• IDCT

 • Forsiden
 • Add meg
 • Instagram
 • Tumblr
 • SLEEPY SUNDAY
   

  God morgen! Eller, morgen. Det er faktisk uttpå dagen. Men for meg er det morgen ennå, her jeg sitter å klamrer meg til kaffekoppen mens resten av huset sover.
  Jeg er hjemme på visitt i ferien! Deilig å være litt i sin egen hjemby. Ikke det at jeg får vært her så lenge - drar mot Trondheim imorra. Roadtrip med familien. Gleder meg veldig til å få tatt haugevis med bilder, og ha litt familietid! Nå skal jeg traske mot dusjen, ettersom håret mitt ser ut som et kråkereir og øynene mine er små gliper.

   

   

  Hva gjør du i Høstferien?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

   

   

   

   

   

   

  FEAR IS OUR OWN CREATION   

   

  ~  I d a C h a r l o t t e ~

  THINGS FALL INTO PLACE
   

  Ja nettopp. Etter en en dag som føltes ut som om den aldri skulle ende, en strømpebukse som konstant føltes ut som om den skulle ta livet av rompa mi og en sult jeg aldri har følt maken til klarte jeg det store. 
  Jeg klarte å tryne, på et vått trikkespor. På JERNBANETORGET. Foran sikkert 100 mennesker. Ryggen landa med et klask mot asfalten, veska fløy avgårde og mennesker kom løpende mot meg. Må si at det er lenge siden jeg har vært så redd - for å bli reddet! Stoltheten min fikk en knekk - og jeg måtte sitte på trikk med halvparten av de menneskene som så meg falle. Great. Etter den store ydmykelsen - og smertene som kom etterpå, så fikk jeg ikke trent idag heller. Furter max - nå vralter jeg inn i dusjen så jeg klarer å gå på skolen igjen imorra. YAY. 

   

   

  Har dere noen gang gjort noe lignende?
  Eller har en flause å fortelle? 

  Would make my day way better. 

   

   

   ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  GÅRSDAGENS SLAPPHET  Ettersom jeg var en smule fyllesyk igår tok det litt tid før vi dro fra Sandefjord til Oslo. Jeg var død. Gikk rundt meg selv, så sliten var jeg. Haha. Skulle sett det fantastiske trynet som møtte Mamma når hun skulle se om jeg var klar til å stå opp.. Ida lukker opp et øye ( som er fullt av svart sminke, ettersom hun har glemt å ta den av) svarer på spørsmålet å lukker det igjen. Så sov jeg 2 timer til. Jeg er lekker ass. Også fletta jeg Jon sitt hår. Awsomeness.
  Idag har vært ... Mandag. Helvette heller, sliten. Natta`a !

   

   

  Flere som var slitne igår ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LAST NIGHT


  Hadde en superartig kveld med søte mennesker!  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LETS CELEBRATE!


  Min søte Nanna hadde bursdag her om dagen, så nå skal det feires !
  Gratulerer med dagen på etterskudd, Honey ! 

   

  Ha en super lørdag folkens♥
   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  OUTFIT VINTAGE DENIM JACKET

  Levis jakke/velourian vintage  bukse/bikbok  genser//carlings  skjerf//bikbok  veske//gave  sko/converse allstars  feather/bikbok  vanter/ginatricot (min nydelige søster Nora har tatt bildene♥)

   

  Veit jeg ser død ut, men sånn går det. Sliten ass mann!

   

   

  Hva synes du? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  YESTERDAY CAFÈ TODAYS MORNING
  Epic fail idag tidlig, klarte å ta en buss hvor jeg sovnet å endte opp på ukjent sted. Så måtte jeg haike. Men samma det - jeg klarte meg som vanlig! Snille bygningsarbeidere.
  Det koster foresten 5 kroner å pisse i Moss. Just a fact.

  Nå skal søss og jeg på loppemarked! 

   

   

  Hva synes du om bildene?  

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  RUNNING AROUND IN A BLUR
  Dagen idag har rett og slett vært drepende. Når jeg kom hjem etter 3 timer norsk og 4 timer med IT kl 21 om kvelden, pleier jeg fint å klare å løpe i 30 minutter. Altså intenst. Idag fikk jeg sinnsvak hodepine etter bare 20 minutter som gjorde at jeg måtte gi meg. Eller, som gjorde at jeg la meg langflat på gulvet midt i gangen mens mennesker så rart på meg mens de gikk forbi..
  Men jeg har forsåvidt vært flink, har vært på farten siden idag tidlig! Nå sitter jeg å gomler i meg fiskegrateng, før jeg faller om på gulvet. Neida.. Joda. Skal krabbe til senga mens jeg roper på hjelp fra mine søte samboere. 

   

   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  HOMEWORK TILL I DIE

  Nå er det lekser. Eller - har gjort mesteparten nå da. Føler meg evig flink - norrøn dikting folkens is tha shiit. (Måtte overdrive, ser jo ut som en liten idiotisk gangsterdude ikveld..) 
   Ellers har dagen min vært fylt av syke mennesker, (rettelse: sykt menneske. Siri har fått omgangsyken, så hun er nå innesperret på rommet..), ny nydelig vintage jakke og et nok så ålreit menneske som kom på besøk. Evig glad. Nå skal jeg lese resten av den ekstremt provoserende historien fra Norrøn tid ( der de tydeligvis så på jenter som kveg. just sayin. ) og spise en liten mengde sjokolade.. Ehm. 

   

   

   

  Hva har du gjort idag? 
  Flere som har mye lekser ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  SITTING ON THE WINDOWSILL

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  SENGBÆRING OG KULTURNATT!  Hei og hopp ! Vi fikk akkurat ikke med oss forfatteren vi ville se på Bokfestivalen - derfor ble vi vandrende rundt å glo som vanlig. Også hørte vi en ganske fet trommis da. Hvorfor var vi sene? Fordi vi måtte bære senga til Sigrid nedover gata - mens mennesker lo seg ganske fine av det. Men ja, underholdning var det i alle fall for meg å se Martine bære senga sammen med Fredrik oppover trappa - 4 etg! Hahahah. Moste mennesker.  Nå skal jeg på Brightons gayfriendly bar for å jobbe, bli sett rart på og være slem pike å røyke sigg. JA, jeg har gjort det idag. Superdepp egentlig fordi jeg sprakk, men tenkte med meg selv at jeg kan røyke i helgene. Kanskje. Bahhhh. Er foresten litterært nach på Deichmanske bibliotek idag - irriterer meg mongo over at jeg jobber på kulturnatt..

   

   

  Hva skal du ikveld ?
  Er du på kulturnatt ?

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

   


   

  OUTFIT KNIT & DENIM  shorts//laget selv  sko//dr.martens  genser//carlings  skjorte//h&m  crossring//marked lange sokker//bikbok  halvhansker//ginatricot

   

   

   

   

  Nu skal jeg ut å farte - lest evig med historie så nå er man så rastløs at man holder på å dø. WII. Muligens det blir bokmesse, også skal jeg kanskje lete etter søstrene grenes. Har så lyst på to kampfisker i glass - altså trenger jeg fine glass å ha dem i! 
  Det er foresten den snille, søte Sigrid (en av mine samboere) som har tatt bildene idag - syntes hun var evig tålmodig med meg ♥

   

   

   

  Hva synes du om antrekket ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e  ~


   

  RESTLESS   

  Okei. Er rastløs som en gal, fordi jeg har sluttet å røyke. Savner noen. Spiser haugevis av sjokolade. Lei av å lese historie. Trøtt. Har ikke lyst til å sove alene.   

  Hvordan har din dag vært ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  EARLY TRAIN  Jepp. Trøtt i trynet, men faen meg verdt det likevel. Er rart det der!
  Nå sitter jeg å omtrent halvsover - mens jeg egentlig skal lese Norsken som ligger å irriterer sidesynet mitt.. Men må ha en bitteliten pause. Nå er det snart 3 døgn siden sist røyk - jeg holder på å krepere.
  Alt er i høygir, hodet mitt klarer ikke slappe av. Er som om det kun er en haug med pingpong baller som spretter rundt inni der! Irriterer meg grønn. Bahh. De stakkars menneskene som bor sammen med meg blir jo rett og slett nervøse når jeg er sånn som dette her. Får plutselig en hardcore trang til å hoppe opp å rope ¨BØ!¨ når de lager mat osv. Poor,poor people. 
  Nå innså jeg at jeg snart må vandre bortover mot skolen for å ha IT til kl 21 ikveld. LOVE MY LIFE.

  Og ja. Jeg vet at øyebrynet mitt er fucka på bildet, jeg klødde meg i det rett før. Smart er jeg. 

   

  Hva synes du om bildene ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  FALL CAME TO OSLO BILDEDRYSS

  Hellu folkens ! Idag har jeg vandret gatelangs med besteste Silje! Jeg har spist verdens diggeste burger, vi har prata masse, holdt på å dø av vår syke humor og glodd i området rundt regjeringskvartalet. Også fant jeg meg lue - siden vinden har funnet ut at den skal drepe håret mitt.
  Resten ser dere på bildene ! Nå må jeg løpe - skal være ninja i Moss !

   

   

  Hva synes du om bildene ?
  Hva har du gjort idag ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  LONG DAY

  Lang dag. Føltes litt ut som om dagen ville kjøre meg ned med en jævla gaffeltruck.. Dagen var 12 timer på skolebenken. Eller stolen, rompa er uansett dau. Også har jeg sluttet å røyke, da. Kjenner jeg får abstinenser bare av å nevne det - satt nettopp med en venninne i telefonen som tok seg noen fine drag med nikotin. Mais. Men - jeg vil jo slutte, så da får jeg bare være satan de neste dagene. Tror seriøst det kommer til å gro horn i panna mi.. Jeg klarte nemlig å tenke noe ondskapsfullt om nesten alle på trikken i løpet av den korte turen fra Sonans til Jernbanetorget.. Haha. Sa for et par uker siden at jeg skulle slutte - men ga meg alt for fort. Nå SKAL jeg. Men ja. Selve skoledagen var fin - Lailai (den utrolig søte jenta på bildet ovenfor) ga meg kebab til lunsj, hjalp meg med Japansk uttale og lo med meg når vi så verdens kleineste animasjon i Naturfagtimen. Serr - hvordan kan man gi stemmen i en slik animasjon til en som høres akkurat ut som Sid i istid - bare en del eldre ?! Herrejemini. Fikk så lættis at jeg laget merkelige lyder mens jeg ristet så persiennen ved siden av meg laget skranglelyder. Var meget nais. 

  Nå skal jeg beglo noen blogger før jeg legger meg - uten god natt røyken min.. Å oversette diverse Japanske tegn - ettersom jeg fikk et lass med lekser idag.. Igjen.
  JEG KOMMER TIL Å DØ.

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?
  Har du sluttet med noe du har vært avhengig av ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

   

  LAST FRIDAY ++

  Ja. Da var det fyll og fanterier for harde livet. Jeg fikk også barbert sjegget til Jon - det har irritert meg i noe som føles som en evighet. Han er som en unge, eller en hund! Trenger konstant hjelp med alt mulig stakkar. Haha. Morsinstinktet slår tydeligvis til her, noe man ikke hadde trodd om meg for å si det slik. Festen var bra - jeg var full, ting ble stjålet - heldigvis ikke mine ting, men ikke kult. Bortsett fra at jeg var full da, det er stort sett ganske ålreit. Ehem.. Møtte masse nye spennende mennesker, noen med mer hår på bena enn hva jeg trodde var fysisk mulig.. for ei jente. OMG.. Sorry dame, hippie er sikkert kult det altså.. Ehm.. Men, SÅ MYE HÅR!?.. Klarte jo ikke å la vær å glo heller..  Trodde jeg skulle dø en intens død når de strie greiene kom borti leggen min.. Klarer ikke sånt.. Over til noe litt mer koselig ->
  Gårsdagen fikk en overaskende kveld - fikk besøk av rockestjerna mi som gjorde uka mi så utrolig mye bedre ♥ Ellers er uka mi veldig prega av at jeg er fulltids student - hodet mitt er mongolid meste parten av tiden. Igår kunne jeg endelig slappe av, føle meg hjemme. Blir et mongolid lykketroll når den personen er med meg. Ille^^    Nå får jeg legge meg før jeg skriver noe annet tull. WII.


  Hvordan har helga di vært ?

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  MORNING SILENCE

  God morgen folkens ! 
  Våknet idag tidlig med en følelse av å ha blitt smadret i bakken. Alle delene av kroppen min var støle, rare og merkelige. Har sikkert bare smashet meg selv inn i veggen i natt, eller detti ned fra senga. Ikke noe uvanelig når det gjelder meg. Nå er det stille. Er så rart å være i leiligheten når ingen andre er her - er nesten freaky!
  Så nå har jeg egentlig bare sitti å spist en utrolig ekkel yoghurt - med musli. For å være sunn. HAHA. Særlig at jeg blir sunn når jeg eter en sjokoladeplate om dagen.. ehm. 
  Idag er det en tur ut i skog og mark ( hvor finner man det i Oslo?!) med naturfagklassen. Kan jo bli spennende..
  Så da løper jeg ( eller trasker for å være ærlig ) ned til trikken, for så å ta banen et sted jeg ikke aner hvor er . YAY.

  Hva skal du idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  PANCAKES TO THE PEOPLE

  Jepp. Igår ble det pannekaker - jeg mekka. Følte meg ekstremt flink der jeg stod - selvom pannekaker egentlig er den mest simple retten som finnes.. 
  Gårsdagen var fin, var kos med samhold på kjøkkenet - selvom Fredrik ble litt for nærgående å endte opp med å sitte på meg, altså mose meg. Hvor tung kan en så tynn mann bli ? Det skal jeg faen meg si deg: SÅ TUNG at jeg mistet absolutt all følelse i beina etter få sekunder..
  Så etter tomatsuppa, begynte vi med pannekakene. Jeg har seriøst aldri sett de fly så fort - Jon må seriøst ha tvunget dem ned halsen med handa si. Bunnløs mann det der. 
  Dagen idag har egentlig vært ganske grå, trist og fyllt til randen med lekser. Så nå skal jeg mekke meg en god middag - bare fordi jeg føler at jeg har vært litt flink - for så å begynne med lekser. IGJEN. Jeg vil egentlig bare bli ferdig så jeg får litt fritid - men hver gang jeg er ferdig med en, får jeg en ny. MAIS.

   

   

   

  Hva har du gjort idag ?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~  

  THE WEDDING


  Kjolen min er foresten fra Warehouse London - skoene er fra DNA. Smykket har jeg arvet av Farmoren min.

  Her er da noen av bildene jeg tok i bryllupet på lørdag. Synes det var et utrolig koselig bryllup, der vi skålte, kosa oss og tvang bruden og brudgommen under bordet for å kysse en god del ganger! 
  Jeg fikk jo selvfølgelig brudebuketten midt i planeten så det sprutet roseblader rundt meg, følte meg en smule svimmel. Og det første jeg hører etterpå er Pappa: ¨ Ikke før om 5 år !!!!¨ Hahaha. Søte Pappa. 
  Har mine store tvil om at jeg kommer til å bli gift med det første - selvom blomstene hadde lyst til å gi meg hjernrystelse.

  Nå skal jeg fortsette med Norrøn Diktning! TJOHEI..
  Hva synes du om bildene?
  Har du vært i bryllup i år?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SATANS LEKSER   

  Idag skulle jeg egentlig ha begynt på insane mye lekser. Men det har på en måte blitt utsatt - ettersom jeg fant mer spennende ting å gjøre.. som å vaske gulvet.
  Satt til kl 03 30 i natt med de satans leksene - de haunter meg! Ikkelike. Er sikker på at de kommer til å spise meg levende.
  Eller så kommer i alle fall Japansklæreren til å gjøre det.. Nå har hun funnet ut at det er supert å gi DOBLE mengder lekser - som om ikke den gigantiske mengden var nok.. Ehem.
  Nå skal jeg gjøre mer lekser, plage Jon ( som btw skal ha gjesteinnlegg her! WIHU.), for så å ha filmkveld med pannakaker. JA - jeg er den snille personen som skal lage dem. Til hele jævla 3.etg. MAFAKKAS.
  Bryllupsbilder kommer senere. Insane mye redigering på g.

   

   

  Druknes du også i arbeid?

   

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~ 

  SÅPEBOBLER & SIDECUT

   

  Fredag:  Lagde store såpebobler - fordi det er insane kult. Måtte leke alene siden de andre var redde for å drite seg ut. Ehem.
  Vi stresset store deler av dagen med et bilde som jeg skulle fikse til bryllupet jeg var i igår - det var altså min gave til dem.
  Etter at vi kom hjem fant Siri ut at hu ville ha sidecut - så jeg lagde det med glede. Litt for stor glede, om du ser på bildet ovenfor.. Haha. Evig kos. Hun kler det ekstremt godt!

   Nå skal jeg ordne med bildene fra bryllupet jeg var i igår - så får dere se antrekk osv!

   

   

   

  Hva har dere gjort i helgen? 

   

   

  ~ I d a C h a r l o t t e ~

  Les mer i arkivet » September 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
  hits