• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • MAD WORLD

  Ja. Det er det, nemlig. 

  Idag har jeg vært på skolen i en haug av timer, skrivd til krampa tok meg (bokstavelig talt - ristet så sidekompisen ble litt nervøs i blikket..)  og ikke minst blitt offentlig plaget. Av en VEPS! Satan - den ville ikke la meg være, så jeg med mine superninjamoves prøvde iherdig å bli kvitt den.. Noe som endte med at jeg tok fart under pulten midt i timen, skled langs gulvet å hoppet bak lerretet. Skal vel si at både mine klassekamerater og lærer ble temmelig lange i maska.. Men sånn er det når man ser mine super ninjaskills!.. Ehm.. 
  Såå.. Skrev jeg mer når jeg kom hjem.  Og har begynt på leksa mi denne uka i Norsken - som er å lese over 60 sider med oppgaver. + at jeg har en HAUG med Japansklekser.. ARGHH.
  Har vært nerd til tusen idag! Nu orker ikke hjernen min mer - godnatt.

   

   

  Hvordan har din dag vært ?
  Noen flere som misliker halvdøde veps?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  TIRED EYES

  Nå. Er. Jeg. SLITEN. Og det synes virkelig på bildene - er helt jævlig hvor mais jeg ser ut for øyeblikket. Men slik er det nå - jeg ser ytterst sjelden perfekt ut, som oftest ser jeg ut som et troll. Som på bildene. Man samma faen - håper på at folk er glade i meg likevel! Dagen idag har vært grei - lærte masse, selvom jeg føler at hjernen min skal eksplodere. Og når man holder på til kl 21 om kvelden blir man smårar! 
  Nå skal jeg kolapse på senga mi. I all ensomhet. O herlige dyne som jeg kan holde rundt!  Ehm.. Savn.

   

   

  Hvordan var din dag ? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  MIN MORGEN  Ja. Min morgen den har gått til å ete, skrive japanske tegn og en ganske heavy og intens joggetur! Serr - går menneskene i Oslo med vilje i veien for meg når jeg faktisk prøver å løpe rundene mine?..
  Jeg må seriøst finne meg en bedre plass der det er mindre mennesker. Får jo nesten presentasjonsangst.. Er jo tross alt meg det er snakk om - jeg kommer til å tryne minst 7 av 10 joggeturer! Nye Adidas joggesko fra XXL btw. Love them - er perfekte til beina mine! Også er de blå. WIIIII! Ehm..
  Nå skal jeg hive meg i dusjen, så blir det forelesninger fra kl 14 - 21! Juhuu.. Btw. Igår sovnet jeg kl 19 00 å sov i 4 timer. Sliten, jeg? NEIDA. 

   

   

  Er du sliten for tiden? 
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

  MINT GREEN   

  Jepp. Der er den styggkule stolen som er mintgrønn - en av to. Haha. Holdt på å dævve når vi måtte bære de fra loppemarkedet!
  Igår var det første skoledag da. Og hva kan man si? Jeg var på skolen til kl 21 om kvelden ! Jeg var UTSLITT! Helt død. Dagen gikk faktisk ganske så fort selvom hodet mitt fyltes med Mattematikk, Naturfag og Japansk. Japansken var utrolig festlig ! Vi har en søt litt eldre Japansk dame som er evig happy all the time, som ikke klarer å si R eller L og som vi kaller Sensei. Hun hadde ikke lyst til at vi skulle ta eksamen - for da kunne det bli koseligere å være i klassen hennes. Haha. MÅ jo ta eksamen^^ Eneste var at vi fikk ekstreme mengder lekser. Herresverre. Insane! Stresset helt villt igår. Håret må ha stått rett ut i fortvilelse når jeg løp opp og ned trappene for å finne klasserommene. Eier jo ikke stedsans ! Hjalp jo ikke at det var 5 etg med masse klasserom heller... Ganske mange merkelige blikk på jenta som sprang opp og ned med verdens tyngste sekk, og klarte å tryne når jeg leita etter Naturfagstimen. HÆHÆÆ... Jeg er så sjarmerende.
  Så nå skal jeg hive i meg et par brødskiver før jeg løper mot enda mer Naturfag. Føler meg som supernerden fra helvette! Så blir det sikkert Japansklekser resten av dagen. MAIS.

   

   

  Hvordan er skoledagene deres? 
  Hva synes du om bildene?

   

   

   

  ~ I d a  C h a r l o t t e ~ 

   

   

   

   

   

   

  WHEN MY NIGHTMARES ATTACK
  Okei. Våkner med et rykk - ikke lenge etter at jeg endelig sovnet.  Drømmen føltes ut som om den varte i dagesvis - jeg våkner svett og med tårer i hele trynet.
  Den samme drømmen skremmer vettet ut av meg hver gang, samme hvor mange ganger jeg har drømt den.  Løper i skogen, blir jaktet på. Dør på forskjellige måter hver gang, tror jeg skal klare det denne gangen - akuratt som om det skulle vært et spill. Bare at det føles så utrolig viktig, og jeg er jo utmattet i hele kroppen hver gang jeg våkner.. Faen altså. Hodet mitt er et skummelt sted!
  Blir rett og slett oppgitt over meg selv, som blir like redd hver gang.. GAHD. 
  Så nå.. Ja. Skal jeg lese, så jeg får tankene over på noe annet. Høre på musikk. Og prøve å få den idiotiske hjernen min til å slappe av før første skoledag imorgen! Kult at jeg skal være der frem til kl 21 imorgen kveld.. BAHH.

   

   

   

   

  Har du ofte mareritt? 

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   

  LOPPEMARKED BILDEDRYSS  Igår når vi trasket rundt på forskjellige markeder for å finne kjøkkenbord og stoler - fant vi også utrolig mye annet funny ! Jeg for min del holdt på å stikke av med alle kameraene - kun fordi de fasinerte meg veldig. Mannen så en smule nervøs ut der jeg stod å fiklet med de dyrebare kameraene hans - så jeg prøvde å holde gledeshylene til et minimum. 
  Jeg digger loppemarkeder. Man finner så utrolig mye artig! Og ting som ikke er fullt så artig.. Skjønner virkelig ikke hvorfor de tror de får solgt brukte bh`er og badekåper. En speedo så jeg også! Herresverre.
  Pluss at menneskene der var helt gale. HVORFOR står det en dame ved siden av meg mens jeg ser på bøker, og for hver bok jeg tok opp begynte hun å snakke evig høyt til meg på et språk jeg ikke skjønte bæret av. Hva er vitsen med det - skal hun skremme livskiten ut av meg for bøker som kostet 2 kr stk eller noe slikt noe ?! Jeg endte hvertfall med å gå smygende derfra.. Martine fant brev fra 2. Verdenskrig, og letet iherdig etter noen kjente navn. De hadde mye creepy der - skjønner ikke helt hvorfor noen vil ha et gigantisk nazitegn-skilt på størrelse med meg.. 
  Til slutt endte vi opp med to elendig stygge klappstoler, den ene ser ut som om den har vært i krigen. To hjemmemalede mintgrønne kjøkkenstoler - som er styggkule. En bok ( Som jeg tilfeldigvis fikk med meg før damen kom..) + noen småting Martine fikk med seg og et utrolig stilig belte! Får legge ut bilder av de stolene senere - man blir litt rar i trynet av å se på dem..
  Hva har du gjort denne helgen?
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  ÅH. KAN IKKE NOEN BARE SLÅ MEG I HODET MED EN STEKEPANNE?  Åh. Kan ikke noen bare slå meg i hodet med en stekepanne?

  Noen ganger lurer jeg på hva hjertet mitt vil med å bli så glad i mennesker så fort. Det er insane skummelt! ¨Faen heller¨ tenker jeg med meg selv hver gang jeg tar en risk som kan gå utover hjertet mitt. 
  Etterpå går jeg å funderer. Å funderer. Helvette. Håret mitt stritter allerede. Til slutt kommer jeg til å se ut som en zombie, gående rundt med de samme tankene kretsende rundt i hodet mens menneskene rundt ser på meg og tror jeg kommer til å drepe noen - eller allerede er en seriemorder. Jeg blir så oppgitt over meg selv. Men klarer jeg å la vær å bli smårar? NOPE. Jeg blir faktisk bare værre. Hæhæ. Stakkars mine samboere de neste dagene.. Men lykkelig er jeg likevel! Hver gang jeg tenker på personen kjennes det ut som om hjertet mitt skal sprenge ut av brystet på meg, jeg gliser som en idiot - og følger ikke med på en skit rundt meg. Har ved flere anledninger gått på mennesker, dyr, vegger, kjøretøy og ikke minst tryna i mine egne bein. Nå skal jeg spise - sove en time - for så å jobbe hos Brighton Pub ( Halvskeivt utested i Oslo by) og så vandre gatelangs alene til jeg kommer hjem.. Er dødtrøtt etter å ha fartet rundt med mintgrønne kjøkkenstoler fra naboloppemarkedet. Hahaha. Im a catch, right?.. 

   

   

   

  Hva synes du om bildene ?
  Noen som kjenner seg igjen?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  RAIN ON ME

  Nettopp. Dagen idag gikk først til å kartlegge hver eneste jævla bok jeg trenger til skolen - noe som sikkert fikk meg til å rive ut en del hårstrå. Ettersom hodepinen slo til hardcore style endte det desverre ikke med svømming idag - men fikk heller gjort noen småting som måtte gjøres. Følte meg en smule fornuftig der jeg satt - selvom jeg overhodet egentlig ikke var det!
  Etter en del browniespising (selvfølgelig halve kaka eller noe slikt), traska jeg avgårde til Linda for å plage henne. Dette endte da med at jeg var guttungen hennes sin personlige kosemaskin og satt fastnagla i sofaen ved siden av den febersyke pjokken som konstant spurte meg om jeg kunne kose han på armen. SØT! Når vi gikk til meg nå endte det med at himmelen totalt ga faen i at jeg ikke hadde regnjakke. Altså RAIN ON ME. No kidding! Følte at det datt gigantiske tennisballer i hodet på meg - ikke regndråper.
  NÅ skal jeg gjøre noe enda mer fornuftig - gå tur i mørket med Linda, med en overdose av kaffe og energidrikk.

   

   

   

  Hva synes du om dagens bilder ?
  Hva har du gjort idag? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  JUST THE CORNFIELD BW

   

   

  God formiddag - eller hva faen det er for noe. Jeg er nå støl i stumpen etter å ha sitti å redigert bilder et par timer. HATER når jeg ikke blir et hundre prosent fornøyd - men her er da outcome. Jeje. 
  Så nå har jeg tenkt til å enten være en smule sporty å dra i svømmehallen for å svømme en og en halv kilometer. Eller så rusler jeg til Linda - noe som er det mest sansynlige! Kan ikke si at det frister så mye å svømme idag - ettersom jeg kun har med meg universe bikinien min, ikke treningsbikini. + at jeg alltid blir overfalt når jeg skal svømme. HVORFOR må de ¨superkule¨ småproffe svømmerne bestandig dumpe inni meg, sprute vann herfra til himmelen og ha den allerede forminskede speedoen langt oppi rompa? Jeg undres støtt og stadig på dette her. Til og med jentene har badedraktene så langt oppi en viss plass at jeg lurer på om de får gnagsår i .. ehm.  Samma det.  Mulig jeg stikker dit kun for å få litt bedre samvittighet for den hele sjokoladeplata jeg nettopp spiste mens jeg redigerte. Og for å få den underholdningen som det er å svømme i Sandefjord svømmehall. ^^ 
  Hva synes du om bildene ?

   

   

   

  ~ I d a C h a  r l o t t e ~ 

  PHOTOS IN A CORNFIELD


  shorts//levis 501 urban outfitters  skjorte//h&m  topp//gina tricot  sko//converse allstar ring//bikbok  smykke//cubus

   

   

  Jaja. Skulle egentlig bare gå tur med Linda å ta et par bilder! Hahaha. Endte opp med en hel haug av bilder - også lurer jeg veldig på hvilket jeg burde ha som header? Den som jeg har nå er kun midlertidig. Er for trøtt til å redigere.. Var utrolig koselig med en vandring, og skravling med Linda ♥ Nå skal jeg snuble inn i senga, lese boka mi og spise sjokolade. JA jeg er sunn. Ehm.


  Hvilket bilde burde jeg bruke som header?
  Hva synes du om antrekket?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  OSLO SO FAR BILDEDRYSS

  Beklager helt jævlig blogging - men slik kan det gå når man ikke har internett overhodet. Holdt på å kjede meg halvt ihjel i Oslo ettersom internettproblemet ikke ble fikset med det samme - så da tok jeg meg en liten tur ned til Sandefjord, mah hometown. Her er en liten oppdatering av hva jeg har holdt på med i Oslo:  De første dagene i Oslo gikk stort sett til å sette opp kommoder, finne nærmeste butikk og drikke store mengder kaffe i all ensomhet. Faktisk ganske så deilig. 

  Jeg fikk inspirasjon fra Oslo`s gatemote. Og prøvde forgjeves å ta noen fine bilder med mitt mindre koselige kamera.
  Min gode venninne Sigrid kom til meg i Oslo - vi dro øyeblikkelig på leting etter kjole til et bryllup jeg skal i 1 September. Etter evig trasking, en rar mann som prøvde voodoo på Sigrid mens vi gikk langs Karl Johan, og når Sigrid var en NY caps rikere fant vi den endelig. Will show u later ;)   Mammaen min og Rolf kom på besøk - vi dro på Nighthawk Diner å spise verdens beste burger med chili con carne on top. Var utrolig godt å se dem igjen - selvom jeg bare hadde vært borte en liten stund. Sigrid sov hos meg den natta i verdens minste dobbeltseng - jeg har fremdeles blåmerker fra de spisse albuene som kom flygende i løpet av natta..   Blitt god venn med Mette - en av de søte jentene jeg bor med. Vi spiste pølser, solte oss på birkelunden og dro på vandring for å finne Saga kino - så vi endelig fikk brukt Kino+ kortet vårt! 
  Spiderman, holding av hender, litt gråting og evig mange latterkuler. TAKK Mette! Btw - kjærlighet på pinne med fersken og krem er nam!  Og nå sitter jeg i Sandefjord med en hel langpanne med brownies som venter på meg. SÅ.. Tjohei!

   

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  STRESSA

  Hei og hopp ! Ja jeg vet blogginga mi suger balle for øyeblikket - takk for dem som sier det til meg støtt og stadig ;)
  Jeg pakker som en gal til Oslo - ettersom jeg flytter inn til Fredag allerede! Tida har gått så fort at den rett og slett har løpt fra meg. Blir helt tussete i hodet av alt som foregår - og krysser fingerne for at alt skal gå etter planen! Men idag unnet jeg meg en liten tur ut i skog og mark med søte Linda og Steffen. Frisbeegolf var da greia - hvis man ikke skjønte det av bildene. (Jeg hadde ikke skjønt bæret..) Utrolig morro i grunn !Jeg heiv for det meste i buskene - mens de andre klarte seg meget mye bedre..Ehm. Men jeg klarte hvertfall å la vær å treffe de andre ! Haha. Hadde gjort seg om jeg hadde klart å drepe noen med en frisbee - eller i alle fall skadet noen.. Hadde vært right in my alley. Etter all treningen endte jeg opp med en kebab - matvrak som jeg er.
  Nå sitter jeg atter en gang å øver til teoriprøva - ettersom den dumme vandelsattesten min hadde gått ut forgje gang jeg skulle ta den (!!!) De fortalte meg at den var fin et par uker før - og at den holdt i 2 mnd. Tydeligvis en liiiten glipp i systemet hos Vegtilsynet.. ehmmm..

   

   

   

  Har du prøvd Frisbeegolf ? 

   

   

   

  ~I d a C h a r l o t t e ~ 

  IF I CAN`T SLEEP

   

  Min ultimate chille-musikk - hjelper meg å sove ♥

      

   
   


   
   


  Tumblr_m6etuwsekw1qbr9uto1_500_large 


  //tumblr  Noen flere som har problemer med å sove ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

    

   

  DØD OG FORDERVELSE

  Jaddaa folkens! Imorgen er den store dagen - og idag kan man vel si at jeg er en smule rar i hodet, tørr i kjæften og at jeg har dype merker i rompa etter kjøkkenstolene. Har lest en god del idag - men føler ennå at jeg ikke klarer det så bra som jeg vil ! Så jeg sitter likegodt.. Til jeg klarer det. HELT. En del ganger. Nekter å stryke nemlig.Ellers så har jeg blitt gjelds slave idag - depositumslån til leiligheten i Oslo er i boks, så nå er jeg både et nervevrak og fattig. Haha - jeg høres helt ekstremt attraktiv ut for øyeblikket ! Så nå skal jeg gomle i meg resten av sjokoladen som jeg har halvspist, ta mange flere prøver på prove.no  og prøve å ikke få et hysterisk sammenbrudd. HELLYEAH! Og ja. Jeg vet at innleggene mine de siste gangene har vært pyton, det kommer snart outfit og annet rart også.

   

   

   

  Hvordan reagerer du dagen før store prøver?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits