• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • STRAWBERRY MORNING


  Etter mye fest og morro på slottsfjell, var det virkelig på tide med et par dager med total avslapning. Igår brukte jeg store deler av dagen på å glo på Harry Potter, spise potetgull og tegne!  Det var utrolig deilig. Idag blir det muligens en tur til Oslo, og sikkert mer avslapning når jeg kommer meg dit. Først skal jeg gjøre det jeg muligens er dårligst på i hele vide verden: Lakkere neglene. Hat.


  Hva bruker du ferien din til ?

  GOLD DUST AND BLACK LACE \\LAST DAY FESTIVAL

  kimono\\ebay  top\\bikbok  shoes\\dr.martens  sunnies\\rayban  necklaces\\bijoutery&gina tricot  jeans\\ginatricot  flashtattoos\\ebay

   

   

  Det har vært en helt fantastisk festival! Dersverre fikk jeg ikke med meg kameraet inn, så da ble det kun mobilbilder denne gangen.. Men jeg skal se hvor bra jeg kan få dem, så jeg får vist dem frem til dere også! Høydepunkter: Galantis, Seinabo Sey, Honningbarna, Kid Astray, Charli XCX, Angus & Julia Stone ! 
  Desverre ble hele toppen av Slottsfjellet stengt igår, ettersom det blåste så sykt. Ergo fikk jeg ikke med meg en del band jeg hadde regnet med. Men allikevel - en utrolig bra festival som jeg er stolt over å jobbe frivillig for hvert eneste år! 

   

  Har du vært på festival i år? 

   

  DAISY DRESS & RAYBANS\ SLOTTSFJELL
  dress\\river island  sunnies\\rayban  backpack\\cmyk  necklaces\\ebay&markets   sneakers\\asos  

   

  Nå er det slottsfjell dag to! WHUHU!

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits