter skolisser samtidig. OG skriver her! Omg. Multitasking is tha shit!
  Kjørelæreren min ( som er EVIG streng) kommer straks å håper på at jeg har øvd på hjemmeleksene mine.. som jeg for øyeblikket ikke finner engang!.. Ehm. Leste på dem her om dagen og nu er de søkkvekk.
  Får håpe jeg ikke gjør alt for mye feil idag - vil bli ferdig med lappen asap. Haaater å ikke ha lappen..
   

   

  Har du lappen?
  Hvordan var læreren din på kjøreskolen?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  KRISTIANSAND DYREPARK BILDEDRYSS

      

  På fredagen var familien og jeg i Kristiansand dyrepark! Syntes det var utrolig koselig å dra dit siden det har blitt en del år siden sist. Fikk tatt masse bilder, ledd meg skakk og bare kosa meg med Mamma, kunsina mi , søss og stefar. Utrolig kos med familieturer ! Nå sitter jeg helt stuptrøtt med en del bildearbeid foran meg - så blir det straks senga.

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  OUTFIT CLIMB A TREE


  topp//bikbok  levis 501//laget selv  tubetopp//gina tricot  sko//converse allstar øredobber//ginatricot  smykker//tyrkia marked  armbånd//tyrkia ++

   

   

   

  Hva Tycks?

   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~ 

  SOUVENIRS D'UN AUTRE MONDE
  Memories of another world

   

   

   

   

   

  Alcest - souvenirs d'un autre monde

  QUAD SAFARI

   

   

  Hei nydelige ♥
  Idag har vi vært på quadsafari! Tror aldri jeg har hatt det så morro - og vært så møkkete på en gang.. Haha. 
  Vi kjørte flere ruter, over en elv og inni et buskas uten like. Flere ganger på turen måtte jeg rope til søss at hun måtte dukke - plantene angrep oss fra alle kanter^^ Fotografen som tok bildene kjørte i DEN drittfarta forbi oss til stadighet - og måtte selvfølgelig dulte såvidt inni oss så jeg mistet helt kontroll. But we made it!
  Etter et par timer var vi ferdige - vi hadde to små pauser men ellers var det kun fart og vind i håret! Ahh. Love it - kanskje vurdere å gjøre dette om til en hobby? Ehm.. KlomseIda klarte jo alikevel å få en svær stikkete busk i trynet, mose beinet og kjørte på de stakkars menneskene foran meg ihvertfall et par ganger. MEN ! De kjørte i sneglefart - i did`nt! Etter den litt heavy opplevelsen dro vi hjem i en buss med verdens jævligste musikk. Seriøst. Det var som hjemmesnekra trance som gikk baklengs! Trodde jeg skulle krepere da jeg fant ut at øreproppene mine lå fint i enden av senga på hotellet. FML.
  Nå er det snart ut for å spise å shoppe litt - ikke mange dagene til jeg skal hjem ♥

   

   

   

  Har du kjørt firehjuling noen gang ?
  Hva synes du om bildene? 

   

   

   

    ~ I d a C h a r l o t t e ~

  CASTLE MARKET BILDEDRYSS
  sko//converse allstar  kjole//carlings  vest//laget selv veske//tyrkia marked  smykke//tyrkia marked
  Igår var vi oppe ved markedet for å finne oss noen litt spesielle ting! Jeg fant veske (som var av så dårlig kvalitet at den revna i sømmen etter 2 timers bruk.. FML! Snill mamma som skal sy den<3)
  Jeg fant meg også en blomsterkrans til hodet med røde roser på som jeg tror kan bli kult til fotobruk! Og kanskje om jeg føler meg en smule hippie.. Ehm.
  Elsker markedene her - man må virkelig lete for å finne skattene. Er mye ræl - og mye bra om man bruker litt tid. Desverre er alltid familien på farta - så det ender med at jeg stresskjøper! Nogood.
  Idag blir det litt gaveshopping og avslapning for imorgen er det firehjulingsafari! Gleder meg til å ta masse bilder av alle de gale familiemedlemmene på hver sin quad. Haha. Jeg er vel den mest utrygge - har lovet å holde meg selv i en bit men det kan bli vanskelig når jeg er så utrolig kloms. Serr - jeg kan tryne på åpen gate. Trenger ikke være en stein der engang!

   

   

   

  Hva syntes du om bildene og veska?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OH SUNNY DAY EVERYDAY  Jappjapp - her er det intet unntak! Sol hver dag, stranda hver dag, blir brunere for hver dag og håret mitt? Ja, det ser snart ut som et sukkerspinn. Slik går det med solbleika hår! Det har tydeligvis en tendens til å misslike saltvann og sol. YAY. Hårolje here i come!
  Men skal ikke klage - snart er det på vei hjem til kalde Norge.  Får håpe jeg tar med meg litt av det fine været hjem til de stakkars ihjelregnede menneskene. 
  Idag skal vi bestille quadsafarien - noe jeg gleder meg max til! Litt spenning er kjærkomment etter en haug med late dager. Føler virkelig for å bevege på meg - føler meg som en gammel dame som har spist for mye hver eneste dag. Haha. Har også fått kjøpt meg nye Converse i burgunder! Skal få tatt noen bilder av dem til dere senere :D

  Hva gjør dere når dere er på ferie?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT NEON EAGLE
  topp//ginatricot  sko//tyrkia  shorts//urbanoutfitters  smykke//tyrkia marked (søss aka Nora Emilie Kristoffersen som har tatt bildene)

   

   

  Hei og hopp ! Idag har vært en superslækk dag - stranda, chille, chille, spise, chille. JEG KOMMER TIL Å BLI EN HVAL... Blir bra når jeg kommer hjem å får trent litt igjen..Ehm. 
  Nå sitter jeg egentlig bare å nerder - og det skal jeg fortsette med frem til kortspill, baileys og familien kaller (:

   

   

   

  Hva synes du om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits